|
|
#1981 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
ad 2 Cytat:
ja nie wiem jakim cudem oni funkcjonują skoro nawet nie ma jak polecić bo ciągle jakieś wtopy Kuchnia taka: ![]() i od strony salonu ujęcie: ![]() Zdjęcia robione komórką nie oddają uroku ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś fajna fajna
![]() Co mi się podoba to wielkość, lubię kompaktowe kuchnie. Blaty nie moje, ale wszystko pasuje. W ogóle jeśli chodzi o blaty to jest jakaś porażka asortymentowa na rynku. Super podłoga. Drzeeeeeeeeeeeeeewo ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Ale cenowo wysoko prawda? Nie mogę przekroczyć 400 a i wolałabym na 300 skończyć. Górale od stołu kuchennego mi zrobio w tej cenie, ale do nich murszę jechać na targ a nie lubię Szukam perełek, bo może znajdę coś co mnie urzeknie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-05 o 22:54 |
|
|
|
|
#1983 |
|
Nindżopesz
|
Na to samo zwróciłam uwagę, mhroczne dżewo w tle
![]() Kuchnia nie w moim stylu (bo nowoczesna), ale zrobiona ze smakiem i przyjemnie minimalistyczna. Wszystko dograne, pasuje do siebie. Aprobuję!
|
|
|
|
#1984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak super ciuch ta sukienka, uniwersalny - można nosić z paskiem, dodatki "robią" wszystko. Grafit na dodatek Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja jestem po "ataku" nerwowym z powodu malowania - i to najgorzej było PRZED! Nerwy, tętno wysokie i strasznie silne, żołądek ściśnięty - pierwszy raz mnie tak wzięło, ale zaczęłam duży format. A najlepsze, że wpis na blogu pisałam w trakcie malowania, bo dzięki temu schodziło mi napięcie - wpis z pędzlem w zębach. Nie wierzę, że to mam za sobą - a to dopiero początek obrazu. Akt, rozumiecie.
|
|
#1985 | ||||
|
BAN stały
|
To ja poproszę dwa (duże) kawałki!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chciałem zaproponować wino, ale czytam, że sama na to wpadłaś ![]() Cytat:
Najważniejsze, że już wszystko OK
|
||||
|
|
|
#1986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze piętro to i drzewo widać Nad blatem ściana pomalowana farbą imitującą beton, szarą i na to przezroczysta szyba Cytat:
z tym że tam trzeba polować, bo asortyment się zmienia co parę dni Cytat:
Cytat:
najgorsze że prawie zawsze tak jestMy mieliśmy te ekipę z polecenia, bo u mojej kuzynki zrobili super, u siostry ok (aczkolwiek już był cyrk z terminami, ale zrobili dobrze), a u nas dramat Lecę na bloga Znad , deszczu i pobudki o 6.30 |
||||
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ewuś, świetna kuchnia ![]() Zbieram się powoli na imprezę rodzinną, ale mi się nie chce.....i odwieczny dylemat w co się ubrać...do wyboru dżinsy i powywlekana koszulka, albo druidzka ciemnoszara kieca z kapturem....w sumie wszystko jedno
|
|
|
|
#1988 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Co do rękawów, to nie zwracałam na nie nigdy uwagi, mnie natomiast irytują nogawki szerokie od połowy łydki w dół. Wydawało mi się zawsze, że mam kostki normalnej grubości, a z drugiej strony spodnie zawsze są na mnie w tym miejscu za szerokie o jakieś 5 cm. 2. pierwsze kothy za płothy
|
||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Guzik widać, na wieszaku wygląda jak worek pokutny
![]() Ale na ludziu robi się meeega fajna, do połowy lydki, cieniutka i delikatna, a kaptur też delikatny, z tego czegoś co na górze ![]() Kiedyś obfoce na ludziu, bo tak to dooopha . |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kolega z robo ostatnio przyszedł do pracy w takiej czarodziejsko-gnomowatej bluzie w jakieś pomarańczowe celtyckie zawijasy i ze spiczastym długim kapturem a'la szlafmyca
|
#1991 |
|
Nindżopesz
|
Rzeczywiście, na wieszaku nie wiadomo osochozi... Ale jak przezroczysta to i tak nie dla mnie, chlip
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad postanowienia ruszenia się z kanapy
![]() Cytat:
Nie lubię jak, inaczej niż w prawdziwym życiu, wychodzi z największych tarapatów cudem ![]() 2. Hesu, to może być niebezpieczne! Jakby tak się który nogą zaparł...Cytat:
A ja właśnie blaty bym brała Ufff, na szczęście nie ma to ze mną nic wspólnego - bo duży format i akt to nie to, prawda? ![]() A proszę Cię bardzo, jest jeszcze jakiś niedobitek Odsmażone lepsze, bo chrupie (o walorach smakowych nie wspominam, wiadomo).Kupiłam Aniołka
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-06 o 11:57 |
||
|
|
|
#1993 |
|
To ja :)
|
Ewuś, kuchnia obłędna, właśnie taką bym chciała mieć, po zmianie -białe szafki i drewniane blaty
Nietopesz nas obudził telefonem na stacjonarny. Nie używamy tego wynalazku, więc zdziwienie było duże. Zwłaszcza, że ona puszcza sygnałki, żeby do niej oddzwonić, więc jak małżon dobiegł do telefonu, już nie dzwonił...
|
#1994 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Świetnie to wygląda (ino ściana musi być pewnie gładka jak przysłowiowy stół, coby ją idealnie szyba pokrywała?) Cytat:
|
||
|
|
|
#1995 | ||||
|
Panaroja
|
snad ziewania i dopiekające sie strucli ze serem
i chyba zepsutej dolnej grzałki w piekarniku ![]() Cytat:
2.a teraz to co insze , teraz faktycznie nie róziowa myślę, że kluczowe jest tu słowo "śliwka" albowiem jakby to na przykład była rengloda inny kolor ma węgierka - ten fiolet Corii , a inny damascenka czy jerozolimka - ta Twoja Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.kiszka 3.prawie Cytat:
![]() 2. ![]() edit - chyba nie grzałka się spsuła, a za niska temperatura nastawiona takąmamnadzieję ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1996 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
H. już wraca to może jednak go pogonię do ściągania. no i pooglądamy to co oglądamy razem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że format sarkastyczny z natury, ale też nie lubię przerostu formy nad treścią, powtórzeń.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Ale wiesz, że o tym samym pomyślałam, jak napisałam posta ad kolory, ale już mi się nie chciało tego "wykładać" Ale to wszystko prawda |
||
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w Barze
![]() Tej strucli to bym pojadła Powiedzcie, czy Golden Rose można kupić w jakiejś sieci (Rossmann, Natura) czy trzeba szukać po małych sklepikach? To w kontekście tej szminkokredki. Zrobiłam mojemu B domek z koca i uwił tam sobie gniazdko. Właśnie słyszę, że ma tam dziecko i zmienia mu pieluszki
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-06 o 12:57 |
|
|
|
#1999 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jakieś nieortodoksyjne wyznanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Veeeeery naaaaaaaaaajs. 2. Dzięki, zamysł mi się podoba, chyba aż za bardzo. Ale mursi mi wrócić ochota.Znad jajek na miękko i kanapek z pomidorem takim jak w sezonie I tyle trwała moja wena kulinarna Nienawidzę siebie za tą zmienność jak w kalejdoskopie. |
|
|
|
|
#2001 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A dziedzic pewnie tak przetwarza nadchodzące w jego życiu zmiany, myślę, ze to stuprocentowo normalne Cytat:
A tak to jem jajka na twardo z majonezem.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2002 | ||
|
Nindżopesz
|
Znad zimna.
Cytat:
Cytat:
Musiałam to wszystko sobie wyguglać. Jakby nie patrzeć śliwki są fioletowe, a nie śliwkowe. Cóż za oszukaństwo! |
||
|
|
|
#2003 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2004 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2005 |
|
BAN stały
|
A tymczasem na byłym cmentarzu żydowskim w Gogolinie...
![]() |
|
|
|
#2006 |
|
Nindżopesz
|
Nudzę się więc poględzę o kolorach
![]() 1. ciemny wrzos czy śliwka? 2. śliwka? 3. już oberżyna? czy za mało czerwony na oberżynę? 4. fuksja czy jeszcze śliwka? 5. to w ogóle nie wiem, wino? 6. stonowana fuksja? |
|
|
|
#2007 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Co do reszty to pojecie wzgledne - w sensie ile osob tyle opinii pewno
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Też bym wolała mieć podstawione, a że nie mam, to nie mam wyjścia, jak chcę zjeść coś innego niż kanapki z pomidorem lub jajka. I racja, to są tylko momenty. Jutro coś na mieście potestuję, bo chyba bedę całyd zień out. Małż się zadowoli swoimi racjami z zamrażary do odgrzania
|
|
|
|
|
#2009 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2010 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

DA oglądałam sama (bo coś mi ochota padła na sam koniec 4 sezonu), bo on strasznie przewracał oczami. Jedynie co mu się podobało z dawnych czasów to The Knick
Serio, ja co przypadek remontujących się par to słyszę tę samą historię. Tak przeginają dziady pseudoremontowe, że trzeba się ich pozbyć. Inni sami opuszczają pole walki. To jest jakaś kpina, przecież powinno im zależeć na renomie, poczcie pantoflowej, czyż nie? Tym sposobem np nie mam Wam nawet kogo polecić. 
ja nie wiem jakim cudem oni funkcjonują skoro nawet nie ma jak polecić bo ciągle jakieś wtopy 

i całe 2 dni w sieciuni poszły się jechać. Dziś sobie odpuszczam, od jutra od nowa. Bo stwierdziłam, że nie zapłacę za dziadostwo. No nie. Coś mi nie pozwala kupić chłamu, to już wolę nic nie kupić niż chłam.

Szukam perełek, bo może znajdę coś co mnie urzeknie.

nasz fachman od remontu ogólnego (nie od płytek, od płytek to osobna historia
Już mam szczerze dość tego wszystkiego 

, deszczu i pobudki o 6.30 

Jakby tak się który nogą zaparł...