|
|
#811 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Cytat:
![]() [quote=Ktosia79;6729368] Cytat:
![]() Cytat:
.Właśnie poobcinałam pazurki na pałki bo już niewiedziałam co robic a jednego to tak zjadłam ze aż krewka mi poleciała ble nigdy tego nie robiłam tzn: nie obgryzałam paznokci
|
||||
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6731797]TAK!!! Ostatnie opakowanie jak miałam, to się strasznie słabo nakładał na rzęsy, musiałam się męczyć, żeby było je widać i wysechł w 2 miesiące a wcześniejsze opakowania starczały mi na 5... Już nie chcę ryzykować... [/quote]
I ja niedawno zakupiłam Pełnię Rzęs po raz drugi w swym żywocie. Pierwszym opakowaniem byłam zachwycona,a to drugie juz jakies dziwne jest... Ciężko nakłada się na rzęsy, bardzo skleja, bynajmniej powabu moim rzęsom już nie dodaje
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
bo ja musye domuwic 5 zeli 500 ml. bo w 2 terminie nie przyszly a klijentce bardzo zalezy. Czy jak zamowie do 50 zl to bede placic za koszt wysylki
|
|
|
|
#815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i nie wyszła mi ta kampania, zakupy zrobię w Coku,bo mam zamówienia na całe 36 zł trochę jestem zawiedziona,bo przez ostatnie katalogi zaczynało mi lepiej iść i miałam zmówienia na ponad 400 zł (jak nigdy przedtem). Może w k04 albo k05 znowu tak będzie...
|
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
płacisz dodatkowo 10zł za małe zamówienie i (o ile nie zamawiałaś nic wcześniej w tej kampanii) Twój opóst to 15 a nie 25 procent (zamówienie poniżej 150 zł).
Dziekuje Ps. Nie nauczylam sie jeszcze cytowac jestem nowa na forum
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Hej i jak wrażenia
bo jestem baaardzo ciekawa
|
|
#818 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie.. to nie musi być ostatni dzień, ale to jest jakieś wyjście. Musisz zobaczyć na fakturze czas trwania kampanii (on nie pokrywa sie dokładnie z czasem obowiązywania katalogu, tylko jakoś pod koniec obowiązywania już kasa liczy się do następnej kampanii. Tylko że to chyba by musiała być dostawa na COK (albo kurierem), nie wiem czy masz blisko jakiś COK.. W każdym razie z tym "obowiązywaniem kampanii" dwa razy sie już nacięłam, bo zamawiałam coś ponad 50zł jako "do poprzedniego katalogu" a policzyli mi to już na następną kampanię i musiałam płacić koszt małej przesyłki. Cytat:
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z innej beczki, mam dla Was ciekawostkę heh a zarazem pytanie.. dziś koleżanka przyniosła mi lakier Romance, który już jakiś czas temu ode mnie kupiła (może rok temu) data jego produkcji to 09.06. więc przeterminowany nie jest, a coś dziwnego się z nim stało a mianowicie rozwarstwił się tak że wygląda wręcz porażająco (jak ja go zobaczyłam to zrobiłam
) ja mam ten lakier już przeterminowany ale działa i też jest rozwarstwiony jak stoi dłużej ale odrobinkę dosłownie 2 milimetry a ten koleżanki wręcz pół na pół.. zastanawiam się czy on się zapsuł czy jest jakiś felerny czy po prostu tak się z nim dzieje "w tej odnowionej wersji" czy u Was tez tak się stało? spotkałyście się z czymś takim kiedykolwiek?
|
|
|
|
#820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak mam około 100 lakierów to nie jestem w stanie wszystkimi malować i się rozwarstwiają
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego pytam czy ktoś tez się z tym spotkał bo dla mnie osobiście to trochę szokujące...
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze myslalam, ze jak lakier sie zaczyna rozwarstwiac, to juz sie nie nadaje raczej do uzytku. Mialam kiedys taki, ktory znacznie sie rozwarstwil i tworzyl na paznokciach pecherzyki powietrza - nie nadawal sie i wyrzucilam go. Ale fakt, nie spotkalam sie z az tak duzym rozwarstwieniem, jak na zalaczonych fotkach.
|
|
|
|
#823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak pink pucker jest to taki slodziutki roz z drobinkami dla mnie boski a mialam jeszcze ten nastepny byl ciutke ciemniejszy i juz nie mial w sobie tych drobinek ogolnie blyszczyki nadaja leciutki kolor ale nie jakis bardzo mocny mi to odpowiada bo tak one wygladaly na moje rece a wiadomo ze na kazdych ustach wygladaja inaczej ja czekam na relacje tuszu ![]()
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, składam właśnie zamówienie i zastanawiam się nad pianką oczyszczająca do twarzy z internetowej. Czytałam recenzje na KWC i zainteresowana jestem, ale... przychodzi w ogóle?
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie chcialam zlozyc zamowienie na 3 termin zkatlogu 03 i nie moge
mam tylko do 04 jak to jest![]() jestem dzień B i mam czas do jutra a w "skladanie zamowien" mam tylko opcje do katalogu 04 |
|
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam w pierwszym terminie i mi przyszła. Niestety nic o działaniu nie moge sie wypowiedzieć, bo ani razu jej jeszcze nie uzyłam
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#830 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
I termin dostawy 18.03. powariowali czy jakis błąd techniczny?>
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
napisalam do nich maila w tej sprawie dam znac jak odpisza
|
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
Oto to co mi napisali o torebce Eleanor:
Szanowna Konsultantko, Zainteresowanie torebką Eleanor było tak duże, że już od początku katalogu 03/2008 nastąpił brak tego produktu w magazynie. Na chwilę obecną zostały poczynione wszelkie niezbędne działania, aby torebka Eleanor była jak najszybciej dostępna. Aktualnie nie znamy daty dostępności tego produktu. Prosimy poinformować o tym Klientki i przeprosić w naszym imieniu za zaistniałą sytuacje.
|
#833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#834 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Bardzo wymijajaca odpowiedz - czyli nalezy sie liczyc z tym, ze za chwile beda torebki i lepiej nie podbijac nimi zamówienia
![]() z tymi zamówieniami musi być jakiś błąd na ich stronie - sprawdzałam na fv i mój III termin dostawy regularnej na dzien E przypada 11.03 a a I z katalogu 04 dokladnie 18.03 czyli wg strony www tylko moge zamawiac na ten właśnie termin
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
Co możecie powiedzieć o wzmacniającym serum wygładzającym do włosów puszących się?
![]() Dobrze, że jednak na tą torebkę Beatrice się nie skusiłam. Na zdjęciach w katalogu bardzo mi się podoba, ale już na tych zrobionych przez wizażanki nie
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po wypowiedziach myśle, że można spróbować ![]() Najlepiej samej wypróbować bo jednemu spasuje, a drugiej osobie nie ;] |
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Widziałyście ofertę internetową do k04?Takiej wyprzedaży wód to nie pamiętam a jestem już w avonie ponad 4 latka.Myślą że wszyscy będą kupować flower by cynthia i christiana lacroixa czy co. Ponadto zauważyłyście jak zdrożały kosmetyki szczególnie wody i kremy anew w przyszłych katalogach. Jak tak dalej będzie to zastanie mi do pokazywania tylko strona z wyprzedażą i oferty netto/internetowa moim klientkom
. chyba że znowu ogłoszą konkurs i skuszą tym samym do zaangażowania się w zbieranie zamówień.Tylko niech się bardziej postarają o nagrodę bo jak się okazuje torebka a tym bardziej biżuteria nie są zbyt rewelacyjne , nie ma sie o co zabijać. A tak przy okazji ..... wiecie co jest ciekawego w netto k05 i/lub k06?Podzielcie się info . |
|
|
|
#838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam dzisiaj paczkę
wreszcie bo nie mogłam się doczekać żel Spring Sensations pachnie ślicznie, bardzo podobnie do Tropical Zing Dostałam 7 kuponów, dzisiaj już sobie jeden wysłałam miałam pytanie skąd pochodzi Christian Lacroix: A. z Francji, B. z Niemiec , C. z Polski. Odesłali sms-a zwrotnego, że o ewentualnej wygranej poinformują jutro. mam nadzieję, że się uda choć raz
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dotyczace podkladu w musie Avon.
Ktory odcien jest jasniejszy- nude czy ivory? I ktory jest lepszy jesli cera ma naturalnie lekko rozowy kolor.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

.

nigdy tego nie robiłam tzn: nie obgryzałam paznokci