Wszystko o Avonie 3 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-01, 14:35   #901
MagdaP
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Obejrzalam sobie internetowa i przerazilam sie ze my moment wycofuja. Mam nadzieje ze dadza zamiast tego cos innego z lawenda
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 14:49   #902
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Ja mam 3 lakierki z Avonu i jestem naprawdę miło zaskoczona. Nakładają się bardzo dobrze, schną tyle ile każdy lakier ale najważniejsza jest dla mnie trwałość-i tu rewelacja. Jak dotąd musiałam nanosić poprawki na drugi dzień(a używałam lakierów różnych firm)a Avonowe trzymają się 3, 4 dni bez żadnych odprysków a i można je trzymać dłużej jeśli komuś nie przeszkadza efekt"wytarcia" na krawędziach paznokciaogólnie jestem bardzo za i pozostanę przy nich
zgadzam się z Tobą co do jakości lakierówAvon. Kupiłam w 3 midnight plum i jestem bardzo zadowolona.Kolor taki jak w katalogowej butelce, schnie w miarę szybko, dobrze sie nakłada, a co najważniejsze wytrzymał bez poprawek 4 dni/ nie odpryskiwał ani nie wycierał się na końcówkach/ co przy ciemnych lakierach jest nie lada wyczynem.

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 15:07   #903
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Też bym, prosiła o katalog 05 gdyby któraś z Was miała
proszę http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/96176844/Avon-052008_1_.pdf.pdf.html
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 15:44   #904
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą co do jakości lakierówAvon. Kupiłam w 3 midnight plum i jestem bardzo zadowolona.Kolor taki jak w katalogowej butelce, schnie w miarę szybko, dobrze sie nakłada, a co najważniejsze wytrzymał bez poprawek 4 dni/ nie odpryskiwał ani nie wycierał się na końcówkach/ co przy ciemnych lakierach jest nie lada wyczynem.
Kupiłam lakier w promocji : kup błyszczyk lakier gratis (wcześniej była promocja 2 błyszczyki w cenie jednego...a ja głupia ) o trwałości sie nie wypowiem, ale kolor femme był totalnym rozczarowaniem! zdjęcie sugerowało ze jest metaliczny, a figę! Nie jest ciemną wiśnią, jak miałam nadzieję, tylko rózowo-beżowo zgaszonym kolorem...co kto lubi, ja nie

za to błyszczyk Mauvelous Metal super
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:39   #905
gabipati
Zadomowienie

Pytanie do tych osób, które używały lub używają balsamu i jogurtu z naturals (najlepiej zapach jeżyna wanilia ale nie koniecznie): CO JEST LEPSZE - balsam czy jogurt? Domyślam się , że różnica może być niewielka ale może się mylę. Dodam tylko ,że to dla osoby, która ma skórę normalną i nie oczekuje od tego typu kosmetyków zbyt wiele za tę cenę.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 16:55   #906
agness86
Zakorzenienie

Dziekuję Ci bardzo

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:00   #907
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Pytanie do tych osób, które używały lub używają balsamu i jogurtu z naturals (najlepiej zapach jeżyna wanilia ale nie koniecznie): CO JEST LEPSZE - balsam czy jogurt? Domyślam się , że różnica może być niewielka ale może się mylę. Dodam tylko ,że to dla osoby, która ma skórę normalną i nie oczekuje od tego typu kosmetyków zbyt wiele za tę cenę.
ja używałam balsamu jeżynowego (i prwie wszystkie inne zapachy balsamów Naturals) a jogurtu malinowego, moim zdaniem różnica polega na konsystencji - jogurt jest taki galaretowaty jakby, no ma konsystencje jogurtową taką jakby lżejszą niż balsam i lepiej nawilża, pięknie się wchłania, jeśli klientka zastanawia się nad zakupem to ja bym chyba poleciła jogurt choć i balsamy bardzo lubię i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń (obecnie kończę mandarynkowy )

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziekuję Ci bardzo
nie ma za co
Stary 2008-03-01, 17:15   #908
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Właśnie otrzymałam sms-a od klientki. Chce zwrócić lakier (Femme) i multikompleks odżywczy. Po krótkiej wymianie wiadomości okazało się, że ciężko się nakłada, długo schnie i pojawiają się pęcherzyki (przechowywany był dobrze, data produkcji ok). Ktoś tu już pisał o tych pęcherzykach. To pewnie jakaś wadliwa partia, ale żeby dwóch różnych kosmetyków na raz?
Ale różne przecież są opinie o lakierach Avonu, ale żeby jakieś pęcherzyki to się jeszcze nie spotkałam, a trochę tych lakierów już klientki kupiły.

