Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-29, 09:30   #4441
CAR0LKA
Rozeznanie

Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016

Wizaz znowu sie zepsul - subskrypcje sie nie odswiezaja ;/

Wczoraj zamowienie w smyku musialam rozbic na 2 bo nie szlo produktow do koszyka dodawac
Stary 2016-09-29, 10:04   #4442
papaPapaya
Zakorzenienie

Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część

marlen - trzymam kciuki za wizyte! Też mam te gacie i juz zapowiedzialam TŻowi ze zaloze je na noc poslubna

lucky - wyspalas sie pewnie dzieki temu ze w nocy podjadłaś ja mialam raz w ciagu całej nocy taka noc ze musialam zjesc, a mam dokladnie ta sama sytuacje co ty - musze zejsc na dol do kuchni a potem umyc zeby bo inaczej nie zasne. No ale dla dziecka wszystko

Nie macie tam jakis panstowych żłobków czy coś, żeby było taniej?

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 10:45   #4443
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaziowa Pokaż wiadomość
Kamisha przestraszylam się po tym co ostatnio pisalyscie o ruchach a tu jej pora i nic ... Na szczęście już ją czuje, będę teraz warowac przy brzuchu...
Mewka wlasnie nie boli mnie i teraz mam miękki już.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
no wcale sie nie dziwie bedzie dobrze :-*
Cytat:
Mewka TŻ wrócił od razu po pracy, ustawil mnie do pionu, bo ja przecież od razu łzy jak grochy i panika. I ledwo położył rękę na brzuchu to lekkie pukniecie było, a matka pół godziny się nie mogła doprosic choćby laskotania... I dlatego nie rozumiał do końca mojej paniki , a ja oczytalam się ostatnio od Was o tych ruchach i lament...

oo widzisz
Cytat:
pasożyta nie tak łatwo się pozbedziesz (tak, czytam wszystko)
Iza juz tańczy w brzuszku! Niech mi nawet wnętrzności przekopie, ważne ze jest!

ooo i super!
Cytat:
Nie miałam więcej niż to jedno i Iza juz harcuje, wiec pojade pewnie rano jeszcze sprawdzić bo mój lekarz będzie na dyżurze. Może to tylko jakies male naczynko w szyjce?
Wiecie może czy anemia ma cos wspólnego z bardziej kruchymi naczyniami? Ostatnio byle drasniecie po nosie i cos juz kapie... Może to male krwawienie też cos ma wspólnego z tymi naczynkami...

i jak??? cos juz wiesz?
Cytat:
Ja się odmeldowuje, rano pojade do gina sprawdzić. Bo tak teraz pomyslalam, ze może coś się z tą moja zmianą stało, z której miałam wycinki na histo... Dziękuje za wsparcie i dobrej nocy

i jak?

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
juz powinno sie pokazywac

justyna i w ogole inne dziewczyny z dziewczynkami w brzuchu - kocham mojego julka ale troche wam zazdroszcze tych rozowych i przeslicznych ubranek dla dziewczynek

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

chyba mam za duzo energii w tym trzecim trymestrze, nie moge jej nawet zuzywac na nauke, bo wszystko zaliczone, ani na zakupy bo juz prawie wszystko kupione...
dlatego widze ze zaczynam tutaj sobie prowadzic monolog

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

chyba mam za duzo energii w tym trzecim trymestrze, nie moge jej nawet zuzywac na nauke, bo wszystko zaliczone, ani na zakupy bo juz prawie wszystko kupione...
wiesz kochana mam to samo wczoraj mowie do mamy ze ile dla dziewuszek ciuszkow itp a dla chlopcow? no szalu nie ma...

Cytat:
Napisane przez marlen1366 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dziś się wyjątkowo wyspałam, ostatnie dwie noce to była jakaś masakra.
Śliczne te Wasze smykowe zakupy
o 14 mam wizytę i będziemy ważyć i mierzyć Aleksandrę. Mam nadzieję, że wszystko z nią ok.
Odebrałam wczoraj moje super sexi majciochy poporodowe, jak mąż je zobaczył to jego mina mówiła więcej niż 1000 słów. Powinny się nazywać antygwałty.
ooo antygwalty jak nic

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 10:46   #4444
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Dzisas które bierzecie te pieluchy
Ich jest za dużo
Nie wiem co brac 😣

myślę, że dobra cena tej babmusowej 75x75cm za 16,99zł, no i chyba te muślinowe w 3 pakach też nie tak źle wychodzą bo też po 16,99zł za 3 szt tylko nigdzie nie mogłam doczytać jakiej są wielkości ale chyba takie standardowe. Tetry nie kupuję tu bo faktycznie w pepco taniej

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ehhh stoje przez Was w kolejce do Smyka
Motylek to przez ten Twoj kombonezon z Minie bo chcialam go kupic kiedys ale nie bylo malych rozmiarow mąż kazal kliknac za taka cene to biore o ile jeszcze bedzie. Poki co musze odstac 40 min w kolejce dziwne bo ciężarne powinny poza kolejnoscia byc obslugiwane
hehe dobrze, że ja zamówiłam jak jeszcze nie było takich kolejek a z kombaka na pewno będziemy zadowolone żal przecież było nie brać za taką cenę

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
Śliczny ten ochraniacz

Padłam

A ja dziś rano zaliczyłam fryzjera, a potem kupiłam tkaniny na takie cudo, moja chrzestna która jest krawcową zdeklarowała się że uszyje taki kojec

Któraś pisała, że niewygodnie jej się śpi (tak Was czytałam, że zapomniałam włączyć cytowań :P) ja to on niedawna mam z tym problem i tylko przewracam się z boku na bok a jak wyląduje na plecach to za chwile czuję, że mi drętwieją ręce
super ten kojec. Ja myślałam właśni emiędzy innymi po to tą poduchę wielką U kupić bo potem byłaby jako taki kojec właśnie jak będę małą na łóżku kładła myślę, że przydatny gadżet

Cytat:
Napisane przez mewkaa Pokaż wiadomość
Moje zakupy
http://www.smyk.com/cool-club-bluza-...em-164621.html
I do kompletu
http://www.smyk.com/cool-club-spodni...ice-2-szt.html
Ach Karol będziesz taki śliczny 😍

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Oj Kazik nie wiem
Ja tylko więcej sapie przez tą anemie gdy ide

oj taaaaaaaaaak, śliczny Karol w ślicznych ubrankach

Cytat:
Ja się odmeldowuje, rano pojade do gina sprawdzić. Bo tak teraz pomyslalam, ze może coś się z tą moja zmianą stało, z której miałam wycinki na histo... Dziękuje za wsparcie i dobrej nocy

daj znać co to było jak będziesz po wizycie mam nadzieję, że na strachu się skończy

Cytat:
Hej DoDoo ranny ptaszku

Ja jako przykłada żona wstałam mężowi zrobić herbatkę, śniadanie w domu i do pracy
Dziś wyjątkowo ma na 7... zawsze na 9 lub 10 więc trochę to dla nasz szok z takim wstawaniem no ale najwyższy czas się przyzwyczaić

Cwaniaki w tym Smyku , moja 2 zamówienia nieopłacone wiszą a te płatne przy odbiorze przeszło i dostałam potwierdzenie

Zamówiłam tego ocieplanego pajaca 62 i 5 pak body z długim 68 bo tych mniejszych mam sporo

No ale z cieszeniem się poczekam na paczkę
ja też dziś zamówiłam drugą paczkę i właśnie te same body wzięłam i też na 68
ale coś jeszcze ci pokażę, tylko nie krzycz, że znów kuszę
http://www.smyk.com/cool-club-komple...ka-minnie.html wzięłam Miśce jeszcze taki zestaw idealnie pasuje do kombiaka

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 10:47   #4445
kamisha
Zakorzenienie

a w ogole zem ciotka zostala! moja kolezanka w pon urodzila

Stary 2016-09-29, 10:47   #4446
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Ruchy ruchami, tu chodzi o lozysko ktore jak sie za wczesnie oddzieli to moze spowodowac niedotlenienie �� nie chce cie straszyc, ale kazde krwawienie powinno sie sprawdzac ��

Bedzie przystojniak!

Ja nadal nic nie dostalam ��

Madra decyzja! ������

Dobrze gadasz dzieci na poczatku maja bardzo elastyczna glowke wlasnie po to zeby przezyc jakos ten porod

Za 30 min otwieraja dzial obslugo klienta w smyku, zadzwonie tam bo to jakis zart ze nie dostalam maila na szczescie zrobilam print screena z numerem zamowienia wiec mam sie do czego odwolywac. Najgorsze jest to ze mi nie zalezy na zwrocie kasy tylko na tym pajacu ��

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Iwona - i jak, doczekalas sie?

Ja dzis poluje w lidlu na mikser i ladowarke samochodowa

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Moj synek wczoraj caly dzien byl spokojniutki, wypoczal sobie a TZ mowi ze cala noc wariowal w brzuchu i teraz tez nie daje mi spac juz. Jejkus, jak te ruchy ciesza

Pokaze wam o jaki pajac walcze ze smykiem ��

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Ej, dostalam maila! Pajac juz jest prawie moj ��
Co za mily dzien
Ide na sniadanko

fajny ten pajac ale jednak cieszą mnie dziewczęce zakupy bo te chłopięce już przechodziłam no ale nie można powiedzieć nic złego na chłopięce ubranka bo teraz taki wybór, że oczopląsu można dostać i super, że udało się zamówić ja też maila o jakiejś 3 w nocy dostałam dopiero a zamawiałam wcześniej niż wy
a dziś druga paka ale już koniec

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Papaja, ladny pajacyk.
Ja juz po sniadanku, najpierw na czczo lyzka oleju z pestek dyni, po 1,5h znowu. Nastepnie zabek czosnku popity sokiem pomaranczowym i do tego jajecznica z papryka swieza. Nie ma to jak zaczac dzien z cuchnacym czosnkowym oddechem
Ale to pikus bo czeka mnie jeszcze wypicie koktajlu na bazie pora ja juz nie wiem co gorsze czy ten czosnek czy por
Jutro kupie czosnek bezzapachowy w tabsach...

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Jedna dobra wiadomosc, ze wyniki �� beda w piatek po poludniu, a nie jak myslalam w przyszlym tyg...
biedna ty oby szybko dało się pozbyć tego pasożyta wstrętnego

Cytat:
Napisane przez marlen1366 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dziś się wyjątkowo wyspałam, ostatnie dwie noce to była jakaś masakra.
Śliczne te Wasze smykowe zakupy
o 14 mam wizytę i będziemy ważyć i mierzyć Aleksandrę. Mam nadzieję, że wszystko z nią ok.
Odebrałam wczoraj moje super sexi majciochy poporodowe, jak mąż je zobaczył to jego mina mówiła więcej niż 1000 słów. Powinny się nazywać antygwałty.
za wizytę pochwal się po wizycie
a majciochy super haha

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 10:54   #4447
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od poczatku ciazy mam odruch wymiotny jak czuje pora wiec ten koktajl nie brzmi ciekawie 😱

Wlasnie go wypilam...
Stary 2016-09-29, 10:57   #4448
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 10:58   #4449
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
juz powinno sie pokazywac

justyna i w ogole inne dziewczyny z dziewczynkami w brzuchu - kocham mojego julka ale troche wam zazdroszcze tych rozowych i przeslicznych ubranek dla dziewczynek

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

No mnie jak cos kopnie to latam jak robot, dzisiaj sprzatalam, odkurzylam, umylam podlogi, nalozylam jeszcze paste na panele, powiesilam pranie prawie same rozowe bejbiki
No ale, zeby nie bylo za pieknie to teraz umieram na bol plecow i nie wiem czy dzwonic po pogotowie czy juz po grabarza
Stary 2016-09-29, 11:03   #4450
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz kochana mam to samo wczoraj mowie do mamy ze ile dla dziewuszek ciuszkow itp a dla chlopcow? no szalu nie ma...
przynajmniej mój portfel na tym nie cierpi
Cytat:

oo gratulacje!
Cytat:
Wlasnie go wypilam...

jest coś smacznego co możesz zjeść żeby sobie to wynagrodzić?

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
No mnie jak cos kopnie to latam jak robot, dzisiaj sprzatalam, odkurzylam, umylam podlogi, nalozylam jeszcze paste na panele, powiesilam pranie prawie same rozowe bejbiki
No ale, zeby nie bylo za pieknie to teraz umieram na bol plecow i nie wiem czy dzwonic po pogotowie czy juz po grabarza
po harryego z tybetu

a tak serio to wczoraj na sr ćwiczyłam na takiej dużej piłce do ćwiczeń (w sensie przez jakiś czas bioderkami machałam na boki i potem kółka) i pierwszy raz zasypiałam bez bólu kręgosłupa także polecam! Ja na dniach musze sobie taka piłke kupić!

Chciałam dzisiaj znowu poszukać czegoś fajnego na stronie smyka, ale na szczescie jest przerwa techniczna i tym razem juz nie bede walczyc. widocznie nie jest mi dane dokupować pajacyk wystarczy!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-29, 11:04   #4451
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:

oo gratulacje!

No wlasnie nie... Musze unikac nabialu, slodyczy, miesa, generalnie cukru bo tym sie zywia te uje
Za to moge wcinac kapuste kiszona i ogorasy kiszone, fajnie tylko ja na to apetytu nie mam...
Ale jak mi te uje nie wyjda po takich mieszankach jakie jem to ja juz nie wiem, moze domestosa sie napic??
Stary 2016-09-29, 11:07   #4452
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie... Musze unikac nabialu, slodyczy, miesa, generalnie cukru bo tym sie zywia te uje
Za to moge wcinac kapuste kiszona i ogorasy kiszone, fajnie tylko ja na to apetytu nie mam...
Ale jak mi te uje nie wyjda po takich mieszankach jakie jem to ja juz nie wiem, moze domestosa sie napic??
jakbys nie była w ciąży to coś wysokoprocentowego

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-29, 11:09   #4453
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
jakbys nie była w ciąży to coś wysokoprocentowego
Oj no to by bylo pierwsze
Chociaz powiem wam, ze teraz mnie do alko w ogole nie ciagnie
Stary 2016-09-29, 11:14   #4454
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha aż monitor oplułam dobrze, że przynajmniej humor cię nie opuszcza

papaPapaya to ja dziś znów miałam farta i udało się bez problemów większych zamówienie złożyć i nie to, żebym cię kusiła ale dla chłopców też jest dużo fajowych rzeczy a jak ci brak bodziaków i pajacy to ceny faaaajne dodatkowo kod SMYK15 i będzie -15% a jak się zapiszesz do newslettera to jeszcze na maila ci przyjdzie kod -10% który z tamtym pierwszym się łączy czyli razem -25% będzie od ceny promocyjnej oczywiście

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 11:22   #4455
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Oj no to by bylo pierwsze
Chociaz powiem wam, ze teraz mnie do alko w ogole nie ciagnie
ja piwka zimnego bym sie napiła
albo drinka z martini, ajjjjjj!
Ale ratuje sie oranżadką
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
papaPapaya to ja dziś znów miałam farta i udało się bez problemów większych zamówienie złożyć i nie to, żebym cię kusiła ale dla chłopców też jest dużo fajowych rzeczy a jak ci brak bodziaków i pajacy to ceny faaaajne dodatkowo kod SMYK15 i będzie -15% a jak się zapiszesz do newslettera to jeszcze na maila ci przyjdzie kod -10% który z tamtym pierwszym się łączy czyli razem -25% będzie od ceny promocyjnej oczywiście
skusiłaś mnie i znowu chciałam wejść na strone smyka i cały czas przerwa techniczna
to znak!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-29, 11:37   #4456
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
ja piwka zimnego bym sie napiła
albo drinka z martini, ajjjjjj!
Ale ratuje sie oranżadką

skusiłaś mnie i znowu chciałam wejść na strone smyka i cały czas przerwa techniczna
to znak!
o esuuuuuuuuu martini ze spritem i limonką no to się zaśliniłam ja raczej z tych nie pijących (chodzi o czas nie ciąży oczywiście) ale takiego połączenia sobie nie odmawiałam
znów masa ludu na stronkę próbuje wejść i stąd problemy techniczne próbuj jeszcze w godzinach obiadowych może mniejszy ruch będzie

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 11:39   #4457
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
o esuuuuuuuuu martini ze spritem i limonką no to się zaśliniłam ja raczej z tych nie pijących (chodzi o czas nie ciąży oczywiście) ale takiego połączenia sobie nie odmawiałam
znów masa ludu na stronkę próbuje wejść i stąd problemy techniczne próbuj jeszcze w godzinach obiadowych może mniejszy ruch będzie
i do tego drineczka mrożone truskawki UWIELBIAM!!

nie skusisz mnie, nie wchodze juz na strone dzisiaj jade kupic sobie rajstopy ciążowe, starczy wydatków związanych z ciążą na ten miesiąc!

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-29, 11:51   #4458
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

oo gratulacje!

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

po harryego z tybetu

a tak serio to wczoraj na sr ćwiczyłam na takiej dużej piłce do ćwiczeń (w sensie przez jakiś czas bioderkami machałam na boki i potem kółka) i pierwszy raz zasypiałam bez bólu kręgosłupa także polecam! Ja na dniach musze sobie taka piłke kupić!

Chciałam dzisiaj znowu poszukać czegoś fajnego na stronie smyka, ale na szczescie jest przerwa techniczna i tym razem juz nie bede walczyc. widocznie nie jest mi dane dokupować pajacyk wystarczy!
to prawda
tylko jeden minus taki ze daleko od siebie mieszkamy

jezu jak nie slodycze to drinki i jak tu zyc??

Stary 2016-09-29, 12:17   #4459
PaniMigdalek
Zadomowienie

Z moich badań wynika, że mam anemie i jakieś zakażenie... ale to drugie to pewnie wieczny katar i chorowite gardło.
Jak żyć?
Miałam nadzieję na bezproblemowy 3 trym. no ale cóż...
Więc pytanie do kobitek z anemią:
Jak jeść? ?

Opisze wam mój sen:
Spałam u babci, po czym zwijałam swoją kołdrę i banana do kartona i niosłam do ciotki 2 bloki dalej, a tam moja kuzynka w kuchni chwali się altanką zbudowaną nad stołem... Zostawiłam w korytarzu karton a tam na podłodze łazi robak z długimi okropnymi nogami jak pająk.Krzycze do kuzynki, że ogromny robal a ona na to, że jej wąż się nim zajmie... Więc wsiadłam w auto, ale jechałam wolno bo to zima, kierując się ku drugiej babci na wigilię. Lecz musiałam się zatrzymać, bo na dachu auta miałam włączone światełka świąteczne i klikałam guzik aż wszystkie tryby świecenia przeleciałam i zgasły.
Tak.
Logika na całego.
Stary 2016-09-29, 12:33   #4460
kociulek
Zakorzenienie

DoDoo, dziś w pnś mówili, że świetnym naturalnym sposobem na pasożyty są świeże pestki dyni, takie jeszcze nie wysuszone, ani nie uprażone.

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 12:43   #4461
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Z moich badań wynika, że mam anemie i jakieś zakażenie... ale to drugie to pewnie wieczny katar i chorowite gardło.
Jak żyć?
Miałam nadzieję na bezproblemowy 3 trym. no ale cóż...
Więc pytanie do kobitek z anemią:
Jak jeść? ?

Opisze wam mój sen:
Spałam u babci, po czym zwijałam swoją kołdrę i banana do kartona i niosłam do ciotki 2 bloki dalej, a tam moja kuzynka w kuchni chwali się altanką zbudowaną nad stołem... Zostawiłam w korytarzu karton a tam na podłodze łazi robak z długimi okropnymi nogami jak pająk.Krzycze do kuzynki, że ogromny robal a ona na to, że jej wąż się nim zajmie... Więc wsiadłam w auto, ale jechałam wolno bo to zima, kierując się ku drugiej babci na wigilię. Lecz musiałam się zatrzymać, bo na dachu auta miałam włączone światełka świąteczne i klikałam guzik aż wszystkie tryby świecenia przeleciałam i zgasły.
Tak.
Logika na całego.
mozg ma niezłe bajlando przez te hormony
Buraczki i szpinak na anemie z tego co ja wiem i oczywiście w połączeniu z witaminą C - czyli jakieś soki pomarańczowie i takie tam
Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
DoDoo, dziś w pnś mówili, że świetnym naturalnym sposobem na pasożyty są świeże pestki dyni, takie jeszcze nie wysuszone, ani nie uprażone.
faktycznie, ja słyszałam o oleju z pestek dyni

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

kociulek, jak sie czujesz, co tam u ciebie?

13.12.2016 Julian
Stary 2016-09-29, 13:06   #4462
kaziowa
Zadomowienie

Przychodzimy z dobrymi wieściami!
Na wizycie okazało się, że zarówno z Izą, jak i z moimi bebechami jest wszystko w porządku! To krwawienie mogło być z tej zmiany przednowotworowej, z racji moich słabszych, anemicznych naczynek. Jeśli się powtórzy krwawienie to zrobią mi kolposkopię, bo teraz nie chcą mi grzebać i polewać octem jeśli jest jakaś świeża ranka... W poniedziałek mam planową wizytę u gina to jeszcze raz posprawdza dokładnie
Nie wiem o co chodzi, ale jak do tej pory latałam, załatwiałam sprawy lub spotykałam ze znajomymi to czułam się super i nic mi nie dolegało. Wczoraj dosłownie przegniłam cały dzień w łóżku oglądając filmy i drzemiąc, to najpierw to krwawienie, a rano obudziłam się okropnym bólem gardła i gilami zatykającymi nos. Teraz zaczynam kichać i czuję zbliżającą się gorączkę... Kurde no co jest? Przeziębiłam się leżąc w łóżku? Zdecydowanie leniuchowanie mi nie służy...
A na dodatek mieliśmy iść dziś na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia no ale jak pójdę? Zarażę przecież połowę ciężarówek... A mieliśmy zacząć dziś żeby chodząc 2x w tygodniu wyrobić się do połowy listopada... I
Stary 2016-09-29, 13:07   #4463
kamisha
Zakorzenienie

Pani Migdalek - i chyba sie je tez czerwone mieso

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

wypralam wszystkie ciuszki!

Stary 2016-09-29, 13:19   #4464
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Wiem, wiem tylko u mnie nigdzie nie ma ale moze tez byc olej z pestek dyni i tym sie opijam.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Na wizycie okazało się, że zarówno z Izą, jak i z moimi bebechami jest wszystko w porządku! To krwawienie mogło być z tej zmiany przednowotworowej, z racji moich słabszych, anemicznych naczynek. Jeśli się powtórzy krwawienie to zrobią mi kolposkopię, bo teraz nie chcą mi grzebać i polewać octem jeśli jest jakaś świeża ranka... W poniedziałek mam planową wizytę u gina to jeszcze raz posprawdza dokładnie
Nie wiem o co chodzi, ale jak do tej pory latałam, załatwiałam sprawy lub spotykałam ze znajomymi to czułam się super i nic mi nie dolegało. Wczoraj dosłownie przegniłam cały dzień w łóżku oglądając filmy i drzemiąc, to najpierw to krwawienie, a rano obudziłam się okropnym bólem gardła i gilami zatykającymi nos. Teraz zaczynam kichać i czuję zbliżającą się gorączkę... Kurde no co jest? Przeziębiłam się leżąc w łóżku? Zdecydowanie leniuchowanie mi nie służy...
A na dodatek mieliśmy iść dziś na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia no ale jak pójdę? Zarażę przecież połowę ciężarówek... A mieliśmy zacząć dziś żeby chodząc 2x w tygodniu wyrobić się do połowy listopada... I
Na przeziebienie czosnek! 😂
Stary 2016-09-29, 13:23   #4465
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
oo super ze jest wszystko dobrze!!

jeszcze herbata z cytryna i miodem

Stary 2016-09-29, 13:28   #4466
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Tak papaPapaya masz rację dla dziewczynek to jest raj ale i wydatki większe coś mi się wydaje... ale chłopięce też są cudowne no ale nie rożowe

Motylek nie moge wejść w tego linka bo ta przerwa techniczna jest...masz normalne foto? ;p
Mi ten rabat +10 to pisało że jest tylko stacjonarnie...

Te body cudowne są i za 5 szt taka cena !
Ale już nic nie kupuje

Migdałku fajny sen widzę nie tylko ja mam taka zrytą główkę w nocy

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Kaziowa ufff !!! dobrze że z Izą wszystko oki

Ja dopiero przechodziłam przeziębienie i też na sr nie poszłam przez to bo by mnie nawet nie wpuścili pewnie...

Za to dziś idę - temat Połóg..
Stary 2016-09-29, 13:29   #4467
motylek85
Zakorzenienie

Migdałku a to ci sen ja też miewam głupawe ale szybko zapominam;D

Kaziowa no to wielkie uffff ale z tym przeziębieniem to nie ciekawie zacznij od razu kurację bo teraz się będą nas czepiać różne infekcje jesienne

hmmm ja tak się zastanawiam czy te moje gile i kaszel to jednak nie od alergii bo już trzy tygodnie się dziadostwo ciągnie teraz na dodatek jakby katar się jeszcze bardziej rozwinął tylko co za dziady teraz uczulają/ pylą????

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 13:42   #4468
LuckySparkle
Zadomowienie

No wiec... zrobilam w pracy blad i mowie glosno do znajomych, ze to ten kalafior ciążowy... a wszyscy patrza na mnie jak na kretynke... no mowie wiecie... budyn zamiast mozgu! Po czym zdalam sobie sprawe, ze nie wiedza, bo to wy wiecie. Ale ja jestem zakręcona.

Cytat:
marlen - trzymam kciuki za wizyte! Też mam te gacie i juz zapowiedzialam TŻowi ze zaloze je na noc poslubna

lucky - wyspalas sie pewnie dzieki temu ze w nocy podjadłaś ja mialam raz w ciagu całej nocy taka noc ze musialam zjesc, a mam dokladnie ta sama sytuacje co ty - musze zejsc na dol do kuchni a potem umyc zeby bo inaczej nie zasne. No ale dla dziecka wszystko

Nie macie tam jakis panstowych żłobków czy coś, żeby było taniej?
Wlasnie nie... jedynie prywatne albo opiekunka. Panswowo nalezy sie dopiero od 2 rokużycia z tego co mi znajoma mowila i to tyljo 15h tygodniowo i jak zarobki sa bardzo niskie. Wiec jeszcze zostaje opcja tesciowej ale chyba sie bede bala... nie wiem.

Cytat:
U mnie tz odlicza miesiace kiedy w koncu mi zrobi pozadny masaz. On wie jak ja lubie masaze i jakteraz cierpię. Mam masazer ale to nie to samo. Misze dzis wskoczyc chyba faktycznie na pilke i pokolysac bioderkami.

Cytat:
Ooo.. dieta dla mnie. Wszystko co kwasne-kocham.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Co do ciuszkow dla chłopców! Powiem wam, ze czasem to az wzdycham a tz sie smieje, ze mialy byc blizniaki! Chlopak i dziewczyna. Czasem sa cuda w sklepach dla chłopców!

LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-29, 13:50   #4469
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Tak papaPapaya masz rację dla dziewczynek to jest raj ale i wydatki większe coś mi się wydaje... ale chłopięce też są cudowne no ale nie rożowe

Motylek nie moge wejść w tego linka bo ta przerwa techniczna jest...masz normalne foto? ;p
Mi ten rabat +10 to pisało że jest tylko stacjonarnie...

Te body cudowne są i za 5 szt taka cena !
Ale już nic nie kupuje

Migdałku fajny sen widzę nie tylko ja mam taka zrytą główkę w nocy

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Kaziowa ufff !!! dobrze że z Izą wszystko oki

Ja dopiero przechodziłam przeziębienie i też na sr nie poszłam przez to bo by mnie nawet nie wpuścili pewnie...

Za to dziś idę - temat Połóg..
bodziaki cudne będą do sukienek na ramiączka idealne a te -10% wchodzi normalnie on-line tzn ten kod co wysyłają na maila
taki komplecik:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jhuyfytf.jpg (68,2 KB, 21 załadowań)

♥37/40♥
Stary 2016-09-29, 13:51   #4470
kamisha
Zakorzenienie

ja zauwazylam ze fajne ciuszki dla chlopcow sa od 80 r w zwyz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości