|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znacie 'domek w karkonoszach'? ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-10-30 o 02:33 |
|
|
|
|
#1683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1684 |
|
To ja :)
|
Widzę, że wszyscy wczoraj korzystali ze zmiany czasu i markowali po nocy
Ja do 4... Także dopiero śniadanie zjadłam. W piątek miałam obchody czterdziestolecia, wspólnie z przyjaciółką Węgierką. Także połowa towarzystwa mówiła wyłącznie w języku, którego się w życiu nie nauczę... Ale fajnie było, przyszli znajomi, których już długo nie widziałam (między innymi przez mój wstręt do świata w ostatnich czasach, już minionych mam nadzieję).Przyjechał też dywan. Ale muszę do niego większe mieszkanie dokupić
|
#1685 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Słiiit tablica Cytat:
![]() Zapisz
Zapisz |
|||
|
|
|
#1686 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Wstałem o 7:20 wyspany jak nigdy (po czterech godzinach snu) ![]() I mam ohydny makaron do spaghetti
|
||
|
|
|
#1687 |
|
Piers do przodu
|
Gryx ja dziś podobnie - wróciłam z dializ po 3 nad ranem a obudziłam się 7 30 wypoczęta i wyspana
![]() Za to niedziela leniwa z okresowymi ulewami za oknem
|
#1688 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja z lenistwa wkręcałam żarówkę ze stołu, bo mi się nie chciało po drabinę iść
|
#1689 |
|
To ja :)
|
A ja, z lenistwa, idę do baru mlecznego na niedzielny obiad...
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- To był błąd, jedzenie było słone i ciepłe -to wszystko, co można o nim powiedzieć, poza tym idealnie bez smaku. Teraz bym się napiła modżajto, albo chociaż ekspresso
|
#1690 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
W barze mlecznym nie byłem wieki całe (no a co najmniej 15 lat)
|
||
|
|
|
#1691 | ||
|
Panaroja
|
snad bezów kawowych zagryzanych kapkiszem
![]() Cytat:
![]() oesu ![]() wiesz co , lepiej się chyba w to nei wgłębiać za bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() chciałam dziś na grobing pojechać, ale jak na złość tramwaje nawaliły i tak pioruńsko zmarzłam stojąc na przystanku w lodowatą wichurę , że wróciłam do domu a we wtorek ma lać Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1692 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam i niezmiennie mnie śmieszy ![]() Oficjalnie wyciągam zimowe ubrania, jest już masakrycznie zimno
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1699 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jak to jak, w futro ![]() Cytat:
![]() Muszę zanabyć jakiś czarny płaszcz zimowy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1700 |
|
Nindżopesz
|
Taki: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300908003.html ale on nie jest zimowy, co najwyżej do zera pociągnie.
Fogle po długim okresie ciuchowej abstynencji popełniłam płaszcz, sweter, kolejne "skórzane" legginsy i ciepłą chustę. A miałam oszczędzać... Że o kolorówce do ust nie wspomnę, też się skusiłam na 3 sztuki -_- |
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. To chyba masz wehikuł czasu, żeby cofnąć się 10 lat wstecz. Nie no, żarty na bok, ale jest słabo. W tym roku nie szukałam (wciąż chodzę w ponad już 10letnich) ale się przyglądałam z ciekawości, i ulżyło mi, że nie muszę w tym sezonie nic zanabywać, albowiem jest jeszcze większy dramat niż rok temu. Tzn, na pewno kto szuka, ten znajdzie, tylko hmmm ciężko będzie z zimowym No i oczywiście nie dalej jak wczoraj, oba 10letnie płaszcze - jesienny i zimowy, pękły mi w szwach. Na szczęście coś tam pozaszywałam, i jakoś je docioram tej zimy. Także to ich już ostatni sezon.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-30 o 22:24 |
|
|
|
|
#1702 |
|
Nindżopesz
|
Czapka dla Mai http://www.pakamera.pl/czapki-i-kape...-nr1462759.htm
|
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny fason. Choć ja akurat bukli nie znoszę, gryzie mnie, jest niemiła no i pogrubia mie. Tak se myślę, że ona na chudych i wysokich najlepiej wygląda. 2. ![]() poka ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-30 o 22:27 |
||
|
|
|
#1704 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. takie tam... https://mosaic01.ztat.net/vgs/media/...06Q-Q11@10.jpg https://mosaic01.ztat.net/vgs/media/...05-Q11@2.1.jpg https://images2.dawandastatic.com/02...product_l.JPEG metkę odpruwszy https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...4c1de57f33.jpg http://scontent.cdninstagram.com/t51...ODYzNw%3D%3D.2 z tym, że na NYXy dopiero czekam coby kliknąć, ale to już postanowione. |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Mam plan, żeby się jutro dowlec do lekarza. Wcześniej zmieniwszy sobie wybór lekarza POZ, bo moja dotychczasowa lekarka wybyła w inny, źle skomunikowany koniec miasta. A żeby złożyć odpowiednią deklarację, muszę wybyć na jeszcze inny koniec miasta, też z niefajnym dojazdem. Ale jak się uda, to będę mogła chodzić do tego wybranego, ponoć superfajnego lekarza nawet i piechotą z powodu bliskości Dopsz, napisałam - może to mnie zmotywuje, żeby jutro powypluwać płucka przy tych przedsięwzięciach zamiast pod ciepłą pierzyną ![]() ZapiszZapiszZapisz
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Naaaaajssssssss stuff Chusta przegenialna, kolory pomadek boskie! Idealnie dobrane do Twojej karnacji, włosów mrrrrr. Ta swetrowa sukienka, to z takiego miękkiego pluszaka? Choć raczej też nie dla psa kiełbasa Dla rozmiaru 38 w porywach do 40 to powinnam mieć lejące się dzianiny z golfem do cycków a nie robić z siebie teletubisia. Udam, że nie widziałam Ale fajna rzecz. |
|
|
|
|
#1707 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, jutro ma chyba wyjątkowo nie padać więc dasz radę!
Jeszcze nie wiem bo dziś kliknięte Ale wnioskując po zdjęciach spodziewam się w miarę miękkich bukli (znowu!). Właśnie się wkurzyłam bo w H&M jest podobny z dużo lepsiejszym składem (bez bukli!): http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0409401001.html no ale i cena "lepsiejsza".
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo jakie futro kupię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla jeszcze chudszych, na Twoim miejscu bymbrała. Targ miewa świetne, polscy producenci, bdb jakość materiałów, mój ma 80% wełny w składzie. Tylko z fasonami czasem nienadanżajo. Choć ja zawsze i tak szukam klasyków o fasonie trencza. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-30 o 23:15 |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

" wypowiedzianym teatralnym szeptem w pierwszej chwili
Widzę i słyszę to!!!! 

Ja do 4... Także dopiero śniadanie zjadłam. W piątek miałam obchody czterdziestolecia, wspólnie z przyjaciółką Węgierką. Także połowa towarzystwa mówiła wyłącznie w języku, którego się w życiu nie nauczę... Ale fajnie było, przyszli znajomi, których już długo nie widziałam (między innymi przez mój wstręt do świata w ostatnich czasach, już minionych mam nadzieję).

z okresowymi ulewami za oknem 

I tylko przy nich czuję się naprawdę swobodnie. Bo teściowa, to nie rodzina, prawda??

no i pogrubia mie.

Ale fajna rzecz.