|
|
#2431 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio lepszej pasztetowej nie jadłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas jest pasztetowa i tyle xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po szkole rodzenia, jakos z 2x6h zrobilo sie 3x3h... ale materiał przerobiony ![]() po sr pojechalismy zobaczyc szpital wybralam ze tam bede rodzic ![]() sa sale rodzinne i boksy... boksy wyobrazalam sobie koszmarnie a to sale po 16m^2, kazda normalnie wyposażona tylko nie ma miedzy nimi drzwi i mozna z 1 do drugiej isc (przejscie nie jest na wysokosci lozka) wiec jedyne co to ze słychac co sie dzieje obok... (ja sobie wyobrazalam lozko kolo lozka, parawan/murek i heja ... i mowiac szczerze sala "boks" spodobala mi sie bardziej niz rodzinna bo boksy są nowe... a rodzinna to brzoskwinia na scianach, prl na maxa... tyle tylko ze w rodzinnej kanapa, moze maz usiasc na luzie i swoj prysznic ![]() wiec tak oto mam wybrany szpital
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
moze teraz? Ta z samymi szladami i uchwyt nie różowy a grafitowy.
|
|
#2438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem. Możemy Cię uspokajać, ale prawda jest taka, że jak kłucia nie przejdą, to będziesz się denerwować. Wiem po sobie, że jak dziecko się długo nie rusza, to jestem w panice i robię wszystko, żeby coś tam odkopał. Ciężko się zebrać, ale jak trzeba, to koniecznie na IP i jedynie to Cię uspokoi. Wierzę, że będzie ok. Zwłaszcza, że chyba najbardziej tutaj o siebie dbasz (żywienie itp.) i masz pojęcie o zdrowiu. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. V
Zuza albo MartaMagda, wyrobilam ciasto, jutro chce wykrajac formy, to mam je dac do lodowki czy zamrazarki?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Mariea wszystko misi byc dobrze! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten bliżej, czy z dojazdem?ps. ostatnio myślałam o tym, czy dajesz radę nie spać na plecach? miałaś takie przykazanie od gin chyba? ![]() Kiciulec super ta komoda, taka inna, ciekawa
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż jeszcze nie wiem ale kiedyś będziemy mieć w w łazience same "krzyształowe" ![]() Karol się tak rozpycha jakby pępkiem chciał wyjść :P
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-12-03 o 20:57 |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mąż testował droge wioskami dookoła miasta i jest 30min.. wiadomo droga wioskowa ale tragedii nie ma ![]() generalnie z moim nie spaniem na plecach jest problem bo: mi spanie na plecach nie przeszkadza wiec w nocy jak sie przekrece to mi nic nie dokucza i tak niestety spie.. ale zasnac umiem bez tego. ah dla mnie "nie na plecach" =na lewym boku albo na plecach ale pod prawym posladkiem mam zrolowana kołdrę, tak zeby tą prawą strone uniesc ![]() musze lekarza dopytac co o tym mysli i jeszcze jak w mojej sytuacji wypada spanie w ogole na prawym boku... zasnac umiem, noca nie mam kontroli, ale budze sie siusiu 3-4-5razy wiec wtedy "od nowa" sie pilnuje...
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podczas wałkowania wyciągała partiami ale miałam już ciasto schłodzone wcześniej na balkonie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ehh a my dziś pół dnia ogladalismy dzialki, wybraliśmy projekt domu który nam odpowiada po małych zmianach, a potem zaczęłam sobie to rysować na kartce i okazało się, że nic nie pasuje, warunki zabudowy są chore i w ogóle wszystko co sobie umyslilam w głowie jakbym to widziała o kant tyłka roztrzaskac... jeszcze mąż mi ciśnienie podniósł przy tym - ciąża to okropny stan pod względem trzymania nerwów na wodzy - czasami wystarcza u mnie 2 słowa i już jestem bojowo nastawiona
|
|||
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da się kontrolować
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, daj znać koniecznie co i jak! Tzn. na pewno dobrze, ale odezwij się do nas 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, trzymaj sie!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jedzenia, to różnie. Raz moge nic nie jesc, a czasem po godzinie burczy mi w brzuchu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
pamiętaj, ze wszystkie rodzimy po Sylwestrze Cytat:
Pojechałam dzisiaj do galerii. Kupilam w Tk maxxie taka cudna sukienkę na 3 miesiace. Nie wiem na jaka uroczystość Mała ja założy, ale była taka piekna ze nie mogłam sie oprzeć ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Co do projektu, to tak sie czasem mozna wkopać, ze plan zagospodarowania jedno, a wymarzony projekt to drugie. Jeszcze trzeba zwracać uwagę na wszystko, odsunięcie od granicy, linię zabudowy itp. |
||||||
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to są te gryzaki do lozeczka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam kiedys ze niektóre mamy po prostu owijaja bandażem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2016-12-03 o 21:38 |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już widziałam pożarte łóżeczka niech też ochroni przed zjedzeniem farby
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie takie osłonki się montuje w którym miesiacu? Jak dziecko ma 9-10 miesięcy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My nie mieliśmy tego i łóżeczko nie jest na szczęście pogryzione, bo nasz wolał gryźć wszelkie zabawki. |
||
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie każde dziecko będzie gryzło barierkę, ale w razie W kupimy. Pewnie jak się podnosi już i ząbkuje
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea trzymam kciuki Kochana ! Na pewno wszystko ok bedzie !
lepiej jechac sprawdzic !
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Jesteśmy po pierwsym spotkaniu w szkole rodzenia, było o oznakach porodu, kiedy jechać do szpitala, co wziąć, ćwiczyliśmy oddychanie, a na następnych zajęciach ręcznik i oliwka i będzie masowanko zaskoczyła mnie informacja o ciepłym szlafroku, bo jednak zawsze czytałam, że w szpitalu jest mega ciepło. Położna powiedziala, ze po porodzie kobietom często jest zimno i właśnie gruby się przyda. Więc już sama nie wiem ![]() w lidlu chciałam sobie kupić flanelowa koszule do karmienia i oczywiście zostały same xs ![]() coś nie mam szczęścia ostatnio jak nie komoda, to koszula nic nie mogę upolowac. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to co i ile my teraz kupujemy to jest naprawde duzo ![]() Cytat:
polecam http://www.mojewypieki.com/przepis/m...we-na-maslanceCytat:
swoja droga poczytałam na fb, że na kamieńskiego raczej też ze znieczuleniem nie ma już problemuuCytat:
Cytat:
Też dzisiaj kilka razy miałam takie kłucie raz az się zgiełam, ale nie trwało to długo. Też się troche wystraszyłam Ponoć przepowiadajace (wg tego co wczoraj mówiła położna) to własnie takie igiełki nisko, ale sa nieregularne i do 20 sekund trwaja Cytat:
A z położna ze sr dogadałaś się? ja na 1 zajeciach nie chciałam nic pytać. Położna z kamieńskiego zostawiasz na wszelki wypadek?
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, doczytałam teraz. Trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Ostatni goście poszli o 23.00 ![]() boli mnie wszystko!
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtek tak szaleje, że spać nie mogę, juz mnie caly prawy bok boli od rozpychania się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

). Negowała wszystko co uczyła nas położna, ale tak walczyłam jak lwica i w końcu odpuściła. Nie dam się 
buziaki dla Was 

ten bliżej, czy z dojazdem?

Ja naleze do wysokich kobiet wiec dzidzi pewnie po mnie bedzie duze.