Wiecie co? Zamiast podnosić ceny to może by pomyśleli o jakości!!!

A w konkursie miałam pytanie gdzie jest fabryka Avonu Niestety długo mi zajęło odpisywanie bo mam nowy telefon i ponaciskałam w tym stresie nie tam gdzie trzeba więc tym razem raczej na pewno bryndza spróbuję jeszcze jutro.
Ja zaobserwowała, że pęcherzyki pojawiają się wtedy jak pomaluje się tłuste paznokcie albo jak za długo się potrząsa lakierem
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:17   #909
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja używałam balsamu jeżynowego (i prwie wszystkie inne zapachy balsamów Naturals) a jogurtu malinowego, moim zdaniem różnica polega na konsystencji - jogurt jest taki galaretowaty jakby, no ma konsystencje jogurtową taką jakby lżejszą niż balsam i lepiej nawilża, pięknie się wchłania, jeśli klientka zastanawia się nad zakupem to ja bym chyba poleciła jogurt choć i balsamy bardzo lubię i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń (obecnie kończę mandarynkowy )
Dzięki. Tak też powiem klientce , zobaczę co wybierze. Ja jestem za balsamem, bo w to nawilżanie jogurtu nie bardzo wierzę , biorę pod uwagę jedynie opakowanie . Dla mnie te jogurty mają nieporęczne
pojemniczki i żeby nabrać kosmetyk trzeba zanurzyć paluchy a w przypadku butelki balsamu jest poręczniej bo można nałożyć bezpośrednio na nogi lub ręce.
Myślę ashiva ,że raczej twoja sugestia przekona klientkę .

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:43   #910
justysiek
Zadomowienie

Ja pisalam o pecherzykach, ale musze dodac, ze nie mialam na mysli lakieru z Avonu (byl to Maybelline przywieziony bodajze z USA, ktory w momencie tworzenia pecherzykow byl juz stary). Z Avonu mialam do czynienia tylko z dwoma lakierami - Real Red z tych obecnych oraz z Raspberry w takiej jeszcze starej, niskiej buteleczce. Teraz zamowilam Dynamo i czekam z niecierpliwoscia na niego, mam nadzieje, ze sie nie zawiode
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:50   #911
aniamik
Raczkowanie

Czy ma któraś z Was roziskrzony cień do powiek w kulce Violet, ten, który jest w netto do k04? Czy mogłaby wkleić fotkę??
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 17:58   #912
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
zrobiłam zdjęcia kolczyków bo z tej biżuterii mam tylko kolczyki, ale moja koleżanka brała naszyjnik i wygląda dokładnie tak samo jak kolczyli z tym że tych kóleczek jest więcej (wiadomo), są leciutkie, te pełne kółeczka sa jakby z masy perłowej, reszta ma kolor jasnego srebra, nie sciemniały, i noszą się świetnie

Dziękuje :dzieku je-kwiatek:
to super, że nie ciemnieje ))

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
no ja wlasnie mialam jedno pytanie ile lat na polskim rynku dziala ten program z rozowa wstazka, czy 5,10 albo 15? Drugie pytanie tez o nowosc z rozowa wstazka a trzecie o produkt cynthii rowley wyslalam wczoraj, zobaczymy moze cos wygram

dzi eska wyslalam ja, Mama i brat pytanie bylo fabrykę(Garwolin), co ile wychodzi nowy katalog (oczywiscie 3 tyg) io cos tam jeszcze ;p.. wszystkie odp byly A ;d U WAS TEŻ??

Cytat:
Napisane przez teteesia Pokaż wiadomość
Ja zaobserwowała, że pęcherzyki pojawiają się wtedy jak pomaluje się tłuste paznokcie albo jak za długo się potrząsa lakierem

dokłądnie tak sie dzieje:
1. pęcherzyki powstaja gdy paznokcie są tłuste- należy zawsze przed porzadnym malowaniem przeterzec paznokcie spirytusem.
2. Druga możliwość to gdy lakier jest za gęsty (starawy) - wtedy jest w nim mniej wody i powietrza i tworzą się pecherze...
3. gdy lakier jest zbyt moco wstrząśnięty a jest nowy i bardzo ciekły, rzadki.

Pisze dla Was wizażystko-kosmetyczko-manikurzystka z ZAMIŁOWANIA ))

mam pytania o zwroty!!!! (nie kumam regulaminu jaki Avon napisał :/)

Jeżeli chciałabym zwrócić np
-parafinowa kurację do stóp i dłoni, do której były dołaczone rękawiczki do pielęgnacji dłoni to muszę je zwrócic razem?
-czy jeżeli zamawiałam lakiery 1 za 19,90 drugi za 1 zł to tez muszę zwrócić dwa?
-czy jak były produkty z color trend i dwa byly za 15,90 a nie pasuje mi tylko eyeliner to tez musze zwrócić oba :/?
-jak kulka antyperspiarntu przy otwieraniu zostaął doslownie ODARTA z farbki na opakowaniu razem z folią to przyjmą mi to?? proszę o odpowiedz...

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 18:30   #913
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Z tego co piszecie, wysyłacie smsy konkursowe z różnych telefonów? to znaczy, że nie można z jednego? mam zamiar wysłać jeszcze raz, może mi się uda coś wygrać
można! to zwiększa Twoje szanse w losowaniu po prostu ja tak wysyłałam (od mojego chlopaka wyślę jutro :P) bo nie mam tyle kasy na komórce xD

Dziewczyny - lubicie wodę True Glow??? Czytałam na KWC ale może Wy coś dodacie

Próbowała może któraś już Pur Blanci Blush?? jaka ona jest?!?!

/Oscar Wilde/

Stary 2008-03-01, 19:00   #914
Oceanie
Raczkowanie

Chciałam się was poradzić ...
Otóż w strefie mam zafakturoany zwrot produktów na kwotę X. Aby załapać się na biżuterię moje zamówienie z K4 musi być większę od 200 zł o tą kwotę X? czy to nie ma znaczenia?

Może ktoś podzieli się opiniami na temat nowego tuszu (dostępngo w demo K4)
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 19:16   #915
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Dziewczyny - lubicie wodę True Glow i True Glow Nightfall??? Czytałam na KWC o True Glow ale o Nightfall nic nie ma... ale może Wy coś dodacie ???

Próbowała może któraś z Was już Pur Blanci Blush??
jaka ona jest?!?!

-parafinowa kurację do stóp i dłoni, do której były dołaczone rękawiczki do pielęgnacji dłoni to muszę je zwrócic razem?
-czy jeżeli zamawiałam lakiery 1 za 19,90 drugi za 1 zł to tez muszę zwrócić dwa?
-czy jak były produkty z color trend i dwa byly za 15,90 a nie pasuje mi tylko eyeliner to tez musze zwrócić oba :/?
-jak kulka antyperspiarntu przy otwieraniu zostaął doslownie ODARTA z farbki na opakowaniu razem z folią to przyjmą mi to?? proszę o odpowiedz...

/Oscar Wilde/

Stary 2008-03-01, 20:45   #916
little_bad_girl
Raczkowanie

Hej

Miała któraś z was lakier do paznokci "Midnight Plum" lub "Warm Black" ??
Jaki on jest: dobrze się rozprowadza, ma taki kolor jak w katalogu, czy jest trwały itp?

Stary 2008-03-01, 20:47   #917
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Dzięki. Tak też powiem klientce , zobaczę co wybierze. Ja jestem za balsamem, bo w to nawilżanie jogurtu nie bardzo wierzę , biorę pod uwagę jedynie opakowanie . Dla mnie te jogurty mają nieporęczne
pojemniczki i żeby nabrać kosmetyk trzeba zanurzyć paluchy a w przypadku butelki balsamu jest poręczniej bo można nałożyć bezpośrednio na nogi lub ręce.
Myślę ashiva ,że raczej twoja sugestia przekona klientkę .

Hehe a ja mam przeciwnie Jeszcze niedawno tylko balsamy a teraz tylko kremy i pudełeczka, gdzie można sobie palcem nabrać. Jakoś bardziej mi pasuje ten sposób i bez problemu można wykończyć pudełeczko. Zresztą balsamy są za słabe dla mnie, ja potrzebuję gęstych kremów, maseł. Poza tym wielu osobom balsamy naturlas przesuszają skórę, mi kiedyś płatami odchodziła przez balsam cukier i orzech włoski
Cytat:
Napisane przez little_bad_girl Pokaż wiadomość
Hej

Jaki on jest: dobrze się rozprowadza, ma taki kolor jak w katalogu, czy jest trwały itp?

Dziewczyny na innym forum pisały, że warm black to ciemny granat Byłam na niego zdecydowana ale wolę midnight plum, bardziej mój a jego fotkę możesz znależć TUTAJ
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 20:53   #918
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny

Strasznie dawno nie zaglądałam do tego wątku...
Ale dziś jestem w potrzebie...

Chodzi mi o kolczyki Agnes (to te czerwone kółeczka)...

Tam jest podana "długość kolczyków"... Czy to się odnosi do średnicy samego kółka, czy jest mierzone razem z tą częścią metalową, którą przekłada się przez dziurkę w uchu....?

I jeszcze jedno....
Z serii Avon Care są balsamy do ust. Jest wsród nich jeden czerwony/perłowy...

No właśnie...

Bo na zjęciu całej pomadki, to on jest czerwony, a na zdjęciu obok, na którym pokazane są usta modelki, jest ona perłowa...
Ratujcie, jaka ona jest?
Stary 2008-03-01, 20:54   #919
little_bad_girl
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6762287]

Dziewczyny na innym forum pisały, że warm black to ciemny granat Byłam na niego zdecydowana ale wolę midnight plum, bardziej mój a jego fotkę możesz znależć TUTAJ[/quote]

Dziękuję
Stary 2008-03-01, 20:56   #920
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Hej

dobrze sie rozprowadzaja, nie "maziają", są dokladnie takie jak w buteleczkach ;], dementuję plotkę o tym, że zarny to ciemny granat.. to bardziej CIEPLA CZERŃ czyli taka rzadka czern ale w pelni pokrywajaca, jakby SZKLISTa, tak tochyab najlepsze określenie

/Oscar Wilde/

Stary 2008-03-01, 20:56   #921
ashiva
Wtajemniczenie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6762287]Hehe a ja mam przeciwnie Jeszcze niedawno tylko balsamy a teraz tylko kremy i pudełeczka, gdzie można sobie palcem nabrać. Jakoś bardziej mi pasuje ten sposób i bez problemu można wykończyć pudełeczko. Zresztą balsamy są za słabe dla mnie, ja potrzebuję gęstych kremów, maseł. Poza tym wielu osobom balsamy naturlas przesuszają skórę, mi kiedyś płatami odchodziła przez balsam cukier i orzech włoski[/quote]

chyba każdy musi wypróbować tych balsamów na własnej skórze, ja uwielbiam ten z cukrem i nigdny żaden naturats nie przesuszył mi skóry a mojej siostrze już tak, więc wszystko zależy od skóry, co do opkowania to tez uważam że pudełeczko jogurtów jest fajnym pomyslem bo wydłubie się zawartość do końca (ale te pudełka zastępcze, w których normalnie są kremy do twarzy były wygodniejsze bo nie takie wysokie) a z butelką w której są balsamy już się niestety tak nie da i częśc balsamu jest "niewydobywalna" więc idzie do kosza..
Stary 2008-03-01, 21:02   #922
little_bad_girl
Raczkowanie

blondyna89 dzięki za odpowiedź

Jeszcze jedna rzecz..... Jeżeli miałybyście wybierać między "Midnight Plum" a "Warm Black" to, który byście wybrały???
Stary 2008-03-01, 21:07   #923
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Tam jest podana "długość kolczyków"... Czy to się odnosi do średnicy samego kółka, czy jest mierzone razem z tą częścią metalową, którą przekłada się przez dziurkę w uchu....?

I jeszcze jedno....

No właśnie...

Bo na zjęciu całej pomadki, to on jest czerwony, a na zdjęciu obok, na którym pokazane są usta modelki, jest ona perłowa...
Ratujcie, jaka ona jest?
jeśli chodzi o kolczyki Agnes to średnica kółeczka to 3,5cm a z zawieszką około 4,5cm

a co do balsamu do ust to z tego co pamiętam to jest raczej perłowy, ale ja mialam starą wersję więc nie wiem czy z tą będzie identycznie, chociaż zawsze większych zmian nie było prócz opakowania..

Cytat:
Jeszcze jedna rzecz..... Jeżeli miałybyście wybierać między "Midnight Plum" a "Warm Black" to, który byście wybrały???
to rzecz gustu ja na przykład wybrałabym Midnight Plum
Stary 2008-03-01, 21:13   #924
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez nutka85

I jeszcze jedno....

No właśnie...

Ratujcie, jaka ona jest?
1. średnica to średnica.. chodzi o kółko

2. balsam kupilam i jest ledwo perłowy, także wdocznie stara wersja byla rozowo-prelowa ta jest lekko czerwieniąca+trochę perły...

/Oscar Wilde/

Stary 2008-03-01, 21:21   #925
Oceanie
Raczkowanie

Wg mnie balsam Care jest perłowy i troszeczkę barwi usta na czerwono, ale raczej tak delikatnie. Ja naprawdę polecam. Efekt bardzo ładny, ale wiadomo zależy od barwy samych ust i gustu

Cały czas waham się nad kupnem nowego lakieru Plum i ostatnie opinie naprawe zachęcające ... Cóż pomyślę jeszcze ...
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:30   #926
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

No właśnie...

Ratujcie, jaka ona jest?
Masz na mysli ten taki w bialo-czerwonym opakowaniu z serduszkami? Bo mam go i moge zrobic zdjecia, tylko dzis to juz chyba nie warto, bo nie moglabym zrobic w swietle dziennym.

Ale on nie jest taki czerwony, bardziej taki rozowawo-perlowy.

OK, wklejam fotki, jakie udalo mi sie teraz zrobic, moze nie sa najlepsze, ale jutro moge zrobic lepsze w dzien, jesli chcesz. Moze to pomoze Ci sie zdecydowac.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 21:47   #927
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Czyli, jesli jest do wyboru łyżeczka a nie ma filiżanki to łyżeczka jest nowością ;P A jak jest filiżanka a nie ma łyżeczki to filiżanka, tak?
tak są dwa pytania o nowości i jest łyżeczka i filiżanka

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Próbowała może któraś już Pur Blanci Blush?? jaka ona jest?!?!
Ja mam Pur Blance Blush i jest super, już mam zamówienia na nią a jeszcze nie wyszła Wygrałam z Allegro i jestem zadowolona na początku nie przypominała mi Pink Suede ale jak się wwąchałam to naprawdę parę nutek zapachowych przypomina Pink Suede Polecam bo ślicznie pachnie
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:00   #928
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny - lubicie wodę True Glow i True Glow Nightfall??? Czytałam na KWC o True Glow ale o Nightfall nic nie ma... ale może Wy coś dodacie ???
(...)
używałam True Glow i uwielbiam ten zapach. Nie potrafię przywołac konkretnych nut zapachowych,ale jest to dobra woda na dzień, nie jest ani typowo kwitowa,ani dusząca. Jest lekka i moim zdaniem to najładniejszy zapach Avonu (nie znam innego,z którym mogłabym go porównać).
O True Glow Nightfall pisała Hosenka kilka stron wcześniej,sprawdź

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 22:34   #929
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
tak Ja mam Pur Blance Blush i jest super, już mam zamówienia na nią a jeszcze nie wyszła Wygrałam z Allegro i jestem zadowolona na początku nie przypominała mi Pink Suede ale jak się wwąchałam to naprawdę parę nutek zapachowych przypomina Pink Suede Polecam bo ślicznie pachnie

dzięki a jak pachnie? slodko, kwiatowo? dziewczęco? czuć suszone sliwki (boje sie tego xD)

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
używałam True Glow i uwielbiam ten zapach. Nie potrafię przywołac konkretnych nut zapachowych,ale jest to dobra woda na dzień, nie jest ani typowo kwitowa,ani dusząca. Jest lekka i moim zdaniem to najładniejszy zapach Avonu (nie znam innego,z którym mogłabym go porównać).
O True Glow Nightfall pisała Hosenka kilka stron wcześniej,sprawdź

dziękuje

Cytat:

Próbowała może któraś z Was już Pur Blanci Blush??
jaka ona jest?!?!

proszę o ewentualnie więcej na temat zapachow i pomózcie z tymi zwrotami.... dobranoc

p.s. sory za dubel

/Oscar Wilde/

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-03-02 o 18:41 Powód: prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj!!
Stary 2008-03-01, 23:04   #930
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli chodzi o kolczyki Agnes to średnica kółeczka to 3,5cm a z zawieszką około 4,5cm

a co do balsamu do ust to z tego co pamiętam to jest raczej perłowy, ale ja mialam starą wersję więc nie wiem czy z tą będzie identycznie, chociaż zawsze większych zmian nie było prócz opakowania..
Dziękuję bardzo

Cytat:
1. średnica to średnica.. chodzi o kółko
Ale w katalogu jest podana wielkość zatytułowana "długość kolczyków" a nie "srednica" ...

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
Wg mnie balsam Care jest perłowy i troszeczkę barwi usta na czerwono, ale raczej tak delikatnie. Ja naprawdę polecam. Efekt bardzo ładny, ale wiadomo zależy od barwy samych ust i gustu
Dzięki za info

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
OK, wklejam fotki, jakie udalo mi sie teraz zrobic, moze nie sa najlepsze, ale jutro moge zrobic lepsze w dzien, jesli chcesz. Moze to pomoze Ci sie zdecydowac.
Bardzo dziękuję za fotki

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości