Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-29, 18:13   #2071
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A w temacie kulinarnym, którą z książek Nigelli, która wyszła po polskiemu, bardziej polecacie? Oglądałam obie pobieżnie i nie wiem sama, którą bym chciała na początek
niedlugo ma wyjsc moja ulubiona 'nigella express' wiec poczekaj - tam sa cuda od przyszlego tygodnia ma leciec w TVN Style a ksiazka juz jest w rpzygotowaniu sposrod wszystkich napisanych przez N. ksiazek 'espress' jest zdecydowanie nalepsza
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:16   #2072
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Czy jedna z tych flaszeczek Avene to może żel do demakijażu oczu Jeśli tak, to napisz o nim coś więcej, proszę.

Nie Avene to: micel (do niedawna wielbiony, ale jakoś ostatnio zaczął mi skórę wysuszać ) oraz mleczko do demakijażu i tonik nawilżający (ten dwufazowy) z serii do cery suchej. Tonik świetny, ale mleczko z maskarą radzi sobie kiepsko . To mi jednak nie przeszkadza, bo od kiedy odkryłam Laurię nie chcę słyszeć o innym zmywaczu do oczu.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:23   #2073
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

ja mam dużo silnej woli o ile nie jem słodyczy przez 2 tygodnie - potem już wcale mnie nie ciągnie i obojętne czy obok leży najlepsza na świecie czekolada czy cokolwiek słodkiego
Łoooo Jesu! . Ja zażeram się Lindttem miętowym i z orzechami w karmelu. Bez czekolady nie wyobrażam sobie życia. Na razie na wadze się to nie odbija (ważę 56 kg przy 180 cm wzrostu i wyglądam wg mojej rodzinki jak anorektyczka), ale co roku przed skokiem w bikini pilnie wypatruję śladów celullitisu . Na razie nie obserwuję nic złego, ale mam świadomość tego, że ta czekoladowa miłość mnie kiedyś zgubi .

Stary 2008-02-29, 18:51   #2074
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
idę na callanethics
Świetnie, bo ja sie połozyłam "na chwilkę" do łóżka i już nie zdążę Te bakterie na mikrobiologii wysysają ze mnie życie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:54   #2075
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Łoooo Jesu! . Ja zażeram się Lindttem miętowym i z orzechami w karmelu. Bez czekolady nie wyobrażam sobie życia. Na razie na wadze się to nie odbija (ważę 56 kg przy 180 cm wzrostu i wyglądam wg mojej rodzinki jak anorektyczka), ale co roku przed skokiem w bikini pilnie wypatruję śladów celullitisu . Na razie nie obserwuję nic złego, ale mam świadomość tego, że ta czekoladowa miłość mnie kiedyś zgubi .
ja jak jem to też myślę, że nie dam rady bez ale można po tych dwóch tygodniach można mnie kusić i kusić i i tak się nie skuszę
słodycze wybitnie poprawiają mi humor (pewnie to wydzielanie hormonów szczęścia..) a Lindta uwielbiam Lindorki - zwłaszcza ich środek
ale Ty wysoka jesteś ja mam 10 cm mniej
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 18:58   #2076
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam w Krakowie, niedawno wróciłam. Oczywiście z małymi zkaupami

Kupiłam:

- maskę korygującą Tołpy
- dwufazę Vipery (z tej nowej serii Organic czy jakoś tak)
- tonik nawiląajacy -''-
- puder w kompakcie Sephora
- żel do brwi - Sephora
- krem odżywczy Hean ryż + bambus (pierwszy raz widziłam to se kupiłam maseczka jest nawet ok)

Mierzyłam te butki w CCC (wklejałm tu fotke wersji jasnobrazowej) - one neistety nie dla mnie Mam długie palce u nóg i przez tą dziurkę palec duży palet wychodzi sporo za buta A większe - 36 sa za duże i za szerokie

Dostałam informacje że szósteczka Clinique wylatuje już we wtorek (a dziewczyny straszyły ze 5 tyg nawet sie czeka )

