Odżywki do rzęs

Talika Lipocils Odżywka do rzęs

Sedlec
    31 października 2023 o 10:35
    Wspaniały wybór, jestem bardzo zadowolona
    Opakowanie serum jest bardzo wygodne, niewielkich rozmiarów. Pełna kuracja powinna trwać 6 tygodni jednak już po połowie jestem w stanie zauważyć poprawę! Rzęsy rosną jak szalone! Jedynym minusem jaki zauważyłam jest to, że serum jest bardzo mocne. Przy pierwszych kilku użyciach linia rzęs delikatnie szczypała przez kilkanaście sekund. Oprócz tego nie zauważyłam żadnych wad. Najprawdopodobniej nie będzie odpowiednie dla osób z wrażliwymi oczami/powiekami. Separator do rzęs idealnie spełnia swoją rolę. Jest bardzo solidnie wykonany i perfekcyjnie rozczesuje rzęsy.
    miqqs
    18 października 2015 o 18:30
    Naprawde warto!
    Jest to moja druga odzywka do rzes, wczesniej używałam innej. Nigdy nie narzekałam na swoje rzesy bylam zadowolona, ale teraz to poezja 😀 zwłaszcza, że po przerwie od metody 1:1 moje rzesy sie mocno wyprostowały i były dosyć krótkie, nie do tego byłam przyzwyczajona. używałam jej dokładnie 28 dni,dwa razy dziennie. Posiadam opakowanie 10 ml, zużyłam niecałe pół. Odejmuje pol gwiazdki za niewygodna aplikacje, musialam szurać szczoteczką po linii rzes. Efekty przed i po zamieszczam poniżej. Od dołu : - 1 szy dzien używania - srodkowe to po 28 dniach - 1 sze od góry to rzesy pomalowane tuszem po 28 dniach. Rzesy pomalowane w ciagu pierwszych dni stosowania wyglądały \'biednie\'. Polecam :) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe pół pierwszego
  • 15 listopada 2014 o 5:18
    Napewno nie szkodzi
    Powiem szczerze ze trudno mi ocenic dzialanie teog produktu. Moje rzesy sa bardzo dlugie, sa geste ale nie obrazilabym sie za wiecej :P Mam wersje ze szczoteczka i aplikatorem na koncu. +Nie podraznia oczu +Szybko wysycha +Napewno nie szkodzi rzesom +Wydaje mi sie ze zmniejszyla wypadanie ale nie mierzylam tego jakos specjalnie wiec moze to byc placebo +Uzywam tez na brwiach i brwiom tez niczego zlego nie robi -Nie daje spektakularnych efektow ktore bym zauwazyla Używam tego produktu od: Dwoch lat Ilość zużytych opakowań: W trakcie 3 opakowania
    lalolka
    2 listopada 2014 o 11:32
    Bardzo zauważalnie wydłużyła
    Moje rzęsy wyraźnie urosły i widać to było nawet wcześniej niż obiecywał producent, czyli po 3, a nie po 4 tygodniach. Wygladają też na gęściejsze, bo może zrobiły się trochę grubsze, ale głowy nie dam, bo nie mam aż takiego oka do szczegółów. Od pierwszego dnia lepiej prezentował się tusz położony na tej odżywce. Jestem zachwycona, ale nie mam porównania z innymi odżywkami, bo to moja pierwsza. Dla porządku dodam, bo może to miało wpływ, a może nie, że stosowanie tej odżywki zbiegło się z zażywaniem 3 miesiąc Vitapilu na włosy. (Na włosach wielkich efektów nie widzę, ale jeszcze zostało mi 12 dni do zakończenia kuracji.) Na pewno kupię ponownie, chociaż nie odrazu. Nauczona doświadczeniem innych, wiem już, że rzęsy się uodparniają na daną odżywkę zbyt długo stosowaną. Następne będzie serum Oceanic, Long 4 Lashes. Szkoda, że te podane ceny są już nieaktualne. Za mniejsze opakowanie Taliki w Douglasie trzeba zapłacić 85 zł. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: Jedno w trakcie
  • 16 września 2014 o 21:10
    żadnych efektów
    Kupiłam produkt w Perfumerii Daglas.Odżywka jest wydajna, łatwo się ją nakłada.Zużyłam całe opakowanie i stosowałam codziennie ale efektów żadnych nie zauważyłam.Dla mnie strata pieniędzy

Zobacz także inne Odżywki do rzęs