|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
|
|
|
#602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I ja mu wierzę. Skoro on mnie akceptuje i wielu niedosnonałości nie dostrzega, to dlaczego ja mam sobie tym zawracac głowe? Mężczyźni tez mają kompleksy... Czasem mi marudzi, że to ma za duże, tamto za małe Więcej wiary w siebie MAGiALENO . A na efekty ładnego i zgrabnego ciała trzeba poczekać i włożyć w to trochę wysiłku.
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez starsznie wolno chodzi
|
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie zwolnił wizaż, tylko kiedy klikam na wyślij odpowiedź, to za pierwszym razem, nie zadziała, dopiero za drugim i wtedy dubluje posty
. W ogóle mam problem z netem, bo mi się ciągle rozłącza. Czekam na mikrofiltry i się chyba nie doczekam ich pojawienia. Jeśli one nie pomogą, to juz nie wiem, co zrobić...
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jestes dla niego atrakcyjna skoro chce abys byla jego zona |
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestescie kochane. baaaaardzo!!! oj, ale już skończmy ten temat.
|
|
|
|
|
#607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam dla niego pierwsza ... niestety ja juz wczesniej to robilam...teraz strasznie zaluje...ochh gdyby cofnac czas.... Ale zapomnialam o tym...i czuje sie jakbym sie kochala z moim od zawsze i tylko z nim my tez bylismy 2 miesiace razem hehehe akurat chata wolna a ja zakochana na maksa w nim nigdy mnie tak nie wzielo..mowia ze jak sie szybko pojdzie z kims do lozka to facet zostawia dziewczyne szybko...no my jestesmy prawie 4 lata matko ja tak samo i jeszcze jak ma wylaczony telefonCytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam sale fotografa kamerzyste teraz czas na orkiestre aha i mam welon ![]() Cytat:
przytylam 10 kg a ten gada ze nic nie widac...ze jestem cudowna i sobie wmawiam... no ale ja w spodnie dopiac sie nie moge hehehe
|
|
|
#608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(19) Aż mi głupio się zrobiło.![]() Cytat:
![]() Cytat:
(tzn. ja to już była apartka )Strippi, wszyscy się tu o Ciebie martwili, gdzie się podziewałaś
|
|||
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My też taką mamy ![]() No tak, tutaj komentarz jest zbędny
|
||
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Wprawdzie ja będę żonką tydzień wcześniej, ale tak patrzyłam na kalendarz i 08.08. jest najbardziej popularnym dniem na naszym wątku
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam grubsze i żyją nie ma co się dołować i niepotrzebnie nakręcać Skoro Tż kocha to kocha i koniec ![]() Witaj Strippi gdzie ześ się ukrywala tyle czasu?? |
|
|
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez bardzo sie podoba data 8.8.2009 ale niestety na ta date juz dawno sa w mojej sali pozajmowane miejsca takze nie mielismy szans
a tak fajnie - dwie osemeczki jak dwie nieskonczonosci :P ale co tam, mozna sie tez zenic 13 nie ;P
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
no czesc kochane...
![]() w sobote moja siorka miala 18 nastke...i spalam u tżta a wczoraj byłam w pracy..dopiero po 21:00 zagladnelam na forum a tuu az 5 stron :d hehe no to zaczelam wszystko czytac mialam tego sporo ![]() u mnie oki czekam na moj welon bo juz wczoraj dziewczyna mi go wyslala ojjj nie moge sie doczekac az go rozpakuje ![]() teraz tez do pracy uciekam na 7:00 ...caly tydzien mam tak... na dodatek jestem znowu chora i ledwo co daje rade tam wysiedziec. Kaszel to tak mnie meczy ze szok... a jeszcze rybka mi zdycha i mi smutno... na szczescie reszta 12 rybek ma sie dobrze no i co najpiekniejsze dzis spotkam sie z moim K bo wczoraj byl w pracy a on pracuje 24h...wiec jak wczoraj poszedl na 8:00 to dzis o 8:00 skonczy.. no ale jeszcze pozniej rozliczenie wiec tak o 10:00 jest w domu... buziaki kochane
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi mam nadzieje, ze jak welon dojdzie, to wkleisz fotkę jak sie w nim prezentujesz
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
my chcieliśmy braać ślub w kwetniu, ale rodzice stwierdzili,że to nie wiadomo jaka pogoda będzie i że być może trzeba będzie płaszcze mieć. 08.08.2009 r. - zastanawialiśmy się i nad tą datą.
ale, że my jesteśmy niecierpliwi, to nie za bardzo chcielismy aż o tyle przesuwać. no i znaleźliśmy 06.06.2009 r.
|
|
|
|
#617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Waga nie świadczy o atrakcyjności, tym czymś, co pociąga Twojego mężczyznę w Tobie Jest taka piękna pogoda, pospaceruj, przytul się do brzozy, naładuj sie pozytywną energią i wszystko od razu wyda się łatwijsze i barwniejsze .
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
rozbrające...
Cytat:
przy okazji troszkę kalorii zrzucę.
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mam długie i szczupłe stopy i czasem porównuje je ze stopami TŻ-ta
. Ale staram się nie wspominać o swoich małych kompleksikach. On i tak na to nie zwraca uwagi, a ja wolę robić ciekawsze rzeczy, niż się zamartwiać tymi kwestiami .Cytat:
. Kwadrans szybkiego marszu bardzo mnie odpręża. Życzę Ci zatem miłego spacerku .
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już widzę jak bedziesz latać w tym welonie po domku ![]() Biedny ten Twoj Tż, że musi siedzec 24 h w pracy pewnie to bardzo męczące jest, nio ale potem pewnie ma tez jakies dni wolne to macie wiecej czasu dla siebie i na odpoczynek A jak dostal ta lepszą pracę w koncu czy jeszcze nic nie wiadomo?Cytat:
a on wcale tak nie myslal, tylko myslal ze jak Ci przyzna racje to dasz mu spokoj
|
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Mu dziś idziemy szukać kamerzysty i przy okazji może fotografa, nie jesteśmy jeszcze zdecydowane. Trzymajcie kciuki, żeby mi się coś spodobało ![]() Ja mam tak samo rozmiar 41/42, ale wąskie. CZasami buty mi spadają, bo są za szerokie ![]() strippi zazdroszczę welonu, ja bym chyba codziennie w nim spacerowała po domu. Co do diety, to muszę schuść ok 10 kg. , ale jakiś leniwiec jestem.Milego dnia. |
|
|
|
#623 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do diet to ja tez mam sporo kliogramow do zrzucenia- raz idzie mi lepiej raz gorzej. Od listopada 2006 schudlam jakies 12 kg ale jeszcze przynajmniej 10 kg by sie przydalo schudnac Od jakiego tygodnia znow bardziej sie przykladam do zdrowego jedzenia, wiec mam nadzieje ze wkrotce znow bedzie widac efekty
|
||
|
|
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie
Fajnie, że będziemy ślubować w tym samym dniu. A co do popularności to właśnie ją odczuwam. Dzwoniliśmy do kilku zespołów muzycznych i część już ma zajęty ten termin. Na szczęście znalazł się fajny zespół polecany przez znajomych i mają wolny termin wstępnie go zarezerwowaliśmy i teraz czekamy aż nam pokażą płytke z wesela, na którym grali. Wczoraj dzwoniłam do jednego zespołu, ale muszę przyznać iż pomimo tego, że mu się podobali to ich nie weźniemy. Właściciel chciał szybko wszystko załatwić, już jutro podopisywać umowę, niby fajnie że taki konkretny, ale jak pytałam czy możemy zobaczyć jak grają to odpowiedział, że nie, że muszą mi starczyć nagrania z internetu, nie zaproponował żebyśmy zobaczyli ich gdzieś jak grają, no i w ogóle odniosłam takie wrażenie jakby to on się na wszystkim znał, wiedział wszystko najlepiej. Mówię wam jak nas poganiał żebyśmy się decydowali, jak zaproponowałam spotkanie na którym byśmy omówili wszystko to on, że nie, że ma napięty grafik itd. Ale do jasnej anielki my też czasu nie mamy, nie leże bykiem w domu, żeby mieć czas zawsze i wszędzie. Koniecznie mu zależało, żeby spotkać się do końca tyg. choć nam zbytnio to nie pasuje. Koniec końców dziś dzwonimy do niego i mówimy, że rezygnujemy. Cytat:
Będzie dużo relacji![]() No faktycznie Fajne skojarzenie![]() Cytat:
My w przyszłym tygodniu też wyruszyć musimy na zwiady do kamerzystów i fotografów![]() Cytat:
Jak przygotowania do ślubu cywilnego?
|
|||
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tego co tak sie spieszyl to tez bym na Twoim miejscu nie wziela, jakos to podejrzanie wyglada jak tak szybko chce spisac umowe bez pokazania na zywo jak graja ![]() A przygotowania, hmm, tak sobie... No wiec mamy problem z restauracja bo ta ktora na poczatku chcielismy ma w tym czasie za malo personelu (tak nam przynajmniej powiedzieli). Zatrudnilismy wiec moja przyszla tesciowa zeby sie tym zajela bo ona jest tam na miejscu (slub bedzie na poludniu Niemiec a my mieszkamy w Zaglebiu Ruhry). Mam nadzieje ze cos zalatwi do soboty bo wtedy mamy zaproszenia drukowac i musimy miec konkrety A w przyszlym tygodniu jedziemy wlasnie do przyszlych tesciow (i spedzimy tam swieta wielkanocne), wtedy tez rozwieziemy po rodzince TZta zaproszenia. A sukienki jak nie mialam , tak nie mam. Chyba dopiero na poczatku kwietnia w Polsce kupie Moze to i lepiej bo moze jeszcze schudne troszke do tego czasu
|
|
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiąc o welonie, a tym bardziej go przymierzając, odniosłabym wrażenie, że ślub tuż, tuż To takie "zbliżenie" do tego dnia.![]() Porównując: gdy jest zima i oglądam fotografie z lata, to wydaje mi się, że lato jest za oknem i na dodatek wtedy jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać gdy ono nastanie. Może głupie porównanie, ale tak jakoś mnie natchęło . No i nie mogę sie doczekać tych pięknych, upalnych, wakacyjnych dni![]() Cytat:
) Ale takoś mnie to zaciekawiło. Może się mylę? A może to było celowe.![]() Proszę się nie obrazić.
|
||
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze piszecie o stopach
![]() a wiec mój TZ ma rozmiar 46/47 a ja mam nie dośc ze szczupła noge i wsyztskie buty mi odstaja, to jeszcze rozmiar 35/36 wiecie jaki problem z butami mam
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
a propos butów...
widziałam w ulotce z butami ślubnymi "ryłko" piękne buty, na niskim obcasie (takie w sam raz, bo TŻ prawie równy ze mną), ale u mnie w mieście w sklepach "ryłko" ich nie ma. ![]() dopisek: chciałam Wam je pokazać, ale nie ma ich też na stronie "ryłko".
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chyba bede chciała do slubu buty na małym obcasie ze nie ze wzgledu na TZ (bo on am 190cm i 20cm wiecej ode mnie) ale ze względu na wygode
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mp3 na internecie to nie to samo bo wiadomo, ze zespol moze je nagrac nawet 5000 razy az mu dobrze wyjdzie i wstawic se na stronke ![]() Ale powiem szczerze ze zespoly tak bardzo czesto chyba traktuja swoich potencjalnych klientow. Bo jak my zalatwialismy zespol (a nie znalismy w zasadzie zadnego z mojego regionu ktory by nam się podobal) i tez chcielismy posluchac na zywo lub zobaczyc wideo to obdzwonilismy chyba z 20 roznych zespolow, z ktorych wlasciwie tylko 2!!!! byly gotowe się z nami spotkac i zaprezentowac co potrafia! Pozostala czesc albo zupelna olewka, albo kazali nam przyjsc w maju/czerwcu na jakies wesele. To nas za bardzo nie urzadzalo bo Tż koncem lutego wyjeżdzal na Anglii i musielismy mieć coś wybrane do tego czasu. Koniec koncow spotkalismy sie z 1 zespolem ale za bardzo nam sie nie podobal, drugi obejrzelismy na kasecie ze slubu kolezanki, ale tez jakos srednio ;P i mamy soliste ;P ale spiewa tak fajnie ze jak go sluchalam to az mialam ciarki koles jest sprawdzony i podobno super sie przy nim wszyscy bawia, tylko troche glupio ze jest sam nio ale trudno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

. Czy ttylko mnie tak wizaż dzisiaj działa?

. I ja mu wierzę. Skoro on mnie akceptuje i wielu niedosnonałości nie dostrzega, to dlaczego ja mam sobie tym zawracac głowe? Mężczyźni tez mają kompleksy... Czasem mi marudzi, że to ma za duże, tamto za małe
. A na efekty ładnego i zgrabnego ciała trzeba poczekać i włożyć w to trochę wysiłku.

Jak sie kocha to sie akceptuje takie rzeczy, tak mi sie wydaje.
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam 

(19) Aż mi głupio się zrobiło.

, ale jakiś leniwiec jestem.
Od jakiego tygodnia znow bardziej sie przykladam do zdrowego jedzenia, wiec mam nadzieje ze wkrotce znow bedzie widac efekty