Jestem próżna - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-21, 21:06   #181
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

Dot.: Jestem próżna

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o moje stwierdzenie, że niegdyś próżność postrzegana była jako wada...
Niegdyś wiele rzeczy robiło się na "pokaz", mało prawdy, istna sielanka, rajskie polskie życie... eh Teraz ludzie nie boją się wyrażać swoich opinii, tego co na prawdę czują, a niegdyś?

chociaż nie wszyscy ludzie! xD wiadomo.
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:12   #182
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

całkiem-spoko miło mi, że nazwałas mnie "burakiem".
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:39   #183
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

To ja może sprostuję swój post z początku wątku, że chłopak musi być dobrze ubrany. Dobrze ubrany, nie znaczy dla mnie, że ma mieć "firmowe" ubrania. Mają byc one fajne po prostu, niewazne, gdzie kupione, ma dobrze w nich wyglądać. Nie wiem, bo dla mnie buty jakieś tam nike adidas to nie jest luksus, tylko normalne obuwie. Nawet mi przez myśl nie przyszło, ze może o tym rozwinąć się taka dyskusja. Buty nike można kupić za 100 zł a można i kupić za 500, są one ogólnie dostępne i patrząc na faceta w butach w butach takich nie mam przed oczami jego konta bankowego i siebie na tle luksusu. Widząc faceta w spodniach wranglera, nie myślę sobie "o łał ten to ma kasę". Może, gdybym sama sobie na to nie mogła pozwolić to by było inaczej, ale wydaje mi się, że dla osób, które nie mogą powiedzmy wydać tyle na spodnie, też nie jest to jakiś "kąsek".

SztuczkaMagiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:40   #184
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hkmghmkghkmgkghkghkgkg Pokaż wiadomość
Hahah nie martw się ja też pierwszy raz spotykam się z określeniem "bamberskie ciuchy" xD hahahah
http://pl.wiktionary.org/wiki/bamber
Trzeba poszerzać słownictwo

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
A może raczej: troskliwy?
Nie od dziś wiadomo, że nadmiar słodyczy szkodzi.
Taaa...jasne. Najdoskonalszy przejaw troski o dziecko ma miejsce wtedy, gdy tatuś kupi zgrzewę taniego piwska i fajki, a dziecko uraczy dropsami - zamiast owocami

Cytat:
A ja uważam to za kompleks.
Żeby marki typu adidas/nike świadczyły jeszcze o jakiejś przynależności do elity społeczeństwa, to może bym zrozumiała zwracanie na nie uwagi, ale w każdym supermarkecie jest tego pełno.
Mam oryginalne adidasy (nawet nie z supermarketu, tylko ze sklepu sportowego) i jakoś się nie czuje wyróżniona, i wątpię, żeby ktoś z moich znajomych zwracał uwagę, że to właśnie ORYGINALNE adidasy.
Bez przesady. Większość kolesi, nawet z najbardziej wsiurskich dyskotek, nosi obuwie tej firmy lub nike itp. (ewentualnie mokasyny z pseudowężowej skóry), więc o czym ma świadczyć fakt posiadania białych najlepiej adidasków?
O niczym. No to po co zwracać na to uwagę?
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:42   #185
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
akuat staropanieństwo niesamowicie mnie cieszy

no i pewnie zburzę Ci światopogląd ale można się rozmnażać bez posiadania balastu w postaci męża - ale to już temat dla dużych chłopców, więc wytłumaczę Ci może kiedyś
"lekko upośledzeni umysłowo i mocniej niedorozwinięci emocjonalnie kretyni " Tak okreslilas potencjalnych tatusiow/dawcow nasienia. Jest smiesznie

Cytat:
wiesz, kto się w co ubiera ale nie zwracasz uwagi na to w co się kto ubiera
niesamowicie logiczne, zaprawdę
Widze ze nie jestes w stanie zrozumiec, wiec posluze sie przykladem, mozliwie prostym, zebys mogla ogarnac - ktos nosi buty adidiasa i to widac, ale nie wplywa to w ogole na moja ocene tej osoby. Nie musze sie wysilac, zeby widziec loga danych firm na ich produktach.

Cytat:
i nie oceniasz marek, ale jakoś te "dla każdego dostępne" wydają Ci się śmieszne, za to o prywatnych krawcach piszesz w tonie hymnu pochwalnego
to również aż bije logiką wypowiedzi
Hm, widze ze jest problem z czytaniem ze zrozumieniem. Napisalem, ze smieszny jest snobizm polegajacy na zwracaniu uwagi na ogolniedostepne marki, a nie ze one sa smieszne. Podobnie - jakiego hymnu pochwalnego - stwierdzilem tylko ze nazwiska osob robiacych ubrania na miare raczej nie sa powszechnie znane, bez jakiegokolwiek pozytywnego czy negatywnego ladunku emocjonalnego.

Cytat:
i coś jeszcze
owszem, jestem błyskotliwa
Chyba sie kopsnelas, nie mialo byc czasem "owszem, jestem zarozumiala".

Cytat:
a że ktoś Twoje podejście (i całkiem-spoko na przykład) nazwał po imieniu tym czym jest - hipokryzją, i że Cię to zabolało - to już nie mój problem
Nie wiem, czy to wodze fantazji, problemy ze zrozuminiem tekstu, nie wnikam, w kazdym razie - garbage in, garbage out, tyle powiem o Twoich wnioskach i nazywaniu rzeczy po imieniu

Cytat:
każdy może zazdrościć, niech chłopak wyładuje gdzieś frustrację
Marz sobie dalej, przeciez kazdy ma marzenia

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:52   #186
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
"lekko upośledzeni umysłowo i mocniej niedorozwinięci emocjonalnie kretyni " Tak okreslilas potencjalnych tatusiow/dawcow nasienia. Jest smiesznie

Widze ze nie jestes w stanie zrozumiec, wiec posluze sie przykladem, mozliwie prostym, zebys mogla ogarnac - ktos nosi buty adidiasa i to widac, ale nie wplywa to w ogole na moja ocene tej osoby. Nie musze sie wysilac, zeby widziec loga danych firm na ich produktach.

Hm, widze ze jest problem z czytaniem ze zrozumieniem. Napisalem, ze smieszny jest snobizm polegajacy na zwracaniu uwagi na ogolniedostepne marki, a nie ze one sa smieszne. Podobnie - jakiego hymnu pochwalnego - stwierdzilem tylko ze nazwiska osob robiacych ubrania na miare raczej nie sa powszechnie znane, bez jakiegokolwiek pozytywnego czy negatywnego ladunku emocjonalnego.

Nie wiem, czy to wodze fantazji, problemy ze zrozuminiem tekstu, nie wnikam, w kazdym razie - garbage in, garbage out, tyle powiem o Twoich wnioskach i nazywaniu rzeczy po imieniu

Marz sobie dalej, przeciez kazdy ma marzenia

w ogóle człowieku, czy Ty się we mnie zakochałeś??
że odczuwasz permanentną potrzebę odpowiadania na każde zdanie każdego mojego postu??
nie chcę być okrutna, ale - sorry, nie masz szans

i nie rozumiem czemuście się tak uczepili tych nieszczęsnych marek - przecież ani próżność ani materializm nie kręcą się wokół nich
próżność to raczej kwestia zwracania uwagi na wygląd, materializm - przywiązywanie wagi do pieniędzy

i choćbyście się nie wiem jak zarzekali, że ani na jedno ani na drugie nie zwracacie uwagi - to i tak Wam nie uwierzę
jak to moja kochana babcia mówi - bujać to my, a nie nas
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:53   #187
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Taaa...jasne. Najdoskonalszy przejaw troski o dziecko ma miejsce wtedy, gdy tatuś kupi zgrzewę taniego piwska i fajki, a dziecko uraczy dropsami - zamiast owocami
Owoce zapewne kupuje na targu, a nie pryskane marketowe .

Cytat:
Żeby marki typu adidas/nike świadczyły jeszcze o jakiejś przynależności do elity społeczeństwa, to może bym zrozumiała zwracanie na nie uwagi, ale w każdym supermarkecie jest tego pełno.
Mam oryginalne adidasy (nawet nie z supermarketu, tylko ze sklepu sportowego) i jakoś się nie czuje wyróżniona, i wątpię, żeby ktoś z moich znajomych zwracał uwagę, że to właśnie ORYGINALNE adidasy.
Bez przesady. Większość kolesi, nawet z najbardziej wsiurskich dyskotek, nosi obuwie tej firmy lub nike itp. (ewentualnie mokasyny z pseudowężowej skóry), więc o czym ma świadczyć fakt posiadania białych najlepiej adidasków?
O niczym. No to po co zwracać na to uwagę?
Skoro fakt posiadania białych adidasków o niczym nie świadczy, to po co oznajmiasz wszem i wobec, że masz oryginalne adidasy i jeszcze podkreślasz, że to nie z bele jakiego marketu, ale z prawdziwego sklepu sportowego?
Wpadłaś w dołek, który sama wykopałaś, bo to jest właśnie objaw buractwa (podkreślanie,że się ma markowe, jakby to kogo obchodziło; a nie sam fakt posiadania markowych rzeczy), o którym tak chętnie wspominasz.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 21:57   #188
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Skoro fakt posiadania białych adidasków o niczym nie świadczy, to po co oznajmiasz wszem i wobec, że masz oryginalne adidasy i jeszcze podkreślasz, że to nie z bele jakiego marketu, ale z prawdziwego sklepu sportowego?
Wpadłaś w dołek, który sama wykopałaś, bo to jest właśnie objaw buractwa (podkreślanie,że się ma markowe, jakby to kogo obchodziło), o którym tak chętnie wspominasz.
Oznajmiam, bo nie jest to dla mnie jakiś szpan, że koszmarnie brudne czarne superstary stoją w moim korytarzu.
I nie uważam, żebym się wkopała.
Dla mnie fakt posiadania adidasów jest czymś tak zwyczajnym, że naprawdę nie zwracam na to uwagi, to jest chyba logiczne.

Ale może zyskam w czyichś oczach na forum, że mam właśnie takie oryginalne adidasy
Stary 2008-02-21, 22:00   #189
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Oznajmiam, bo nie jest to dla mnie jakiś szpan, że koszmarnie brudne czarne superstary stoją w moim korytarzu.
Dla mnie fakt posiadania adidasów jest czymś tak zwyczajnym, że naprawdę nie zwracam na to uwagi, to jest chyba logiczne.

Ale może zyskam w czyichś oczach na forum, że mam właśnie takie oryginalne adidasy
skoro totalnie zwisa Ci to i powiewa to po co o tym w ogóle wspomniałaś??

Fresiak ma rację, sama pod sobą kopiesz dołki
Stary 2008-02-21, 22:01   #190
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle człowieku, czy Ty się we mnie zakochałeś??
że odczuwasz permanentną potrzebę odpowiadania na każde zdanie każdego mojego postu??
nie chcę być okrutna, ale - sorry, nie masz szans
Argumentow zabraklo

Fresa - z tym ze Calkiem Spoko nie chwalila sie, tylko podala taki a nie inny przyklad, by podkreslic zwyczajnosc adidasow...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 22:03   #191
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
skoro totalnie zwisa Ci to i powiewa to po co o tym w ogóle wspomniałaś??
Dlatego ->

Cytat:
Calkiem Spoko nie chwalila sie, tylko podala taki a nie inny przyklad, by podkreslic zwyczajnosc adidasow...
O na Boga, wszystko sto razy tłumaczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 22:06   #192
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Argumentow zabraklo

argumentów na co??
na to, że potrafię czytać ze zrozumieniem, jestem inteligentna, mam poczucie humoru, a Ty nie potrafisz odpisać na żadnego mojego posta bez sięgania po wycieczki ad personam??

nic nie muszę Ci udawadniać, tym bardziej, że mało cenię sobie Twoją opinię

i nie chodzi o to, że całkiem-spoko napisała, że ma adidasy
ale że poczuła potrzebę podkreślenia, że są to ORYGINALNE adidasy ze SKLEPU SPORTOWEGO a nie z byle wyprzedaży w supermarkecie
a podobno to ja mam problemy z interpretacją tekstu pisanego
Stary 2008-02-21, 22:09   #193
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
O na Boga, wszystko sto razy tłumaczyć

tak
wiem co czujesz
Stary 2008-02-21, 22:10   #194
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

Ha, tu Cię mam. Cóż z tego, że oryginalne skoro koszmarnie czarne .

Skoro fakt posiadania adidasów (oryginalne, nie z marketu, ale z prawdziwego sportowego) jest dla Ciebie czymś aż tak zwyczajnym, że nawet nie zwracasz na to uwagi, to po co w ogóle wspominasz, że takowe posiadasz?

'Ja mam ciocię w samolocie i wujaszka...'

Stary 2008-02-21, 22:11   #195
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
potrafię czytać ze zrozumieniem, jestem inteligentna, mam poczucie humoru,
Tej, ale KAŻDY tak o sobie myśli

Cytat:
i nie chodzi o to, że całkiem-spoko napisała, że ma adidasy
ale że poczuła potrzebę podkreślenia, że są to ORYGINALNE adidasy ze SKLEPU SPORTOWEGO a nie z byle wyprzedaży w supermarkecie
a podobno to ja mam problemy z interpretacją tekstu pisanego
Eeee...nudzi mnie udowadnianie, że nie czuję poczucia wyższości z powodu moich adidasów, kupionych w sklepie, nie z wyprzedaży

Cytat:
Ha, tu Cię mam. Cóż z tego, że oryginalne skoro koszmarnie czarne .
No są brudne, bo mi się nie chce ich umyć. I tak głównie w nich do sklepu latam tylko.

A swoją drogą, nie wiedziałam, że moje stare buciory to taki fascynujący temat, że go wraz z benito żwawo podejmujesz

Edytowane przez calkiem-spoko
Czas edycji: 2008-02-21 o 22:13 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 22:14   #196
city girl
Raczkowanie

A ja jestem próżna i jestem snobką i materialistką...i dobrze mi z tym. Dletego studiuje ekonomie na renomowanej uczelni dlatego interesuje się tym co się dzieje w kraju bo nie wyobrażam sobie zbłaźnienia się ignorancją we stylu "a kto jest teraz premierm?" dlatego jestem ambitna i kocham wszystko co w najlepszym gatunku i wcale nie chce dorośleć i się zmieniać bo gdyby nie były prawdą słowa Adama Smitha że człowiek zawdziecza swój obiad kasie którą płaci a nie uprzejmości karczmarza to świat by się nie rozwijał w takim tempie. Człowiek to homo ekonomicus który zawsze ma za mało i chce więcej
Stary 2008-02-21, 22:16   #197
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee...nudzi mnie udowadnianie, że nie czuję poczucia wyższości z powodu moich adidasów, kupionych w sklepie, nie z wyprzedaży
A co czujesz??

Cytat:
No są brudne, bo mi się nie chce ich umyć. I tak głównie w nich do sklepu latam tylko.

A swoją drogą, nie wiedziałam, że moje stare buciory to taki fascynujący temat, że go wraz z benito żwawo podejmujesz
Fascynujący to on dopiero zaczyna się robić, bo i cóż z tego, że firmowe, skoro brudne i stare, pewnie już nawet logo się starło, albo brud je wyżarł.

Stary 2008-02-21, 22:16   #198
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Może Całkiem spoko chodziło o to, że nawet taka biedna szara myszka całkiem spoko może posiadać adidasy nie z wyprzedaży.

Stary 2008-02-21, 22:17   #199
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
ale ja mam zawsze rację

Cytat:

skoro to takie NIEISTOTNE i głupie, to PO CO o tym pisałaś? i PO CO ta pogarda przy "butach z wyprzedaży"?
ja, jak mnie coś nie obchodzi to o tym nie myślę, a już na pewno nie piszę

i nie chodzi o Twoje pożal się boże buciory ale o idealny przykład na moją teorię o hipokrytach który sama nam zaserwowałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 22:17   #200
city girl
Raczkowanie

czyżbyś calkiem-spoko była z poznania??? bo tak mi się tej kojarzy po wielkopolsku soty za off top
Stary 2008-02-21, 22:18   #201
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Cytat:
Widze ze nie jestes w stanie zrozumiec, wiec posluze sie przykladem, mozliwie prostym, zebys mogla ogarnac (...)

Hm, widze ze jest problem z czytaniem ze zrozumieniem.(...)

Nie wiem, czy to wodze fantazji, problemy ze zrozuminiem tekstu (...)
Przed chwilą dostałeś ostrzeżenie, że post wyżej od Zło - a teraz dostaniesz za ten ode mnie [takie przypomnienie : na wizażu najczęściej wykorzystujemy system przydzielania ostrzeżeń za konkretne posty].

O ile sobie przypominam, a pamięć mam w miarę dobrą prosiłam Cię już wczoraj o stonowanie i... dystans.
Wycieczki na tym forum nie są mile widziane - zwłaszcza te odnośnie inteligencji, a już kolejny raz padają podobne słowa z Twoich ust.

I postuluję, po raz kolejny już o załatwianie podobnych (hmm) problemów na PW.
Forum publiczne naprawdę nie jest najlepszym miejscem do rozwiązywania (?) tego typu osobistych() problemów.

Proszę o EOT w tej akurat sprawie. Obie strony

__ __ __ __ __ __
A w wątku, może trochę na zapas, a może też nie - proszę o pewną rozwagę w formułowaniu wypowiedzi czy też dyskutowaniu.

Stary 2008-02-21, 22:18   #202
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

Cytat:
http://pl.wiktionary.org/wiki/bamber
Trzeba poszerzać słownictwo
Tak, na pewno przyda mi się to na maturze
A6W -0-

Stary 2008-02-21, 22:20   #203
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
A co czujesz??
A co to, psychoanaliza moich odczuć w stosunku do starych trampków
No nie wiem zasadniczo co czuje, jakieś wyższe uczucia chyba, sentyment, przywiązanie...

Cytat:
Fascynujący to on dopiero zaczyna się robić, bo i cóż z tego, że firmowe, skoro brudne i stare, pewnie już nawet logo się starło, albo brud je wyżarł.
Logo się nie starło, nie ma takiej opcji.
Jest białe na czarnym tle i jak buty są już krytycznie brudne, to fachowo przecieram zawsze ścierką to logo, żeby je było widać dokładnie

Cytat:
Napisane przez SztuczkaMagiczka Pokaż wiadomość
Może Całkiem spoko chodziło o to, że nawet taka biedna szara myszka całkiem spoko może posiadać adidasy nie z wyprzedaży.
O, no właśnie

Teee....kuurde, tylko nie biedna!!!
Chyba te ADIDASY o czymś świadczą!?:baba :

Stary 2008-02-21, 22:23   #204
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Cytat:
A

O, no właśnie

W sumie racja, możesz na nie facetów wyrywać.

Stary 2008-02-21, 22:24   #205
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
A co to, psychoanaliza moich odczuć w stosunku do starych trampków
No nie wiem zasadniczo co czuje, jakieś wyższe uczucia chyba, sentyment, przywiązanie...
A widzisz, jednak coś wyższego... ^^

Cytat:
Logo się nie starło, nie ma takiej opcji.
Jest białe na czarnym tle i jak buty są już krytycznie brudne, to fachowo przecieram zawsze ścierką to logo, żeby je było widać dokładnie

O, no właśnie

Jesteś niezmordowana.
No poddaję się, poddaję...

spać idę, ale wcześniej prysznic, żeby nie było, że nieświeża spać pójdę.

Stary 2008-02-21, 22:30   #206
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
ale ja mam zawsze rację
Tej, ale tak też KAŻDY o sobie myśli

Cytat:
skoro to takie NIEISTOTNE i głupie, to PO CO o tym pisałaś? i PO CO ta pogarda przy "butach z wyprzedaży"?
ja, jak mnie coś nie obchodzi to o tym nie myślę, a już na pewno nie piszę
Pisałam, gdyż tak mi się właśnie zachciało. A jak mi się tak właśnie zachce, no to wtedy piszę. Chyba oczywiste raczej

Cytat:
Napisane przez city girl Pokaż wiadomość
czyżbyś calkiem-spoko była z poznania??? bo tak mi się tej kojarzy po wielkopolsku soty za off top
Nie, jestem ze swojego pokoiku

Cytat:
Tak, na pewno przyda mi się to na maturze
Na maturze to może lepiej nie ryzykować, ale zawsze możesz takim tekścikiem zabłysnąć w doborowym towarzystwie

Cytat:
W sumie racja, możesz na nie facetów wyrywać.

No mogę, ależ oczywiście
Ale chyba nawet dresy z dicho o uroku Waldusia Kiepskiego lecą na białe kozaczki...gdzież tam moim schodzonym adidaskom do nich. Dobrze, że mi się stópki nie pocą, to chociaż nie śmierdzą...uffff

Cytat:
A widzisz, jednak coś wyższego... ^^
Zawsze byłam górnolotna.

Cytat:
Jesteś niezmordowana.
No poddaję się, poddaję...
spać idę, ale wcześniej prysznic, żeby nie było, że brudna spać pójdę.
I jeszcze zęby umyj, bo Cię pewnikiem zaraz podkabluję na fajnym wątku o tym, czy myjesz się codziennie
Stary 2008-02-21, 22:36   #207
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Cytat:
. Dobrze, że mi się stópki nie pocą, to chociaż nie śmierdzą...uffff

No w końcu drogie.

Stary 2008-02-21, 22:38   #208
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
No w końcu drogie.
A nie, nie, mi tak z natury stópki nie śmierdzą - urodziłam się chyba pod szczęśliwą gwiazdą. Cena obuwia nie ma nic z tym wspólnego
Stary 2008-02-21, 22:41   #209
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

Cytat:
T

Na maturze to może lepiej nie ryzykować, ale zawsze możesz takim tekścikiem zabłysnąć w doborowym towarzystwie
Zależy, kto w jakim towarzystwie się obraca a tak bez docinków i wredności, ogólnie lubię poznawać świat, jak i nowe słownictwo, nawet te niedawno utworzone także na stronę na pewno zajrzę z ciekawości
A6W -0-

Stary 2008-02-21, 22:49   #210
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Zależy, kto w jakim towarzystwie się obraca a tak bez docinków i wredności, ogólnie lubię poznawać świat, jak i nowe słownictwo, nawet te niedawno utworzone także na stronę na pewno zajrzę z ciekawości
No właśnie piszę, że w towarzystwie DOBOROWYM
Nie tam do żadnych żuli spod sklepu (chociaż pewnie wiesz, co się liczy - szacunek ludzi ulicy!), tylko jakaś taka bardziej elita, której znakiem rozpoznawczym są właśnie adidasy.

Bamber to jest bardzo zaawansowane wiekowo słowo, że ho ho
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości