|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Lepiej, w raju nie znajdziesz aż tylu wspaniałych Bab w jednym miejscu
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hula, widzę, że i Ty masz w podpisie PP
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Narek,aleś Ty ładna! i fakt, nie wygladasz na 14 lat. Na więcej
no i obalasz stereotyp : "ładna- głupia" ![]() a arafatka gryzie mnie winnym sensie. Nie lubie miec czegoś na szyji
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal nie wiem,czy uważa mnie za mądra, czy głupią
||
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty pewnie jesteś wyjątkiem i jesteś i mądra i ładna według kolegi .... tylko nie chce się przyznać, wstydniś .
|
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w obalaniu stereotypów jestem pierwsza, bo wszystkie (nawet nie dotyczące mnie osobiście) irytują mnie na potęgę. Tak więc dla przykładu mamy tu Olę- ładną i mądrą dziwuchę, znam też masę innych ładnych i mądrych, a i równie wiele brzydkich i durnych. Chociaż powiem Wam szczerze, że (mimo mojej awersji do stereotypów) jak widzę wypacykowaną barbie to jakoś nie posądzam jej nigdy o nadmiar szarnych komórek. Ot takam jakaś przewrotna
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie witam, pozdrawiam i biorę sie do czytania zaległości
|
|
|
|
|
#581 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Aleście nadrukowały postów
![]() Ja ide włosy myć, będę się suszyć to akurat poczytam Ale padnięta jestem naprawde dzisiaj padam z nóg.Eh starzeje się
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis po raz pierwszy nałożyłam ja na włosy przed wejsciem do sauny. Wtarłam tez troche w skórę głowy. Chyba troszke przesadziłam z ilościa bo dość dużo tego nałożyłam ale po wyjściu z sauny spłukałam z włosów i były one takie mięciutkie... Po pierwszym razie jestem zadowolona
|
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak mi sie to uda. A swoją drogą (a propos mycia włosów) ja swoje myłam w niedzielę rano a dzisiaj nadal nie kwalifikują się do "czyszczenia". Dziwne..........
|
|
|
#584 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
Co do włosów to tylko zazdroscic mmmm... odkąd zaczęłam obsesyjnie nosić rozpuszczone włosy (narcystyczne chwalenie się a jak ) trzeba je myć co drugi dzień
|
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie masz z tym wcześniejszym weekendem. Ja niestety pracuję ostro w lab. Promotor wymyślił mi trzeci z kolei temat pracy. No ale to już ostateczny, na szczęście. Zrobię co mam zrobić i będzie spokój ![]() Kolorowych snów Maniaczki
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Ja już drugi tydzień siedzę w domu z powodu choroby, mogę spać do kiedy chcę i nie mam nic do roboty więc siedzę na wizażu
![]() Co do włosów - mam nieszczęście posiadać włosy przetłuszczające się, które już w 12h po umyciu robią się tłuste... Narek - ładne zdjęcie
|
|
|
#587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to potwierdza regułę, że ładnemu we wszystkim ładnie I wyglądasz o wiele poważniej. Cytat:
![]() A ten wątek jest oczywiście jednym wielkim OT forum fryzjerskiego
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Z samego rana Was witam
Cytat:
Cytat:
Mój nick odmienia się jak męskie imię Hm, podobna? Może to ja? ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() Dziękuje jeszcze raz
|
|
|
#589 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a... i nie chodziło i że iię brata się zmieni-bo to raczej nie.. Tylko zmieni się sytuacja co do dzidzi ![]() Bo będę mężatka -mimo studiów. Może pokuszę się o bobaska już w trakcie studiów???? ![]() Cytat:
A z tą wyobraźnia to tak jest- inaczej sobie coś wyobrażamy a inne jest w rzeczywistości i nawet baaardzo dokładny opis nie odda obrazu w 100 % Cytat:
![]() To super-to będę wiedziała kogo pytać o odcienie podkładów Cytat:
Choć ja znam więcej osób co chcą "kinder" niespodziankę ![]() Cytat:
O mamo Ruprert... jak to dobrze że jesteś BABĄ!!no takiego imienia bym nie chciała.... Obecnie takie udziwnione imiona się nie przyjmują.. tylko to sprawia tej osobie ból jak się z niej wyśmiewają i szydzą z niej. A imię jest niestety częstym powodem do kpin ![]() A co do grzywki... zdjęcia prosimy Cytat:
2 głos na ciemną ![]() Marzenko Może spróbuj tej lipy.. jak narek pisze!! Skoro u niej się sprawdziło to u twojej córci może też? A potatym ta sucha bułą jak ktos pisał to świetny pomysł. Jak ja byłąm małą i chora to mama mnie nie zmuszała do jedzenia takiego standardowego - kupowała dużą bułkę , ew. sok pomarańczowy (wit.C) i było ok Teraz też by mi się soczek jaki przydał ..bo zielonego PYSIA już wpiłam... (kacyk) ![]() no właśnie no właśnie Cytat:
|
|
|
#590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ooo matko, caly jeden dzien do nadrabiania! tak wiec od poczatku
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a matury sie nie boje, od poczatku bylo chem, chem i tylko chem, zdawalam ja juz jako tako w 1lo a teraz idzie coraz lepiej. boje sie jedynie tej z durnego polskiego bo jak mi sczela wypracowanie z potopu to leze i kwicze![]() w gim mialam tysiac pomyslow kim bede... najpierw akademia teatralna, potem byla medycyna sadowa, biochemia kosmetyczna... jeszcze by tylko strazaka tam brakowalo a jest taki moment, ja to przezylam jakis czas temu, ze pstryk, natchnie cie, i juz wiesz co bedziesz robic. ja np za bardzo niedlugo zakladam dzialalnosc gospodarcza, wlasna firme, i bede sprzedawac ciuszki swojego projektu musze szybko zrobic jakis plan tego, cos juz wykonac bo a noz dostane stypendium w mojej wymarzonej szkolce na wstepie... w kazdym razie do konkursu dzielne stane i zawalcze a z wybieraniem przedmiotu na mature to nie patrzcie co wam jest potrzebne na studia tylko z czego jestescie dobre! umowmy sie, nie bedziesz dobrym lekarzem skoro biologia ci kompletnie nie wchodzi za to jestes dobra z historii, ale marzy ci sie medycyna. trzeba do tego podejsc w miare mozliwosci racjonalnie
|
|
|
|
#591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja również witam z rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, ale dzisiaj zjadła kanapkę więc się cieszę ![]() Cytat:
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-02-28 o 11:50 |
|||
|
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwale sie jak tylko bede miala chwilke wolnego czasu i wykonam to wszystko, co jest mi potrzebne, a przede wszystkim uszyje to co juz zaprojektowalam, ale jeszcze rysowanie wykrojow i w ogole... przydalby mi sie przynajmniej tydzien wolnego od wszystkiego!
![]() czyli z Julcia juz lepiej? noo, to nasze dobre fluidy chyba dotarly ![]()
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę lepiej, na pewno, to jeszcze nie jest to czego bym chciała, ale coś je pomalutku, więc jest jakiś sukces. Co prawda wczoraj dziubnęła tyle co wróbelek, ale trzeba się cieszyć z każdej poprawy, wysyłajcie dalej te fluidy dziękuję
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry offtopowiczki
![]() ![]() ![]() Co ciekawego dzisiaj? U mnie nawał pracy, więc rzadko będę zaglądać. Marzenko, cieszy, że Julka już troszkę lepiej dzisiaj, dalej ślę pozytywne wibracje, żeby kruszynka wracała do zdrowia. Olu zdjęcie super. Ładna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ślicznie Co ja widzę, nowy AV ![]() Fajny Miłej pracy
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie ma za co, w końcu trzeba sobie pomagać, choćby pozytywnymi myślami ![]() A no nowy, bo na tym starym wyglądałam trochę, jak w aureoli a do tego, to mi daleko ![]() ![]() ![]() Dziękuję i życzę udanego dnia i kolejnych sukcesów ze strony przyswajania pokarmów przez córcię.
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Ale virko to chyba nie do mnie.... ja nie zakładam firmy... ![]() Coś Ci się pomyliło... Czuje się jak kaleka z tymi żelami Podobno każdy tak za 1 razem ma ![]() A na dodatek..wracam wczoraj z zakładania żeli do domu i co się okazuje?? Że awaria i nie ma ciepłej wody a ja miałam 2 h do imprezki ![]() Myłam głowe -ja kaleka żelowy- polewając podgrzaną wcześniej wodę -z miski... ![]() ![]() i mama mi pomagała.... a przy malowaniu oka.. przypadeczkiem paznokieć wylądował .. w oku! ![]() Dobrze ,że dziś już troszkę lepiej i ... już smsy się nauczyłam pisać ![]() ha ha
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem gapa....Przynajmniej już nie piszę postów pod postem, to teraz nicki mieszam, wybaczcie Zaraz to poprawię Cytat:
![]() Pochwal się nimi
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet Jelly to i tak szybko nauczyłaś sie pisać smsy. Za pierwszym razem, jak zakładałam tipsy, to myślałam, że zwariuję. Smsy pisałam czubkiem paznokcia, czego nie wolno robić ani sztucznym, ani naturalnym paznokciom, bo można doprowadzić do rozwarstwienia płytki. A mój tato to do dzisiaj stuka sie w głowę i zastanawia, jakim cudem można z takimi pazurami, ZA PRZEPROSZENIEM, tyłek podetrzeć
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
Łooo matko i córko, kiedy Wy zdążyłyście tyle tego napłodzić, szok normalnie
I jakie egzystencjalne tematy poruszacie ostatnio, proszę, prosz....A ja zacznę lekko i przyjemnie, bo juz mam dośc kłopotów, których mam ostatnio całe mnóstwo. Wczoraj byłam u frzyjera, musiałam ściąc dość mocno włosy po pobycie w Hiszpanii, sięgały niemal do zapięcia stanika, a teraz...są do ramion, strasznie mi było szkoda, ale mus to mus, kilka miesięcy na południu Hiszpanii zrobiło swoje. Ale podobno mam zdrowe włoski, to mnie pocieszyło, bo często je prostuję niestety. Poza tym czekam na paczkę z mazidłami do włosów, powinna przyjśc jutro Muszę już lecieć, pozdrawiam Was wszystkie razem i z osobna z każdą
KUPUJĘ TYLKO KOSMETYKI NIETESTOWANE NA ZWIERZĄTKACH ![]() Mój blog modowy - zapraszam ![]() http://ana-collection.blogspot.com Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/ Edytowane przez Luna83 Czas edycji: 2008-02-28 o 12:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

.

no i obalasz stereotyp : "ładna- głupia"

.

nie wiem jak mi sie to uda. A swoją drogą (a propos mycia włosów) ja swoje myłam w niedzielę rano a dzisiaj nadal nie kwalifikują się do "czyszczenia". Dziwne..........

ha ha
Zaraz to poprawię