![]() |
#151 | |||
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No no ![]() A gdzie Wy kupujecie ten popcorn do mikrofalówki? Hecate mi pisze, że jest u niej w Tesco ![]() Ja wypatrzyłam na małym delikatesowym stoisku - ale tylko ten jeden rodzaj (maślany) był. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Jak coś nowego będę miała to nie omieszkam ![]() Kasiu, przyszedł liścik? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
a ja zara do roboty
![]() wygrzebalam wiosenna kurtale z szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dokładnie ten
![]() Cytat:
Na biżu z koralem miała ochotę od dłuższego czasu i ta mi jakoś najbardziej przypadła do gustu. A poza tym dopiero po Waszych sugestiach dopatrzyłam się, ze to maczki ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
niecnotliwa dziewica
|
A propos poczty - z doświadczenia wiem, ze przesyłki nadane na poczcie w Oliwie docierają bardzo terminowo, nawet jeśli nadane są późnym wieczorem. Te nadane na poczcie głównej (cokolwiek to znaczy) potrafią wędrować przez pół Polski
![]() Contax, maczka przywdzieję. Mozliwe, ze obuw także ![]()
#161 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hecate Nie dałaś się Walę-w-tynkom mam nadzieję?
Cytat:
Santorio, nie widziałeś tego Cytat:
Cytat:
Wiecie co, po trzech semestrach anatomii jak słyszę o goleniu waginy to ze zgrozą odruchowo najpierw imaginuję sobie włosy wewnątrz Bo tak właściwie to goli się okolicę [ Margot, te buty to sam seks!!! A maczki... Gratuluję pięknych nabytków Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze serowy jadłam, ale w sumie nie było za bardzo czuć sera. Gąsienice to larwy Wiem czepiam się
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#163 |
czyli Endżi
|
Truskawko, co do ostatniego rozdziału HP - brzmi jakby go napisała 10letnia dziewczynka. Jest infanylny, żenujący i beznadziejny
![]() ![]() Co do tych gąsiennic to ja miałam na myśli tą ich postać kiedy się wylęgną ![]() ![]() Annmarie, Truskawko - czekoladki rewelacyjne dostałyście ![]() ![]() Ja dostałam jedną klasyczną Alpen Gold (od pana, od którego kupiłam telefon na Allegro i umówiliśmy się a odbiór osobisty. To krępujące było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#164 |
Zakorzenienie
|
Szczęściara
![]() ![]() Aniołku a Snickersy to Ty jadasz?? bo dla mnie to tam właśnie jest polączenie smaków słonego i słodkiego ![]()
![]() |
#165 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Snickersa jadłam wczoraj ![]() ![]() ![]() Wiesz, coś w tym jest ![]() ![]()
![]() |
#166 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ferrero Rocher i serduszka czekają na swoją kolej Gąsienica zaraz po wykluciu wygląda mniej więcej jak trochę później tylko jest kompletnie malutka. Ale to obserwacja z czasów dzieciństwa ![]() ![]() ![]() A za Harrego... Może się kiedyś wezmę. Ale na razie kolekcja książek z XIX wieku czeka (obecnie na tapecie mam "Portret damy")
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Taaa a Google mi powiedziało co to za Hildebrand
![]() Orzeszki ma i one są słone, przynamnie w tych, które są świeże ![]()
![]() |
#168 | |
BAN stały
|
Cytat:
Piękne butki. ![]() Ja właśnie skończyłam robić muffinki, zaraz będą już gotowe. Byłam u kosmetyczki, zaczęła mi oczyszczać twarz, a na nast wizycie ma mi ją oczyszczać kwasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To wina przekładu na polski, czy po angielsku jest równie źle?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
BAN stały
|
Muffinki gotowe, wreszcie mogę zjeść obiad. Zaraz wpadnie znajoma to wreszcie trochę posiedzę.
Musze twarz obsypywać pudrem propolisowym bo mam pory otwarte. |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Się zgadzam z Madziczka
![]() ![]()
![]() |
#173 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ogólne poczucie niedosytu po tej części Pottera
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Madziczko, pilnuj się - nie chciałabym dowiedzieć się, jakie jest zakończenie z innego źródła, jak z książki
![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
Uuuups, przepraszam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pierwszą część i kawałek drugiej przeczytałam ![]() wiem jak się kończy, bo córka mi zrelacjonowała, ale nie komentowała jakoś specjalnie ostatniego rozdziału filmy też widziałam, ale nawet nie wiem, które części, bez zainteresowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja tak chyłkiem przemykam po tym wątku, za niektórymi podwątkami nie nadążam intelektualnie i w ogóle tyyyle się tu dzieje. Chyba jestem za stara na taką ilość wrażeń jak tu ![]() Samotny wieczór dziś i zaplanowałam sobie powizażować i może trochę w Diablo popykać (uwielbiam pasjami ![]() A co do Walętynek - spędziłam bardzo miło. Mimo, że M. pracował wczoraj do późna to jeszcze gdzieś dorwał dla mnie w prezencie kwiata doniczkowego - dokładnie takiego o jakim marzyłam. Może nic oryginalnego, ale od jakiegoś czasu brakuje mi kwiatów w domu (mamy tylko trzy z powodu kotów, które wlezą prawie wszędzie i zjedzą - ale obmyśliłam już plan przestrzenny rozmieszenia kwiatów tak żeby się nie dostały). I jeszcze porwał z pracy szczepkę kwiata drugiego o jakim marzyłam ![]() A potem oglądaliśmy skecze Halamy i Potem i Jozina z bazin ![]() __________________ Yoona, Zuziunia - trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie Waszych problemów. Tylko tyle mogę, bo nie umiem radzić tak mądrze jak dziewczyny. Tulipku - za Ciebie też trzymam ![]() Niech mnie ktoś oświeci: dlaczego szczurki Racheli ( ![]()
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo tego nie zrobi, czy on się ośmieli? Harry Voldemorta, lub Voldi Harrego niech Rachela czyta i nie ma za złe tego ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Poprawiłaś mi humor, bo trochę po jednym mailu mina mi zrzedła - moja wina, ale i tak stres jest. Właśnie popiłam Aleve różowym winem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.