Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 08:47   #781
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

to była maszyna do obróbki drewna w jakimś tartaku...

Jest dużo filmów i książek o tej tematyce... ja pamiętam film jak małe dzieci chowały się w szambie żeby ich niemcy nie znaleźli i pobiegł do nich inny chłopiec i też chciał się schować a tamci mu powiedzieli że ot ich kryjówka i żeby sobie poszedł. Strasznie poruszyło mnie to jak oni robili wszystko żeby przetrwać. Jeszcze ta dziewczynka w czerwonym płaszczyku chyba w Liście Schindlera. Też ładny film o tej tematyce. Ja bym wybrała coś mniej znanego do prezentacji. Mnie niestety ogranicza to że mam teamt z działu liteatura a na dodatek mam w temacie zaznaczone że w literaturze polskiej :/ a jest dużo ładnych żydowskich utworów na te tematy. Chciałam mniej znane książki ale jednak musze wziąć te popularne :/

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 09:37   #782
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość

Ale mam dziś doła dziewczyny. Dowiedziałam się że taki znajomy chłopak nie żyje. Wciągnęła go maszyna i pocieła na części. Miał zaledwie 23 lata :/
uu nie dobrze

Cytat:
no dokładnie jeszcze taka głupia śmierć na dodatek za granicą. Współczuje rodzinie ob musi jechać po zwłoki a ponoć z niego prawie nic nie zostało tylko drobne kawałeczki. Najgosze jest to że tak jak go wcześniej nie pamiętałam dobrze tak dziś cały dzień widze go przed oczami...

Ktoś kto popełnia samobójstwo musi być naprawde odważny...
rok temu mojej kumpeli zklasy zmarł tata za granica przywiezi jego prochy w urnie i nawet nie pogrzebali tego tylko stoi to w pokoju gościnnym w domu

a kto popełnia samobójstwo jest tchórzem i egoistą.
ostatnio babka z sasiedniego bloku wyskoczyła przez okno i akórat moja inna kolezanka która mieszkała nad ta baba wyglądała przez okno i widziala jak sobie leci- na miejscu nie zgineła bo upadła najpierw na krzaki a pozniej na ziemie dopiero po 3h umarła. Wyskoczyla na oczach swojej córki a tydzien wczesniej chciala sie powiesic. głupota.
u mnie w miescie non stop jest słychac o tym ze ktos popełnil samobojstwo albo zginal tragicznie i ta sa młode osoby.

samobojstwo to tchorzostwo bo to jest ucieczka najprostsze wyjscie a problemom w zyciu trza stawiac czolo no i egoistyczne to jest bo nawet taki idiota nie pomysli o rodzinie co bedzie czuc jak to zrobi.
Cytat:
Napisane przez mart989 Pokaż wiadomość
odwazny na pewno ale tak jak ta dziewczyna moim zdaniem glupia, bo iala zycie przed soba i wielu chlopakow...ale ja uwazam ze skoro tak bylo tzn ze tak musialo byc,ja pamietam jak moj kuzyn wpadl pod tira,urwalo mu nozke cala,przy tym byla jego babcia,ojj ciezko bylo,ale jego mama do tej pory niew ie ze nozki nie mial bo ja przyszyli przed pogrzbe...przykre i smutne sa takie smierci
też nieciekawie....
moja babcia jakby takie cos zobaczyla to by umarła na zawał chyba

ja do tej pory mam widok wykrwawiajacej sie na smierc mojej babci zmarła w zeszłe wakacje.
Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Okulary i włosy na mnie jakos wiekszego wrażenia nie zrobiły.
Kosmiczne i niewyobrażalne wrażenie zrobiły na mnie tysiące malutkich śpioszków skarpeteczek i bucików. To robi wrażenie. Mimo upływu tak wielu lat na niektórych można dostrzec ślady krwi...
Moja klasa cała co do jednej osoby pod ścianą rozstrzeliwań tez widziała krew wsiąknięta w ziemie. Może coś sobie wkręciliśmy bo nie wiem czy byłoby to możliwe po tylu latach. Ale w sumie zginęło tam dokładnie 1.300 000 osób. Wiadomo większa cześć przez Cyklon B.
Niektóre osoby z mojej klasy były poruszone faktem że na parkingu stało moze ja wiem z 2 autokary Polskie 1 Czeski 1 Rosyjski i około 10 niemieckich. Stwierdzili że to chore.
Nawiązując do tematu mordów Żydów. Zapytałam dzisiaj dziadków o to. Babcia opowiedziała mi historie jak to kiedyś wracała z grzybów przez las. I zza krzaków zobaczyła jak stoją w rządku ustawione żydkówki i jedna po drugiej zostaja odstrzelane i do rowu.W głowie sie nie mieści
nienawidze Niemców.
podczas II wojny światowej zabili mojego pradziadka najpier uwiezili a pozniej rozstrzelali.
A mojego dziadka jak był mały na nodze huśtał niemiec na nodze miał moze wtedy rok i kazdy sie bał co kowlek powiedziec tylko zeby ten niemiec nikogo nie zabił.
mam wstret do szwabów.

taka prośba nie piszmy juz o smierci bo ja zbyt wrazliwa i nerwowa jestem

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 10:22   #783
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość

nienawidze Niemców.
podczas II wojny światowej zabili mojego pradziadka najpier uwiezili a pozniej rozstrzelali.
A mojego dziadka jak był mały na nodze huśtał niemiec na nodze miał moze wtedy rok i kazdy sie bał co kowlek powiedziec tylko zeby ten niemiec nikogo nie zabił.
mam wstret do szwabów.

taka prośba nie piszmy juz o smierci bo ja zbyt wrazliwa i nerwowa jestem
też mam wstręt do niemców. Ale u mnie wygląda to troche jak groteska. Bo nosze nazwisko niemieckie mój dziadek i cała rodzina od jego strony jest niemiecka
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 10:29   #784
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Cytat:
też mam wstręt do niemców. Ale u mnie wygląda to troche jak groteska. Bo nosze nazwisko niemieckie mój dziadek i cała rodzina od jego strony jest niemiecka
hehe ja nie mam wstretu to Niemcow ... bo wiele mi dali ... w sensie moj dziadek byl niemcem ... ja mam niemieckie nazwisko (troche po wojnie spolszczone) no i moi rodzice pracuja w niemczech i mojego taty siostra tez mieszka i pracuje w niemczech :P wiec raczej zawdzieczam im te dobre rzeczy ... i lubie ich tolerancje ktorej u nas jeszcze brakuje niestety

Głupia i naiwna... ale ciągle wierzy...
nuziii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 10:37   #785
niqska
Wtajemniczenie

hmm a ja wam powiem że kocham Polske i polaków nie ma przejawów u mnie ksenofobi czy nacjonalizmu hehe ale poprostu uważam że to co polskie - jest dobre nie mogłabym się chyba zwiazać z obcokrajowcem - no chyba że by gadał po polsku. Polska kultura jest niezwykła i oczywiście w Polsce jest wiele pięknych miejsc - Kraków, Wrocław, Zakopane nasze polskie morze Inni mogą nam tylko pozazdrościc

Żal mi serce ściska że ywjeżdzam do Angli na jakiś czas. Nie lubie Anglików bo sa nie wychowani i myślą tylko o jednym. Zdążyłam się o tym przekonać w zeszłe wakacje jak taki jeden mnie podrywał - co prawda miał mame Polke- ale chyba i to nie zmienia faktu że był szowinistyczną świnią.

jesli kogos uraziłam to sory

Stary 2008-02-17, 10:50   #786
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
to była maszyna do obróbki drewna w jakimś tartaku...

Jest dużo filmów i książek o tej tematyce... ja pamiętam film jak małe dzieci chowały się w szambie żeby ich niemcy nie znaleźli i pobiegł do nich inny chłopiec i też chciał się schować a tamci mu powiedzieli że ot ich kryjówka i żeby sobie poszedł. Strasznie poruszyło mnie to jak oni robili wszystko żeby przetrwać. Jeszcze ta dziewczynka w czerwonym płaszczyku chyba w Liście Schindlera. Też ładny film o tej tematyce. Ja bym wybrała coś mniej znanego do prezentacji. Mnie niestety ogranicza to że mam teamt z działu liteatura a na dodatek mam w temacie zaznaczone że w literaturze polskiej :/ a jest dużo ładnych żydowskich utworów na te tematy. Chciałam mniej znane książki ale jednak musze wziąć te popularne :/
Nic mi nie mów. Mój tż w szkole pracuje na takich maszynach. Nie raz mowil mi ze sie czasem boi na nich pracować , jakoś sie nie przejmowałam.

Cytat:
hmm a ja wam powiem że kocham Polske i polaków nie ma przejawów u mnie ksenofobi czy nacjonalizmu hehe ale poprostu uważam że to co polskie - jest dobre nie mogłabym się chyba zwiazać z obcokrajowcem - no chyba że by gadał po polsku. Polska kultura jest niezwykła i oczywiście w Polsce jest wiele pięknych miejsc - Kraków, Wrocław, Zakopane nasze polskie morze Inni mogą nam tylko pozazdrościc

Żal mi serce ściska że ywjeżdzam do Angli na jakiś czas. Nie lubie Anglików bo sa nie wychowani i myślą tylko o jednym. Zdążyłam się o tym przekonać w zeszłe wakacje jak taki jeden mnie podrywał - co prawda miał mame Polke- ale chyba i to nie zmienia faktu że był szowinistyczną świnią.

jesli kogos uraziłam to sory
A wyjezdzasz pracowac w Anglii ? Czy do rodziców ?

Wczoraj taki miły wieczór z tż spędziłam . Zakochalam sie ponownie chyba .
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:08   #787
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
nie mogłabym się chyba zwiazać z obcokrajowcem - no chyba że by gadał po polsku.
Mi się marzy mąż Afroamerykanin Uwielbiam ludzi o tym kolorze skóry. Mam kilku ciemnych kolegów Mimo iż mieszkają w Polsce są zupełnie inni niż my. Uśmiechają sie do wszystkich na ulicach mają taką pogodę ducha w sobie
Stary 2008-02-17, 11:19   #788
gosiaczek6
Zakorzenienie

siokoladka dokładnie, ja ucze sie w małym mieście i przeprowadził się niedawno do nas taki mulat,juz wszyscy go znają, jak idzie chodnikiem to tylko białe zęby się wyróżniają pierwsze bo on sie do wszystkich śmieje

dostałam wczoraj okresu, taki kamień z serca ufff, akurat jak TZ był u mnie, ale z bólu to dziś wytrzymać nie mogę ale TZ mnie pociesza, a mimo ze trudne chwile są teraz między nami to on jest kochany bardzo, wczoraj chyba pobił rekord w mówieniu kocham..ze 100 razy usłyszałam
tylko co mu kupić na urodziny..o mamo, zawsze problem??
czy jeszcze któraś ma lenia jak ja i nie chce jej się uczyć??
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:22   #789
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów. Mój tż w szkole pracuje na takich maszynach. Nie raz mowil mi ze sie czasem boi na nich pracować , jakoś sie nie przejmowałam.

A wyjezdzasz pracowac w Anglii ? Czy do rodziców ?

i do pracy i do rodziców i moze na uniwerek...
Cytat:
Mi się marzy mąż Afroamerykanin Uwielbiam ludzi o tym kolorze skóry. Mam kilku ciemnych kolegów Mimo iż mieszkają w Polsce są zupełnie inni niż my. Uśmiechają sie do wszystkich na ulicach mają taką pogodę ducha w sobie
tez bym chciała takiego mulata ale by musiał gadac po polsku bo po angielsku nie mam zdolnosci gadania na wszystkie tematy no i by mial przewage w argumentacji podczas sprzeczek czego bym nie zniosła ^^

ach pamiętam jak w Krakowie byłam i szedł taki jeden ciemno skóry przystojniak tak sie na niego zapatrzyłam że ąz na głos powiedziałam NICE co usłyszał i sie zorientowałamże na mnie tez patrzy i kiwną głowa i się szeroko usmiechnął myslałam że się rozpłynę

gosiaczek6- ja mam lenia! dzis musze wykuć barok bo jutro powtorzenie ech i poczytać jeszcze wos. aaaaaaaa ja chce wakacje

Stary 2008-02-17, 11:30   #790
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

Niqska a do jakiego miasta??? Ja chce do Szkocji do Edynburga złożyć bo tam mój tata mieszka poza tym mój TŻ stwierdził że ja bym studiowała a on by tam pracował.

Jak dobrze że ja mam jeszcze ferie i mogę troche poleniuchować...

Stary 2008-02-17, 11:48   #791
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam dziś doła dziewczyny. Dowiedziałam się że taki znajomy chłopak nie żyje. Wciągnęła go maszyna i pocieła na części. Miał zaledwie 23 lata :/
bardzo przykre A gdzieś tak 6 km ode mnie mieszkał chłopak.. 20 albo 19 letni... i zmarł na sepsę w tym tygodniu... w sumie dokładnie nie wiadomo czy była to sepsa.. bo teraz lekarze nie chcą tego ujawnić żeby paniki nie wywołać.. ale najprawdopodobniej była to właśnie sepsa... skąd to cholerstwo się wzieło... przychodzi z nienacka i zabiera młodych niewinnych ludzi...

Cytat:
Opowiadania Borowskiego i Medaliony Nałkowskiej wywarly na mnie wieeelkie wrażenie. Cały czas szukam wspomnień więźniów Auschwitz. I z każdą ich opowieścią zastanawiam sie jak można zabijać np dla przyjemności. Byłam w Listopadzie 07 w Auschwitz ale niestety bez przewodnika w czerwcu mamy zamiar z koleżanką na 1 dzień polecieć do Oświęcimia i obejść to wszystko z przewodnikiem.
Takie głupie pytania nas wczoraj nachodziły w KFC jak siedziałyśmy, Czy tam straszy? Co czuli,co myśleli Ci ludzie kiedy umierali ból czy może ulge że to już koniec męki.ehhh dzien nostalgi
Ja byłam w Majdanku... z przewodnikiem.. i powiem tak.. strasznie tam.. tyle ludzi tam ginęło... byliśmy w komorze gazowej... siwe ślady gazu jeszcze na suficie... widzieliśmy baseny w do którcyh wrzucano ludzi po uprzednim ogoleniu głów, żeby pozbyć się wesz... widzieliśmy te wszystkie prycze... cieniutkie "materace" wypchane sianem.. w lecie 50 stopni w tych barakach w zimie -30 albo i -40... i jeden wieeeelki barak a w środku miliony milionów butów... smrud niesamowity... ale jakie przeżycie... przewodnik nie chciał nas wpuszczać za bardzo .. bo bał się, że będziemy mdleć.. ale i tak przeszłam ten barak na calusieńkiej długości...

Cytat:
och... skąd ja to znam...

hehe.. przeżyłam wczoraj taki wspaniały wieczór z tż.. hehe.. aaa i dostałam spóźniony prezent walentynkowy...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:59   #792
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja mam syndrom Lenia leniowatego ale najpierw powybielam zęby pojem poświruje pawiana na dworzu i może tak kolo 22 zasiądę do nauki

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość

hehe.. przeżyłam wczoraj taki wspaniały wieczór z tż.. hehe.. aaa i dostałam spóźniony prezent walentynkowy...

A cóż tż Ci sprezentowal?
Stary 2008-02-17, 12:13   #793
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Niqska a do jakiego miasta??? Ja chce do Szkocji do Edynburga złożyć bo tam mój tata mieszka poza tym mój TŻ stwierdził że ja bym studiowała a on by tam pracował.

Sunderland
North- East cześć Angli
to jest niedaleko Newcastle

Stary 2008-02-17, 12:16   #794
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
uchh no niezle!
dobrze jest juz dobrze
niedałabym sobie zastrzyku zrobic w pupkę :P

pozyjemy zobaczymy teraz mam brunatna wydzieline heh dosc nie przyjemnie

kobiety ratujcie!! pomozcie mi znalezc ksiązke online hanny krall zdążyć przed panem bogiem bo nie ma nigdzie tego w bibliotekach ;o a nie chce mi sie kupowac
help!
Ja mam tą książkę w domu Z biblioteki rzecz jasna Ktoś chce pożyczyć ? hehe

Cytat:
ja mam syndrom Lenia leniowatego ale najpierw powybielam zęby pojem poświruje pawiana na dworzu i może tak kolo 22 zasiądę do nauki
Ja mam feryjki kończe dopiero pierwszy tydzień Ale co z tego jak dopiero wczoraj wstałam z łóżka ? W środe musze jechać na ściągnięcie szwów a potem na zakupy Muszę jakieś dziny zakupić, tylko mam ten problem że wszytskie są na mnie za krótkie- bo strasznie wysoka jestem- i musze kupować oryginalne Szkoda trochę kasy, ale jak mus to mus

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 12:31   #795
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

A cóż tż Ci sprezentowal?
a takom sobie łooo... podusie

a i jeszcze różyczkę którą mój piesek chciał pożreć jak tylko ją zobaczył..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8293.JPG (78,1 KB, 17 załadowań)

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-17, 15:19   #796
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
siokoladka dokładnie, ja ucze sie w małym mieście i przeprowadził się niedawno do nas taki mulat,juz wszyscy go znają, jak idzie chodnikiem to tylko białe zęby się wyróżniają pierwsze bo on sie do wszystkich śmieje

dostałam wczoraj okresu, taki kamień z serca ufff, akurat jak TZ był u mnie, ale z bólu to dziś wytrzymać nie mogę ale TZ mnie pociesza, a mimo ze trudne chwile są teraz między nami to on jest kochany bardzo, wczoraj chyba pobił rekord w mówieniu kocham..ze 100 razy usłyszałam
Ja mam ja mam Tylko kombinuję ostatnio w ktorym dniu isc na wagary . Ale tak nie można

Cytat:
bardzo przykre A gdzieś tak 6 km ode mnie mieszkał chłopak.. 20 albo 19 letni... i zmarł na sepsę w tym tygodniu... w sumie dokładnie nie wiadomo czy była to sepsa.. bo teraz lekarze nie chcą tego ujawnić żeby paniki nie wywołać.. ale najprawdopodobniej była to właśnie sepsa... skąd to cholerstwo się wzieło... przychodzi z nienacka i zabiera młodych niewinnych ludzi...

Ja byłam w Majdanku... z przewodnikiem.. i powiem tak.. strasznie tam.. tyle ludzi tam ginęło... byliśmy w komorze gazowej... siwe ślady gazu jeszcze na suficie... widzieliśmy baseny w do którcyh wrzucano ludzi po uprzednim ogoleniu głów, żeby pozbyć się wesz... widzieliśmy te wszystkie prycze... cieniutkie "materace" wypchane sianem.. w lecie 50 stopni w tych barakach w zimie -30 albo i -40... i jeden wieeeelki barak a w środku miliony milionów butów... smrud niesamowity... ale jakie przeżycie... przewodnik nie chciał nas wpuszczać za bardzo .. bo bał się, że będziemy mdleć.. ale i tak przeszłam ten barak na calusieńkiej długości...

och... skąd ja to znam...

Własnie tż ode mnie poszedł szybki sexik hihi Oboje rozmarzeni <33 a rodzice pojechali kupić mi telefon

Cytat:
a takom sobie łooo... podusie

a i jeszcze różyczkę którą mój piesek chciał pożreć jak tylko ją zobaczył..
Ale fajna poducha
Stary 2008-02-17, 15:21   #797
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

poducha słodka. Ja dostałam podobną tylko różową ;p

Stary 2008-02-17, 15:24   #798
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez kocham Polskę i nie znoszę, gdy ktoś mówi, że u nas to tylko dziadostwo itd. zlag mnie wtedy trafia i wprost mówię: "to wy...(ruszaj) za granicę, jak ci źle"

Cytat:
Ja też....

Cytat:
Wiem, wiem co mu kup... PREZENT

Żartuję, ale może jakieś perfumy, koszulę sportową, grę, film, to co lubi

Cytat:
Ja też leniuchuję, ja też
Stary 2008-02-17, 15:53   #799
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Ja też leniuchuję, ja też
hehe zazdroszcze :p ja zakowam drugi dzien z zrzedu mam serdecznie dosyc ale co zrobic jutro mam dwa sprawdziany jeden z fizyki a drugi z angilka i na popoludniowe korki musze sie nauczyc tez z angilka ijeszcze 4 listy napisac o matko kiedy sie wyrobie nie mam pojecia masarka ...

Stary 2008-02-17, 16:38   #800
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

o rany jak ja nei nawidze fizyki... fe.... na szczęście w 3 klasie nie mam ani fizyki ani chemii jedynie matma mi została współczuje...

Stary 2008-02-17, 18:12   #801
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuziii Pokaż wiadomość
hehe zazdroszcze :p ja zakowam drugi dzien z zrzedu mam serdecznie dosyc ale co zrobic jutro mam dwa sprawdziany jeden z fizyki a drugi z angilka i na popoludniowe korki musze sie nauczyc tez z angilka ijeszcze 4 listy napisac o matko kiedy sie wyrobie nie mam pojecia masarka ...
Serdecznie wspólczuję , choć sama nie mam lepiej . Czekają mnie 4 sprawdziany z angielskiego w jednym tygodniu + na pewno dojdą kartkówki i coś jeszcze ...

Ja dziś bawię się w robienie kartek - jedna dla rodziców ( spozniona walentnka ) i dziś na urodziny wujka

A ja nie mam fizyki i od drugiego semestru matmy
Stary 2008-02-17, 18:55   #802
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam fizyki i od drugiego semestru matmy
też bym chciała nie mieć matmy...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-17, 19:02   #803
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
też bym chciała nie mieć matmy...
heh mi tez zostal tylko jeden sprawdzian w piatek z kombinatoryki i koniec matmy na cale życie
Stary 2008-02-17, 19:04   #804
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

mi została poprawa z kombinatoryki i też koniec sprawdzianów z matmy tylko problem w tym że nie wchodzi mi to kompletnie do głowy. Może któraś z Was zna jakąś fajną stronke w necie gdzie są zadania i rozwiązania...

Stary 2008-02-17, 19:18   #805
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Cytat:
mi została poprawa z kombinatoryki i też koniec sprawdzianów z matmy tylko problem w tym że nie wchodzi mi to kompletnie do głowy. Może któraś z Was zna jakąś fajną stronke w necie gdzie są zadania i rozwiązania...
a ja jestem na profilu matematyczno-fizyczynm z rozszerzonym przysposobieniem wojskowym a inczaj mowiac klasa wojskowa :P i mam 5 matematyk i 3 fizyki w tygodniu :P masakra ale sama sobie to wybralam hehe

Stary 2008-02-17, 19:25   #806
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Dzisiaj jeszcze nie mysle o nauce bo mam w miarę lajtowy tydzien
Obecnie bujam w marzeniach zastanawiam sie czy nie zrobić hucznej 19tki Na mojej 18tce bawiło sie ponad 1000osób i mam chętkę na powtórkę oglądając MTV i ich Super Sweet 16 chociaż tata mi pewnie samochodu nie kupi :P
Stary 2008-02-17, 19:29   #807
paulina4018
Zadomowienie

Cytat:
Obecnie bujam w marzeniach zastanawiam sie czy nie zrobić hucznej 19tki Na mojej 18tce bawiło sie ponad 1000osób i mam chętkę na powtórkę oglądając MTV i ich Super Sweet 16 chociaż tata mi pewnie samochodu nie kupi :P

niezle to gdzie Ty ta 18 mialas

tak z innej beczki. w tym roku mamy prawie 5 miesiacy wolnego wiec bedziecie sie lenic cale wakacje czy do roboty sie wybieracie
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 19:50   #808
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
o w pyte

ja nie robiłam swojej 18nastki bo stwierdzilam ze szkoda mi wydawac ghajs na impreze na ktora przyjada ludzie na ktorych mi niezalezy i ktorzy i tak pojda dalej i obrobia mi cztery litery. A na swoja 19nastke pojade chyba na jakas impreze ;p nie wiem czy z tz czy bez.

Stary 2008-02-17, 20:01   #809
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez paulina4018 Pokaż wiadomość
niezle to gdzie Ty ta 18 mialas

tak z innej beczki. w tym roku mamy prawie 5 miesiacy wolnego wiec bedziecie sie lenic cale wakacje czy do roboty sie wybieracie
W jednym z Gdańskich klubów wydrukowane mialam 700zapro a ochrona w pewnym momencie zakomunikowała mi ze jest juz ponad tysiąc osób. Oczywiscie dostali opr za to że wpuszczaja nieznajomych.

A co do wakacji to na pewno po maturach jadę do Cluj Napoca W Rumunii do mojego taty bo aktualnie pracuje 2 tygodnie tam i na dwa wraca do Polski do firmy i tak wkoło. Tam spędzę ja wiem z 5 dni :P Bo głównie zależy mi na zakupach tam, ceny sa o wiele wiele niższe a nawet Prade tam mają chociaż nie opłaca sie kupować marek typu Gucci Prada Louis Vuitton bo w Polsce i tak pomyślą ze masz podróbkę A od czerwca Praca mam kilka opcji u ojca w firmie z moim tż na statku albo w H&M. Co wybiorę czas pokaże. A we wrześniu mam nadzieje że będę śmigać już swoim autem no i Turcja z TŻtem
Stary 2008-02-17, 20:07   #810
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
o w pyte

ja nie robiłam swojej 18nastki bo stwierdzilam ze szkoda mi wydawac ghajs na impreze na ktora przyjada ludzie na ktorych mi niezalezy i ktorzy i tak pojda dalej i obrobia mi cztery litery. A na swoja 19nastke pojade chyba na jakas impreze ;p nie wiem czy z tz czy bez.
To fakt co mówisz. przychodzą przysłodzą a za plecami obrobią dupę. Ale miło jest kiedy inni ludzie twoją 18tke zaliczają do jednej z lepszych imprez na jakich byli I tym oto faktem ucierasz tym szmaciakom nosa
No i to uczucie kiedy tyyyyle osób śpiewa Ci sto lat
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości