|
|
#871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Miałam o czym myśleć,no ale tak jakoś mi się smutno zrobiło ,że Twoja Mała już tyle przeżyła. My byliśmy u chirurga ( w styczniu tego roku) tylko na konsultaci (bo synek ma stulejke) ,a Mały pamieta to do dziś.A co sie darł jakby go linczowali,a lekarz tylko popatrzył i "zaprosił nas na wrzesień na zabieg"Z innej beczki: śledze wątek ten i inne na bierzaco
|
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byłam w ciąży wszyscy martwili sie że taki pies i dziecko ![]() A TERAZ!!!Istny szał synek robi z psem co chce,włazi jej do kosza ,jeździ jak na koniu,karmi naprawde wszystko.Pdziwiam mojego psa za cierpliwość .Ale nigdy nie było takiej sytuacji ,że pies został sam z dzieckiem ,różni e to bywa to tylko zwierzę Choć słodko to wygląda jak synek tuli się do niej i mówi że ja kocha. Co do małych psów typu Yorki itp. to nie podobają mi sie i też działają mi na nerwy A kociaki bardzo lubię,miałam kiedyś. |
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przechodząc koło stoisk ze szczeniakami -na ryneczku.najchętniej wzięłabym wszystkie..A e malutkie orki to już Kosmos![]() A co do nafty-postanowiłam spróbować wszystkiego, również tych "tradycyjnych babcinych"sposobów..no i kosztowała tylko 5 zl a tą cenę mogłam zapłacić w zeszłym miesiącu-miałam studencki okres bidy ![]() Mi nafta na razie nie wysusza włosków (użyłam ją dziś 4 raz) Ale wykończy mnie kiedyś to mycie włosów po nafcie- ze 3 razy. Dziś umyłam tylko 2 ale za to szamponem z rzepą i liczę że będzie ok. U mnie rycyna z cytrynką odpada- mam farbowane na brąz włosy i nie chce aby mi je wypłowaniał... Bo do swoich naturalnych pewno i tak by nei zjaśniały a nie chce ich na razie katować Kolejnych farbowaniem ![]() PS: jak długie masz te swoje kudełki?? Pochwalisz się
|
|
|
#874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ miałam "fazę" na te lakierki Jak już mi je Mama kupiła to nawet w gumę w nich grałam i mogłabym w nich spać ![]() Uwielbiałam ich "stukot", czułam się wtedy jak dorosła Cytat:
![]() A co do emo, to nawet jeśli byłby to nie mój styl, to nie brałabym sobie tego do serca, jak to mówią o gustach się nie dyskutuje ![]() Cytat:
![]() A ja chodzę na basen (ostatnio rzadziej co prawda) i nie robię z nimi nic szczególnego wtedy. Może gdybym chodziła regularnie codziennie, to musiałabym o tym pomyśleć, ale okazyjnie nie czuję takiej potrzeby ![]() Cytat:
No sporo przeszła, ale zawsze się pocieszam, że mogło być gorzej...W każdym nieszczęściu trzeba szukać tych dobrych stron, żeby nie zwariować...Choć wiem z autopsji, że są momentu i sytuacje, że się tak nie da. Edit: Ale masz śliczne psiaki. A syn w ich towarzystwie wygląda uroczo
|
|
|
#875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie bardzo jest sie czym chwalic, ostatnio scielam sie na taka dluzsza zapalke [a la anja rubik] zeby wrocic do naturalnego kolorku wlosow. sa krotkie, ale przynajmniej zdrowe moze potem/kiedys zrobie jakies zdjatko i wrzuce a zanim scielam mialam te co w avku![]() dziewczynki, wiecie co, doszlam do wniosku, ze krotkie wloski tez potrafia byc sliczne ![]() Cytat:
no, chyba czas dorosnac i przestac zwracac uwage na glupie trendy... [powiedziala przyszla pani projektant mody dzis bylam u takiego mojego pana, ktory sprzedaje warzywka i owocki i pytam, czy jest czarna rzepka. on w smiech, ze juz nie ma, i ze moje wlosy musza poczekac, ale postara sie przywiezc dla mnie na jutro 5kilo...
|
|
|
|
#876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Pierwsze zdjęcie jest z wiosny 2007. Trzecie to też synek i mały szczeniak (no i duży pies) z grudnia 2007 I też już szczeniaka nie ma
|
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Virko męczy ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu
To jak ze sportem (ewentualnie z sexem blonndee nazwy zespołów kojarze, ale tylko nazwy Ale tak szczerze to nie wiem czy kiedyś słyszałam jakieś ich utwory i nie mam pojęcia jak wyglądają artyści, no ale widzę, że chyba to nawet dobrze Centymetrami służe![]() ![]() Dori1981 cudne psiaczki Zależy z jakim psem zostawić dziecko... z dobermanem bym się jednak bała, ale na przykład mój mały braciszek czasem zostawał sam z labradorem EDIT: Przez Was przypaliłam sobie naleśnika ![]()
|
|
|
|
|
#878 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5 wrednych rozrabiakow wykopywalo wszystko co sie dalo z ogrodka, raz nawet taka calkiem calkiem [z 160cm] brzozkeCytat:
ale mialam jedne jedyne tak boskie, 10cm, i przetanczylam w nich caaaala noc. i nic, stopki jak nowe kocham szuzszop<3oj, no to przepraszamy za nalesnika... a z czym robisz?
|
|
|
|
#879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Chcieliśmy na wiosne kupić labladora,ale stwierdziłam ,że sama w domu z dzickiem i dwoma psami to kręćka bym dostała Szkoda naleśnika
|
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Z jabłkami i twarożkiem domowym
Ładnie się spalił - aż się dziwie, że nic nie poczułam Patelnia i jedna strona naleśnika czarne![]() Dori1981 takich włosków szkoda - takie fale Dunaju ![]() No jednak dziecko to już sporo obowiązków, a jak dojdą do tego psy - zwłaszcza małe, są jak dzieci Labradora z całego serca polecam - kochane psiakiSpokojnie, będzie następny naleśnik - jak tylko patelnie do porządku doprowadzę
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa, doszedl do mnie nisim fast
![]() ![]() to ja zaraz ide do wanny![]() ![]()
|
|
|
#883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta akcja z rzepką mnie rozwaliła. Ot SIŁA WIZAŻU ![]() Cytat:
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o przypalenie naleśnika, to ja przez wizaż kiedyś tak przypaliłam garnek, że nadawał się już tylko do wyrzucenia... ![]() A naleśniki uwielbiam ![]() Jestem od nich uzależniona i mogłabym je jeść codziennie
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Virko, jak kochasz nalesniki to polecam isc do greenway'a [dam sobie reke uciac, ze macie go w krakowie
], zamawiasz nalesniczka[on jest z maki razowej albo zytniej, nigdy nie pamietam, grunt, ze zdrowy ] z jogurtem i jakimis owockami [ja polecam wersje banan+ananas], placisz od 4 do 5,5zl za MEGAnalesnika a potem zajadasz ze smakiem i juz myslisz o kolejnym uzaleznia jak diabli, ale tam te nalesniki sa naprawde pyyyychaaa...
|
|
|
#886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że tylko ja tak mam
![]() Cytat:
![]() Już powoli oswajam się z myślą, że ich nie kupię, ale będę walczyć do końca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mi nafta bardzo ładnie nawilżyła końcówki Cóż, co osoba to opinia ![]() A mnie dzisiaj niesamowicie boli głowa Zaraz oszaleje
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
To samo sobie pomyślałam
![]() Cytat:
![]() Skoro polecasz, to faktycznie muszę się wybrać (chociaż nie wiem czy bardzo, bardzo dawno temu tam nie byłam, i chyba byłam, jak teraz myślę, ale smaku już nie pamiętam, więc najwyższa pora odświeżyć go sobie )Cytat:
![]() A nafta na mnie też świetnie działa, zero wysuszenia ![]() A głowa Cię pewnie boli przez tą pogodę i ciśnienie...
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, możliwe. Jeszcze mnie koleżanka wyciąga na spacer ... Ech
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
oj i ja sie chyba za chwile wybiore na spacerek
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałąm laierki czarne z motylkiem na przodzie ..Ale stukały Cytat:
A do tego jakie praktyczne!! Bo taki to szybciutko schą, za wiele z nimi robić nie trzeba... Przed rozpoczęciem studiów chorowałam a to aby się ściąć..a podobną długość do twoich włosków i ... pofarbować je na poziomkę Ale mama mi odradziła ..Teraz żałuje![]() A wiecie co powiedział mój Przyszły mąż na wieść że po ślubie zaraz..obcinam włosy na króciutkie aby odhodować naturalki? "jak obetniesz włosy to się z tobą Rozwiodę!" ![]() akurat mu wierze... o nie!! ty nie dobra A co to? ![]() Cytat:
![]() Dori1981 fajne zdjęcia... 1 świetne
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Czeka mnie jeszcze ta nieszczęsna biologia i powtórzę sobie nauczycieli z lektury.
Mnie to chyba przewiało w tych polach Wzięłam proszka, jeszcze trochę mnie ćmi, ale już jest lepiej.A teraz szukam sobie odżywki do włosów, bo zostało mi pół opakowania obecnej
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Preparat na przyspieszenie porostu włosów. Info o nim i reflekse użytkowniczek znajdziesz w wątku "sposoby na przyspieszenie porostu włosów"
Skład ma bardzo interesujący, tylko cena dość wysoka:/
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ściął i jakoś się nie rozwiodłam... Aczkolwiek tęsknię za jego długimi piórami
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak btw to muszę Cię zrugać Olu za tą piosenkę Tankiana. Ona jest jakaś uzależniająca, nic tylko w kółko jej słucham (już kolejny dzień)
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piosenkę też non stop słucham
|
|
|
#898 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam takie falowane, duze loki, i krotkie robia sie dziwne jak je tak po prostu zostawie. ale ze nie uzywam suszarki i prostownicy to nauczylam sie juz, ze musze je spinac i jak wyschna to sa nawet ladne bez ukladania.moj tz tez mowil, zebym nigdy nie scinala, a teraz mu sie podoba mowi, ze sa takie mieciutki i zdrowe![]() a tak jak jolie powiedziala nisim to takie cos na porost wlosow, szampon+odzywka ![]() no, to lec do greena i zjedz za moje zdrowie, bo ja na diecie teraz ![]() Cytat:
moglabym miec taki wynik jak tulipanna
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, Kasiu miałaś kiedyś pochwalić się włoskami bez skrętów, po podcięciu Jest jeszcze szansa
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

)
jakby go linczowali,a lekarz tylko popatrzył i "zaprosił nas na wrzesień na zabieg"

,różni e to bywa to tylko zwierzę
wole olejek rycynowy z jajem i cytrynka
Jak dbacie o włosy
Ale tak szczerze to nie wiem czy kiedyś słyszałam jakieś ich utwory i nie mam pojęcia jak wyglądają artyści, no ale widzę, że chyba to nawet dobrze

Wzięłam proszka, jeszcze trochę mnie ćmi, ale już jest lepiej.