Doe-eyed klikneła kolezanka na ebayu, poluje jeszcze tylko na Kittycata - Totally neutral sobie daruje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:13   #2077
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Dario, jeśli chodzi o wybielanie to w naszej przychodni:

metoda nakładkowa kosztuje 600zł. Pacjent dostaje wykonane dla niego indywidualnie kształtki/szyny do wybielania dopasowane do jego zębów oraz 6 strzykawek na sześc nocy (wybielanie podstawowe). Po roku/półtora zęby mogą lekko ściemniec (kawa, herbata, papierowy) i warto zrobic wybielanie przypominające (2-3 noce czyli 2-3 strzykawki, u nas w gabinecie jedna kosztuje 50zł). Na biało
Jeśli byś chciała zrobic to w Łodzi mogę załatwic znacznie taniej (sama lub znajoma lekarka pobieramy wyciski pod kształki, płacisz tylko koszt u technika czyli 100 zł a preparat zakupię Ci w sklepie stomatologicznycm gdzie jedna strzykawka kosztuje 15zł czyli za sześc płaci sie 90zł. Koszt takiego wybielania wyniesie Cię wtedy 190zł ale musi byc to w dniu gdy nie ma szefowej .

Wybielanie lampą Beyond w gabinecie kosztuje 1000zł. Zęby masz białe po 1 godzinie.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
Coraz intensywniej o tym myślę, bo są dni, że skóra wydaje mi się jaśniejsza od zębów

Jak będę miała trochę wolnego żeby podjechać do Łodzi (bo teraz krążę w kółko między Skierniewicami a Warszawą) to dam znać teraz żałuję, że nie zapytałam wcześniej, bo właśnie mi się ferie kończą a jeszcze muszę iść na kontrolę, bo ostatnio chyba w czerwcu byłam
Stary 2008-02-29, 19:16   #2078
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
są dni, że skóra wydaje mi się jaśniejsza od zębów

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:20   #2079
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Post Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja jak jem to też myślę, że nie dam rady bez ale można po tych dwóch tygodniach można mnie kusić i kusić i i tak się nie skuszę
słodycze wybitnie poprawiają mi humor (pewnie to wydzielanie hormonów szczęścia..) a Lindta uwielbiam Lindorki - zwłaszcza ich środek
ale Ty wysoka jesteś ja mam 10 cm mniej
Ja próbowałam sobie kiedyś odwyk zrobić, ale nic z niego nie wyszło .
Lindorki - MNIAMM

Wzrost- w podstawówce cierpiałam bardzo, byłam najwyższa w szkole .
W ogólniaku miałam koleżankę 2 cm wyższą i byłam szczęśliwa.
Teraz jestem dumna ze swojego wzrostu.
Na spotkania służbowe, zwłaszcza te z klientami-facetami, gdzie muszę wynegocjować jak najkorzystniejsze warunki umowy dla siebie mam żelazny zestaw: kostium a la J. Kennedy i szpileczki min. 12. Większość facetów przeraża wtedy mój wzrost i pewna siebie mina , miękną jak wosk. Kobiety bywają wredne .

PS ex oddał właśnie na recepcję hotelową mój skradziony srebrny pas .

No nic, ja zmykam pod prysznic, umówiłam się na balety (piekło pewnie mnie pochłonie bo to post przeca) ze znajomymi. Mam zamiar wyglądać bosko i bawić się wyśmienicie!
Ex był raczej kiepskim tancerzem i nie wychodziłam potańczyć od prawie dwóch lat .

Udanego wieczoru Dziewczyny

Stary 2008-02-29, 20:05   #2080
Estella
Zakorzenienie

Hosenko Kittycata widziałam w Douglasie i chyba Sephorze.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 20:08   #2081
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam w Krakowie, niedawno wróciłam. Oczywiście z małymi zkaupami

Kupiłam:

- maskę korygującą Tołpy
- dwufazę Vipery (z tej nowej serii Organic czy jakoś tak)
- tonik nawiląajacy -''-
- puder w kompakcie Sephora
- żel do brwi - Sephora
- krem odżywczy Hean ryż + bambus (pierwszy raz widziłam to se kupiłam maseczka jest nawet ok)

Mierzyłam te butki w CCC (wklejałm tu fotke wersji jasnobrazowej) - one neistety nie dla mnie Mam długie palce u nóg i przez tą dziurkę palec duży palet wychodzi sporo za buta A większe - 36 sa za duże i za szerokie

Dostałam informacje że szósteczka Clinique wylatuje już we wtorek (a dziewczyny straszyły ze 5 tyg nawet sie czeka )

Doe-eyed klikneła kolezanka na ebayu, poluje jeszcze tylko na Kittycata - Totally neutral sobie daruje

mozesz powiedziec cos wiecej o tym zelu do brwi? nigdy nie widziałam...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 20:09   #2082
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Hosenko Kittycata widziałam w Douglasie i chyba Sephorze.
w sklepie to ja tez widziałam nawet w moim miasteczku ale poluje na nizszą cene

http://www.allegro.pl/item321198588_podwojne_ci enie_clinique_color_surge _double_date.html

na marzec mam szlaban

Paulinko - nic nie moge powiedziec, bo dziś go kupiłam po raz pierwszy. Ma za zadanie odżwywiać i utrwalać brwi (do rzęs on też jest, ale na rzesy to tuszu uzywam Narazie nie otwieram bo wykańczam obecny

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 20:18   #2083
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dziewczyny a możecie polecić mi dobrą odżywkę do rzęs i brwi ??
Ostatnio coś marniutko z nimi, tylko błagam nie olejek rycynowy bo mnie uczulił
Stary 2008-02-29, 20:53   #2084
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
do rzęs to Talika Lipocils. Nie wiem czy do brwi się nadaje, nie próbowałam
Stary 2008-02-29, 21:30   #2085
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
do rzęs to Talika Lipocils. Nie wiem czy do brwi się nadaje, nie próbowałam
rzesy po tej odzywce rosna mi jak szalone wzielam od razu wielkie opakowanie i mysle, ze pasowaloby przerwe zrobic bo neidlugo beda sie platac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 22:08   #2086
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
niedlugo ma wyjsc moja ulubiona 'nigella express' wiec poczekaj - tam sa cuda od przyszlego tygodnia ma leciec w TVN Style a ksiazka juz jest w rpzygotowaniu sposrod wszystkich napisanych przez N. ksiazek 'espress' jest zdecydowanie nalepsza
Niedługo to znaczy za ile? Bo ja się napaliłam i chcę mieć ją już, a najlepiej na wczoraj.

Najlepsze jest to, że mogłabym mieć ją już jutro, ale dziś, kiedy to jakiś kurier 5Plus przybył z moim bonem do Empiku na 100zł, akurat nie było mnie w domu, a Michałowi nie chciał dać, mimo iż ten mu się specjalnie przedstawił jako mąż Ale wtedy pan kurier zażądał dowodu i inne nazwisko już mu się nie spodobało. Nie raczył nawet zostawić do siebie kontaktu ani powiedzieć, kiedy znów nas odwiedzi...

Cytat:
Nie Avene to: micel (do niedawna wielbiony, ale jakoś ostatnio zaczął mi skórę wysuszać ) oraz mleczko do demakijażu i tonik nawilżający (ten dwufazowy) z serii do cery suchej. Tonik świetny, ale mleczko z maskarą radzi sobie kiepsko . To mi jednak nie przeszkadza, bo od kiedy odkryłam Laurię nie chcę słyszeć o innym zmywaczu do oczu.
Szkoda, że nie żel, bo ten żel mnie korci od dawien dawna i zbieram opinię. Micel i mleczko mnie nie kuszą, toniku nawet nie znałam, ale od odkrycia Hydrabio nie chcę innego

Cytat:
A ja, o dziwo, od jakiegoś czasu nie mam ochoty na czekoladę czy batoniki. Kupię, ugryzę i już wiem, że wcale nie miałam ochoty. A kupuję chyba bardziej z przyzwyczajenia. Albo raczej z chcicy na coś dobrego, a potem się okazuje, że wcale nie miałam ochoty na to, co kupiłam. Jedyne, co mnie teraz kusi ze złodyczy to czekolada Terravita Cocoacara z kawą i kardamonem Mimo iż do tej pory za gorzkimi nie przepadałam to ta seria Terravity podbiła moje serce, a właściwie podniebienie, a już ta wersja z kawą i kardamonem w ogóle jest pysznościowa. Tylko nigdzie jej nie ma poza realem i aż się zastanawiam czy nie pojechać tam w weekend i nie kupić od raz z 5 tabliczek

A tak poza tym to mamy nową liderkę NK pod względem wzrostu Ciężko będzie Cię zdetronizować.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Świetnie, bo ja sie połozyłam "na chwilkę" do łóżka i już nie zdążę Te bakterie na mikrobiologii wysysają ze mnie życie
A chociaż poznałaś już te Twoje bakterie z imienia i nazwiska

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Też mnie to zdanie rozbawiło

Cytat:
Wzrost- w podstawówce cierpiałam bardzo, byłam najwyższa w szkole .
W ogólniaku miałam koleżankę 2 cm wyższą i byłam szczęśliwa.
Teraz jestem dumna ze swojego wzrostu.
Na spotkania służbowe, zwłaszcza te z klientami-facetami, gdzie muszę wynegocjować jak najkorzystniejsze warunki umowy dla siebie mam żelazny zestaw: kostium a la J. Kennedy i szpileczki min. 12. Większość facetów przeraża wtedy mój wzrost i pewna siebie mina , miękną jak wosk. Kobiety bywają wredne .
Chciałabym Cię zobaczyć w akcji. I miny tych facetów. Bezcenne

Cytat:
PS ex oddał właśnie na recepcję hotelową mój skradziony srebrny pas .
Chociaż tyle, że oddał. Ale odwagi, żeby to zrobić osobiście, to mu już zabrakło

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja lubię odżywkę do rzęs z keratyną i panthenolem z Pierre Rene. Rzęsy po niej naprawdę rosną, z brwiami już trochę gorzej.
Niezła jest też z Oriflame, ma świetną szczoteczkę.

Cytat:
rzesy po tej odzywce rosna mi jak szalone wzielam od razu wielkie opakowanie i mysle, ze pasowaloby przerwe zrobic bo neidlugo beda sie platac
Ooo, to spróbuj poużywać i na brwi, to mi powiesz czy i na nie działa
Od 2 lat chyba próbuję zapuścić swoje, bo niby mają w miarę dobrą grubość, ale marzą mi się równiejsze i bardziej kształtne, a one są takie jakieś nierówne

Wiecie co zrobiłam Nie wiecie... To Wam powiem. Na 10min przed odjazdem tramwaju, którym jeżdżę na callanetics, kliknęłam na Tru tusz Lancome Hypnose Onyx Za 59,5zł żal było go tam zostawić na pastwę losu, a tyle się naczytałam opinii o nim, że i tak miałam go już w bliżej nieokreślonych planach zakupowych. Szczegół, że plany te okazały sie bardzo blisko określone Szczegół, że wyciągu nie doczekałam się jeszcze. Szczegół, że PI EL miał być pierwszy (będzie kolejny do kliknięcia )
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 22:29   #2087
zizou
Zakorzenienie

a ja... ja... ja... kliknelam doe-eyed na allegro musze je miec po zachwytach ice i snow

a gdyby nie to, ze wrecz nie cierpie tuszu hypnose to wersje onyx mialabym na pewno [chcoiaz sa slyszalne opinie, ze to taki trochu pic na wode fotomontaz ]. takze zostane przy lash injection i badgalu

Mag
na brwi nie bede uzywac, bo sa az za dlugie

jezeli chcesz ktoras z tych dwoch juz wydanych ksiazek to ja je jutro na spokojnie poogladam i Ci powiem, co w ktorej jest i ktora bardziej polecam

i jeszcze wlzalam na strone demeter... bozu, dziekuje ze nie mam karty kredytowej [teoretycznie]... bo chcialabym przynajmniej polowe zapachow a juz na pewno wszystkie z serii happy hour
Stary 2008-02-29, 22:53   #2088
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Cytat:
Też mnie to zdanie rozbawiło
oj cii nie nabijajcie się ze mnie
Stary 2008-02-29, 23:16   #2089
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja... ja... ja... kliknelam doe-eyed na allegro musze je miec po zachwytach ice i snow
Gdzie i za ile
Poproszę o relację z testów, bo i mi się nagle zamarzyły. Co ten Wizaż z człowiekiem robi

Cytat:
a gdyby nie to, ze wrecz nie cierpie tuszu hypnose to wersje onyx mialabym na pewno [chcoiaz sa slyszalne opinie, ze to taki trochu pic na wode fotomontaz ]. takze zostane przy lash injection i badgalu
BadGala też mam w planach. Ale bardziej przyszłych
Cytat:
Mag na brwi nie bede uzywac, bo sa az za dlugie
Ale jesteś, mogłabyś się poświecić dla koleżanki-Wizażanki

Cytat:
jezeli chcesz ktoras z tych dwoch juz wydanych ksiazek to ja je jutro na spokojnie poogladam i Ci powiem, co w ktorej jest i ktora bardziej polecam
Chcem, chcem Bardzo chcem

Proszę o szczególny wzgląd na smakołyki, dania kuchni włoskiej (o ile tam takowe są) i powszechną dostępność w naszych wymaganych produktów. Bo po co mi książka, w której 90% przepisów wymaga trudnych do zdobycia, i najczęściej drogich , składników.

Cytat:
i jeszcze wlzalam na strone demeter... bozu, dziekuje ze nie mam karty kredytowej [teoretycznie]... bo chcialabym przynajmniej polowe zapachow a juz na pewno wszystkie z serii happy hour
Też tam byłam i się śliniłam

Cytat:
oj cii nie nabijajcie się ze mnie
My się wcale nie nabijamy
A pokażesz jak to wygląda Bo jakoś sobie nie wyobrażam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 23:21   #2090
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
em, ice - są muffinkowe zakupy możecie mi napisać na PW, kiedy macie czas i ochotę je odebrać, ja może jutro się do Kazia wybiorę
Ooo, to zanosi się na wielkie pieczenie. Ja jutro napiszę, dziś nie mam siły.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Kiedyś sprzedawali małe opakowania w Douglasie, Galerii Centrum itp. Czyżby przestali? Ja sama kiedyś skusiłam się na małą pojemność; bardzo fajne rozwiązanie, wszystkie firmy powinny to wprowadzić.
Nie ma już nigdzie tych mini opakowań, a tez uważam to za super pomysł.

---

Hypnose Onyx... W tym momencie rozpaczam, że nie mam karty.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 23:21   #2091
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
My się wcale nie nabijamy
A pokażesz jak to wygląda Bo jakoś sobie nie wyobrażam
o nie nie nie takiej opcji to nie ma wstydam się
Stary 2008-03-01, 01:16   #2092
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ooo, to zanosi się na wielkie pieczenie. Ja jutro napiszę, dziś nie mam siły.
Ano Dziś nie mam weny, ale jutro od rana śledzę przepisy, wybieram jakiś, pędzę na zakupy iii

Cytat:
Hypnose Onyx... W tym momencie rozpaczam, że nie mam karty.
Jak chcesz, to wiesz Już mam wyciąg, więc nowy okres rozliczeniowy się zaczął na karcie coś tam jeszcze jest, więc ne ma problema

Sama myślę czy kliknąć już PI EL czy dać sobie na wstrzymanie choć jeden dzień, co by dawkować sobie szczęście

I już mam ochotę biec do Douglasa po granatowy cień Red Earth. Ale może nie jutro, jeszcze by mnie porwał ten huragan, co go nam zapowiadają
Stary 2008-03-01, 09:13   #2093
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma już nigdzie tych mini opakowań, a tez uważam to za super pomysł.
No co Ty?! Myślałam, że cały czas są w sprzedaży:/
Dziś są targi kosmetyczne, ale chyba nie pójdę. Samej mi się nie chce,a bilet wstępu kosztuje 25zł poza tym nie wiem czy bym się ograniczyła a miałam nic nie kupować (aczkolwiek maski algowe profesjonalnej Bielendy mi się marzą).

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 09:13   #2094
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

pierwszy dzień postu kosmetyczno-zakupowego zaczynam od przeglądania Truskawki albom głupia albo cwiczę silną wolę
Wciąż czekam na moje Shiseido z e-bay, jutro miną dwa tygodnie od kupna

Dario daj znac jak będziesz mogła

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 09:18   #2095
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy dzień postu kosmetyczno-zakupowego zaczynam od przeglądania Truskawki albom głupia albo cwiczę silną wolę
Wciąż czekam na moje Shiseido z e-bay, jutro miną dwa tygodnie od kupna
Aguś, ja zaczęłam od wątku o Clinique i wyczytałam, że pojawił się Superbalmy na Tru Normalnie czuję taki ból, że nie mogę kupić nawet jednego...

Jestem w rozpaczy, będzie mi ciężko przez ten miesiąc
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 09:23   #2096
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Aguś, ja zaczęłam od wątku o Clinique i wyczytałam, że pojawił się Superbalmy na Tru Normalnie czuję taki ból, że nie mogę kupić nawet jednego...

Jestem w rozpaczy, będzie mi ciężko przez ten miesiąc
łączę się w bólu bo mnie też info o Superbalmach skłoniło do wejścia na Tru to będzie ciężki miesiąc, Tru wrzuca teraz takie nowości że serce się kraje ... a jak wrzucą znowu choco-latte to się zastrzelę

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 09:30   #2097
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
łączę się w bólu bo mnie też info o Superbalmach skłoniło do wejścia na Tru to będzie ciężki miesiąc, Tru wrzuca teraz takie nowości że serce się kraje ... a jak wrzucą znowu choco-latte to się zastrzelę

No właśnie wygląda na to, jakby mieli coś wrzucić, bo teraz można wejść w quady i co prawda teraz jest tylko spicy, ale ja już się boję...

Wytrwamy, chociaż będzie ciężko

snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 09:51   #2098
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Ja mam zgon . Wczoraj stanowczo przeholowałam z .
Do pracy oczywiście zaspałam, więc wskoczyłam w pierwsze lepsze jeansy i polar, a na głowę musiałam włożyć czapkę, bo czasu na mycie głowy już nie było i tak sobie siedzę w tej czapce w biurze. dobrze, ze dziś sobota i klientów raczej się nie spodziewam .

Tak sobie siedzę i dumam nad tymi Superbalmami z tru, zaraz kliknę co by obadać i kto wie...

Dziś planuję kolejny dzień upiększania. Po powrocie mam zamiar zrobić okłady ujędrniające na twarz i ... pupę, jakąś maseczkę nawilżającą i maskę na włosy

Stary 2008-03-01, 10:06   #2099
Kaisandra
Wtajemniczenie

Hosenko, szkoda, że butki na Ciebie nie pasują. Ładne są i napewno je zmiezrę jak będę w sklepie, choć u mnie może być to samo co u Ciebie A z ceiniami to szalejesz hoho Mam nadzieję, że będzies zadowolona. Czekam na relację z testów dwufazy Vipery, ja poszukuję jakiejś mało tłustej.

I znów kusi Truskawa ..superbalam chciałm już wcześniej wypróbować po Waszych zachwytach..ale przyznam, że sama nei wiem czy zamawiać. Zaniepokoiły mnie głosy na wątku o TRu, iż mogą to być podróby oraz to, że dużo rzecy jets po terminie. Ale w przypadku superbalmów to o świeżość się nei boję, bo to nowości. Koniec końców pewnie i tak zamóię... jak tylko zdecyduję się który:

Estello
, a gdzie śa te targi kosmetyczne, w Expo? 25 zł troche drogo jak na sam wstęp...za taką cenę wolę kupić jakiś kosmetyk lub coś słodkiego:d

0306 moim sposobem na nie umyte włosy jest rónież czapka:P

Pogioda dzis fatalna, miałam się przejść do sklepu...no chyba, że przestanie padać to pójdę (kuszą mniie te nwoe peelingi i żele arko )

Zizou tak zachwalsz ten benefitowy tusz, że aż muszę go zmacać, przeraża mnie jego wielkość Starczyłby mi chyba na rok...
Stary 2008-03-01, 10:08   #2100
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ano Dziś nie mam weny, ale jutro od rana śledzę przepisy, wybieram jakiś, pędzę na zakupy iii

Jak chcesz, to wiesz Już mam wyciąg, więc nowy okres rozliczeniowy się zaczął na karcie coś tam jeszcze jest, więc ne ma problema

Sama myślę czy kliknąć już PI EL czy dać sobie na wstrzymanie choć jeden dzień, co by dawkować sobie szczęście

I już mam ochotę biec do Douglasa po granatowy cień Red Earth. Ale może nie jutro, jeszcze by mnie porwał ten huragan, co go nam zapowiadają
Ja chwilowo po wczorajszym zakupie Hypnose, kolczyków i kilku drinków wieczorem muszę się wstrzymać. Ale jakby jeszcze trochę powisiał (albo wrzucili Choco-latte i/lub róż Precious Posy lub inny różowy), to bym się do Ciebie ładnie uśmiechnęła o truskawkową pomoc.

Zapowiadają nam jakiś huragan? Ja na razie widzę tylko ścianę deszczu za moim oknem. Nienawidzę, jak pada.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości