Perfumy i koty ;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-28, 17:25   #91
Parabelka
Panaroja

Dot.: Perfumy i koty ;)

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
Piętro. Z doświadczenia mówię, całe piętro.
Piętro, piętro a cały dom to nie łaska ? personel w czworakach ewentualnie w szopie na podwórku się może swobodnie pomieścić

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-28, 17:27   #92
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-28, 17:44   #93
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Piętro, piętro a cały dom to nie łaska ? personel w czworakach ewentualnie w szopie na podwórku się może swobodnie pomieścić
Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Personel to kątkiem przy kotach. Przecież i tak się kładę dookoła kotów na łóżku, siadam na podłodze tv oglądać jak fotel zajęty,nie siusiam, bo jak wstanę, to się władcy wszechświata obudzą, a teraz to jednym palcem piszę, bo się Idzi na mnie raczył położyć. A za drapak zapłaciłam więcej niż za łóżko własne Piwnica to i tak luksus.

A co do pieter, to koty najbardziej lubiły ganiać się pomiędzy piętrami. Ale wróciły po wakacjach do bloku i się skończyło.

Edytowane przez dobbinka
Czas edycji: 2016-09-28 o 17:48 Powód: dopisek
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-28, 17:55   #94
Parabelka
Panaroja

Cytat:

A co do pieter, to koty najbardziej lubiły ganiać się pomiędzy piętrami. Ale wróciły po wakacjach do bloku i się skończyło.
niedobra, niedobra, pozbawiła kotecki uciechy, do domu zawiozła z wakacji na kolana i kajać się !

Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-09-28, 18:13   #95
misianka
kosmita jakiś normalnie

w tym wątku czuję czuję się wreszcie (prawie) normalna

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-28, 18:24   #96
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
niedobra, niedobra, pozbawiła kotecki uciechy, do domu zawiozła z wakacji na kolana i kajać się !

Zapisz
No, skrzywdziłam dzieci bardzo. Ale ja mi się młoda nauczyła drzwi wszystkie, łącznie z wejściowymi, otwierać i zaczęły wybywać "fśfiat", to już zaczęło być groźno. Tu za to są przekupywane przeze mnie licznymi zabawkami, horrendalnie drogim żarciem i usługami na kiwnięcie pazura.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
Stary 2016-09-28, 19:35   #97
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-28, 20:14   #98
rosana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
psie siuśki w ogóle są mniej smrodliwe niż ludzkie i kocie. Nie twierdzę, że nie pachną, ale jak nam Jur chorował i kilka dni się trochę obsikiwał, bo miał problem z podniesieniem nóżki, do dopiero po jakimś czasie zajarzyłam, że to, że dziwnie pachnie, wynika właśnie stąd, że się obsikuje, a nie np jest to zapach wynikający ze stresu/bólu.

A poza tym, to mi się zawsze wydawało, że kot jest mniej kłopotliwy niż pies - robi do kuwety, nie potrzebuje tak ludzkiego towarzystwa, taki chomik, tylko na wolności. Okazuje się, że pies poza tym, że wymaga wyprowadzania, to emocjonalny prostak - przytulić, pogłaskać, pogadać, nakarmić, i gra gitara - kotu to trzeba zapewnić komfort psychiczny większy niż foszastej babie
Miałam w życiu trzy psy - jednego po drugim i zawsze mi się wydawało że z kotami nie ma żadnych problemów a psy są bardziej wymagające. Teraz mam dwa koty i się przekonałam że jest wręcz odwrotnie
Przy psach mogłam się rano wyspać- wychodziły na dwór kiedy wszyscy wstali. Przy kotach rano się nie pośpi - urządzają gonitwy, miałcza że chcą jeść, skaczą po łóżku.
Przy kotach nic nie jest bezpieczne, czy to leży na stole, czy na szafie. Pies wiedział co wolno, co nie. Kot też wie ale ma to gdzieś
Pies dostał chrupki i był zadowolony, łatwo było uważać żeby nie utyl. Podszedł do miski, zobaczył że pusta i odszedł. Kota mam jednego utytego- uwielbia jeść, drugiego chudego -nic mu nie smakuje i wybrzydza. Utytego nie da rady odchudzić bo jak zobaczy pustą miskę to się drze. Zje swoje i zje jeszcze temu chudemu.
Chudy lubi też puścić sobie pawia - nigdy się przy psie tyle nie nasprzatałam w domu co przy kotach.
A tak w ogóle to i koty i psy to kochane istotki
Stary 2016-09-29, 09:48   #99
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
nie wiem jak lepiej, czy jeden pokój dla obu czy kazdemu oddzielny, czy bawialnia wspólna a oddzielne sypialnie... bo toaletę to chyba trzeba conajmniej jedną na kota... taką sporą
Cytat:
Piętro. Z doświadczenia mówię, całe piętro.
Cytat:
Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Prawie? To czego ci jeszcze brakuje?

Cytat:
Napisane przez rosana Pokaż wiadomość
(...)
Przy psach mogłam się rano wyspać- wychodziły na dwór kiedy wszyscy wstali...
Moj ma zmienne pobudki. Na przelomie wiosna/lato budzi o 6 Tz, bo wie ze szybko wyjdzie na spacer. Jak Tz musi wczesnie rano wyjsc, to Maks spi, wie ze go obudze jak juz trzeba bedzie wstac. Dzis wstalam o 6, a ten spi na lozku. No to niech spi. Godzina 7.35, mowie Maks,ubieraj sie, idziemy na spacerek. To spojrzal na mnie, przeciagnal sie, poszedl do siebie, zwinal sie w klebek i poszedl spac. Normalnie ubieralam go w szelki na spiocha, tak zaspany, ze hej Jeszcze po schodach znioslam, bo stal jak osiol a ja do pracy sie spieszylam.
Stary 2016-09-29, 15:23   #100
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Ten tego no, właśnie uświadomiłem sobie, że właściwie to jestem ojcem założycielem tego wonteku

Co to kotełów
Nasza kotha prześladuje dwa chabyzie
Kiedy były na parapecie w pokoju, pchała się miedzy nie, rozpychała i podgryzała, no to przenieśliśmy chabyzie na stół w kuchni, no to kotha za nimi No to my zielska dawaj na parapet w kuchni, a kotha za nimi
No i mamy 3 kfiotki nierozłączki
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 17:53   #101
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
...

Prawie? To czego ci jeszcze brakuje?

...
piątej klepki najprawdopodobniej
możliwe nawet, że jakiejś jeszcze

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;65846416]Ten tego no, właśnie uświadomiłem sobie, że właściwie to jestem ojcem założycielem tego wonteku

....[/QUOTE]

nie da się ukryć ... ojcze

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Treść usunięta
wiesz, tego się i tak nie da ukryć

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 18:14   #102
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-09-29, 19:49   #103
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

a... lubią wasze koty piwo?

na stole szklanka piwka z pianką, obok kot - siedzi, oblizuje się,wpatruje się w piankę jak na największy przysmak, daje do zrozumienia że chętnie by spróbował - ale nie ruszy no to zebrałam trochę piany na palec, podstawiam kotu - cofa się, ale jęzor na coraz większych obrotach w końcu dotknął pianki samym koniuszkiem i fuuuj....stanowczo nie posmakowało
ale za moment znowu wgapia się w tę szklankę i jęzor znów zaczyna chodzić

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Treść usunięta
domniemywuję że winne są bąbelki
aaa... i w pifku też
dixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-30, 15:46   #104
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Cytat:
No, skrzywdziłam dzieci bardzo. Ale ja mi się młoda nauczyła drzwi wszystkie, łącznie z wejściowymi, otwierać i zaczęły wybywać "fśfiat", to już zaczęło być groźno. Tu za to są przekupywane przeze mnie licznymi zabawkami, horrendalnie drogim żarciem i usługami na kiwnięcie pazura.
no, niech będzie , może zostanie Ci odpuszczone
Cytat:
Napisane przez rosana Pokaż wiadomość
.
Kota mam jednego utytego- uwielbia jeść, drugiego chudego -nic mu nie smakuje i wybrzydza. Utytego nie da rady odchudzić bo jak zobaczy pustą miskę to się drze. Zje swoje i zje jeszcze temu chudemu.
Chudy lubi też puścić sobie pawia -
ooo, masz moje koty 9 kg i 3,6 kg tyle że pawiują oba równo , różniąc się jedynie objętością rzygu ( ale nie zawsze ) . A nie , jest jedna różnica - gruby tylko na podłogę , chuda gdzie popadnie , bo wszędzie wlezie
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;65846416]Ten tego no, właśnie uświadomiłem sobie, że właściwie to jestem ojcem założycielem tego wonteku

Co to kotełów
Nasza kotha prześladuje dwa chabyzie
Kiedy były na parapecie w pokoju, pchała się miedzy nie, rozpychała i podgryzała, no to przenieśliśmy chabyzie na stół w kuchni, no to kotha za nimi No to my zielska dawaj na parapet w kuchni, a kotha za nimi
No i mamy 3 kfiotki nierozłączki [/QUOTE]
moja od trzech dni zaczęła obrabiać azalię w doniczce - już połowę pędów obgryzła , a część zeżarła, wyrzygując ją potem w różne miejsca - wczoraj po cichu za niebytności nikogo w domu obfitym dekoracyjnym rzygiem z zieleninką na środeczku narzuty na na naszym łóżku rzygnięcie było długości ze 20 cm

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-10-01, 10:55   #105
ganglion
Zadomowienie

Cytat:

ja mam tak z jedzeniem kothy - jak łaskawie zbliży sie do miski i zacznie jeść, cały dom musi zastygnąć, bo cholera ma deficyt uwagi i byle brzęknięcie wystarczy , żeby zapomniała , że ma jeść

no a co , chcesz mieć boga w domu to się staraj

albo wszystko przestało smakować i trzeba szukać, co jaśnie państwo raczy zjeść , kupując coraz to nowe delikatesy, które się łaskawie spożywa jeden raz
Jakbym widziała moje, Kicia najpierw patrzy i wącha czy dobre, a potem się odwraca i odchodzi, bo nie spełniło wymagań. Latam za nią czasem pół godziny po domu, żeby zjadła. Ewentualnie jest skłonna trochę spróbować na parapecie albo balkonie. W innych miejscach nie jada jak nie jest bardzo głodna, musi mieć widoki. A jak nie smakuje to patrzy na mnie z wyrzutem, co ja jej przyniosłam. Za to drugi, Rysiek, zje wszytko w każdych ilościach i jeszcze mruczy przy jedzeniu.
ganglion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-01, 17:55   #106
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez ganglion Pokaż wiadomość
Jakbym widziała moje, Kicia najpierw patrzy i wącha czy dobre, a potem się odwraca i odchodzi, bo nie spełniło wymagań. Latam za nią czasem pół godziny po domu, żeby zjadła. Ewentualnie jest skłonna trochę spróbować na parapecie albo balkonie. W innych miejscach nie jada jak nie jest bardzo głodna, musi mieć widoki. A jak nie smakuje to patrzy na mnie z wyrzutem, co ja jej przyniosłam. Za to drugi, Rysiek, zje wszytko w każdych ilościach i jeszcze mruczy przy jedzeniu.
oooo nie tylko ja latam miską za kothą i błagam żeby raczyła choć odrobinę jaśnie panienka ostatnio przestała jeść na blacie, gdzie zawsze jej michy stoją , a z dolnych kotowych misek podłogowych raczy spożywać , jeżeli się miskę wstawi między drzwi a krzesło także na stole w salonie raczy, ale wyłącznie na talerzyku nie na misce , no i jeżeli się poda do łóżka tam , gdzie akurat łaskawie wypoczywa i drzemkę ucina
a koth dokładnie tak samo - wszystko, zawsze i wszędzie w każdej dowolnej ilości

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-10-01, 18:26   #107
dobbinka
Zakorzenienie

Hyhy. Ja naiwnie myślałam, że jak będę miała dwa koty, to jak jednemu coś nie posmakuje, to druga zje. Strajkują w tym samym momencie. I to jak zjedzą jedno opakowanie/puszkę, to (znowu głupio) pomyślałam, że kupię hurtem, bo taniej. Złota zasada karmienia kota brzmi: jeśli twój kot ze smakiem zjada kolejne małe, drogie opakowanie żarcia, to jak tylko kupisz wór/zgrzewkę, natychmiast okazuje się to fuj, be i nigdywżyciumitegowięcejni edawajwżyciu.
Stary 2016-10-01, 18:52   #108
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Hyhy. Ja naiwnie myślałam, że jak będę miała dwa koty, to jak jednemu coś nie posmakuje, to druga zje. Strajkują w tym samym momencie. I to jak zjedzą jedno opakowanie/puszkę, to (znowu głupio) pomyślałam, że kupię hurtem, bo taniej. Złota zasada karmienia kota brzmi: jeśli twój kot ze smakiem zjada kolejne małe, drogie opakowanie żarcia, to jak tylko kupisz wór/zgrzewkę, natychmiast okazuje się to fuj, be i nigdywżyciumitegowięcejni edawajwżyciu.
Hyhy , a Terry Pratcheta "Kota w stanie czystym" Ty czytała ? powyższa złota zasada jest opisana na samym początku i dotyczy absolutnie każdego żarcia
Zapisz

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-10-01, 19:30   #109
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

Cytat:
Hyhy , a Terry Pratcheta "Kota w stanie czystym" Ty czytała ? powyższa złota zasada jest opisana na samym początku i dotyczy absolutnie każdego żarcia
Zapisz
etam, nie dotyczy chrupek feringa tak smakują, że planuję dokupić jakieś inne mniej pyszne i mieszać żeby kothy mniej jadły, bo za chwilę jeden się przestanie mieścić w drzwiczki do toalety

za to na mokre żarcie wybrzydzają okrutnie, praktycznie puszek już nie kupuję, jedynie cyc z kuraka czasami wchodzi, najlepiej wieczorem/nocą ale często i to nie pasuje i rano trzeba zutylizować
i jogurcik activia ze śliwką też dobry
Stary 2016-10-01, 21:24   #110
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganglion Pokaż wiadomość
Cytat:
oooo nie tylko ja latam miską za kothą i błagam żeby raczyła choć odrobinę jaśnie panienka ostatnio przestała jeść na blacie, gdzie zawsze jej michy stoją , a z dolnych kotowych misek podłogowych raczy spożywać , jeżeli się miskę wstawi między drzwi a krzesło także na stole w salonie raczy, ale wyłącznie na talerzyku nie na misce , no i jeżeli się poda do łóżka tam , gdzie akurat łaskawie wypoczywa i drzemkę ucina
a koth dokładnie tak samo - wszystko, zawsze i wszędzie w każdej dowolnej ilości
Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
etam, nie dotyczy chrupek feringa tak smakują, że planuję dokupić jakieś inne mniej pyszne i mieszać żeby kothy mniej jadły, bo za chwilę jeden się przestanie mieścić w drzwiczki do toalety

za to na mokre żarcie wybrzydzają okrutnie, praktycznie puszek już nie kupuję, jedynie cyc z kuraka czasami wchodzi, najlepiej wieczorem/nocą ale często i to nie pasuje i rano trzeba zutylizować
i jogurcik activia ze śliwką też dobry
Cytat:
Zapisz
A właśnie jest w kolejce do przeczytania.
U mnie trwa walka o żarcie żarcia, tzn. mokrego. Wycwaniłam się i daję po troszeczkę i zabieram. I jeszcze mieszam z takim g@wnianym, ładnie pachnącym. I jedzą, odpukać. A suche to raczej wchodzi. Teraz maja Applawsa, Feringę zeżarła im na wakacjach kotka mamy, wiec nawet nie wiemy, czy by wcinały. No, ale jak ona jadła, to raczej nie można się jej oprzeć, bo ona raczej wybredna jest.

Ale zupełnie nie wiem, jak to jest, bo niby niejadki, a jakby sie kuwetkowy urobek zważyło, to srają, za przeproszeniem, jak sikorki - tyle co same ważą.
Stary 2016-10-02, 11:58   #111
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-10-02, 19:52   #112
zania
Matka buldoga

Mam psa, ale dylematy podobne. Tzn hmm dylematy. Nie chcesz jesc to nie zglodniejesz to zjesz Ugotuje mieso, czasami zje razem z miska, czasami stoi do dnia nastepnego. Zeby nie marnowac miesa wstawiam na noc do lodowki. Jesli zaloze, ze zje w nocy (pozniej przychodzi o 3 w nocy zeby mnie pocalowac i dac znac, ze zjadl, nie ma to jak miesko na twarzy ) to zostawiam. Jak zalozenia okaza sie bledne i jedzenie sie zepsuje (w moim mniemaniu, bo jak chce wywalic, to wtedy nagle tlucze sie miska i je, ale zabieram, wole zeby potem sraczki nie mial ) to pakuje i wyrzucam przy smietniku, bezdomne zwierzenia nie wybrzydzaja.
Dobrze, ze ma sucha karme.W razie czego dochrupie. Tez zdarzalo mi sie latac z miska, ale kurna, staram sie tego nie robic, bo to blad. Nie bede latac za psem, zeby zjadl Najgorsze jest to, ze stanie kolo miski i sie gapi w nia. Mowie no jedz, to podchodzi do mnie i mnie lapa po nodze. Oznacza to: pokarm mnie znaczy, z raczki jest smaczniejsze
Rozpiescilam psa. Ale to lisek chytrusek. Bo jak udaje, ze mu z michy chce cos wyjesc to pedzi jak wariat i wtedy zaczyna jesc No to czasami mowie: mniam, mniam, ale dobre. No i je
Zatem obiady w kuchni, przekaski, psie chrupki gdzie mu pasuje

A propos waszych kotow. Uwielbiam filmiki Simons's Cat.
Znalazlam 2 pod jedzeniowe dylematy.
Moze przetestujcie 2 sposoby Zarcie ze smietnika i z glowy

https://www.youtube.com/watch?v=yEvhDTWSRec

https://www.youtube.com/watch?v=Te4wx4jtiEA
Stary 2016-10-03, 11:30   #113
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Treść usunięta
mój wodę intensywnie zakopuje, względnie wykopuje, jeszcze nie rozgryzłam co to właściwie jest , i wywleka michę z wodą na środek kuchni
Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
A propos waszych kotow. Uwielbiam filmiki Simons's Cat.
Znalazlam 2 pod jedzeniowe dylematy.
Moze przetestujcie 2 sposoby Zarcie ze smietnika i z glowy

https://www.youtube.com/watch?v=yEvhDTWSRec

https://www.youtube.com/watch?v=Te4wx4jtiEA
uwielbiam kota Simona

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-03, 16:06   #114
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Treść usunięta
Mój tak robi jak dostanie coś pysznego, a już nie może więcej

Dziś lekki wyrzut o saszetkę Obesity, ale się nie ugnę, już widzę, ze trochę zrzucił tłuszcza z brzucha. Chyba głownie dlatego, że mu nie smakuje i zamiast jak w przypadku większości saszetek pożreć całą porcję naraz to zjada po odrobince i nigdy do końca

Tą Feringę muszę spróbować. Tylko żebym nia nie zniweczyła skutków diety

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2016-10-03 o 16:09
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 16:13   #115
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-10-03, 16:59   #116
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Treść usunięta
Mojemu tylko saszetki Felix szkodzą. I mleko. Odporny egzemplarz się trafił

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 18:16   #117
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-10-03, 20:45   #118
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

u nas chrupki feringi się spisały świetnie, przestawiałam koteły z royala którego spożyewały w niemowlęctwie na bezzbożową i mimo ostrożności w przestawianiu długo były rewolucje żołądkowe, już wet podejrzewał alergię i kazał dawać royala dla alergików ale kupiłam feringę i pięknie się kupska wyregulowały. Teraz czasami dokupuję jakąś inną i mieszam, ale zawsze feringa to podstawa. Tak że polecam
My lubimy z kaczką i z indykiem, ostatnio się pojawiła z drobiem dla kastratów więc zakupiłam jedną paczkę i dosypuję do kaczej ostrożnie Smakuje tak samo, czyli za bardzo

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Treść usunięta
mleka moje nie znają, a feliksa saszetki oprotestowały
Z kocią dietą to chyba gorzej niż z niemowlęcą

Edytowane przez dixi
Czas edycji: 2016-10-03 o 20:47
Stary 2016-10-03, 20:46   #119
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2016-10-03 o 20:57
Stary 2016-10-03, 21:03   #120
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

ostatnio jak się zimno zrobiło i doopska marzną i mokną na balkonie, najlepszą rozrywką jest wieczorne ganianie po klatce schodowej, które właśnie trwa tylko młody musi trzymać w tym czasie wartę przy drzwiach wyjściowych, żeby ktoś wchodząc/ wychodząc z bloku nie wypuścił towarzysta w siną dal ...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Treść usunięta
uuu, bardzo nieekonomicznie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

koty wróciły - niechętnie bardzo ale opiekun pogonił, idziemy spać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości