![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem próżna
Cytat:
chociaż nie wszyscy ludzie! xD wiadomo.
![]() |
![]() |
#182 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
całkiem-spoko miło mi, że nazwałas mnie "burakiem".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
To ja może sprostuję swój post z początku wątku, że chłopak musi być dobrze ubrany. Dobrze ubrany, nie znaczy dla mnie, że ma mieć "firmowe" ubrania. Mają byc one fajne po prostu, niewazne, gdzie kupione, ma dobrze w nich wyglądać. Nie wiem, bo dla mnie buty jakieś tam nike adidas to nie jest luksus, tylko normalne obuwie. Nawet mi przez myśl nie przyszło, ze może o tym rozwinąć się taka dyskusja. Buty nike można kupić za 100 zł a można i kupić za 500, są one ogólnie dostępne i patrząc na faceta w butach w butach takich nie mam przed oczami jego konta bankowego i siebie na tle luksusu. Widząc faceta w spodniach wranglera, nie myślę sobie "o łał ten to ma kasę". Może, gdybym sama sobie na to nie mogła pozwolić to by było inaczej, ale wydaje mi się, że dla osób, które nie mogą powiedzmy wydać tyle na spodnie, też nie jest to jakiś "kąsek".
![]() |
#184 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba poszerzać słownictwo ![]() Cytat:
![]() Żeby marki typu adidas/nike świadczyły jeszcze o jakiejś przynależności do elity społeczeństwa, to może bym zrozumiała zwracanie na nie uwagi, ale w każdym supermarkecie jest tego pełno. Mam oryginalne adidasy (nawet nie z supermarketu, tylko ze sklepu sportowego) i jakoś się nie czuje wyróżniona, i wątpię, żeby ktoś z moich znajomych zwracał uwagę, że to właśnie ORYGINALNE adidasy. Bez przesady. Większość kolesi, nawet z najbardziej wsiurskich dyskotek, nosi obuwie tej firmy lub nike itp. (ewentualnie mokasyny z pseudowężowej skóry), więc o czym ma świadczyć fakt posiadania białych najlepiej ![]() O niczym. No to po co zwracać na to uwagę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba sie kopsnelas, nie mialo byc czasem "owszem, jestem zarozumiala". Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
BAN stały
|
Cytat:
w ogóle człowieku, czy Ty się we mnie zakochałeś?? że odczuwasz permanentną potrzebę odpowiadania na każde zdanie każdego mojego postu?? nie chcę być okrutna, ale - sorry, nie masz szans ![]() i nie rozumiem czemuście się tak uczepili tych nieszczęsnych marek - przecież ani próżność ani materializm nie kręcą się wokół nich ![]() próżność to raczej kwestia zwracania uwagi na wygląd, materializm - przywiązywanie wagi do pieniędzy i choćbyście się nie wiem jak zarzekali, że ani na jedno ani na drugie nie zwracacie uwagi - to i tak Wam nie uwierzę ![]() jak to moja kochana babcia mówi - bujać to my, a nie nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wpadłaś w dołek, który sama wykopałaś, bo to jest właśnie objaw buractwa (podkreślanie,że się ma markowe, jakby to kogo obchodziło; a nie sam fakt posiadania markowych rzeczy), o którym tak chętnie wspominasz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nie uważam, żebym się wkopała. Dla mnie fakt posiadania adidasów jest czymś tak zwyczajnym, że naprawdę nie zwracam na to uwagi, to jest chyba logiczne. Ale może zyskam w czyichś oczach na forum, że mam właśnie takie oryginalne adidasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
BAN stały
|
Cytat:
Fresiak ma rację, sama pod sobą kopiesz dołki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fresa - z tym ze Calkiem Spoko nie chwalila sie, tylko podala taki a nie inny przyklad, by podkreslic zwyczajnosc adidasow...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
argumentów na co?? na to, że potrafię czytać ze zrozumieniem, jestem inteligentna, mam poczucie humoru, a Ty nie potrafisz odpisać na żadnego mojego posta bez sięgania po wycieczki ad personam?? nic nie muszę Ci udawadniać, tym bardziej, że mało cenię sobie Twoją opinię ![]() i nie chodzi o to, że całkiem-spoko napisała, że ma adidasy ale że poczuła potrzebę podkreślenia, że są to ORYGINALNE adidasy ze SKLEPU SPORTOWEGO a nie z byle wyprzedaży w supermarkecie a podobno to ja mam problemy z interpretacją tekstu pisanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro fakt posiadania adidasów (oryginalne, nie z marketu, ale z prawdziwego sportowego) jest dla Ciebie czymś aż tak zwyczajnym, że nawet nie zwracasz na to uwagi, to po co w ogóle wspominasz, że takowe posiadasz? 'Ja mam ciocię w samolocie i wujaszka...' ![]()
![]() |
![]() |
#195 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No są brudne, bo mi się nie chce ich umyć. I tak głównie w nich do sklepu latam tylko. A swoją drogą, nie wiedziałam, że moje stare buciory to taki fascynujący temat, że go wraz z benito żwawo podejmujesz ![]() Edytowane przez calkiem-spoko Czas edycji: 2008-02-21 o 22:13 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Może Całkiem spoko chodziło o to, że nawet taka biedna szara myszka całkiem spoko może posiadać adidasy nie z wyprzedaży.
![]()
![]() |
#199 | |
BAN stały
|
ale ja mam zawsze rację
![]() Cytat:
ja, jak mnie coś nie obchodzi to o tym nie myślę, a już na pewno nie piszę ![]() i nie chodzi o Twoje pożal się boże buciory ale o idealny przykład na moją teorię o hipokrytach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Tej, ale KAŻDY tak o sobie myśli
![]() czyżbyś calkiem-spoko była z poznania??? bo tak mi się tej kojarzy po wielkopolsku ![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile sobie przypominam, a pamięć mam w miarę dobrą ![]() Wycieczki na tym forum nie są mile widziane - zwłaszcza te odnośnie inteligencji, a już kolejny raz padają podobne słowa z Twoich ust. I postuluję, po raz kolejny już o załatwianie podobnych (hmm) problemów na PW. Forum publiczne naprawdę nie jest najlepszym miejscem do rozwiązywania (?) tego typu osobistych( ![]() Proszę o EOT w tej akurat sprawie. Obie strony ![]() __ __ __ __ __ __ A w wątku, może trochę na zapas, a może też nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#203 | ||
BAN stały
|
A co to, psychoanaliza moich odczuć w stosunku do starych trampków
![]() No nie wiem zasadniczo co czuje, jakieś wyższe uczucia chyba, sentyment, przywiązanie... ![]() Cytat:
Jest białe na czarnym tle i jak buty są już krytycznie brudne, to fachowo przecieram zawsze ścierką to logo, żeby je było widać dokładnie ![]() Cytat:
![]() Teee....kuurde, tylko nie biedna!!! Chyba te ADIDASY o czymś świadczą!? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No poddaję się, poddaję... spać idę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 | |||
BAN stały
|
Tej, ale tak też KAŻDY o sobie myśli
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na maturze to może lepiej nie ryzykować, ale zawsze możesz takim tekścikiem zabłysnąć w doborowym towarzystwie ![]() No mogę, ależ oczywiście ![]() Ale chyba nawet dresy z dicho o uroku Waldusia Kiepskiego lecą na białe kozaczki...gdzież tam moim schodzonym adidaskom do nich ![]() ![]() Zawsze byłam górnolotna. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie tam do żadnych żuli spod sklepu (chociaż pewnie wiesz, co się liczy - szacunek ludzi ulicy!), tylko jakaś taka bardziej elita, której znakiem rozpoznawczym są właśnie adidasy. Bamber to jest bardzo zaawansowane wiekowo słowo, że ho ho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.