|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na nowy tytuł czasu nie mamy, bo cały czas się odchudzamy :D Część 36.
Dzień dobry
Ale chyba tego mi było trzeba. za wszystkie aktywności. U mnie powoli zakwasy przechodzą, wczoraj na siłkę nie było czasu, dziś pewnie też się nie wyrobię, bo mam trochę roboty w domu, ale postaram się poćwiczyć coś w domu.Maleńka wiem, że to było wczoraj, ale wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, melduję się właśnie z zakończonego treningu na siłowni
młoda dalej biegunkę ma. O 5 się zaczęło ale o dIwo przebralam na spiocha i pospalyamy do 7:15 a ja jwsCze później podrzemalam z godzine pogoda brzydka strasznieWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Pieklyscie kiedys amoniaczki? To normalne ze jak sie pieka to wala farba do wlosow? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Usiadłam do pisania dopiero teraz, bo wczoraj po ćwiczeniu się wykończyłam i padłam , a dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy, więc jak wstał TZ to mnie zminił przy dzieciach i jeszcze się położyłam. Chyba mi się @ zbliża, a mam tak dziwnie, że właśnie wtedy nie boli mnie brzuch, tylko głowa .Georgina a jak u Ciebie samopoczucie? Już lepiej? dziunkowa a jakie ciasteczka pieczesz? ![]() heroine jak się udał chlebek? agulaaa mi się marzy, żeby tak pójść gdzieś w tany, ale nie mamy z kim dzieci zostawic Super, że się wybawiłaś!!!Beetle już mnie motywujesz od rana, może znowu się ruszę wieczorem ale jeśli tak to już coś delikatniejszego, bo czuję mocno mięśnie po wczoraj. Wszystkie ćwiczenia robiłam z 2kg hantlami i dałam sobie w kość- ale to super uczucie!bingos po czym takie zakwasy? Zaraz się biorę za pieczenie chleba orkiszowego, a później z Młodą zrobimy ciasteczka cynamonowe udekorowane stępelkami ![]() Ugotowałam wczoraj pierwszy raz w życiu grochówkę! Słabo to dietetyczne, ale przy listopadowej pogodzie idealne
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj z mężem się randkowałam Mi też już się dni mylą, zlewają Cytat:
![]() Cytat:
Nie piekłam, ale skoro farba do włosów zawiera amoniak, to chyba prawidłowo pachną ![]() Wrzucę Wam, co mi mąż wczoraj przygotował
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3517 |
|
Wtajemniczenie
|
arnama
wlasnie sobie przypomnialam ze czas cos zjesc
|
#3518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lewej górnej krwiaczek jest i nic nie rusza... dolna lewa na razie tylko opuchnięta jak bania ![]() ja wczoraj przed kąpielą zauważyłam u mojej wielkiego siniora na piszczelu i małą rankę nawet nie wiem kiedy to sobie zrobiła ![]() ![]() ![]() A cóż to za okazja? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale było tylko raz więc już sama nie wiem ![]() Zrobiłam ten chleb, 3 godziny się robił nawet spróbować nie mogę więc nie wiem czy wyszedł ale nie wyrósł za bardzo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pracy zaleglisci trening w planie Wczoraj chyba faktycznie to mogli byc nerwowe, bo byłam z tym kumplem po area mocno ale sie do gadalismy. No i w domu mam fatalnie sytuacje, ten sie przejmuje I ciagle mi gadal, zebym to ja odpuscila. I jak wyszla? Ja to dawno nic nie gotowa lam bo wychodze z domu o 8 wracam po 23, tylko prysznic I spac ![]() Chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak z humorem? ![]() U nas pięknie jak wyszłyśmy to poczułam większy ciężar- ja patrzę, a Ona śpi ![]() Cytat:
![]() Nie wiem TŻ oceni później ![]() Arnama, fiu fiu nie jestem fanką takiego żarcia, aczkolwiek od czasu do czasu jemy z TŻ-tem takie domowe burgery
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.przyslijprzepis.pl/przepi...a-amoniaczki-8 Zwmiast smietany dalam jogurt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Monte i chyba niedługo u mnie @ ...
Arnama ale masz męża dobrego ![]() LB za poranną siłkę ![]() Kawusia, ktoś też ? ![]() ![]() Co mace na obiad ? u mnie dzisiaj kurczak
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze czułam mięśnie po ostatniej siłowni ale dałam radę i nawet obciążenia zwiększyłam tylko jedno ćwiczenie mi nie podchodzi, strasznie słaba w nim jestem.Cytat:
!Smacznie wygląda ![]() Cytat:
Oko ma podbite bo otwierała szufladę i jakoś nogi jej się poplątały wpadła na kant. 1,5cm i by w oko wbiła ale sine limo ma i wygląda jakby ją ktoś pobił a wczoraj to w sumie nawet nie wiem co to było bo założyłam jej nowe buty, usiadła i chciała ruszyć na czworaka i chyba jej się ręka podwinęła i walnęła z całej siły czołem o podłogę![]() wygląda jak siedem nieszczęść. Dziś jeszcze kilka razy walnęła się to o drzwi to coś tam ale bez widocznych urazów wariat mały ![]() Cytat:
mówiłam, że nosidło to super sprawa ja dziś ogarnęłam całe mieszkanie z młodą na plecach ![]() A humor u mnie czy u młodej ? ale w sumie obie dziś podobny mamy czyli bez szału ale mogło być gorzej ![]() Teraz rysuje a ja w końcu sobie na ![]() No więc jeszcze sprzątanie z 10kg obciążeniem melduje ![]() W ogóle niedawno kupiłam 2 pary jeansów i są na mnie za duże aktualnie mam 1 parę dobrych spodni![]()
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2016-11-19 o 15:04 |
||||
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie też, ja wybrałam opcję normalne
![]() Ja już po kawce, obiad właśnie wszamałam ![]() U mnie gulasz z kaszą LB, dziękuję za przepis raz jeszcze pycha wyszedł oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie dodała czegoś od siebie ![]() ![]() No no Cytat:
![]() Ano fajnie było mam nadzieję, że to nie tylko dzisiaj tak super ![]() No o Natalcię pytałam dalej kupkuje? ![]() Brawo ![]() Mogę Ci jedne oddać, z metką jeszcze no chyba, że też będą za duże
|
|
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejo hejo
szklana małpa mnie wkur**** z rana, jak to jest, że ważę tyle samo, nieważne czy staram się schudnąć czy nie? stoi w miejscu jak zaczarowana, mogę się pożegnać z szóstką pod choinkę ![]() Cytat:
więc proszę o ![]() od soboty no ładnie ![]() nie strasz ![]() pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() wow super! Cytat:
![]() aaahhh z tymi siniakami Pamiętam jak siostra wstydziła/bała się iść do lekarza bo dziewczyny wiecznie poobijane i pogryzione (po złości się gryzą), że lekarz powie że przemoc w domu :P Myślałam, że to już z 19 a tu dopiero 15:30 :P |
||
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam to samo. ćwiczyłam, dietowałam a waga nawet nie drgnęła. No i wyszło w badaniach wszystko... może zrób też sobie badania
|
|
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
spóźnione
ale szczere prosto z serducha! wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń i czego sobie życzysz możemy się kremami na zmarszczki wymieniać ![]() Cytat:
TŻowi należy się ![]() w końcu ![]() Cytat:
ja badałam już tarczycę, jest w porządku, morfologię robię raz na pół roku, w porządku...
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to żeby udało się wytrwać Ja nie wiem jak mi dzisiaj się to uda. Normalnie jak na AA Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tak choć mniej troszkę ale 4 czy tam 5 kup niestety biegunkowych nadal.Przecież Ty szczuplejsza ![]() Hihi no ja przez 4 lata (a w zasadzie 5 ) to miałam kilka wzlotów i upadków ![]() Raz przecież schudłam i nadrobiłam, później znów schudłam, później ciąża. Teraz pewnie potrzymam do następnej a później znów wrócę i będę tutaj do usranej śmierci
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2016-11-19 o 15:41 |
|
|
|
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny z okolic Wrocławia - agulaaa Likable Alice kto jeszcze? polecicie jakiegoś dobrego ginekologa w okolicy? ostatnio bardzo mi się wydłużył cykl miesiączkowy, zwykle było to 31 dni przez kilka dobrych lat, a teraz 35 może tutaj szukać przyczyny tego tycia, jeśli nie tarczyca, to jakieś inne hormony świrują no ja już nie wiem
|
|
#3535 |
|
Czekoladoholik
|
Dzień dobry
Zbiorowo za wszystkie aktywności ![]() ![]() Maleńka spóźnione wszystkiego najlepszego Katiennn może to ciągły stres? Kortyzol i te sprawy? Melduję bieg 10,4 km + 1 km
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2016-11-19 o 15:52 |
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3538 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
|
|
#3539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś cieplutko i słonko było Cytat:
![]() Mmm, taki świeży chlebek to bym zjadła ![]() Mega! Cytat:
Żurek i naleśniki ze szpinakiem ![]() Cytat:
![]() No właśnie - fajnie, że za duże, a kiepsko bo nowe trochę kosztują Ostatnio kupiłam 2 pary, po 2 czy 3 założeniach nie jestem zadowolona, bo marszczą mi się przy kolanach, drażni mnie to i 2,5 stówy poszło się.. ![]() Cytat:
U mnie też stoi, ale trzeba robić swoje i już. za wieczór
|
|||||
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Ale chyba tego mi było trzeba.
za wszystkie aktywności. U mnie powoli zakwasy przechodzą, wczoraj na siłkę nie było czasu, dziś pewnie też się nie wyrobię, bo mam trochę roboty w domu, ale postaram się poćwiczyć coś w domu.
młoda dalej biegunkę ma. O 5 się zaczęło ale o dIwo przebralam na spiocha i pospalyamy do 7:15 a ja jwsCze później podrzemalam z godzine 
, a dzisiaj rano obudziłam się z bólem głowy, więc jak wstał TZ to mnie zminił przy dzieciach i jeszcze się położyłam. Chyba mi się @ zbliża, a mam tak dziwnie, że właśnie wtedy nie boli mnie brzuch, tylko głowa
.
ale jeśli tak to już coś delikatniejszego, bo czuję mocno mięśnie po wczoraj. Wszystkie ćwiczenia robiłam z 2kg hantlami i dałam sobie w kość- ale to super uczucie!

ale sine limo ma i wygląda jakby ją ktoś pobił a wczoraj to w sumie nawet nie wiem co to było bo założyłam jej nowe buty, usiadła i chciała ruszyć na czworaka i chyba jej się ręka podwinęła i walnęła z całej siły czołem o podłogę
aktualnie mam 1 parę dobrych spodni
pycha wyszedł 

TŻowi należy się 

Likable
klask i: