|
|
#541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
![]() Ja planuje jesienią/zimą już powrót do pracy więc nie "poodpoczywam" od niej nawet roku Cytat:
Śnieg to dla mnie nie problem, odgarne, zresztą ostatnio go niewiele... u mnie często robi się lód, który niemal skuwać trzeba...W lutym to niech lepiej TZ skuwa auto ze 2 razy dziennie "na wszelki wypadek"
|
||
|
|
|
#542 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
super zakupy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Lolita25 też miałam takie kucia po lewej stronie. Wzięłam nospe i biorę już na stałe aspargin(magnez). Póki co jest ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miewam bóle na wysokości jajników (przynajmniej tam gdzie powinny być) ale bardziej jakby mi ktoś "flaczki" wyżymał Szukam wtedy innej pozycji i jest lepiej.Witam w nowym tygodniu, po imprezce ^^ Było naprawdę super. Wszyscy zadowoleni, jedzenie dobre, a mała solenizantka mówiła, że to był jej najlepszy dzień Tort wyszedł brzydki ale był taaaaaaaki pyszny, że nic nie zostało Najlepszy tort jaki zrobiłam. Następny na urodziny męża za niecałę 2 tygodnie. Mam nadzieję, że sobie jakiś konkretny smak zażyczy bo ja nie mam pomysłu.Właśnie zjadam ostatni kawałek pizzy z imprezy Nie ma jak dobre śniadanie
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tortów to mój mąż ma "proste" smaki, nie lubi przekombinowanych ciast i tortów. Na urodziny w najbliższy weekend zażyczył sobie tort śmietankowy więc będzie tak naprawdę biszkopt+krem ze śmietany i mascarpone+posmaruje i nasączę te biszkopty czymś aromatycznym.Macie pomysł jak "podbić" bardziej smak śmietany? Byłam ostatnio na lodach i był smak "śmietanka alpejska" i były 100 razy bardziej śmietankowe niż zwykłe... ciekawe jak je zrobili... |
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Morning' dziś wizyta!! Wczoraj gdzieś wyczytałam że pory aktywności dziecka teraz mniej więcej pokryja się z porami aktywności jak się urodzi... Ciekawe bo mój od 19 daje taki koncert do 23 że jak zasypia na 2-5min to cud... Ciekawe bardzo. No bardzo... Ale i tak go kocham najmocniej na świecie całym!!!! ))
|
|
#548 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
mój buszowal wczoraj calutki wieczór skończył jakoś 22:30 akurat jak skończył się Belfer na canal+. Potem jak się przebudzilam w nocy to dalej szał. A rano przed 8 jak jadłam śniadanie to dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#549 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurcze coś cięzko z tymi ocieplanymi leginsami... a powiedz czy one sa lekko slisckie? bo nie lubi leginsow tylko z bawełny, bo wszystko ich się "czepia"... wrzuć może linka prosze ![]() Cytat:
|
|
#550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczylam corke znajomych w foteliku ze styropianu i na to pokrowiec tylko jest - bo taki tani - to aż mnie ciarki przeszły... Cytat:
|
||
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja jeszcze w łóżku, dziś tż odwiozl synka do żłobka to mogę poleżeć. Ja planowalan pracować do świąt, ale raczej nic z tego. Też nie lubię siedzieć w domu, na ale jak trzeba to trzeba. Finansowo też mi się to nie opłaca. U mnie wakacje psują średnią ![]() Muszę przejrzeć ubranka po synku i zastanowić się co dokupić. Pewnie będzie tego troszkę, bo jedbak synek letni to cieplejszych ubranek nie mamy dla noworodka. Milego dnia
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Ten pierwszy fotelik jest taki jak do tych wózków 3w1 i co za taki fotelik (nosiedlko) dajecie 600zl???
Nigdy nie żałuję na bezpieczeństwo dziecka Ale kurczę to dla mnie przesada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mąż zaprowadził Darie do przedszkola i pojechał do pracy, a ja teraz wcinam świeżą bułeczkę (mężuś kupił ) i piję herbatkę.Potem idę wyniki badań odebrać bo jutro gin. Cytat:
wogóle coraz częściej czuję taki ciężar w brzuchu. Ciągle coś zaboli..ehhh i do tego te plecy Cytat:
my najbliższą impreze 3 grudnia - 30stka męża Cytat:
kurcze, z tymi godzinami to kiepsko by było i u mnie mała Hania w brzuchu wariuje od około 21-23 oczywiście w ciągu dnia dużo się rusza,ale w porach wieczorno-nocnych najbardziej
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla córki mamy teraz recaro 9-36, jakoś sierpień, wrzesień też chcemy takie same kupić dla bąków, one już do samego końca wystarczą.
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem, ja patrzyłam na punktacje przy wyborze dla córki fotelika, teraz kupiłam po prostu taki sam, chyba maxi cosi trochę tańsze sš, sš też takie foteliki do 200 zł ale nie wiem, jak one wypadajš w testach.
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2016-10-17 o 09:23 |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też planuję taki za ok 600zl i wcale nie uważam tego za przesadę. Są i sporo droższe. 600zł to wg mnie taki standard bezpiecznego fotelika jeżeli często podróżuje się samochodem. Nie ma znaczenia czy to "do wózków 3w1". Fotelik to fotelik, po prostu ma opcję żeby go wpiąć w stelaż wózka.
|
|
|
|
#561 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jezdze drozszym autem, stawialam na bezpieczenstwo, testy to dziecka w byleco nie posadze ze tak sobie pozwole. 150zł to pas na brzuch zeby malenstwa nie uciskac w ciazy w samochodzie kosztuje... ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
a dwa ze kazdy fotelik da sie wpiac w wozek, kwestia adapterów nasze 50zł
|
|
#563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W kwestii fotelikow ostatnio czytalam artykul, że ten wypadek co zginela 3dzieci w volvo to problem polegał na tym, że wszystkie siedziały na poddupnikach, a nie w fotelikach... :/ |
|||
|
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może się myle albo przy pierwszym dziecku popelnilam blad. Kupiliśmy wózek taki zwykły nie jakiś tam drogi w granicach 2 tys coneco. To było 7 lat temu co prawda. I wozilam małego w tym foteliku właśnie do 7mc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma teraz jako drugi fotelik (dla 8mc dziecka) kupiła RECARO ZERO.1 0-18 kg 360 stopni i jest mega zadowolona. Świetna jest ta funkcja obracania. Fotelik mozna obrócić na bok jak sie otwiera drzwi zeby np wyciagnac wygodnie dziecko, moze jechac i przodem i tyłem.
Zaje***y fotelik Tylko ta cena... Ale coś za coś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

potem będę mieć 2 lata laby w domu z dzieckiem
Śnieg to dla mnie nie problem, odgarne, zresztą ostatnio go niewiele... u mnie często robi się lód, który niemal skuwać trzeba...

Szukam wtedy innej pozycji i jest lepiej.