|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
A ja sobie właśnie zrobiłam "maseczkę" z drozdzy,oczywiscie pokreciły mi sie proporcje i byla to taka woda,no ale polałam tym głowe,narazie schnie
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie dziewczyny, wiosna jeszcze będzie. Na razie trzeba korzystać z tego, że mamy wyjątkowo ciepły luty. Zasadniczo to w końcu "środek" zimy
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Mam jednak nadzieję, że ta zima da sobie już spokój...
Mam zły humor, bo nie dotarła do mnie przesyłka wizażowa (perfumy) i wygląda na to, że 'zaopiekowała' się nią poczta :/. A nadawcy wmawiają, że to niemożliwe, że pewnie odebrałam przesyłkę i udaję :/ Pierwszy raz mam tak nieprzyjemne przejścia z pocztą ![]() Idę doczytywać 'Wojnę futbolową' a potem oglądam Oskary. Któraś z Was też będzie oglądać? Trzymam kciuki za 'Katyń', choć moim zdaniem Oskar należał sie Wajdzie już za 'Ziemie obiecaną"...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
podobno niedlugo już w ogóle nie bedzie zimy, bo klimat nam sie ociepla i z roku na rok zima jest coraz łagodniejsza i krótsza
(oby )a o której te oskary ? moze i bym oglądneła, ale uczyc sie musze o burakach i innych marchewkach i na dodatek jutro przed 6 pobudka i zajecia do 20
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam się, że nie widziałam "Katynia" i nie chce widzieć. Wajdę cenie jak reżysera, ale jakoś nie mogę takich filmów oglądać. Dziwne w sumie, bo jakieś thrillery mogę, mordobicia też mnie jakoś nie ruszają, a filmy historyczne traktujące o czymś takim, masakra, "Pianistę" ledwie przetrzymałam.
Ja tez muszę wstać rano. Umówiłam się z promotorem na jutro, zmieniamy temat pracy no i pewnie niedługo zacznę moje "prace badawcze". A tak mi się fajnie cały tydzień w domu siedziało ehhhh
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chyba nie wytrzymala:p jutro trzeba wstac o 6.30. a kiedys ogladalam kazde oscary...
tez nie widzialam katynia, ale to przez niechec do cieleckiej... ale zycze jak najlepiej wajdzie
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też czeka wczesna pobudka, więc nie obejrzę Oskarów. Do tego jeszcze śpioch ze mnie
![]() Za to również trzymam kciuki za "Katyń". |
|
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie siedze ze skrzypem w kubeczku i turbanem na glowie, przygotowuje ubranka na jutro i co? na kupie ubran rozwalilo sie moje bydlatko! zalaczam fotki, ale kiepiskie, komorka.
jako dodatek moj drugi kociaczek, ktory rownie uroczo zajal miejsce centralnie na lozku ![]() Rudy i Borsuk sie melduja na wizazu
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękności dla mnie co prawda każdy kot jest piękny, ale te Twoje gadziny są cudne.
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
oba dziekuja za komplementy
najstraszniejsze jest to, ze oba sa wziete ze skrajnych warunkow. ten szary byl od jakis okropnych ludzi, ktorzy hodowali zwierzeta wylacznie na handel i na dziwne, pewnie nielegalne, krzyzowki [on zreszta jest podobno krzyzowka maine coona z persem ]. i wzielismy go jak mial doslownie kilka tygodni, bal sie wszystkiego, biedaczek.drugi to norweski lesny, jeszcze mlody, ledwo pol roku ma. zlitowalam sie nad nim jak zobaczylam, ze jakis dziwny handlarz go sprzedaje. kotek byl skrajnie wyczerpany, wychudzony i mial mega swierzb! jak go zobaczylam to stwierdzilam, trudno, oddam cala kase jaka mam zeby tylko tego biedaka zabrac od tego paskudnego faceta. ![]() i tak o to mam 2 piekne odchowane i rozpieszczone kocury oba spasle jak jalowki i zadowolone z zycia. a jakie wredoty!a tak a propos przypomnial mi sie taki zabawny filimik, zawsze jak go ogladam to mysle o tym co przezywam rano, i to w podwojnej dawce, lacznie ponad 10-cio kilogramowej prosze bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=i3Oe2fMqb1Y ![]() ![]()
|
|
|
#372 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Poszedł na baby i nie ma już ponad miesiąc ![]() EDIT: Filmik booooski |
|
|
|
|
|
#373 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez mialam kota, ktory nawial i nigdy juz nie wrocil. ale my mamy podejzenie, ze to pies naszych sasiadow go zagryzl, bo robil to notorycznie ze wszystkimi ![]() bo niby czemu nie wracal? kot sie przyzwyczaja, do ludzi, do miejsca i do tego, ze dostaje regularnie jedzonko pod nos niby czemu mialby to zostawiac? albo wroci, albo... nie nie, przepraszam, juz cie nie strasze
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee, świetne koty
Agnieszko, a ile ten kot miał lat? Boże, jaka pogańska godzina, od 2 tygodni o takiej nie wstawałam
|
|
#377 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale poleconym było wysłane (innej możliwości nie widzę ), jeśli tak to nie mogłaś tak poprostu odebrać, bo potrzebują Twojego podpisu przecież![]() Cytat:
Jakie urocze ![]() Cytat:
To samo stało się z moim półrocznym Orionkiem![]() Edit: Filmik o kocie zarąbisty Niewinne maleństwo...
|
|||||
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawa jazdy nie posiadam, bo nie czuję takiej potrzeby. Wycwaniłam się, wszystkie imprezy moje, bo za kółkiem mnie nie posadzą ![]() A ponieważ nie mam prawa jazdy, to nie zaprzątam sobie głowy, żeby wiedzieć, który pedał do czego służy ![]() Dzień dobry dziewczyny. Pokrzywa już za mną
Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-02-25 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również MELDUJE SIĘ na posterunku ![]() -cieńkowłosa- z mają puszystkości, -maniaczka pięknych i zdrowych włosów -farbowana brązowo-karmelka -wiecznie zapuszczająca -ostatnio fanka nafty i innych mazideł i mazidełek - a... pokrzywę też popijam ![]() Ha ha ha..... ŁĄCZMY SIĘ
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-02-25 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajecie czadu
Już się zabieram za nadrabianie zaległości, tzn. czytanie i odpisywanie ![]() Pewnie chwile mi zejdzie, boście kobitki płodne są wielce Cytat:
A końcówki podetnij tak dla zdrowotnosci Cytat:
Jakżesz bym mogła takiej śliczności nie wybaczyć , a tym bardziej jej bić Urocza jesteś, ale to już wiesz ![]() Cytat:
Cytat:
I bez okularów na ulicę nie wyjdę...Nie żebym była aż taka ślepa , ale lepiej się w nich czuję ![]() Cytat:
Witaj Rysunki superowe, zwłaszcza tygrysek ![]() Wczorajsza pogoda była po prostu przepiękna Cały dzień byliśmy na zewnątrz, po za powrotami na jedzenie ![]() W takie słoneczne dni, aż się żyć che normalnie
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-02-25 o 12:03 |
|||||
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy bo na raz nie weszło
![]() Cytat:
![]() Wklejała zdjęcie na fryzjerskim, zaraz znajdę, to Ci wrzucę linka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238279&page=2 Tutaj są włosiska Estelle. Nie umiem wklejać pojedynczego postu Podpisuję się ![]() Aggie napisz coś więcej o sobie ![]() Witam prześliczne kociska ![]() Zaraz znajdę to wkleję. Znalazłam ![]() J.w. Witaj Napisz coś więcej o sobie
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-02-25 o 12:46 |
|
|
|
|
|
#382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale z tego powodu, że ja się poprostu boję.. Mam nieodparte wrażenie, że byłabym beznadziejnym kierowcą i chyba umarłabym z nerwów, gdybym była zmuszona do zrobienia prawka![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Witam witam... ![]() Studentka, niedługo szczęśliwa Pani Mężatka ![]() Włoski a la Victoria.Pofarbowane obecnie ma orzech laskowy Londy.nawet ładnie wyszło i mimo że trochę się kolorek sprał to wciąż się utrzymuje ładny i równomierny więc nie ma potrzeby by farbować -jeszcze (a to już 3 tyg. ) Miałam przed ostatnim farbowaniem Karmelek na głowie Ale za marzyło mi się przyciemnić a teraz trochę żal p- bo karmelek naprawdę ładniutki wyszedł![]() i myślę co by tu zrobić aby mieć karmelek... Jednak jak na razie intensywnie odżywiam włosy. Kupiłam tydzień temu nafkę kosmetyczną ANNY i już nawet 2 razy użyłam ![]() To że jestem fanką kosmetyków to wszyscy moi znajomi i rodzinka wie (dzięki bogu jakoś udaje mi się to ukrywać przed narzeczonym ... )Ale maniaczką włosów to już na 1000000000% jestem. Zawsze lubiłam i lubię mieć ładne zadbane włosy. Odpowiednia fryzurka, kontrolowane cienie. Zawsze muszą być puszyste i gęste. Ale jednocześnie nie lubię czekać-np. z 30-40 min pod ręcznikiem Ale WAX w życiu też już miałam i ...może jeszcze kupie tylko że POLSKI .Ten zagraniczny jakoś mnie nie zachwycił. Teraz zaczęłam bardziej kombinować z olejkami, maskami i odżywkami... Mam kilka zalegających wq łazience-aż boje się przynosić do domu cos nowego ![]() Ale co ja mam zrobić ..skoro mi jest Potrzebny np. taki szampon bez silikonów i slsów .. to nie kupować bo mam już z 2 ??? ![]() Ciągle coś nowego mi się podoba-rzadko mam 2 razy pod rząd ten sam kosmetyk... CAŁA SWEET_JELLY teraz poluje na : odżywkę Joanny cytryna i miód oraz "bez silikonowy "szampon" i kremik do prostowania.... KUPIŁAM DZIŚ prostownice CERAMICZNĄ
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym, jakbym nie zdała egzaminu to chyba bym się załamała, bo nie znoszę dobrze porażek.
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
rudy kotek wlasnie mi siedzi czesciowo na kolanach a czesciowo na klawiaturze i mruczy
virka: juz podrapany za uszkiem, rozmruczal sie z wdziecznoscioj co za paskudna pogoda, nie to co wczoraj... u was tez tak pada? milo sie siedzi w cieplym domciu, tym razem w kubeczku skrzyp polny
|
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nerwowa jestem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet o tym nie myśl Jestem pewna, że w niesfornej grzyweczce jest Ci dużo ładniej![]() Ja mam prostownice od grudnia i ... leży sobie potulnie w opakowaniu Droga była i aż mnie żal za serce chwyta jak tak leży sobie bezużytecznie. Co ciekawe dużo osób twierdzi, że w idealnie prostych włosach mi ładniej![]() madziunia egzamin nie jest taki straszny Ja sama mam dwie lewe rece i nogi i zdałam za pierwszym razemblonndee gdzie Ty mieszkasz U mnie lato w pełni![]() virko z ta płodnością ... |
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Jelly
Czyli o włosach już wiemy wszystko , teraz coś ze strefy prywatnej Czyli imię, pochodzenie nicka, zainteresowania itp ![]() Cytat:
A tak się cieszyłam, że pójdziemy na spacerek...
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zdałam za pierwszym razem ![]() A założyłam się z moim instruktorem, że na pewno nie zdam (no bo przecież w Krakowie, za pierwszym razem, niemożliwe itp.. ach ta nie zachwiana wiara w siebie ) i przegrałam flaszkę, napoju bezalkoholowego oczywiście No a może jest inaczej Edit: Znowu post pod postem Przepraszam ponownie Wynika to z tego, że z rozpędu daję odpowiedz, zamiast skopiować i wkleić do poprzedniego posta...ehhhh
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla córeczki ![]() Ja się dziś wziełam za przesadzanie kwiatków i mi ziemi zabrakło Znowu muszę lecieć do kwiaciarni![]() Edit: U mnie w domu wszyscy byli przekonani, że egzmin obleje Nie ma to jak wsparcie ze strony najbliższych Później oblewaliśmy i upijałam się Picolo brzoskwiniowym, bo jeszcze 18-tki nie miałam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Mam zły humor, bo nie dotarła do mnie przesyłka wizażowa (perfumy) i wygląda na to, że 'zaopiekowała' się nią poczta :/. A nadawcy wmawiają, że to niemożliwe, że pewnie odebrałam przesyłkę i udaję :/ Pierwszy raz mam tak nieprzyjemne przejścia z pocztą 
)
i na dodatek jutro przed 6 pobudka i zajecia do 20

)

]. i wzielismy go jak mial doslownie kilka tygodni, bal sie wszystkiego, biedaczek.

To samo stało się z moim półrocznym Orionkiem

Jestem pewna, że w niesfornej grzyweczce jest Ci dużo ładniej
Wynika to z tego, że z rozpędu daję odpowiedz, zamiast skopiować i wkleić do poprzedniego posta...ehhhh