|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Wizaz znowu sie zepsul - subskrypcje sie nie odswiezaja ;/
Wczoraj zamowienie w smyku musialam rozbic na 2 bo nie szlo produktow do koszyka dodawac |
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
marlen - trzymam kciuki za wizyte!
Też mam te gacie i juz zapowiedzialam TŻowi ze zaloze je na noc poslubna lucky - wyspalas sie pewnie dzieki temu ze w nocy podjadłaś ja mialam raz w ciagu całej nocy taka noc ze musialam zjesc, a mam dokladnie ta sama sytuacje co ty - musze zejsc na dol do kuchni a potem umyc zeby bo inaczej nie zasne. No ale dla dziecka wszystko ![]() Nie macie tam jakis panstowych żłobków czy coś, żeby było taniej? |
|
|
|
#4443 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||||||
|
|
|
#4444 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 16,99zł, no i chyba te muślinowe w 3 pakach też nie tak źle wychodzą bo też po 16,99zł za 3 szt tylko nigdzie nie mogłam doczytać jakiej są wielkości ale chyba takie standardowe. Tetry nie kupuję tu bo faktycznie w pepco taniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślę, że przydatny gadżet![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale coś jeszcze ci pokażę, tylko nie krzycz, że znów kuszę http://www.smyk.com/cool-club-komple...ka-minnie.html wzięłam Miśce jeszcze taki zestaw
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole zem ciotka zostala!
moja kolezanka w pon urodzila ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie można powiedzieć nic złego na chłopięce ubranka bo teraz taki wybór, że oczopląsu można dostać ja też maila o jakiejś 3 w nocy dostałam dopiero a zamawiałam wcześniej niż wya dziś druga paka ale już koniec![]() Cytat:
oby szybko dało się pozbyć tego pasożyta wstrętnego Cytat:
za wizytę pochwal się po wizycie a majciochy super haha ![]()
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale, zeby nie bylo za pieknie to teraz umieram na bol plecow i nie wiem czy dzwonic po pogotowie czy juz po grabarza
|
|
#4450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest coś smacznego co możesz zjeść żeby sobie to wynagrodzić? ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() a tak serio to wczoraj na sr ćwiczyłam na takiej dużej piłce do ćwiczeń (w sensie przez jakiś czas bioderkami machałam na boki i potem kółka) i pierwszy raz zasypiałam bez bólu kręgosłupa ![]() Chciałam dzisiaj znowu poszukać czegoś fajnego na stronie smyka, ale na szczescie jest przerwa techniczna i tym razem juz nie bede walczyc. widocznie nie jest mi dane dokupować pajacyk wystarczy!
|
|||
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to moge wcinac kapuste kiszona i ogorasy kiszone, fajnie tylko ja na to apetytu nie mam... Ale jak mi te uje nie wyjda po takich mieszankach jakie jem to ja juz nie wiem, moze domestosa sie napic??
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Oj no to by bylo pierwsze
Chociaz powiem wam, ze teraz mnie do alko w ogole nie ciagnie
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
papaPapaya to ja dziś znów miałam farta i udało się bez problemów większych zamówienie złożyć i nie to, żebym cię kusiła ale dla chłopców też jest dużo fajowych rzeczy dodatkowo kod SMYK15 i będzie -15% a jak się zapiszesz do newslettera to jeszcze na maila ci przyjdzie kod -10% który z tamtym pierwszym się łączy czyli razem -25% będzie od ceny promocyjnej oczywiście
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo drinka z martini, ajjjjjj! Ale ratuje sie oranżadką ![]() Cytat:
![]() to znak! |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martini ze spritem i limonką no to się zaśliniłam ja raczej z tych nie pijących (chodzi o czas nie ciąży oczywiście) ale takiego połączenia sobie nie odmawiałamznów masa ludu na stronkę próbuje wejść i stąd problemy techniczne może mniejszy ruch będzie
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UWIELBIAM!!nie skusisz mnie, nie wchodze juz na strone dzisiaj jade kupic sobie rajstopy ciążowe, starczy wydatków związanych z ciążą na ten miesiąc!
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() tylko jeden minus taki ze daleko od siebie mieszkamy ![]() jezu jak nie slodycze to drinki i jak tu zyc?? ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
Z moich badań wynika, że mam anemie i jakieś zakażenie... ale to drugie to pewnie wieczny katar i chorowite gardło.
Jak żyć? Miałam nadzieję na bezproblemowy 3 trym. no ale cóż... Więc pytanie do kobitek z anemią: Jak jeść? ? Opisze wam mój sen: Spałam u babci, po czym zwijałam swoją kołdrę i banana do kartona i niosłam do ciotki 2 bloki dalej, a tam moja kuzynka w kuchni chwali się altanką zbudowaną nad stołem... Zostawiłam w korytarzu karton a tam na podłodze łazi robak z długimi okropnymi nogami jak pająk.Krzycze do kuzynki, że ogromny robal a ona na to, że jej wąż się nim zajmie... Więc wsiadłam w auto, ale jechałam wolno bo to zima, kierując się ku drugiej babci na wigilię. Lecz musiałam się zatrzymać, bo na dachu auta miałam włączone światełka świąteczne i klikałam guzik aż wszystkie tryby świecenia przeleciałam i zgasły. Tak. Logika na całego.
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
DoDoo, dziś w pnś mówili, że świetnym naturalnym sposobem na pasożyty są świeże pestki dyni, takie jeszcze nie wysuszone, ani nie uprażone.
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buraczki i szpinak na anemie z tego co ja wiem i oczywiście w połączeniu z witaminą C - czyli jakieś soki pomarańczowie i takie tamCytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- kociulek, jak sie czujesz, co tam u ciebie? |
||
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Przychodzimy z dobrymi wieściami!
Na wizycie okazało się, że zarówno z Izą, jak i z moimi bebechami jest wszystko w porządku! Nie wiem o co chodzi, ale jak do tej pory latałam, załatwiałam sprawy lub spotykałam ze znajomymi to czułam się super i nic mi nie dolegało. Wczoraj dosłownie przegniłam cały dzień w łóżku oglądając filmy i drzemiąc, to najpierw to krwawienie, a rano obudziłam się okropnym bólem gardła i gilami zatykającymi nos. Teraz zaczynam kichać i czuję zbliżającą się gorączkę... Kurde no co jest? Przeziębiłam się leżąc w łóżku? Zdecydowanie leniuchowanie mi nie służy... A na dodatek mieliśmy iść dziś na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia no ale jak pójdę? Zarażę przecież połowę ciężarówek... A mieliśmy zacząć dziś żeby chodząc 2x w tygodniu wyrobić się do połowy listopada... I
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Migdalek - i chyba sie je tez czerwone mieso
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- wypralam wszystkie ciuszki! Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze herbata z cytryna i miodem Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Tak papaPapaya masz rację dla dziewczynek to jest raj ale i wydatki większe coś mi się wydaje... ale chłopięce też są cudowne no ale nie rożowe
Motylek nie moge wejść w tego linka bo ta przerwa techniczna jest...masz normalne foto? ;p Mi ten rabat +10 to pisało że jest tylko stacjonarnie... Te body cudowne są i za 5 szt taka cena ! Ale już nic nie kupuje ![]() Migdałku fajny sen widzę nie tylko ja mam taka zrytą główkę w nocy ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Kaziowa ufff !!! dobrze że z Izą wszystko oki ![]() Ja dopiero przechodziłam przeziębienie i też na sr nie poszłam przez to bo by mnie nawet nie wpuścili pewnie... Za to dziś idę - temat Połóg..
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Migdałku a to ci sen
Kaziowa no to wielkie uffff zacznij od razu kurację bo teraz się będą nas czepiać różne infekcje jesienne hmmm ja tak się zastanawiam czy te moje gile i kaszel to jednak nie od alergii bo już trzy tygodnie się dziadostwo ciągnie tylko co za dziady teraz uczulają/ pylą????
|
|
#4468 | |||
|
Zadomowienie
|
No wiec... zrobilam w pracy blad i mowie glosno do znajomych, ze to ten kalafior ciążowy... a wszyscy patrza na mnie jak na kretynke... no mowie wiecie... budyn zamiast mozgu! Po czym zdalam sobie sprawe, ze nie wiedza, bo to wy wiecie. Ale ja jestem zakręcona.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Co do ciuszkow dla chłopców! Powiem wam, ze czasem to az wzdycham a tz sie smieje, ze mialy byc blizniaki! Chlopak i dziewczyna. Czasem sa cuda w sklepach dla chłopców! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te -10% wchodzi normalnie on-line tzn ten kod co wysyłają na maila taki komplecik:
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
ja zauwazylam ze fajne ciuszki dla chlopcow sa od 80 r w zwyz
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Też mam te gacie i juz zapowiedzialam TŻowi ze zaloze je na noc poslubna
ja mialam raz w ciagu całej nocy taka noc ze musialam zjesc, a mam dokladnie ta sama sytuacje co ty - musze zejsc na dol do kuchni a potem umyc zeby bo inaczej nie zasne. No ale dla dziecka wszystko 
pasożyta nie tak łatwo się pozbedziesz (tak, czytam wszystko
) 

na szczescie zrobilam print screena z numerem zamowienia wiec mam sie do czego odwolywac. Najgorsze jest to ze mi nie zalezy na zwrocie kasy tylko na tym pajacu 

ja też maila o jakiejś 3 w nocy dostałam dopiero a zamawiałam wcześniej niż wy
oby szybko dało się pozbyć tego pasożyta wstrętnego

martini ze spritem i limonką