![]() |
#1681 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
agaa13: GRAULUJE!!!
![]() Cytat:
Co do innych zwierzaków to miałam w domu: patyczaki, jaszczurki, żuki i myszki (nie Hiszpańskie) w ramach dożywiania Teodora i Kory (węży). Teraz mam w planach znów mieć węże (ale nadal w planach i daleko od realizacji). A ja zamiast jak mi lekarz zalecił leżeć plackiem, zdarzyłam wyszorować wannę, kibelek i polakierować taboret. Cytat:
![]() W ramach humoru dnia: Wczoraj namawiałam męża by Mi w ramach Dnia Kobiet kupił Słonia. Na co maz Mnie delikatnie spytał czy ja to mam zamiar ZOO otwierać. ???? (a o co biega? moja zdziwiona mina ![]() TŻ tłumaczy: No bo masz już wilka, tygrysa, smoka, panterę, jaszczurkę, motylki teraz jeszcze chcesz słonia. ![]()
![]() |
#1682 | |||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A pająk okropny!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fiteczki bym z lubością obejrzała ![]() Cytat:
![]() ![]() Papużko, a jaki masz typ karnacji? Jesteś bladzioch, średniaczek, ciepła, chłodna ... ![]() Kolor tego rózu wygląda obsolutnie przepięknie ![]() ![]() Trzymaj się krewniaczko ![]() ![]() Dawka przeciwbólowców, przytulne łóżeczko bądź kanapa i fajne filmidło i książeczka powinny pomóc wytrzymać ![]() Cytat:
![]() Te włochate zwierzaki dla mnie są absolutnie odrażające ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Czekam na Ragnarok
|
Angel - ten różowy Irreelle prześliczny, to prawda. Ale jak dla mnie ładniejsze dla oka są te drugie Chanel'a
![]() Wgrywam GTA SA i zaraz będzie szaleństwo ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-03-01 o 16:28 Powód: literka |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |||
Zakorzenienie
|
tak z przekory
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-03-01 o 17:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Gryx, czy Ty chciałeś mnie zabić tym zdjęciem?
![]() Ja nie mogę na tw paskudztwa patrzeć nawet na zdjęciu - jak widzę w TV -krzyk, raz urządziłam raban w pociągu - czytałam sobie Newsweeka, przewracam stronę, a tu wielki dziad - ja rzut gazetą i dziwny dźwięk, ludzie - dziwne spojrzenia ![]() Na Władcy Pierścieni całą scenę z Szelobą przesiedziałam z zamkniętymi oczami Takich historii mam jeszcze parę. W każdym razie w życiu nie weszłabym do domu kogoś, kto hoduje pająki, w zyciu! Na szczęście dzięki ostrzeżeniu w poście przewinęłam szybko w dół z zamkniętymi oczami i nie widziałam tego czegoś,uff |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dallale, a mozesz zrobic foty rozu ![]() Cytat:
Mialam na mysli tylko jasny brazer albo samoopalacz ![]() Cytat:
Tez tak mysle ![]() ![]() Cytat:
Ja tez wole Powder Blush niz Irreelle Blush ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Domyślam się ![]() ![]() Brązerów jakoś nie lubię a większość nawet najdelikatniejszych samoopalaczy mnie zapycha ![]() ![]() Ale może jakiś najjaśniejszy odcień, cukierasowo różowy by się sprawdził na mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Agaa13 - gratulacje!!!!
![]() ![]() Nat
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Ago, ja również dołączam się do gratulacji!
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, może za mniętka jestem, ale nie mogłabym kupować cudnych przesłodkich i milusich myszek lub szczurków, tylko po to żeby je dać do pożarcia jakiejś przerośniętej gliździe w łuskach :|
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Agga13- Gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-01 o 17:25 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Mój "pluszak" znosi do domu myszy, wróble i ostatnio nawet gołębia - trochę mnie to rusza, bo nie lubię cierpienia zwierząt, ale co ja mogę? Jak podchodzi się bliżej to on zaciska bardziej zęby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy nie powinnam iść do lekarza- uczulenie zeszło ( tzn. pokrzywka, swędzenie). Tylko nadal od czwartku mam opuchnięte policzki- nie mam czucia w górnej partii. Jutro odstawiam- wszystko- kremy, pudry, bo już teraz nie wiem z czego to. Jeszcze mama chodzi przerażona i mnie nakręca
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym tak nie umiała...
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
w temacie róży, rozświetlaczy, i brązerów musze się pochwalićm ze zanabyłam drogą kliknięcia takie o to cudo:
http://us.strawberrynet.com/productD...50395&goChar=C i 5 minut po zakupie stwierdzilam ze nie wiem co z tym zrobie bo to chyba cieple kolory ktore mi nie pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zadomowienie
|
Gdyby było zwierze żywiące się tylko gołębiami, to ja ja pewno bym je miała. Okropnie mnie rusza cierpienie zwierząt, ale gołębie to nie zwierzęta. To potwory!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
przerywa mi odbiór Trójki i boli mnie głowa - to chyba ten wiatr daje o sobie znać
![]() w dodatku znalazłam dziś buty, które kupiłabym bez wahania ale nie było mojego rozmiaru ![]() no i skończyła się ulubiona waniliowa herbata...! pasmo udręk ![]()
#1701 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na Trójce fajna muza gra ![]() A tak w ogóle to co to za buty ![]() A poza tym poznaję piosenkę z podpisu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buty - klasyczne, czarne oficerki z Zary. jak była pełna rozmiarówka, to nie było mnie na nie stać ![]() podpis pojawił się wczoraj, po małym kryzysie ![]()
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
w domu już jestem
![]() ![]() po drodze pogoda fatalna - drzewa leżały na drodze, zajmowały cały pas w jedną stronę... teraz czeka mnie rozpakowywanie (nienawidzę tego ![]() a od poniedziałku... na uczelnię ![]() ![]() wieje strasznie, aż się boję jechać autem, a chciałam wpaść do pracy na chwilę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Rozeznanie
|
czesc Tulipanko, fajnie ze juz jestes
![]() tez sie boje jeździc autem w taka wichure, ale dzis jeszcze u nas tak strasznie nie wiało... |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=322189054 zróbmy coś z tym!!! To skandal , spójrzcie na tlo perfum!!
Napisalam do tego sprzedawcy
#1706 |
Zakorzenienie
|
No co, goła baba.
Jakoś trzeba zwiększyć liczbę wejść na stronę. ![]()
#1707 |
Zakorzenienie
|
z łechtaczką + jakas tam woda toaletowa fuj i fuj
no gdyby był facet to inaczej bym zareagowala
#1708 |
Zakorzenienie
|
Łechtaczka to chyba normalne zjawisko, woda z prysznica również
![]() Neonko, nie ma co się stresować czy oburzać takimi pierdołami.
#1709 |
Zakorzenienie
|
He he rachela poprostu mogliby czymś innym nas zaskakiwać.
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam podobne odczucia co do mew. Tzn tylko kiedy leca i sraja. A potezne kupory robia. Przed chwila rozmawiam z mamcia przez telefon, gadka szmatka i katem oko na jasnej wykladzinie widze 'poruszenie' i zryw M. z papciem. ja wrzask do telefonu - aaaaaa pajak! Ale wielki sukinkot, ogromny, ja prawie placzac i rzygajac dostarczam bohaterskiemu Tz odkurzac, odsunal loze wsysnal go. Patrzymy - lazi w tym pojemniku caly i zdrowy. Ja znow biadolenie - olaboga, ble ble. M. wzial pojemnik ubral sie i wypierniczyl to stworzonko na smietnik. A mnie wszystko swedzi. Nienawidze pajakow, przyprawiaja mnie o dreszcze. A ten byl ogromny! nigdy tak wielkiego nie widzialam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.