|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
cześć dziewczynki
Dobre sie skończyło i trzeba iść dzisiaj do pracy ![]() Kachulko miłego pobytu w Poznaniu Madziu dzidzia jest przeurocza, ma taka kształtną główke Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Kasiu wszystko co dobre szybko się kończy mój tata tez dziś narzekał że ferie się kończą to i większe korki w wawie będą a tak dobrze się jeździ
|
|
|
|
|
#4863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana sliczny makijaz ![]() :sli na: i kwiatki tez przepiekneCytat:
, pewnie same kompleksy ma i tak je sobie leczy, nie ma sie co przejmowac, dla mnie wygladasz cudnie na tych zdjeciach, zwlaszcza na tym poczwornym |
|||
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Pomidorko, sliczny i subtelny makijaz....mnie taki nigdy jeszcze nie wyszedl, ale kto wie ![]() Kiniu, to juz wiem jakie cienie sobie kupie za tydzien w Pl, calkiem o Inglocie zapomnialam, a nieslusznie ![]() U nas wszystko spowite mgla, az nie chce sie za okno patrzec ![]() A ja musze wyskoczyc na jakies zakupki, bo w lodowce tylko swiatlo ... |
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
mijaela ale fajne usg
przypomnialo mi sie jak moje bylo takie malusie hihihi a teraz na usg sie aby pojedyncze czesci ciala mieszcza i to jeszcze tak poplątane wszystko ze nie wiadomo czy to reke czy noge widac hihihimoja kosc ogonowa minela ale sie ciesze moze potem wkleje wam mojego brzucha bo baterie naladowalam
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to fajnie, ze bedziesz mogla sobie w Pl Inglota kupic
![]() u mnie pogoda dzis tez fatalna , ale na poprawe humorku zamowilam sobie zestaw pedzli do makijazu![]() Ray to dawaj zdjecie brzucholka poki sie jeszcze nie rozdwoilas , ciesze sie, ze kosc juz nie boli |
|
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Mijalea zdjecie usg super Kinia ale fajne zakupy,ja tez lubie inglota,w marcu napewno sie zaopatrze w nowosci ![]() Pomidoro bardzo ladny kolor wlosow i makijaz,slicznie wygladasz kachulo milego pobytu w Poznaniu A ja zmykam do pracy w wam milego dnia zycze |
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego dzionka w pracy Kochana |
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
Ray to swietnie, ze kosc przestala bolec wlasnie wklejaj zdjecie, poki jestescie jeszcze 2w1 ![]() mnie stopa dalej boli ![]() ale zaraz pojde z psem na dwor, pozniej do sklepu po farbe do wlosow, bo @ moze przyjsc lada dzien a podobno sie nie powinno farbowac w trakcie @(nie wiem ile w tym prawdy) musze jeszcze podpaski zakupic, bo moja sunia dostala cieczki tydzien temu i chodzi po domu w majtkach i podpasce hehe super wyglada (pozniej zrobie jej fotke moze) tylko jest taki maly problem, ze tylko spuszcze ja z oka na minutke a ona juz majtki zdejmuje a podpaske zjada chyba krew jej smakuje.....![]() i dzieki temu zjadla juz cale moje zapasy podpaskowe hehe no i poza tym mi sie tez juz zaraz przydadza
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, podpaski zjada
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
mam tu jakies zdjecia z lipca jak wczesniej miala @ i tez w majtach chodzila
musi w tym latac, bo tak to caly dom jest poplaminony![]() anglia, sali, Asia itp 011.jpg anglia, sali, Asia itp 061.jpg
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
tak Kiniu
okropna jest pod tym wzgledem................. ...denerwuje mnie codziennie jak widze porozrzucana, porwana podpaske po mieszkaniu, wygryza malpa ten kawalek z krwia a reszte zostawia....... przeciez to chore
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu slodka ta Twoja suknia
, ale z ta krwia to niezle, moze jej jakis witamin w organizmie brakuje bo juz nie wiem jak to wyjasnic, no chyba, ze jest wampirem
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nudzi mi sie, wiec wkleje Wam fotki jak Sally byla mala, slodziutka a teraz takie wielkie psisko uroslo ![]() 1.slodziutka Salinka 1.jpg 2. zawsze wchodzila do lozka i spala na mnie ![]() 2.jpg 3. tak tez lubila ![]() 3.jpg 4. z mezem, taka malutenka byla, a teraz na kolankach juz by raczej nie usiadla ![]() 4.jpg 5. tutaj miala ok 10 tygodni, tydzien po tym jak ja kupilismy.... myslalam, ze wezme malutkiego szczeniaczka, ktory jest wielkosci dloni i sie niezle zdziwilam, ze to juz taki "duzy" psiak 5.jpg 6. to zdjecie jest najlepsze, nie wystraszcie sie tylko wszyscy widza tylko kochanego niewinnego pieska, ale ten piekny maly piesek byl okropny kiedys i robil ciagle na zlosc........ jak wychodzilismy z domu bez niej (nawet wyniesc smieci) to moglismy byc pewni, ze jak wejdziemy za 10 minut to w domu bedzie zrobiona kupa lub porwany szalik itp jak ja zostawalam caly dzien z nia- nigdy nie zrobila siku czy kupy w domu..... a na tym zdjeciu Sali sie bardzo oburzyla na to, ze zamknelismy drzwi od naszego pokoju i pokazala swoje zdenerwowanie sam lekarz powiedzial, ze robi nam na zlosc ze probuje zadzic itp bo chcialaby byc przewodnikiem stada...... a przestala sie tak zachowywac w czerwcu 2007 r jak miala prawie 2 lata.....zobaczcie ile sie z nia uzeralismy sprzatajac codziennie... 6.jpg to bylo zrobione w nocy, kuchnia tez byla cala w takich krowich plackach.... sprzatalismy to z M przez 45 minut........ jest przywiazana za kare i zeby nie chodzila po tym... a na uszach ma biale plasterki, bo miala ciete uszy wczesniej
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
jejku sliczna jest, ale jaki charakterek
, a na tych zdjeciach jak razem spicie, to po prostu bosko wygladacieale niezle sie z nia musieliscie nauzerac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona taka byla kiedys, ze nie odstepowala mnie na krok......... spala na mnie wszedzie, ja gdzies siadalam a ona juz sie wdrapywala na mnie, zeby sie przytulic i pojsc spac ![]() jak z dzieckiem normalnie ![]() dlatego takie zzyte jestesmy nadal i tutaj nigdy nie bylo tak, ze moj M byl jej panem tylko ona sobie mnie jako pania wybrala ![]() a Ty Kinus pewnie w pracy siedzisz??
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
tak Asiu w pracy
, a pogoda taka, ze tylko spac
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nic mi sie nie chce ![]() ale musze isc po ta farbe, chce M zrobic niespodzianke, ale sie zdziwi heheh
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko a co tam u Ciebie?????? tez taka pogoda pod psem???
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4881 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() To moje ostatnie zakupowe zdobycze przy okazji sie chwale nowym kolorkiem wlosow a to wszytsko przez WAS bo zaczelyscie pisac o farbowaniu a ja juz myslalam, ze wytrzymam do swiat a tu nici ![]() Asiu jak to Twoja sunia krwawi?? Pierwsze slysze, zeby suka krwawila... Ja dopiero znalazlam czas na sniadanie hmmm i maluje paznokcie na brazowy kolorek
|||||||||||||||||||||
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko swietny kolorek wlosow
|
|
|
|
#4883 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kamieniu Kinia jak juz wyprobuje w ciezkich warunkach szkolnych w weekend to Ci napisze jak sie sprawuje Teraz jak juz bede kupywac to supki dla wyprobowania...
||||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko przesliczny kolorek wloskow
i zakupki widze, ze udane nic tak nie cieszy jak zakupy hehewiesz co ja mialam juz kiedys suczke i nawet nie zauwazalam kiedy ma cieczke, tzn tylko zapach jakis dziwny byl od niej, zelazisty jakis nigdy tez nie widzialam psa chodzacego w majtkach po domu........ ale naszej leci normalnie krew... pod nasza nieobecnosc weszla na lozko i myslalam, ze szalu dostane jak zobaczylam posciel cala poplamiona krwia ![]() ale cieczki ma regularne- co pol roku i ma ja tyle co powinna wiec chyba wszystko wporzadku
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko, ladne zakupki a powiedz jaki to kolorek farbki i jakiej firmy ? Podoba mi sie
![]() Dziewczynki, to ja wam napisze troche o imionkach dla dziecka ![]() Jak juz kiedys wspominalam, wybralismy imiona dla dzieci juz dawno przed ciaza, teraz kiedy jestem w ciazy szukalam jeszcze, bo myslalam, ze cos innego wpadnie nam w "ucho", ale nie podoba nam sie nic, a juz wogole dla chlopaka. Wiec tak zostalo i nawet juz szukac mi sie nie chce-powiem szczerze ![]() Mamy male utrudnienie, bo ja szukalam uparcie imion brzmiacych jednakowo po polsku i niemiecku, jakos chcialam sprawiedliwie te sprawe rozwiazac ![]() No i tym sposobem, maz wybral imie dla chlopca Edward (powazne jak na male dziecko, ale jak maz stwierdzil dziecko wiekszosc zycia bedzie dorosle), no wiec maly Edi . Ja wymyslilam imie Lena, tak zupelnie sama, a potem oczywiscie okazalo sie, ze tu Lena jest na 3 miejscu w rankingu popularnosci W zwiazku czym w gre wchodzi tez Alina, ale Lenka jakos bardziej mi sie podoba.Dla chlopca imienia chyba juz innego nie znajde-nie podoba mi sie nic a nic, a maz nawet o innym imieniu nie za bardzo chce slyszec....wiec sprawa chyba juz prawie rozwiazana
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu imiona sa na prawde fajne
![]() a Lena i Alina tez pieknie |
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wlasnie dostalam maila, ze moj tusz zamowiony wczoraj wlasnie zostal wyslany
, mam nadzieje, ze pedzle tez szybka wysla i bede juz miala komplecik
|
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam sobie na slynnej truskawce podklad Lancome i czeka na mnie juz w Pl, nie moge sie doczekac, kiedy go dorwe i sie wymaziuje ![]() To moj drugi kosmetyk w zyciu z tych drozszych, rok temu wydalam w polsce kupe kasy na pryzmy Givenchy, ale na mnie wogole nie bylo tego pudru widac Teraz swtwierdzilam, po kilku niewypalach podkladowych, ze lepiej zainwestowac w cos dobrego, wybadalam meza, jak sie zapatruje na taki drogi kosmetyk i z malym wyrzutem zakupilam...mam nadzieje, ze bedzie dobry
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu ladne imionka
a pozniej zona do Edwarda tez moze mowic Edi tak fajnie i milo![]() tak z ciekawosci sprawdzilam najpopularniejsze imiona w Niemczech zenskie i meskie- z 2005 roku Marie Sophie, Sofie Maria Anna, Anne Leonie Lena Emily Lea, Leah Julia Laura mi sie podoba tez np Lea, takie krociutkie ![]() Alexander Maximilian Leon Lukas, Lucas Luca Paul Jonas Felix Tim David ale juz pewnie te imionka widzialas
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

mój tata tez dziś narzekał że ferie się kończą to i większe korki w wawie będą a tak dobrze się jeździ
Będzie ci na pewno dobrze służył.
, pewnie same kompleksy ma i tak je sobie leczy, nie ma sie co przejmowac, dla mnie wygladasz cudnie na tych zdjeciach, zwlaszcza na tym poczwornym

chyba krew jej smakuje.....

bo juz nie wiem jak to wyjasnic, no chyba, ze jest wampirem

W kamieniu