|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
ale żeby mi to było ostatni raz za chwilę wstawie zdjęcia Cytat:
![]() jakoś te smsy idą tylko czemu ta '5' jak w środku ... i ni jak nei mogę się do niej dostać...-choć łatwiej z netu pisać smsy-łatwiej stukać na klawiaturze.... i one taaaaakie długaśnie mi się wydają Długo się przyzwyczajałaś do nich??
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?Również pozdrawiam
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Luna83 coś mi świtało, że Cię skądś kojarzę. No i już wiem skąd, z MM. Wyprodukowałaś parę wątków z makijażami, na moim ulubionym forum.
![]() Sweet Jelly, trochę mi zajęło przyzwyczajenie do tipsów, a moneta jak mi spadnie na podłogę to do tej pory nie jestem w stanie podnieść hihi. Teraz musiałam ściągnąć i jest gorzej niż przy pierwszym założeniu. Tak się przyzwyczaiłam do twardych, długich pazurów, że bez nich czuję się, jak bez ręki. Moje naturalne paznokcie są bardzo cienkie, bo mocno jej obgryzałam, jak byłam dzieckiem. Tipsy to dla mnie jedyna możliwość posiadania długich paznokci. Naturalne, jak już zapuszczę, to łamią mi się jeden po drugim, w przeciągu 5-10 dni.
Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-02-28 o 12:39 |
|
|
|
|
#604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tzn pod ostrze, a nie mialam pojecia, ze mikser jest juz do pradu podlaczony no i hmm... wiadomo mam jeszcze blizny na palcu [ucielo malutko, naprawde, mam tylko taki lekko asymetryczny opuszek] bo mialam rozciety caly paznokiec i jeszcze ta skore przed nim, ale najgorsze jest to, ze jak ten paznokiec pekl tak juz rosnie taki jakby pekniety na pol. i myslalam zeby a)schowac to pod zelem b)moze sie to jakos pod tym zrosnie...![]() tyle, ze boje sie tez dlugosci, mozna sobie zrobic krotkie zele? takie powiedzmy naturalnej dlugosci lekko za opuszek? bo ja to bym sie nie nauczyla z takimi lopatkami zyc...ojej, az wstyd przyznac, ale ja sie nic na tym nie znam!
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że można. Ty wybierasz sobie, jaką chcesz mieć długość.
|
|
|
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje też się łamią. I rozdwajają. Żadne odżywki na nie nie działają. Mam je odchowane (za opuszek) i po 3 dniach któryś się zaczyna rozwarstwiać. A te łoaty są łądne i estetyczne tylko - na BOGA!!! Kiedy będę normalnie żyć z nimi...!!!!!! ![]() Cytat:
![]() mogą sprawić że paluszek będzie estetycznie wyglądał i paznokieć będzie ci pod nim rósł ale... nie sądzę aby sprawi że Ci się jakoś cudownie zrośnie i zregeneruje... ![]() Dalej nie ma u mnie ciepłej wody- nawet prysznica nie mogę wsiąść....
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Droga Magdo, ja też oczywiście kojarzę Cię z MM, jak sama mówisz - makijaż i włoski to to, co kotki kochają najbardziej ![]() Swoją drogą - śliczny avatar, to Ty?
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropos makijaży właśnie pisałam, że to moja pasja, nie dalej jak wczoraj mój małż siłą (dosłownie) odganiał mnie od sklepu Inglota, a ja tak chciałam nową paletkę. Cierpię na BRAK MATOWYCH CIENI, to jest strasznie ciężka przypadłość, chciałam się wyleczyć, a on mi nie pozwolił. Jak uschnę z tęsknoty za matem w makijażu, to będziecie mogły mnie pomścić ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale to zawsze cos...Cytat:
no zobaczymy, jak mi sie uda na jutro rano umowic, albo np na sobote to bedzie ok
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
obiecane zdjęcie moich szponów
|
|
#613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale popisałyście Dzień dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę sukcesu! Ciekawa jestem Twoich projektów![]() Cytat:
Również pozdrawiam ![]() Cytat:
Ojj wpółczuję, musiało boleć.Życzę wszystkim miłego dnia
|
|||||
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Postaram się, ale obiecać nie mogę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No faktycznie długie... Ale myślę, że kwestia przyzwyczajenia i później będziesz się czuła bez nich jak beż ręki ![]() Ja wiem po sobie, jak swoje długie obetnę, to na początku jakbym palców nie miała
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam baby... muszę zrobić do końca obiadek a potem mam kilka spraw......
do wieczorka ![]() miłego dnia
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chcialam, zeby to jak najnaturalniej wygladalo...lo matko, ale dlugasne...
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo ładniutkie, faktycznie długaśne. Zauważyłam, że mają ostre kanty, nie denerwuje Cię to? Ja zawsze sobie spiłowuję boczki leciutko na półokrągło, wtedy np. nie zaciągam rajstop
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a noz widelec spodoba sie ktorejs... bo samych szkicow nie mam jak wrzucic...a powiem, ze nawet nie bolalo, moze w zbyt duzym szoku bylam! bolalo to odrywanie scierki, w ktora owinelam palucha by sie nie wykrwawil, od niego samego, albo zastrzyk na tezca my rowniez zyczymy milego dnia mi jak na to musialam patrzec przy zmianach opatrunkow ![]() ja jestem idealnym przykladem na co powinnas zwracac uwage u swojej corci bo wypadki czaja sie na kazdym kroku, a troche ich juz mialam... az cud, ze jeszcze zyje!
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jest, przy dziecku trzeba mieć oczy w koło głowy i być bardzo przewidującym, myśleć jego myśleniem...
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja jestem bardzo ciekawa, więc czekam na projekty ![]() Ja też byłam "wywrotnym" dzieckiem Mam straszne szczęście, że wszystkie blizny, które zostały mi z tego okresu są mało widoczne
|
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Raptem kilka godzin mnie nie było, a tu już nowe posty
![]() Madziu, śliczny nowy av Blonndee, ojej Br, to musiało być okropne Sweet_Jely, ładne żele, chociaż jak dla mnie, za długie Ale, jeżeli Tobie się podobają, to bardzo dobrze Xyoko, dzięki ![]() Ja się muszę pochwalić, że kiedyś miałam całe nogi starte od kolana w dół i pojechałam z takimi nad morze
|
|
#622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tyle bylo mojej kariery tenisistki...te same schody zrobily mi rowniez blizne przez cale plecy, bo spadajac z nich po raz enty zachaczylam o skrawek schodka i ziuum, rozciecie. a ile blizn mam po kotach... ![]() no i nie wspomne o porazeniu pradem przez odkurzacz i suszarke... o, albo spadlam z rozbujanej hustawki, ktora nastepnie walnela mnie w plecy, troche pod rdzeniem kregowym. no cud! a mialam z 7 lat. a jak mialam 10 lat spadlam z roweru a facet jadacy za mna wyprzedzajac mnie przejechal mi rowerem po dloni. a najsmieszniejsze co mi sie przydazylo to jak bralam udzial w zawodach konnych i kon mnie zostawil na barierce bo mu sie nie podobalo chyba ![]() oj virka, trzymaj corcie z daleka od tych piekielnych zwierzat!
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
blonndee, to faktycznie trochę tego miałaś....
Moja córcia jak na razie (oby już nigdy więcej) była dwa razy szyta... Raz czoło, jak rozcięła sobie na drzwiach (a krok dalej był kant wersalki, więc tragedia blisko), a drugi raz jak wywróciła się i wbiła sobie kredki w twarz, na sztorc...Jedna była dwa milimetry od oka... Także wtedy też szczęście w nieszczęściu.Ja nie chcę nawet mówić, co człowiek wtedy przeżywa... Edit: I chciałam się pochwalić, że córcia sama po raz pierwszy od 3 dni zawołała, że jest głodna, i zjadła talerz zupy
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Olu, dziękuję
![]() Marzenko, to cudna wiadomość, znaczy, że zdrowieje. Teraz to już będzie szybciej widać postęp kuracji. Cytat:
Niezła z Ciebie zawodniczka, nie ma co. Ja to nawet nie staję w konkury z Tobą. Z własnej winy w sumie nic sobie nie zrobiłam nigdy, oprócz głębokiego rozcięcia kciuka w wieku 7-8 lat, po którym mam bliznę przez cały kciuk do dzisiaj i innych drobnych skaleczeń, no i raz złamałam nadgarstek, zupełnie idiotycznie. Podnosiłam ciężki plecak, plecak zahaczył o ławkę i stawiał opór, ja pociągnęłam, nie spodziewając sie tego oporu i wyrwałam nadgarstek, kość pękła i tyle. W wieku 16 lat zostałam pogryziona przez psa, niestety w twarz, co mi ciąży na psychice do dzisiaj, bo mam dużą bliznę na twarzy. Cieszę się, zę po wypadku trafiłam do wspaniałego chirurga plastycznego, który się mną zajął, bo obawiam się, że byłoby ze mną naprawdę kiepsko pod względem fizycznym. Psychicznie ciągle nie stanęłam na nogach
Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-02-28 o 14:33 Powód: poprawka |
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no, mowilysmy, ze bedzie dobrze!
|
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fontanna krwi, bo łuk brwiowy jest bardzo ukrwiony, a potem podbite oko, z którego stopniowo schodziły mi kolory przez 2 tygodnie (od śliwki do zielonego)... Teraz mam bliznę wzdłuż łuku brwiowego, dzięki czemu jest mało widoczna W starszym wieku zaliczyłam poważniejszą kontuzję na snowboardzie, przez którą lekarz zabronił mi już jeździć![]() Cytat:
Gratuluję Jak zaczyna się robić głodna, to teraz już wszystko na pewno będzie dobrze![]() Historia z kredkami faktycznie straszna. |
||
|
|
|
|
#627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Blonndee, przerażasz mnie
Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego Cieszę się, że Julka już się lepiej czuje Bardzo dobrze, że zgłodniała.Cytat:
![]() Dobrze jednak, że Twoja sytuacja nie skończyła się tragicznie.
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Narek, to chyba jednak nie Ty, bo z Mrozów do Wrocławia dość daleko
.virka Trzymam kciuki za córcię .
|
|
|
|
|
#630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Dziewczyny (madzia, bonndee, xyoko) historie, rodem z horroru, te wszystkie wasze wypadki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

Ale jestem gapa....Przynajmniej już nie piszę postów pod postem, to teraz nicki mieszam, wybaczcie
Zaraz to poprawię 

i ni jak nei mogę się do niej dostać...-choć łatwiej z netu pisać smsy-łatwiej stukać na klawiaturze....

hihi. Teraz musiałam ściągnąć i jest gorzej niż przy pierwszym założeniu. Tak się przyzwyczaiłam do twardych, długich pazurów, że bez nich czuję się, jak bez ręki. Moje naturalne paznokcie są bardzo cienkie, bo mocno jej obgryzałam, jak byłam dzieckiem. Tipsy to dla mnie jedyna możliwość posiadania długich paznokci. Naturalne, jak już zapuszczę, to łamią mi się jeden po drugim, w przeciągu 5-10 dni.

, tzn pod ostrze, a nie mialam pojecia, ze mikser jest juz do pradu podlaczony no i hmm... wiadomo

za córcię