Scent Bar LX - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-05, 22:43   #1981
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
1. Właśnie zupełnie odwrotnie - nie lubi niewspółczesnych DA oglądałam sama (bo coś mi ochota padła na sam koniec 4 sezonu), bo on strasznie przewracał oczami. Jedynie co mu się podobało z dawnych czasów to The Knick
2. O jaaaa, znam to i współczuję mocno
Fachowców od łazienki tylko dlatego nie wywaliłam na zbity pysk (a jestem naprawdę łagodną osobą, ale im zrobiłam awanturę), że na podłodze miałam beton i niezamontowaną armaturę i wizję, że jak ich nie zdzierżę to będę tak żyć przez kolejne dwa miesiące conajmniej.
ad 1 chciałam napisać niewspółczesnych i się przejęzyczyłam, a raczej przeliterówkowałam
ad 2 dobrze wiedzieć że nie jestem sama, zawsze to jakieś mikro pocieszenie
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Serio, ja co przypadek remontujących się par to słyszę tę samą historię. Tak przeginają dziady pseudoremontowe, że trzeba się ich pozbyć. Inni sami opuszczają pole walki. To jest jakaś kpina, przecież powinno im zależeć na renomie, poczcie pantoflowej, czyż nie? Tym sposobem np nie mam Wam nawet kogo polecić. Same wtopy.
Naprawdę Wam bardzo współczuję. Ja bym chyba zrobiła dodatkowo niepotrzebny i nieskuteczny dym. Mnie krew zalewa na takie sytuacje. Dobrze małżon uczynił.

To dawaj kuchnię, zawsze to jedna z większych i ważniejszych rzeczy, jak tam nie ma wtop, to już reszta będzie z górki.
Masakra że to takie powszechne wśród ekip remontowych ja nie wiem jakim cudem oni funkcjonują skoro nawet nie ma jak polecić bo ciągle jakieś wtopy

Kuchnia taka:

i od strony salonu ujęcie:

Zdjęcia robione komórką nie oddają uroku

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

A ja już rzygam stolikami. W międzyczasie zmieniła się koncepcja z kwadratu na prostokąt i całe 2 dni w sieciuni poszły się jechać. Dziś sobie odpuszczam, od jutra od nowa. Bo stwierdziłam, że nie zapłacę za dziadostwo. No nie. Coś mi nie pozwala kupić chłamu, to już wolę nic nie kupić niż chłam.
Nie wiem czy znasz ale tutaj: https://www.westwing.pl/campaign/ czasami fajne rzeczy bywają
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Znad dla odmiany zayebistego samopoczucia po winie, popcornie i zwężaniu spodni w rozmiarze 34

Cytat:
Ewuś, o kurczę, mam na podorędziu fachowca, ale on niestety działa stacjonarnie w Wawie. Współczuję :/

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-05, 22:52   #1982
rachell111
Zakorzenienie

Ewuś fajna fajna

Co mi się podoba to wielkość, lubię kompaktowe kuchnie. Blaty nie moje, ale wszystko pasuje. W ogóle jeśli chodzi o blaty to jest jakaś porażka asortymentowa na rynku.
Super podłoga. I wykończenie nadblatowe To jest kremo-beż czy szaro-beż czy szarość?

Drzeeeeeeeeeeeeeewo

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Nie wiem czy znasz ale tutaj: https://www.westwing.pl/campaign/ czasami fajne rzeczy bywają
Dzięki
Ale cenowo wysoko prawda? Nie mogę przekroczyć 400 a i wolałabym na 300 skończyć. Górale od stołu kuchennego mi zrobio w tej cenie, ale do nich murszę jechać na targ a nie lubię Szukam perełek, bo może znajdę coś co mnie urzeknie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-11-05 o 22:54
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-05, 23:03   #1983
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Drzeeeeeeeeeeeeeewo
Na to samo zwróciłam uwagę, mhroczne dżewo w tle
Kuchnia nie w moim stylu (bo nowoczesna), ale zrobiona ze smakiem i przyjemnie minimalistyczna. Wszystko dograne, pasuje do siebie. Aprobuję!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 00:09   #1984
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak przeprosił, to fakt, po co chować dłuzej uraze, a oprawki z tego co widziałam, ma swietne

O, pasuje mi taki komin do Ciebie
No właśnie właśnie, mam NARESZCIE wymarzoną sukienkę - po prostu jest to sweter za kolano, prosty, nie opinający, ale nie oversize, i nareszcie nie ma obcisłych rękawków, których nienawidzę - nie wiem, jeszcze się projektanci nie nauczyli, że można zrobić szersze? Czy tak lecą - jak wąskie nogawki to i wąskie rękawki.
Tak super ciuch ta sukienka, uniwersalny - można nosić z paskiem, dodatki "robią" wszystko. Grafit na dodatek

Cytat:
Znad podłego nastroju.

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Taki, jakby podwójnie pleśniowy serek, bo ma konsystencję cammemberta, a jeszcze w środku pleśń taką, jak Lazur
Zapisz
OMG

Cytat:
Znad tragikomedii z remontem nasz fachman od remontu ogólnego (nie od płytek, od płytek to osobna historia ) przegiął ze ściemnianiem i wtopami i TŻ go zwolnił. No i spoko tylko kto nam ten remont teraz dokończy? Już mam szczerze dość tego wszystkiego
Za to kuchnię mamy zamontowaną i jest fajna całe mieszkanie jeszcze w ruinie a kuchnia zamontowana
Rany, co za dno z tymi ekipami!!! U mnie też - swego czasu, malowanie mieszkania zajęło tyle czasu co cała przebudowa, tragedia

Cytat:
Znad dla odmiany zayebistego samopoczucia po winie, popcornie i zwężaniu spodni w rozmiarze 34
Fariatka

A ja jestem po "ataku" nerwowym z powodu malowania - i to najgorzej było PRZED! Nerwy, tętno wysokie i strasznie silne, żołądek ściśnięty - pierwszy raz mnie tak wzięło, ale zaczęłam duży format.
A najlepsze, że wpis na blogu pisałam w trakcie malowania, bo dzięki temu schodziło mi napięcie - wpis z pędzlem w zębach.
Nie wierzę, że to mam za sobą - a to dopiero początek obrazu. Akt, rozumiecie.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 00:31   #1985
gryx82
BAN stały

Cytat:
Częstuję, póki coś jeszcze zostało
To ja poproszę dwa (duże) kawałki!
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.ja niestety zjem wszystko ,byle się nie ruszało i nie było robalem czy inną oślizgłą paskudą
Czy krewetka to robal wg Twoich kryteriów?
Cytat:
1.babkę ziemniaczaną znam z Suwalszczyzny jako miejscowe specialite de la maison , ale nie wiem, jak robili
Oj tak, babką i kiszką ziemniaczaną Podlasie stoi (tę ostatnią od czasu do czasu kupujemy u nas w sklepie, ale się lubi rozpadać na patelni podczas smażenia)
Cytat:
2. mój koth tak miał ale jeden mu wypadł
Też takie długie?
Cytat:
Znad podłego nastroju

Chciałem zaproponować wino, ale czytam, że sama na to wpadłaś
Cytat:
Za to kuchnię mamy zamontowaną i jest fajna całe mieszkanie jeszcze w ruinie a kuchnia zamontowana
Bardzo fajnie to wygląda
Cytat:

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A ja jestem po "ataku" nerwowym z powodu malowania
Najważniejsze, że już wszystko OK
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 08:41   #1986
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś fajna fajna

Co mi się podoba to wielkość, lubię kompaktowe kuchnie. Blaty nie moje, ale wszystko pasuje. W ogóle jeśli chodzi o blaty to jest jakaś porażka asortymentowa na rynku.
Super podłoga. I wykończenie nadblatowe To jest kremo-beż czy szaro-beż czy szarość?

Drzeeeeeeeeeeeeeewo

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Pierwsze piętro to i drzewo widać
Nad blatem ściana pomalowana farbą imitującą beton, szarą i na to przezroczysta szyba
Cytat:
Dzięki
Ale cenowo wysoko prawda? Nie mogę przekroczyć 400 a i wolałabym na 300 skończyć. Górale od stołu kuchennego mi zrobio w tej cenie, ale do nich murszę jechać na targ a nie lubię Szukam perełek, bo może znajdę coś co mnie urzeknie.
ceny bardzo różne, bywają za kilka tysięcy, bywają spokojnie mieszczące się w Twoim budżecie z tym że tam trzeba polować, bo asortyment się zmienia co parę dni
Cytat:
Kuchnia nie w moim stylu (bo nowoczesna), ale zrobiona ze smakiem i przyjemnie minimalistyczna. Wszystko dograne, pasuje do siebie. Aprobuję!

Cytat:

Rany, co za dno z tymi ekipami!!! U mnie też - swego czasu, malowanie mieszkania zajęło tyle czasu co cała przebudowa, tragedia
no masakra najgorsze że prawie zawsze tak jest
My mieliśmy te ekipę z polecenia, bo u mojej kuzynki zrobili super, u siostry ok (aczkolwiek już był cyrk z terminami, ale zrobili dobrze), a u nas dramat

Lecę na bloga
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie to wygląda

Znad , deszczu i pobudki o 6.30

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 09:12   #1987
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Ewuś, świetna kuchnia Uwielbiam taki nowoczesny styl

Zbieram się powoli na imprezę rodzinną, ale mi się nie chce.....i odwieczny dylemat w co się ubrać...do wyboru dżinsy i powywlekana koszulka, albo druidzka ciemnoszara kieca z kapturem....w sumie wszystko jedno
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 09:42   #1988
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
(...) albo druidzka ciemnoszara kieca z kapturem....w sumie wszystko jedno
Poka!

Cytat:
No właśnie właśnie, mam NARESZCIE wymarzoną sukienkę - po prostu jest to sweter za kolano, prosty, nie opinający, ale nie oversize, i nareszcie nie ma obcisłych rękawków, których nienawidzę - nie wiem, jeszcze się projektanci nie nauczyli, że można zrobić szersze? Czy tak lecą - jak wąskie nogawki to i wąskie rękawki.

A ja jestem po "ataku" nerwowym z powodu malowania - i to najgorzej było PRZED! Nerwy, tętno wysokie i strasznie silne, żołądek ściśnięty - pierwszy raz mnie tak wzięło, ale zaczęłam duży format.
1. też takie lubię tylko żeby były dość wielkie. Gdzie znalazłaś?
Co do rękawów, to nie zwracałam na nie nigdy uwagi, mnie natomiast irytują nogawki szerokie od połowy łydki w dół. Wydawało mi się zawsze, że mam kostki normalnej grubości, a z drugiej strony spodnie zawsze są na mnie w tym miejscu za szerokie o jakieś 5 cm.
2. pierwsze kothy za płothy

Stary 2016-11-06, 09:47   #1989
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Poka!

Guzik widać, na wieszaku wygląda jak worek pokutny
Ale na ludziu robi się meeega fajna, do połowy lydki, cieniutka i delikatna, a kaptur też delikatny, z tego czegoś co na górze
Kiedyś obfoce na ludziu, bo tak to dooopha .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-11-05_18.42.19 (2).jpg (50,5 KB, 23 załadowań)
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 10:48   #1990
Maja102
Zakorzenienie

Kolega z robo ostatnio przyszedł do pracy w takiej czarodziejsko-gnomowatej bluzie w jakieś pomarańczowe celtyckie zawijasy i ze spiczastym długim kapturem a'la szlafmyca
Stary 2016-11-06, 11:16   #1991
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Guzik widać, na wieszaku wygląda jak worek pokutny
Rzeczywiście, na wieszaku nie wiadomo osochozi... Ale jak przezroczysta to i tak nie dla mnie, chlip

Stary 2016-11-06, 11:55   #1992
agnyska81
Zakorzenienie

Znad postanowienia ruszenia się z kanapy

Cytat:
1. The Knick miał w sobie coś wyjątkowego, chyba ten marazm

2. A ja już rzygam stolikami.
1. Cały czas myślę, czego szukam (w serialach), ale właśnie mnie olśniło, że lubuję się w takich, gdzie bohater brnie nieuchronnie w wielkie G Nie lubię jak, inaczej niż w prawdziwym życiu, wychodzi z największych tarapatów cudem

2. Hesu, to może być niebezpieczne! Jakby tak się który nogą zaparł...

Cytat:
Łeeeee, nie rób mi tego Wina mi się chce okrutnie, o zwężaniu nie ma co gadać. Przynajmniej popcorn wykonalny.

Cytat:
Kuchnia taka
A ja właśnie blaty bym brała I widok z okna fajowy

Cytat:
A ja jestem po "ataku" nerwowym z powodu malowania
Ufff, na szczęście nie ma to ze mną nic wspólnego - bo duży format i akt to nie to, prawda?

Cytat:
To ja poproszę dwa (duże) kawałki!
A proszę Cię bardzo, jest jeszcze jakiś niedobitek Odsmażone lepsze, bo chrupie (o walorach smakowych nie wspominam, wiadomo).

Kupiłam Aniołka

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-11-06 o 11:57
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 12:14   #1993
Murszafka
To ja :)

Ewuś, kuchnia obłędna, właśnie taką bym chciała mieć, po zmianie -białe szafki i drewniane blaty
Nietopesz nas obudził telefonem na stacjonarny. Nie używamy tego wynalazku, więc zdziwienie było duże. Zwłaszcza, że ona puszcza sygnałki, żeby do niej oddzwonić, więc jak małżon dobiegł do telefonu, już nie dzwonił...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 12:17   #1994
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nad blatem ściana pomalowana farbą imitującą beton, szarą i na to przezroczysta szyba
Aaaa, to taki myk, myślałem, że to "gotowiec" Świetnie to wygląda (ino ściana musi być pewnie gładka jak przysłowiowy stół, coby ją idealnie szyba pokrywała?)
Cytat:
A proszę Cię bardzo, jest jeszcze jakiś niedobitek Odsmażone lepsze, bo chrupie (o walorach smakowych nie wspominam, wiadomo)
Odsmażoooneee
Stary 2016-11-06, 12:34   #1995
Parabelka
Panaroja

snad ziewania i dopiekające sie strucli ze serem i chyba zepsutej dolnej grzałki w piekarniku
Cytat:
Znad podłego nastroju.

Móóówisz, update bo znalazłam bardziej realne zdjęcia na jakimś blogu http://graymaluje.blogspot.com/2016/...lden-rose.html
A ta Corii, pikna zresztą, to dla mnie raczej fiolet więc pewnie znowu mylę kolory
1.
2.a teraz to co insze , teraz faktycznie nie róziowa myślę, że kluczowe jest tu słowo "śliwka" albowiem jakby to na przykład była rengloda inny kolor ma węgierka - ten fiolet Corii , a inny damascenka czy jerozolimka - ta Twoja
Cytat:

Cytat:

Czy krewetka to robal wg Twoich kryteriów?

Oj tak, babką i kiszką ziemniaczaną Podlasie stoi (tę ostatnią od czasu do czasu kupujemy u nas w sklepie, ale się lubi rozpadać na patelni podczas smażenia)

Też takie długie?
1.
2.kiszka kupnych nie jadłam, tylko domowe , kupnych nawet nie próbuję próbować
3.prawie
Cytat:
Hesu, to może być niebezpieczne! Jakby tak się który nogą zaparł...

Kupiłam Aniołka
1.
2.

edit - chyba nie grzałka się spsuła, a za niska temperatura nastawiona takąmamnadzieję
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 12:51   #1996
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
1.
2. Na cda i serialosy nie trzeba. Jeszcze mi iitv przychodzi na myśl, też nie trzeba. Ja właśnie szukam takich miejsc, że wchodzę i oglądam, bez płacenia i logowania. Reklamy wyskakujące na początku jestem w stanie zdzierżyć (choć można adblockiem wyeliminować) ale nic więcej
O to to
H. już wraca to może jednak go pogonię do ściągania. no i pooglądamy to co oglądamy razem

Cytat:
A najlepsze, że wpis na blogu pisałam w trakcie malowania, bo dzięki temu schodziło mi napięcie - wpis z pędzlem w zębach.
Nie wierzę, że to mam za sobą - a to dopiero początek obrazu. Akt, rozumiecie.

Cytat:
Zbieram się powoli na imprezę rodzinną, ale mi się nie chce.....i odwieczny dylemat w co się ubrać...do wyboru dżinsy i powywlekana koszulka, albo druidzka ciemnoszara kieca z kapturem....w sumie wszystko jedno
Kieca!!!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Kolega z robo ostatnio przyszedł do pracy w takiej czarodziejsko-gnomowatej bluzie w jakieś pomarańczowe celtyckie zawijasy i ze spiczastym długim kapturem a'la szlafmyca
o wow

Cytat:
2. Hesu, to może być niebezpieczne! Jakby tak się który nogą zaparł...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 12:54   #1997
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1. Cały czas myślę, czego szukam (w serialach), ale właśnie mnie olśniło, że lubuję się w takich, gdzie bohater brnie nieuchronnie w wielkie G Nie lubię jak, inaczej niż w prawdziwym życiu, wychodzi z największych tarapatów cudem
Chociaż też nie lubię przeginki w tą stronę, a zdarza się, albowiem to idealny budulec fabuły, wątków. Ja lubię jak jest balans taki, żebym to kupowała i nie zabijała śmiechem No chyba że format sarkastyczny z natury, ale też nie lubię przerostu formy nad treścią, powtórzeń.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
2.a teraz to co insze , teraz faktycznie nie róziowa myślę, że kluczowe jest tu słowo "śliwka" albowiem jakby to na przykład była rengloda inny kolor ma węgierka - ten fiolet Corii , a inny damascenka czy jerozolimka - ta Twoja
Ale wiesz, że o tym samym pomyślałam, jak napisałam posta ad kolory, ale już mi się nie chciało tego "wykładać"

Ale to wszystko prawda
Stary 2016-11-06, 12:55   #1998
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj w Barze

Tej strucli to bym pojadła

Powiedzcie, czy Golden Rose można kupić w jakiejś sieci (Rossmann, Natura) czy trzeba szukać po małych sklepikach? To w kontekście tej szminkokredki.

Zrobiłam mojemu B domek z koca i uwił tam sobie gniazdko. Właśnie słyszę, że ma tam dziecko i zmienia mu pieluszki Powiedzcie, że to normalne chłopięce zabawy

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-11-06 o 12:57
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 12:58   #1999
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Zwłaszcza, że ona puszcza sygnałki, żeby do niej oddzwonić, więc jak małżon dobiegł do telefonu, już nie dzwonił...
Chciałabyś, żeby kobieta zbankrutowała z powodu międzymiastowej?!
Cytat:
1.
Jakieś nieortodoksyjne wyznanie
Cytat:
2.kiszka kupnych nie jadłam, tylko domowe , kupnych nawet nie próbuję próbować
Pewnie zależy od wytwórcy, my mamy swojego lokalnego, z Borów Tucholskich i muszę przyznać, że jest bardzo dobra Domowa produkcja kiszki to jednak zbyt dużo zachodu
Cytat:
edit - chyba nie grzałka się spsuła, a za niska temperatura nastawiona takąmamnadzieję
Stary 2016-11-06, 12:58   #2000
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ceny bardzo różne, bywają za kilka tysięcy, bywają spokojnie mieszczące się w Twoim budżecie z tym że tam trzeba polować, bo asortyment się zmienia co parę dni
1. łaaaaaaaaaaaa we życiu bym na to nie wpadła, myślałam że jaki gotowy lacobel. Choć to wciąż technicznie lacobel tylko że przezroczysty tak? Veeeeery naaaaaaaaaajs.

2. Dzięki, zamysł mi się podoba, chyba aż za bardzo. Ale mursi mi wrócić ochota.

Znad jajek na miękko i kanapek z pomidorem takim jak w sezonie

I tyle trwała moja wena kulinarna Nienawidzę siebie za tą zmienność jak w kalejdoskopie.
Stary 2016-11-06, 13:15   #2001
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Powiedzcie, czy Golden Rose można kupić w jakiejś sieci (Rossmann, Natura) czy trzeba szukać po małych sklepikach? To w kontekście tej szminkokredki.
Ja kupuję na firmowych stoiskach, bywają w Tesco, albo galeriach handlowych

A dziedzic pewnie tak przetwarza nadchodzące w jego życiu zmiany, myślę, ze to stuprocentowo normalne

Cytat:
Znad jajek na miękko i kanapek z pomidorem takim jak w sezonie

I tyle trwała moja wena kulinarna Nienawidzę siebie za tą zmienność jak w kalejdoskopie.
Przynajmniej miewasz momenty, że Ci się chce. Mi się nigdy nie chce. Chciałabym mieć służbę podstawiającą gotowe pyszności pod nos. I zmywającą A tak to jem jajka na twardo z majonezem.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 13:20   #2002
Redhaired Witch
Nindżopesz

Znad zimna.

Cytat:
Zrobiłam mojemu B domek z koca i uwił tam sobie gniazdko. Właśnie słyszę, że ma tam dziecko i zmienia mu pieluszki Powiedzcie, że to normalne chłopięce zabawy

Cytat:
myślę, że kluczowe jest tu słowo "śliwka" albowiem jakby to na przykład była rengloda inny kolor ma węgierka - ten fiolet Corii , a inny damascenka czy jerozolimka - ta Twoja

Musiałam to wszystko sobie wyguglać. Jakby nie patrzeć śliwki są fioletowe, a nie śliwkowe. Cóż za oszukaństwo!

Stary 2016-11-06, 13:29   #2003
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak najbardziej
Cytat:
Musiałam to wszystko sobie wyguglać. Jakby nie patrzeć śliwki są fioletowe, a nie śliwkowe. Cóż za oszukaństwo!
Stary 2016-11-06, 13:36   #2004
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 14:13   #2005
gryx82
BAN stały

A tymczasem na byłym cmentarzu żydowskim w Gogolinie...

Stary 2016-11-06, 14:33   #2006
Redhaired Witch
Nindżopesz

Nudzę się więc poględzę o kolorach
1. ciemny wrzos czy śliwka?
2. śliwka?
3. już oberżyna? czy za mało czerwony na oberżynę?
4. fuksja czy jeszcze śliwka?
5. to w ogóle nie wiem, wino?
6. stonowana fuksja?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (58,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (1,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (877 Bajtów, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (779 Bajtów, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (10,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (167,4 KB, 6 załadowań)

Stary 2016-11-06, 14:49   #2007
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
2. śliwka?
6. stonowana fuksja?
2 to ta moja szminka, wiec sliwka
Co do reszty to pojecie wzgledne - w sensie ile osob tyle opinii pewno

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-06, 14:53   #2008
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

A dziedzic pewnie tak przetwarza nadchodzące w jego życiu zmiany, myślę, ze to stuprocentowo normalne

Przynajmniej miewasz momenty, że Ci się chce. Mi się nigdy nie chce. Chciałabym mieć służbę podstawiającą gotowe pyszności pod nos. I zmywającą A tak to jem jajka na twardo z majonezem.
1. Zawsze staram sie wejść w buty małego dida, żeby zrozumieć, i o dziwo one są bardzo logiczne. Bardziej niż dorośli. To co dla nas oczywiste, dla nich nowe i nieznane, ale nadzwyczaj świetnie sobie radzą.

2. Też bym wolała mieć podstawione, a że nie mam, to nie mam wyjścia, jak chcę zjeść coś innego niż kanapki z pomidorem lub jajka. I racja, to są tylko momenty. Jutro coś na mieście potestuję, bo chyba bedę całyd zień out. Małż się zadowoli swoimi racjami z zamrażary do odgrzania
Stary 2016-11-06, 15:03   #2009
gryx82
BAN stały

Cytat:
śliwka
Cytat:
2. śliwka?

Cytat:
czekoladowa śliwka
Cytat:
śliwka
Cytat:
Podpisane "oberżyna", ale na moje to śliwkowy burgund
Cytat:
6. stonowana fuksja?
Rozbielona oberżyna
Stary 2016-11-06, 15:58   #2010
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
czekoladowa śliwka

Podpisane "oberżyna", ale na moje to śliwkowy burgund

Rozbielona oberżyna
Dobry jesteś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości