Włosomaniaczki :D - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-03, 11:16   #871
Dori1981
Raczkowanie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
To jadę

Ojej, ale mi miło (że też nie miałaś o kim myśleć )
Córcia ma 4 latka skończone w listopadzie

Miałam o czym myśleć,no ale tak jakoś mi się smutno zrobiło ,że Twoja Mała już tyle przeżyła.
My byliśmy u chirurga ( w styczniu tego roku) tylko na konsultaci (bo synek ma stulejke) ,a Mały pamieta to do dziś.A co sie darł jakby go linczowali,a lekarz tylko popatrzył i "zaprosił nas na wrzesień na zabieg"

Z innej beczki: śledze wątek ten i inne na bierzaco tylko mało się udzielam
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 11:32   #872
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
mam rottweilera wiec wiem o czym mowisz. kto by pomyslal a jednak te zabijaki maja troche gracji jeszcze zadnego kotka nie staranowaly

hmm, no coz, sa rozne gusta, ale ja akurat wszystkie yorki z kokardkami czy bez przerobilabym na parowki! male,glupie,ciagle szczeka [mam 2 w sasiedztwie] i takie to z wygladu szczurowate... jak dla mnie pies musi byc duzy albo przynajmniej taki smieszny jak mops czy basset
Ja mam Dobermana (suka) wcześniej mieliśmy owczarki niemieckie.
Jak byłam w ciąży wszyscy martwili sie że taki pies i dzieckoA TERAZ!!!Istny szał synek robi z psem co chce,włazi jej do kosza ,jeździ jak na koniu,karmi naprawde wszystko.Pdziwiam mojego psa za cierpliwość .

Ale nigdy nie było takiej sytuacji ,że pies został sam z dzieckiem,różni e to bywa to tylko zwierzę
Choć słodko to wygląda jak synek tuli się do niej i mówi że ja kocha.

Co do małych psów typu Yorki itp. to nie podobają mi sie i też działają mi na nerwy
A kociaki bardzo lubię,miałam kiedyś.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Michał i psy.JPG (31,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to jest miłość.JPG (79,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uczucie trwa.JPG (82,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-03-03, 11:35   #873
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama choruje na brytyjczyka chociaz moj perso-mainecoon ma taka troche brytyjska mordke
mam rottweilera wiec wiem o czym mowisz. kto by pomyslal a jednak te zabijaki maja troche gracji jeszcze zadnego kotka nie staranowaly

hmm, no coz, sa rozne gusta, ale ja akurat wszystkie yorki z kokardkami czy bez przerobilabym na parowki! male,glupie,ciagle szczeka [mam 2 w sasiedztwie] i takie to z wygladu szczurowate... jak dla mnie pies musi byc duzy albo przynajmniej taki smieszny jak mops czy basset

oj mi nafta przesusza... wole olejek rycynowy z jajem i cytrynka
mie szczerze mówiąc to wszystkie psy ujmująi przechodząc koło stoisk ze szczeniakami -na ryneczku.najchętniej wzięłabym wszystkie..A e malutkie orki to już Kosmos

A co do nafty-postanowiłam spróbować wszystkiego, również tych "tradycyjnych babcinych"sposobów..no i kosztowała tylko 5 zl a tą cenę mogłam zapłacić w zeszłym miesiącu-miałam studencki okres bidy

Mi nafta na razie nie wysusza włosków (użyłam ją dziś 4 raz) Ale wykończy mnie kiedyś to mycie włosów po nafcie- ze 3 razy. Dziś umyłam tylko 2 ale za to szamponem z rzepą i liczę że będzie ok.

U mnie rycyna z cytrynką odpada- mam farbowane na brąz włosy i nie chce aby mi je wypłowaniał... Bo do swoich naturalnych pewno i tak by nei zjaśniały a nie chce ich na razie katować Kolejnych farbowaniem

PS: jak długie masz te swoje kudełki?? Pochwalisz się

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 11:41   #874
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja od dziecka uwielbiałam i zawsze chorowałam na "lakierki", wiecie, z takim małym obcasikiem
Jasne, że pamiętam Ależ miałam "fazę" na te lakierki Jak już mi je Mama kupiła to nawet w gumę w nich grałam i mogłabym w nich spać
Uwielbiałam ich "stukot", czułam się wtedy jak dorosła

Cytat:
a ja bym chciala miec 170cm... zamien sie
jak nie wiesz co to emo to sie ciesz czasami niewiedza oszczedza nerwow
Mogę Ci oddać kilka cm
A co do emo, to nawet jeśli byłby to nie mój styl, to nie brałabym sobie tego do serca, jak to mówią o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oj virko podziwiam Cię za to całe nadrabianie Ja czytam na bieżąco i to czytanie mnie tak męczy, że nie mam potem już siły odpisywać

Chodzicie na basen Jak dbacie o włosy Na głowie mam jedno wielkie siano nawet mimo odzywki...
Jak możesz mówić, że męczy Cię czytanie nas, no wiesz, co za nietakt...
A ja chodzę na basen (ostatnio rzadziej co prawda) i nie robię z nimi nic szczególnego wtedy. Może gdybym chodziła regularnie codziennie, to musiałabym o tym pomyśleć, ale okazyjnie nie czuję takiej potrzeby

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Miałam o czym myśleć,no ale tak jakoś mi się smutno zrobiło ,że Twoja Mała już tyle przeżyła.
My byliśmy u chirurga ( w styczniu tego roku) tylko na konsultaci (bo synek ma stulejke) ,a Mały pamieta to do dziś.A co sie darł jakby go linczowali,a lekarz tylko popatrzył i "zaprosił nas na wrzesień na zabieg"

No sporo przeszła, ale zawsze się pocieszam, że mogło być gorzej...W każdym nieszczęściu trzeba szukać tych dobrych stron, żeby nie zwariować...Choć wiem z autopsji, że są momentu i sytuacje, że się tak nie da.

Edit:
Ale masz śliczne psiaki. A syn w ich towarzystwie wygląda uroczo To drugie zdjęcie jest nie zwykłe

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 12:02   #875
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak byłam w ciąży wszyscy martwili sie że taki pies i dzieckoA TERAZ!!!Istny szał synek robi z psem co chce,włazi jej do kosza ,jeździ jak na koniu,karmi naprawde wszystko.Pdziwiam mojego psa za cierpliwość .

Ale nigdy nie było takiej sytuacji ,że pies został sam z dzieckiem,różni e to bywa to tylko zwierzę

Co do małych psów typu Yorki itp. to nie podobają mi sie i też działają mi na nerwy
o rany, zdjecia slodziaszne!! twoj synek z tym dobermankiem wyglada po prostu urzekajaco!! a co to za jeszcze jedno stworzonko w koszyczku z nimi siedzi?
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
PS: jak długie masz te swoje kudełki?? Pochwalisz się
nie bardzo jest sie czym chwalic, ostatnio scielam sie na taka dluzsza zapalke [a la anja rubik] zeby wrocic do naturalnego kolorku wlosow. sa krotkie, ale przynajmniej zdrowe moze potem/kiedys zrobie jakies zdjatko i wrzuce a zanim scielam mialam te co w avku
dziewczynki, wiecie co, doszlam do wniosku, ze krotkie wloski tez potrafia byc sliczne

Cytat:
Mogę Ci oddać kilka cm
A co do emo, to nawet jeśli byłby to nie mój styl, to nie brałabym sobie tego do serca, jak to mówią o gustach się nie dyskutuje
ja chetnie przyjme
no, chyba czas dorosnac i przestac zwracac uwage na glupie trendy... [powiedziala przyszla pani projektant mody]

dzis bylam u takiego mojego pana, ktory sprzedaje warzywka i owocki i pytam, czy jest czarna rzepka. on w smiech, ze juz nie ma, i ze moje wlosy musza poczekac, ale postara sie przywiezc dla mnie na jutro 5kilo...
Stary 2008-03-03, 12:09   #876
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
o rany, zdjecia slodziaszne!! twoj synek z tym dobermankiem wyglada po prostu urzekajaco!! a co to za jeszcze jedno stworzonko w koszyczku z nimi siedzi?
To duże to nasza suka a małe czarne to jej szczeniak (ale niestety już oddany ) Pierwsze zdjęcie jest z wiosny 2007.
Trzecie to też synek i mały szczeniak (no i duży pies) z grudnia 2007 I też już szczeniaka nie ma
Stary 2008-03-03, 12:11   #877
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Virko męczy ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu To jak ze sportem (ewentualnie z sexem), zmęczona ale szczęśliwa

blonndee nazwy zespołów kojarze, ale tylko nazwy Ale tak szczerze to nie wiem czy kiedyś słyszałam jakieś ich utwory i nie mam pojęcia jak wyglądają artyści, no ale widzę, że chyba to nawet dobrze Centymetrami służe Marzy mi się ubrać takie mega wysokie szpilki

Dori1981
cudne psiaczki A jakie synek ma bajeczne włoski

Zależy z jakim psem zostawić dziecko... z dobermanem bym się jednak bała, ale na przykład mój mały braciszek czasem zostawał sam z labradorem

EDIT: Przez Was przypaliłam sobie naleśnika
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 12:16   #878
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
To duże to nasza suka a małe czarne to jej szczeniak (ale niestety już oddany ) Pierwsze zdjęcie jest z wiosny 2007.
Trzecie to też synek i mały szczeniak (no i duży pies) z grudnia 2007 I też już szczeniaka nie ma
no wlasnie o tego szczeniaczka mi chodzi. moja rottka tez miala pieski, ale byl ubaw wtedy 5 wrednych rozrabiakow wykopywalo wszystko co sie dalo z ogrodka, raz nawet taka calkiem calkiem [z 160cm] brzozke
Cytat:
blonndee nazwy zespołów kojarze, ale tylko nazwy Ale tak szczerze to nie wiem czy kiedyś słyszałam jakieś ich utwory i nie mam pojęcia jak wyglądają artyści, no ale widzę, że chyba to nawet dobrze Centymetrami służe Marzy mi się ubrać takie mega wysokie szpilki
zbyt wysokie szpilki sa po 2 godzinach upierdliwe, to tak na pocieszenie ale mialam jedne jedyne tak boskie, 10cm, i przetanczylam w nich caaaala noc. i nic, stopki jak nowe kocham szuzszop<3
oj, no to przepraszamy za nalesnika...a z czym robisz?
Stary 2008-03-03, 12:17   #879
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:

Dori1981
cudne psiaczki A jakie synek ma bajeczne włoski

Zależy z jakim psem zostawić dziecko... z dobermanem bym się jednak bała, ale na przykład mój mały braciszek czasem zostawał sam z labradorem

EDIT: Przez Was przypaliłam sobie naleśnika[/FONT][/COLOR]
Dziękuje ,fakt włosy ma fajne (wszyscy każą już mu ściąć )
Chcieliśmy na wiosne kupić labladora,ale stwierdziłam ,że sama w domu z dzickiem i dwoma psami to kręćka bym dostała

Szkoda naleśnika
Stary 2008-03-03, 12:21   #880
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
oj, no to przepraszamy za nalesnika...a z czym robisz?
Z jabłkami i twarożkiem domowym Ładnie się spalił - aż się dziwie, że nic nie poczułam Patelnia i jedna strona naleśnika czarne Nawet lubie przypalone, ale nie tak bardzo

Dori1981
takich włosków szkoda - takie fale Dunaju

No jednak dziecko to już sporo obowiązków, a jak dojdą do tego psy - zwłaszcza małe, są jak dzieci Labradora z całego serca polecam - kochane psiaki

Spokojnie, będzie następny naleśnik - jak tylko patelnie do porządku doprowadzę
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 12:21   #881
Dori1981
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie o tego szczeniaczka mi chodzi. moja rottka tez miala pieski, ale byl ubaw wtedy 5 wrednych rozrabiakow wykopywalo wszystko co sie dalo z ogrodka, raz nawet taka calkiem calkiem [z 160cm] brzozke
Psiaki są fajne tylko potrafią też szkody narobić.Nasza sunia kopie straszne dziury ( szuka kretów i mysz).Po zimie ogród jest tak "dziurawy",że trzeba uważać jak się idzie bo noge nożna skręcić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 12:21   #882
blonndee
Wtajemniczenie

aaaa, doszedl do mnie nisim fast to ja zaraz ide do wanny
Stary 2008-03-03, 12:52   #883
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Dori synek przeuroczy. Śliczne loczki. Pieski też cudowne. Tak się właśnie zastanawiałam co to za stworzenie tarmosi synek w Twoim avie. Teraz już wszystko jasne
Cytat:
Jasne, że pamiętam Ależ miałam "fazę" na te lakierki Jak już mi je Mama kupiła to nawet w gumę w nich grałam i mogłabym w nich spać
Miałam dokładnie to samo. Jak dziecko chorowałam na takie buty, a jak już je dostałam, to nie mogłam się z nimi rozstać
Cytat:
dziewczynki, wiecie co, doszlam do wniosku, ze krotkie wloski tez potrafia byc sliczne

dzis bylam u takiego mojego pana, ktory sprzedaje warzywka i owocki i pytam, czy jest czarna rzepka. on w smiech, ze juz nie ma, i ze moje wlosy musza poczekac, ale postara sie przywiezc dla mnie na jutro 5kilo...
Każde włoski mogą być śliczne. Ważne tylko żeby były zadbane
A ta akcja z rzepką mnie rozwaliła. Ot SIŁA WIZAŻU

Cytat:
zbyt wysokie szpilki sa po 2 godzinach upierdliwe, to tak na pocieszenie ale mialam jedne jedyne tak boskie, 10cm, i przetanczylam w nich caaaala noc. i nic, stopki jak nowe kocham szuzszop<3
No ja też nie raz ocierpiałam przez szpilki. Ale jak już wspomniałam, od pewnego czasu nie noszę obcasów. Chociaż w styczniu (na komersie) przyodziałam szpile. Po prawie 2 letniej przerwie nie mogłam prosto ustać na 7cm szpilce
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 12:57   #884
virka
Zakorzenienie

Cytat:
no, chyba czas dorosnac i przestac zwracac uwage na glupie trendy... [powiedziala przyszla pani projektant mody
No ba

Cytat:
Virko męczy ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu To jak ze sportem (ewentualnie z sexem), zmęczona ale szczęśliwa
A no to rozumiem, jak tak jak po sexie, to wszystko jasne
A jeśli chodzi o przypalenie naleśnika, to ja przez wizaż kiedyś tak przypaliłam garnek, że nadawał się już tylko do wyrzucenia...

A naleśniki uwielbiam
Jestem od nich uzależniona i mogłabym je jeść codziennie

Stary 2008-03-03, 13:13   #885
blonndee
Wtajemniczenie

Virko, jak kochasz nalesniki to polecam isc do greenway'a [dam sobie reke uciac, ze macie go w krakowie], zamawiasz nalesniczka[on jest z maki razowej albo zytniej, nigdy nie pamietam, grunt, ze zdrowy] z jogurtem i jakimis owockami [ja polecam wersje banan+ananas], placisz od 4 do 5,5zl za MEGAnalesnika a potem zajadasz ze smakiem i juz myslisz o kolejnym uzaleznia jak diabli, ale tam te nalesniki sa naprawde pyyyychaaa...
Stary 2008-03-03, 13:18   #886
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
samo slowo EMO dziala na mnie jak plachta na byka
Myślałam, że tylko ja tak mam

Cytat:
Na cały rok?? To chyba był super prezent
Olu
w kwestii fioletowych trampek, to ja Ci nie umiem pomóc mimo najszczerszych chęci
Zapłacił większą część za telefon
Już powoli oswajam się z myślą, że ich nie kupię, ale będę walczyć do końca

Cytat:
Byłam dziś na basenie i czuje się bosko Tylko te moje włosy Chodzicie na basen Jak dbacie o włosy Na głowie mam jedno wielkie siano nawet mimo odzywki...
Na Fryzjerskim jest wątek o basenie, byłaś tam?

Cytat:

oj mi nafta przesusza... wole olejek rycynowy z jajem i cytrynka
Ja mam jednego yorka w pobliżu, ale jeszcze nie zalazł mi za skórę(ma farta )
A mi nafta bardzo ładnie nawilżyła końcówki Cóż, co osoba to opinia

A mnie dzisiaj niesamowicie boli głowa Zaraz oszaleje

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 13:24   #887
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
A ta akcja z rzepką mnie rozwaliła. Ot SIŁA WIZAŻU
To samo sobie pomyślałam

Cytat:
Virko, jak kochasz nalesniki to polecam isc do greenway'a [dam sobie reke uciac, ze macie go w krakowie], zamawiasz nalesniczka[on jest z maki razowej albo zytniej, nigdy nie pamietam, grunt, ze zdrowy] z jogurtem i jakimis owockami [ja polecam wersje banan+ananas], placisz od 4 do 5,5zl za MEGAnalesnika a potem zajadasz ze smakiem i juz myslisz o kolejnym uzaleznia jak diabli, ale tam te nalesniki sa naprawde pyyyychaaa...
A mamy w Krakowie, tak więc ręki nie stracisz
Skoro polecasz, to faktycznie muszę się wybrać (chociaż nie wiem czy bardzo, bardzo dawno temu tam nie byłam, i chyba byłam, jak teraz myślę, ale smaku już nie pamiętam, więc najwyższa pora odświeżyć go sobie )

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Zapłacił większą część za telefon
Już powoli oswajam się z myślą, że ich nie kupię, ale będę walczyć do końca
Aaaa, to ładnie z jego strony
A nafta na mnie też świetnie działa, zero wysuszenia
A głowa Cię pewnie boli przez tą pogodę i ciśnienie...

Stary 2008-03-03, 13:29   #888
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, to ładnie z jego strony
A nafta na mnie też świetnie działa, zero wysuszenia
A głowa Cię pewnie boli przez tą pogodę i ciśnienie...
Chciał, żeby to był taki prezent ot tak sobie, ale uparłam się, że nie
Nie wiem, możliwe. Jeszcze mnie koleżanka wyciąga na spacer ... Ech

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-03, 14:24   #889
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Chciał, żeby to był taki prezent ot tak sobie, ale uparłam się, że nie
Nie wiem, możliwe. Jeszcze mnie koleżanka wyciąga na spacer ... Ech
U mnie to zawsze jest wina ciśnienia. A spacerek polecam
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:27   #890
blonndee
Wtajemniczenie

oj i ja sie chyba za chwile wybiore na spacerek
Stary 2008-03-03, 14:32   #891
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
cała prawda i tylko prawda
Ja miałąm laierki czarne z motylkiem na przodzie ..Ale stukały

Cytat:
nie bardzo jest sie czym chwalic, ostatnio scielam sie na taka dluzsza zapalke [a la anja rubik] zeby wrocic do naturalnego kolorku wlosow. sa krotkie, ale przynajmniej zdrowe moze potem/kiedys zrobie jakies zdjatko i wrzuce a zanim scielam mialam te co w avku
No jasne że krótkie włosy też potrafią być ładne i..kobiece
A do tego jakie praktyczne!! Bo taki to szybciutko schą, za wiele z nimi robić nie trzeba...

Przed rozpoczęciem studiów chorowałam a to aby się ściąć..a podobną długość do twoich włosków i ... pofarbować je na poziomkę Ale mama mi odradziła ..Teraz żałuje

A wiecie co powiedział mój Przyszły mąż na wieść że po ślubie zaraz..obcinam włosy na króciutkie aby odhodować naturalki?

"jak obetniesz włosy to się z tobą Rozwiodę!"

akurat mu wierze... A tak poza tym mówiłam to w..chandrze..

Cytat:
Z jabłkami i twarożkiem domowym
o nie!! ty nie dobra jak mogłaś narobić mi Taaakiego apetyt swoimi cudownymi naleśniczkami... Uwielbiam naleśniki!!

Cytat:
aaaa, doszedl do mnie nisim fast to ja zaraz ide do wanny
A co to?
Cytat:
mam go u siebie... ha ha.. już wiem gdzie idę niedługo na jedzonko!

Dori1981 fajne zdjęcia... 1 świetne

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 14:37   #892
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to zawsze jest wina ciśnienia. A spacerek polecam
Czeka mnie jeszcze ta nieszczęsna biologia i powtórzę sobie nauczycieli z lektury.
Mnie to chyba przewiało w tych polach Wzięłam proszka, jeszcze trochę mnie ćmi, ale już jest lepiej.
A teraz szukam sobie odżywki do włosów, bo zostało mi pół opakowania obecnej

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-03, 14:39   #893
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
A co to?
Preparat na przyspieszenie porostu włosów. Info o nim i reflekse użytkowniczek znajdziesz w wątku "sposoby na przyspieszenie porostu włosów"
Skład ma bardzo interesujący, tylko cena dość wysoka:/
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-03, 14:44   #894
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A do tego jakie praktyczne!! Bo taki to szybciutko schą, za wiele z nimi robić nie trzeba...
Ale krótkie włosy nie do każdej twarzy pasują. Trzeba mieć idealne rysy, żeby ładnie wyglądać w króciutkiej fryzurce. Ja sobie siebie nawet nie wyobrażam

Cytat:
A wiecie co powiedział mój Przyszły mąż na wieść że po ślubie zaraz..obcinam włosy na króciutkie aby odhodować naturalki?

Ja to samo powiedziałam mojemu mężowi
Ale ściął i jakoś się nie rozwiodłam... Aczkolwiek tęsknię za jego długimi piórami

Stary 2008-03-03, 14:46   #895
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Czeka mnie jeszcze ta nieszczęsna biologia i powtórzę sobie nauczycieli z lektury.
Mnie to chyba przewiało w tych polach Wzięłam proszka, jeszcze trochę mnie ćmi, ale już jest lepiej.
A teraz szukam sobie odżywki do włosów, bo zostało mi pół opakowania obecnej
To może, skoro wzięłaś już prochy, położ się na godzinkę. Jak wstaniesz to będziesz się czuła dużo lepiej, u mnie przynajmniej się to sprawdza.
A tak btw to muszę Cię zrugać Olu za tą piosenkę Tankiana. Ona jest jakaś uzależniająca, nic tylko w kółko jej słucham (już kolejny dzień)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-03, 14:48   #896
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Ale krótkie włosy nie do każdej twarzy pasują. Trzeba mieć idealne rysy, żeby ładnie wyglądać w króciutkiej fryzurce. Ja sobie siebie nawet nie wyobrażam

Ja to samo powiedziałam mojemu mężowi
Ale ściął i jakoś się nie rozwiodłam... Aczkolwiek tęsknię za jego długimi piórami
Ja siebie tez nie xD a jak dlugie juz masz bo tez zapuszczasz xD ?

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-03, 14:49   #897
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
To może, skoro wzięłaś już prochy, położ się na godzinkę. Jak wstaniesz to będziesz się czuła dużo lepiej, u mnie przynajmniej się to sprawdza.
A tak btw to muszę Cię zrugać Olu za tą piosenkę Tankiana. Ona jest jakaś uzależniająca, nic tylko w kółko jej słucham (już kolejny dzień)
Najpierw biologia, później kompletnie nie będę miała ochoty na uczenie się
A piosenkę też non stop słucham Jest po prostu świetna Nawet tekstu prawie się nauczyłam I poprosiłam kolegę, żeby puścił ją w radiowęźle

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 14:50   #898
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

Przed rozpoczęciem studiów chorowałam a to aby się ściąć..a podobną długość do twoich włosków i ... pofarbować je na poziomkę Ale mama mi odradziła ..Teraz żałuje

akurat mu wierze... A tak poza tym mówiłam to w..chandrze..

A co to?

mam go u siebie... ha ha.. już wiem gdzie idę niedługo na jedzonko!
z tymi praktycznymi to tak srednio ja mam takie falowane, duze loki, i krotkie robia sie dziwne jak je tak po prostu zostawie. ale ze nie uzywam suszarki i prostownicy to nauczylam sie juz, ze musze je spinac i jak wyschna to sa nawet ladne bez ukladania.
moj tz tez mowil, zebym nigdy nie scinala, a teraz mu sie podoba mowi, ze sa takie mieciutki i zdrowe
a tak jak jolie powiedziala nisim to takie cos na porost wlosow, szampon+odzywka
no, to lec do greena i zjedz za moje zdrowie, bo ja na diecie teraz
Cytat:
Preparat na przyspieszenie porostu włosów. Info o nim i reflekse użytkowniczek znajdziesz w wątku "sposoby na przyspieszenie porostu włosów"
Skład ma bardzo interesujący, tylko cena dość wysoka:/
to ja tez bede kroliczkiem doswiadczalnym i stwierdze czy warte to bylo 90zl moglabym miec taki wynik jak tulipanna
Stary 2008-03-03, 14:53   #899
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Ja siebie tez nie xD a jak dlugie juz masz bo tez zapuszczasz xD ?
Ja mam włosy po pas

Aha, Kasiu
miałaś kiedyś pochwalić się włoskami bez skrętów, po podcięciu Jest jeszcze szansa ?

Stary 2008-03-03, 14:55   #900
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam włosy po pas

Aha, Kasiu
miałaś kiedyś pochwalić się włoskami bez skrętów, po podcięciu Jest jeszcze szansa
Marzenko, a ja Twoich włosów nie widziałam chyba? Możliwe, że umknęły mojej uwadze

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości