|
|
#511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
W takim razie zadzwonię jakoś niedługo do Avonu dowiedzieć sie, czy ta torebka będzie w przyszłym katalogu tez w brakach i jeśli by jednak miało jej nie być, to przejdę sie do COKu w Gdyni zobaczyć i najwyżej tam kupię![]() Mi też sie ta torebka nie podoba, ale to Klientce sie ma podobać a nie mi
|
|
#512 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Interesuje mnie krem do twarzy Esencja Młodości (seria Anew) - proszę o jakieś opinie. Mam twarz totalnie przesuszoną i potrzebuję szybkiej kuracji, więc pomyślałam, że może coś "droższego" mi pomoże. Przeczytałam recenzje na KWC, ale są bardzo ubogie.
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
na avonet.pl juz jest 11 str kat 6/2008 po polsku
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Przyczajenie
|
jesli chodzi Ci o Retroactive+ to ja polecam z całego serca całą serię. Stosuję prawie od 2 m-cy ale już po tygodniu widziałam efekty. Doskonałe efekty - nawilżenie ok, jędrność rewelacja!!!, gładkość też rewelacja. Cerę mam suchą i wrażliwą a po tych kremikach i żelu do mycia twarzy sama siebie nie poznaję ;-)
|
#517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ten krem zarówno na dzień jak i na noc . Osobiście jestem zadowolona, dobrze nawilżają i a skóra jest gładsza (widać efekty), |
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
dzieki za odpowiedz
jak otworzyłam paczke to sie troszkę zdenerwowałam bo zamowiłam 5 katalogów nr 3 a przysłali mi 5 kat. nr 4!! a potrzebuje na jutro katalogu 3! co ja mam zrobic w takiej sytuacji?? (oprocz tego ze moge kupic katalog 3 w coku) |
|
|
|
#519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#520 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie kremu
Biorę ten na dzień. Najwyżej później pomyśli się o wersji na noc
|
|
|
|
#521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli już mowa o tych kremach Retroactive to chciałabym zapytać jakie on ma własciwie działanie? czy tylko nawilżające czy jeszcze jakieś "głębsze" i do jakiej cery najlepiej się nadaje i w jakim wieku można go stosować bo w katalogu jest napisane ze powyżej 25 lat a już gdzieś się spotkałam z wersją że od 20
i zdezorientowana jestem trochę.. mam 23 lata i zastanawiam się nad nim ale zawsze używałam kremów typu Moisture 24 a buzię mam młodą (zabrzamiało to może nieskromnie ale wszyscy uważają że moja o 4 lata młodsza siostra jest tą starszą z rodzeństwa.. ) i nie wiem czy w moim wypadku tego typu krem jest wskazany.. prosze o radę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#523 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pierwszy raz probowalam stosowac zel pod oczy w wieku 23 lat, ale wtedy podraznial mi skore i zrezygnowalam. Ponownie sprobowalam go po 3 latach i teraz moja skora go toleruje. Najlepiej samemu sprobowac, zeby sie przekonac, czy skora bedzie juz tolerowac kosmetyki przeciwzmarszczkowe. O ile dobrze pamietam, jakies probki sa dostepne |
||||
|
|
|
#524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#525 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To też tak myślałam właśnie, ale jak jej zaproponuję operację to stracę klientkę - w dodatku bardzo obrażoną ![]() ![]() Myślicie, że Anew Clinical Aktywnie liftingujący choć trosze ją zadowoli ? (szczególnie, że teraz taka fajna oferta na niego (tj.z kremem pod oczy i cieniem) ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie się zawsze pierwszy kończy ten na noc ![]() A ten na dzień jest naprawdę rewelacyjny dla suchej skóry Cytat:
No niby jest polecany od 25 roku życia, ale to wszystko zależy od tego jaką masz cerę. Jeżeli już potrzebujesz takiej kuracji - to na pewno nie zaszkodzi. Ale trzeba pamiętać, żeby nie stosować go non stop przed ukończeniem 30 roku życia (kiedyś już była o tym mowa). Raczej jako kuracja raz na pół roku/rok w zależności od potrzeb. |
|||||
|
|
|
#526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś dosztukowywałaś? Bo mnie to bardzo zaintrygowało
|
|
#527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() naklejki są bardzo długie a ja nie mam paznokci długich jak tipsy bo nie lubię przeszkadzają mi więc te "resztki" które oderwałam po naklejeniu na pazurki u rąk ponaklejałam na malutkie pazurki na stopach ot i cała historyja i tak po prawdzie wykorzystałam tylko 12 naklejek![]() (bo na dużego palucha trza było porządną naklejkę )
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
Wkleiłam w katalogach skany katalogu 6 do str. 117 włącznie - może się komuś przydadzą
. Postaram się również o pozostałe polskie strony.
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a kremowy peeling do twarzy z białą herbatą dobry jest? uwielbiam serię spa, ale tego produktu akurat nie miałam. czy jest delikatny i jak działa na cerę?
|
|
#530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dopiero zauważyłam,że nareszcie pojwiły się nowe odcienie złocistych cieni (jaśniejsze!!), czekałam na coś szaro-srebrnego ![]() póki co nie mogę się zabrać do ogarnięcia obecnej kampanii
|
|
|
#531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo proszę - już wkleiłam całość.Ps. O którym cieniu piszesz? |
|
|
|
|
#533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam polecić serum przedłużające trwałość koloru, szkoda że je odkryłam, jak jest już wycofane. Stosuję od kilku tygodni i mimo, że mam już centymetrowy odrost, włosy minimalnie są "sprane". Wcieram je w lekko osuszone ręcznikiem włosy i tu bardzo ważne, aby wypróbować jak najmniejszą porcję tego olejku (ma właśnie taką konsystencję), by nie powodował oklapnięcia. Mnie na krótkie włosy, wystarcza mniej niż łyżeczka od herbaty, ale zaznaczam że moje są dość suche. Włosy myję średnio co 3 dni i potem ich nie suszę suszarką, ale myślę że to bez znaczenia i dodam jeszcze, że po zastosowaniu serum, nie należy go spłukiwać. |
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
levante jestes super,
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za katalog
a i ciekawi mnie zapach tej nowej True Glow
|
#536 |
|
Rozeznanie
|
Mnie chodzi o cienie ze str 29
Bady32, dzięki za spakowanie tego katalogu i wrzucenie na serwer chyba szykują się nam jakieś większe nowości,bo wiele rzeczy z kolorówki wycofują, dobrych kilka odcieni szminek ucr, podkłady mineralne, fioletową konturówkę do oczu, podkład w płynie... fajnie jakby nas zasypali nowościami a wiecie moze co jestw demo do tego katalogu?
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do podziękowań.
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z tym
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
w sumie możliwe,bądź (w przypadku podkładów) może urozmaicą odcienie,mówiłyście,że nie ma najlepszego wyboru.
byłam wczoraj w cok obejrzeć nowości i: * wish of peace - w sumie nijaka, rzeczywiscie ma coś z kosmetyków Nivea * jabłkowa mgiełka do włosów - pachnie jabłuchem mocno,ale i jakaś zbożowa nuta tam powiewa. kupuję ją i będę piakać sobie włosy na noc * powiększające błyszczyki do ust - dziwny zapach, jak spalony anyżek. kolory troszkę intensywniejsze niż w katalogu, ładny jest plumping pearl, bo jest bezbarwny tylko mnóstwo w nim drobinek. * świetne nowe opakowania SPA * błyszczyki CT- maleństwa takie,wręcz urosze. większość jest w brązowej,ciemniejszej tonacji (trochę dziwne,że proponują takie odcienie na wiosnę/lato),ale mnie się najbardziej podobał Fuscia Shine (peweni źle napisałam, nazwę,ale nei mogę jej odczytać na skanach ), bo jest ładnie ale nei nachalnie różowy,lekki!i to tyle chyba....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

W takim razie zadzwonię jakoś niedługo do Avonu dowiedzieć sie, czy ta torebka będzie w przyszłym katalogu tez w brakach i jeśli by jednak miało jej nie być, to przejdę sie do COKu w Gdyni zobaczyć i najwyżej tam kupię

i zdezorientowana jestem trochę.. mam 23 lata i zastanawiam się nad nim ale zawsze używałam kremów typu Moisture 24 a buzię mam młodą (zabrzamiało to może nieskromnie ale wszyscy uważają że moja o 4 lata młodsza siostra jest tą starszą z rodzeństwa..
Pierwszy raz probowalam stosowac zel pod oczy w wieku 23 lat, ale wtedy podraznial mi skore i zrezygnowalam. Ponownie sprobowalam go po 3 latach i teraz moja skora go toleruje. Najlepiej samemu sprobowac, zeby sie przekonac, czy skora bedzie juz tolerowac kosmetyki przeciwzmarszczkowe. O ile dobrze pamietam, jakies probki sa dostepne 
w tej sprawie proszę o kontakt na PW