Panny Młode 2009 cz.II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-10, 20:30   #601
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość

Wybaczcie te duble, ale coś mi się dzieje z netem . Czy ttylko mnie tak wizaż dzisiaj działa?
U mnie wizaż też ciężko chodzi, może serwery są przeciążone
Stary 2008-03-10, 20:33   #602
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
chciałabym, żeby było widać...
nie przejmowałabym się, gdyby to teraz tak powiedział, ale on tak zawsze mówi. jak przytyłam 4 kg, to też było, ze nic nie widać, ajk wszystkie spodnie miałam za ciasne.
a już w ogóle jeśli chodzi o... no wiecie...
Ja uważam czasami, że mam za mały biust i marudze momentami narzeczonemu, a on się śmieje i mówi, że dla niego moje piersi są po prostu idealne . I ja mu wierzę. Skoro on mnie akceptuje i wielu niedosnonałości nie dostrzega, to dlaczego ja mam sobie tym zawracac głowe? Mężczyźni tez mają kompleksy... Czasem mi marudzi, że to ma za duże, tamto za małe , a ja mu wtedy odpowiadam, że wszystko ma śliczne i odpowiednie, że taki mnie pociąga i nic w nim nie zmieniłabym .

Więcej wiary w siebie MAGiALENO . A na efekty ładnego i zgrabnego ciała trzeba poczekać i włożyć w to trochę wysiłku.
Stary 2008-03-10, 20:34   #603
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
mi tez starsznie wolno chodzi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 20:40   #604
keira24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mi tez starsznie wolno chodzi
U mnie nie zwolnił wizaż, tylko kiedy klikam na wyślij odpowiedź, to za pierwszym razem, nie zadziała, dopiero za drugim i wtedy dubluje posty . W ogóle mam problem z netem, bo mi się ciągle rozłącza. Czekam na mikrofiltry i się chyba nie doczekam ich pojawienia. Jeśli one nie pomogą, to juz nie wiem, co zrobić...
Stary 2008-03-10, 21:08   #605
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabym, żeby było widać...
nie przejmowałabym się, gdyby to teraz tak powiedział, ale on tak zawsze mówi. jak przytyłam 4 kg, to też było, ze nic nie widać, ajk wszystkie spodnie miałam za ciasne.
a już w ogóle jeśli chodzi o... no wiecie...
to, że nawet jeśli przytyjesz, a on tego nie zauwaza to oznacza, ze on Cie kocha poprostu taka jaką jesteś. Nie kocha Cie za Twoj wygląd, ktory jest kwestią względną i kruchą, ale za to kim jesteś, co masz w serduszku, za Twoje zachowanie itd. I to czy przytyjesz czy schudniesz nie ma dla niego kompletnie znaczenia. Moim zdaniem tylko pozazdroscic takiego faceta a nie wkurzac sie na niego Na pewno jestes dla niego atrakcyjna skoro chce abys byla jego zona
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:22   #606
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Coś Ci nie przechodzi przez usta słowo "seks":P Uważasz, że w łóżku też jesteś dla niego mało pociągająca?
gdybyście mnie zobaczyły przekonałybyście się, że nie jestem atrakcyjna. jak ja ważę... 58 kg przy wzroście 161 cm.
jestescie kochane. baaaaardzo!!!
oj, ale już skończmy ten temat.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 21:36   #607
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
No widze ze ciekawy temat rozkrecilyscie
My tez nie czekalismy do slubu. Nie bylismy dla siebie tym "pierwszym/pierwsza" i nie uwazam zeby to bylo jakos obrzydliwe albo cos... Jak sie kocha to sie akceptuje takie rzeczy, tak mi sie wydaje.
A czy nasze rodzinki wiedza? No chyba sie nie ludza ze jest inaczej bo mieszkamy razem juz od ponad roku...
to tak ja u mnie...
ja bylam dla niego pierwsza ...
niestety ja juz wczesniej to robilam...teraz strasznie zaluje...ochh gdyby cofnac czas....
Ale zapomnialam o tym...i czuje sie jakbym sie kochala z moim od zawsze i tylko z nim

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
my tez bylismy 2 miesiace razem hehehe akurat chata wolna a ja zakochana na maksa w nim nigdy mnie tak nie wzielo..
mowia ze jak sie szybko pojdzie z kims do lozka to facet zostawia dziewczyne szybko...no my jestesmy prawie 4 lata

Cytat:
oo ja tez nienawidze jak sie TZ spóźnia.
matko ja tak samo i jeszcze jak ma wylaczony telefon
Cytat:
Napisane przez *majeczka* Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta chciałabym do Was dołączyć bo mój ślub będzie 08.08.2009)
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez sabka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! czytam wasz wątek i myślę że jest super, więc postanowiłam do was dołączyć. Mój ślub odbędzie się 25 lipca 2009 i tak jak Wy już ie mogę się doczekać.
Mam do was pytanie, czy macie już zarezerwowane wszystko, chodzi mi o salę, orkiestrę, fotografa itd. My na razie tylko salę zarezerwowaliśmy bo z tym był największy problem i zastanawiam się czy resztę też już trzeba załatwiać. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
witaj z nami
ja mam sale
fotografa
kamerzyste

teraz czas na orkiestre

aha i mam welon

Cytat:
oj... bo będzie mi wmawiał, ze widać efekty odchudzania skoro czuję po ubraniu, że mam boki większe niż miałam jeszcze ze dwa tygodnie temu.
teraz jestem pewna: już go nie pociągam. nawet nie powie szczerze, co myśli.
kochana nie martw sie u mnie jest tak samo
przytylam 10 kg a ten gada ze nic nie widac...ze jestem cudowna i sobie wmawiam...
no ale ja w spodnie dopiac sie nie moge hehehe
Stary 2008-03-10, 21:45   #608
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Właśnie tak się teraz zastanawiam, że jesteśmy w różnym wieku, ale wszystkie 20+. Jedne z nas mają 20 lat, a inne 29, bo taka jest chyba największa różnica, ale mimo to, mam wrażenie, że wszystkie się świetnie dogadujemy i nie widać tej różnicy. To tak, jakbyśmy były w tym samym wieku i to takie fajnie. Coś mnie naszło na refleksje
No chyba jestem wyjątkiem od normy. (19) Aż mi głupio się zrobiło.

Cytat:
Napisane przez *majeczka*
Witam

Cytat:
Napisane przez anuulaa
Jak zakładałam aparat na zęby 2 miesiące temu, to myślałam, że dzięki niemu schudnę, ale gdzie tam....taki łasuch ze mnie, że taki aparat to pikuś
Witam w klubie aparatek (tzn. ja to już była apartka )

Strippi, wszyscy się tu o Ciebie martwili, gdzie się podziewałaś
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 22:03   #609
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie zwolnił wizaż, tylko kiedy klikam na wyślij odpowiedź, to za pierwszym razem, nie zadziała, dopiero za drugim i wtedy dubluje posty . W ogóle mam problem z netem, bo mi się ciągle rozłącza. Czekam na mikrofiltry i się chyba nie doczekam ich pojawienia. Jeśli one nie pomogą, to juz nie wiem, co zrobić...
U mnie wizaż rzadko kiedy źle chodzi, ale za to nasza-klasa...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 22:06   #610
annfas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majeczka* Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Witam

Wiadomość z ostatniej chwili Mamy sale I to w tym terminie co chcieliśmy, czyli 08.08.2009 Wcześniej już o tym pisałam, ale teraz wszystko załatwione, ale jestem happy
widzę, że data 08.08.2009 bardzo popularna My też taką mamy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
U mnie wizaż rzadko kiedy źle chodzi, ale za to nasza-klasa...
No tak, tutaj komentarz jest zbędny

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 22:09   #611
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
widzę, że data 08.08.2009 bardzo popularna My też taką mamy (...)
Wprawdzie ja będę żonką tydzień wcześniej, ale tak patrzyłam na kalendarz i 08.08. jest najbardziej popularnym dniem na naszym wątku. Oj, będzie się działo
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 22:16   #612
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
gdybyście mnie zobaczyły przekonałybyście się, że nie jestem atrakcyjna. jak ja ważę... 58 kg przy wzroście 161 cm.
kochana ja ważę 57 kg przy wzroście 165 (tak więc porównywalnie do Ciebie) a wcale się za grubą i nieatrakcyjną nie uważam ;P nooo wprawdzie czasem sobie ponarzekam ze bym chciala ważyć 50 kg ale generalnie nie jest zle widzialam grubsze i żyją nie ma co się dołować i niepotrzebnie nakręcać Skoro Tż kocha to kocha i koniec ok koniec tematu

Witaj Strippi gdzie ześ się ukrywala tyle czasu??
Stary 2008-03-10, 22:23   #613
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

mi tez bardzo sie podoba data 8.8.2009 ale niestety na ta date juz dawno sa w mojej sali pozajmowane miejsca takze nie mielismy szans
a tak fajnie - dwie osemeczki jak dwie nieskonczonosci :P

ale co tam, mozna sie tez zenic 13 nie ;P

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 06:32   #614
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Strippi, wszyscy się tu o Ciebie martwili, gdzie się podziewałaś
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Witaj Strippi gdzie ześ się ukrywala tyle czasu??
no czesc kochane...
w sobote moja siorka miala 18 nastke...i spalam u tżta a wczoraj byłam w pracy..dopiero po 21:00 zagladnelam na forum a tuu az 5 stron :d hehe no to zaczelam wszystko czytac mialam tego sporo

u mnie oki
czekam na moj welon bo juz wczoraj dziewczyna mi go wyslala ojjj nie moge sie doczekac az go rozpakuje

teraz tez do pracy uciekam na 7:00 ...caly tydzien mam tak...
na dodatek jestem znowu chora i ledwo co daje rade tam wysiedziec.
Kaszel to tak mnie meczy ze szok...

a jeszcze rybka mi zdycha i mi smutno...
na szczescie reszta 12 rybek ma sie dobrze

no i co najpiekniejsze dzis spotkam sie z moim K
bo wczoraj byl w pracy a on pracuje 24h...wiec jak wczoraj poszedl na 8:00 to dzis o 8:00 skonczy.. no ale jeszcze pozniej rozliczenie wiec tak o 10:00 jest w domu...
buziaki kochane
Stary 2008-03-11, 06:53   #615
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strippi mam nadzieje, ze jak welon dojdzie, to wkleisz fotkę jak sie w nim prezentujesz

Stary 2008-03-11, 07:48   #616
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że data 08.08.2009 bardzo popularna
my chcieliśmy braać ślub w kwetniu, ale rodzice stwierdzili,że to nie wiadomo jaka pogoda będzie i że być może trzeba będzie płaszcze mieć. 08.08.2009 r. - zastanawialiśmy się i nad tą datą.
ale, że my jesteśmy niecierpliwi, to nie za bardzo chcielismy aż o tyle przesuwać. no i znaleźliśmy 06.06.2009 r.

Stary 2008-03-11, 08:20   #617
keira24
Zadomowienie

Cytat:

Waga nie świadczy o atrakcyjności, tym czymś, co pociąga Twojego mężczyznę w Tobie . Dla TŻ-ta jesteś urocza i śliczna, tylko nie powtarzaj mu ciągle, że tu masz defekt, a tam to lepiej niech nie patrzy. Faceci są ślepi na te kwestie, ale jak im się wiecznie mówi, że coś jest nie tak w nas, to w końcu dla świętego spokoju i żeby nie być nękanymi powiedzą, że: "tak, kochanie masz tluszczyk na brzuszku, tak, słonko tu masz cellulit, tak, skarbie widzę Twoje długie stopy"

Jest taka piękna pogoda, pospaceruj, przytul się do brzozy, naładuj sie pozytywną energią i wszystko od razu wyda się łatwijsze i barwniejsze .
Stary 2008-03-11, 08:26   #618
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
skarbie widzę Twoje długie stopy"
rozbrające...
Cytat:
Jest taka piękna pogoda, pospaceruj, przytul się do brzozy, naładuj sie pozytywną energią i wszystko od razu wyda się łatwijsze i barwniejsze .
akurat jak czytałam te słowa, to zadzwonił TZ, że zostaje w pracy do 19:00. natchnęłaś mnie, żeby ze swojej pracy (a kończę o 18:00) przejść się spacerkiem po niego.
przy okazji troszkę kalorii zrzucę.

Stary 2008-03-11, 08:40   #619
keira24
Zadomowienie

Cytat:
rozbrające...
Ja mam długie i szczupłe stopy i czasem porównuje je ze stopami TŻ-ta . Ale staram się nie wspominać o swoich małych kompleksikach. On i tak na to nie zwraca uwagi, a ja wolę robić ciekawsze rzeczy, niż się zamartwiać tymi kwestiami .

Cytat:
akurat jak czytałam te słowa, to zadzwonił TZ, że zostaje w pracy do 19:00. natchnęłaś mnie, żeby ze swojej pracy (a kończę o 18:00) przejść się spacerkiem po niego.
przy okazji troszkę kalorii zrzucę.
Ja teraz już wracam tylko pieszo z pracy . Kwadrans szybkiego marszu bardzo mnie odpręża. Życzę Ci zatem miłego spacerku .
Stary 2008-03-11, 08:43   #620
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam długie i szczupłe stopy
to tak jak ja.

Stary 2008-03-11, 10:05   #621
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no czesc kochane...
w sobote moja siorka miala 18 nastke...i spalam u tżta a wczoraj byłam w pracy..dopiero po 21:00 zagladnelam na forum a tuu az 5 stron :d hehe no to zaczelam wszystko czytac mialam tego sporo

u mnie oki
czekam na moj welon bo juz wczoraj dziewczyna mi go wyslala ojjj nie moge sie doczekac az go rozpakuje

bo wczoraj byl w pracy a on pracuje 24h...wiec jak wczoraj poszedl na 8:00 to dzis o 8:00 skonczy.. no ale jeszcze pozniej rozliczenie wiec tak o 10:00 jest w domu...
buziaki kochane
heheh to już widzę jak bedziesz latać w tym welonie po domku

Biedny ten Twoj Tż, że musi siedzec 24 h w pracy pewnie to bardzo męczące jest, nio ale potem pewnie ma tez jakies dni wolne to macie wiecej czasu dla siebie i na odpoczynek A jak dostal ta lepszą pracę w koncu czy jeszcze nic nie wiadomo?

Cytat:
Waga nie świadczy o atrakcyjności, tym czymś, co pociąga Twojego mężczyznę w Tobie . Dla TŻ-ta jesteś urocza i śliczna, tylko nie powtarzaj mu ciągle, że tu masz defekt, a tam to lepiej niech nie patrzy. Faceci są ślepi na te kwestie, ale jak im się wiecznie mówi, że coś jest nie tak w nas, to w końcu dla świętego spokoju i żeby nie być nękanymi powiedzą, że: "tak, kochanie masz tluszczyk na brzuszku, tak, słonko tu masz cellulit, tak, skarbie widzę Twoje długie stopy"

popieram w 100 % faceci takich defektow nie zauwazaja dopoki same im nie zwrocimy na to uwagi i nie powtarzamy w kolko, ze to czy tamto mamy za grube. Facet kilka razy powie Ci: kochanie jesteś piekna i szczupla, ale jak bedzie slyszal po raz 10, że jednak tu jest troche za duzo tluszczyku to dla swietego spokoju przyzna Ci racje i będzie jeszcze gorzej ;P bo tym razem bedziesz miala pretensje do niego ze uwaza Cie za grubasa i nie jestes dla niego atrakcyjna a on wcale tak nie myslal, tylko myslal ze jak Ci przyzna racje to dasz mu spokoj
Stary 2008-03-11, 11:15   #622
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam.
Mu dziś idziemy szukać kamerzysty i przy okazji może fotografa, nie jesteśmy jeszcze zdecydowane.
Trzymajcie kciuki, żeby mi się coś spodobało

Cytat:
to tak jak ja.
Ja mam tak samo rozmiar 41/42, ale wąskie. CZasami buty mi spadają, bo są za szerokie

strippi zazdroszczę welonu, ja bym chyba codziennie w nim spacerowała po domu.

Co do diety, to muszę schuść ok 10 kg. , ale jakiś leniwiec jestem.

Milego dnia.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 12:44   #623
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
Strippi mam nadzieje, ze jak welon dojdzie, to wkleisz fotkę jak sie w nim prezentujesz
Popieram, Strippi czekamy na zdjecia

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam.
Mu dziś idziemy szukać kamerzysty i przy okazji może fotografa, nie jesteśmy jeszcze zdecydowane.

Ja mam tak samo rozmiar 41/42, ale wąskie. CZasami buty mi spadają, bo są za szerokie

strippi zazdroszczę welonu, ja bym chyba codziennie w nim spacerowała po domu.

Milego dnia.
No wiec trzymam kciuki

Co do diet to ja tez mam sporo kliogramow do zrzucenia- raz idzie mi lepiej raz gorzej. Od listopada 2006 schudlam jakies 12 kg ale jeszcze przynajmniej 10 kg by sie przydalo schudnac Od jakiego tygodnia znow bardziej sie przykladam do zdrowego jedzenia, wiec mam nadzieje ze wkrotce znow bedzie widac efekty
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 13:05   #624
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że data 08.08.2009 bardzo popularna My też taką mamy
No faktycznie Fajnie, że będziemy ślubować w tym samym dniu. A co do popularności to właśnie ją odczuwam. Dzwoniliśmy do kilku zespołów muzycznych i część już ma zajęty ten termin. Na szczęście znalazł się fajny zespół polecany przez znajomych i mają wolny termin wstępnie go zarezerwowaliśmy i teraz czekamy aż nam pokażą płytke z wesela, na którym grali.
Wczoraj dzwoniłam do jednego zespołu, ale muszę przyznać iż pomimo tego, że mu się podobali to ich nie weźniemy. Właściciel chciał szybko wszystko załatwić, już jutro podopisywać umowę, niby fajnie że taki konkretny, ale jak pytałam czy możemy zobaczyć jak grają to odpowiedział, że nie, że muszą mi starczyć nagrania z internetu, nie zaproponował żebyśmy zobaczyli ich gdzieś jak grają, no i w ogóle odniosłam takie wrażenie jakby to on się na wszystkim znał, wiedział wszystko najlepiej. Mówię wam jak nas poganiał żebyśmy się decydowali, jak zaproponowałam spotkanie na którym byśmy omówili wszystko to on, że nie, że ma napięty grafik itd. Ale do jasnej anielki my też czasu nie mamy, nie leże bykiem w domu, żeby mieć czas zawsze i wszędzie. Koniecznie mu zależało, żeby spotkać się do końca tyg. choć nam zbytnio to nie pasuje. Koniec końców dziś dzwonimy do niego i mówimy, że rezygnujemy.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wprawdzie ja będę żonką tydzień wcześniej, ale tak patrzyłam na kalendarz i 08.08. jest najbardziej popularnym dniem na naszym wątku. Oj, będzie się działo
Dokładnie Będzie dużo relacji

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
a tak fajnie - dwie osemeczki jak dwie nieskonczonosci :P
No faktycznie Fajne skojarzenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam.
Trzymam mocno My w przyszłym tygodniu też wyruszyć musimy na zwiady do kamerzystów i fotografów
Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Co do diet to ja tez mam sporo kliogramow do zrzucenia- raz idzie mi lepiej raz gorzej. Od listopada 2006 schudlam jakies 12 kg ale jeszcze przynajmniej 10 kg by sie przydalo schudnac Od jakiego tygodnia znow bardziej sie przykladam do zdrowego jedzenia, wiec mam nadzieje ze wkrotce znow bedzie widac efekty
No teraz masz motywacje Jak przygotowania do ślubu cywilnego?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 13:20   #625
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
No faktycznie Fajnie, że będziemy ślubować w tym samym dniu. A co do popularności to właśnie ją odczuwam. Dzwoniliśmy do kilku zespołów muzycznych i część już ma zajęty ten termin. Na szczęście znalazł się fajny zespół polecany przez znajomych i mają wolny termin wstępnie go zarezerwowaliśmy i teraz czekamy aż nam pokażą płytke z wesela, na którym grali.
Wczoraj dzwoniłam do jednego zespołu, ale muszę przyznać iż pomimo tego, że mu się podobali to ich nie weźniemy. Właściciel chciał szybko wszystko załatwić, już jutro podopisywać umowę, niby fajnie że taki konkretny, ale jak pytałam czy możemy zobaczyć jak grają to odpowiedział, że nie, że muszą mi starczyć nagrania z internetu, nie zaproponował żebyśmy zobaczyli ich gdzieś jak grają, no i w ogóle odniosłam takie wrażenie jakby to on się na wszystkim znał, wiedział wszystko najlepiej. Mówię wam jak nas poganiał żebyśmy się decydowali, jak zaproponowałam spotkanie na którym byśmy omówili wszystko to on, że nie, że ma napięty grafik itd. Ale do jasnej anielki my też czasu nie mamy, nie leże bykiem w domu, żeby mieć czas zawsze i wszędzie. Koniecznie mu zależało, żeby spotkać się do końca tyg. choć nam zbytnio to nie pasuje. Koniec końców dziś dzwonimy do niego i mówimy, że rezygnujemy.

Dokładnie Będzie dużo relacji

No faktycznie Fajne skojarzenie

Trzymam mocno My w przyszłym tygodniu też wyruszyć musimy na zwiady do kamerzystów i fotografów

No teraz masz motywacje Jak przygotowania do ślubu cywilnego?
No to gratuluje znalezienia zespolu A tego co tak sie spieszyl to tez bym na Twoim miejscu nie wziela, jakos to podejrzanie wyglada jak tak szybko chce spisac umowe bez pokazania na zywo jak graja

A przygotowania, hmm, tak sobie... No wiec mamy problem z restauracja bo ta ktora na poczatku chcielismy ma w tym czasie za malo personelu (tak nam przynajmniej powiedzieli). Zatrudnilismy wiec moja przyszla tesciowa zeby sie tym zajela bo ona jest tam na miejscu (slub bedzie na poludniu Niemiec a my mieszkamy w Zaglebiu Ruhry). Mam nadzieje ze cos zalatwi do soboty bo wtedy mamy zaproszenia drukowac i musimy miec konkrety A w przyszlym tygodniu jedziemy wlasnie do przyszlych tesciow (i spedzimy tam swieta wielkanocne), wtedy tez rozwieziemy po rodzince TZta zaproszenia. A sukienki jak nie mialam , tak nie mam. Chyba dopiero na poczatku kwietnia w Polsce kupie Moze to i lepiej bo moze jeszcze schudne troszke do tego czasu
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 14:57   #626
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no czesc kochane...

u mnie oki

buziaki kochane
Z tym welonem to fajna sprawa. Mówiąc o welonie, a tym bardziej go przymierzając, odniosłabym wrażenie, że ślub tuż, tuż To takie "zbliżenie" do tego dnia.

Porównując: gdy jest zima i oglądam fotografie z lata, to wydaje mi się, że lato jest za oknem i na dodatek wtedy jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać gdy ono nastanie. Może głupie porównanie, ale tak jakoś mnie natchęło. No i nie mogę sie doczekać tych pięknych, upalnych, wakacyjnych dni

Cytat:
Napisane przez Scio
Czy tam nie powinno być "schudnąć"? (Ale się czepiam.) Ale takoś mnie to zaciekawiło. Może się mylę? A może to było celowe. Proszę się nie obrazić.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-11, 15:35   #627
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Widze ze piszecie o stopach

a wiec mój TZ ma rozmiar 46/47
a ja mam nie dośc ze szczupła noge i wsyztskie buty mi odstaja, to jeszcze rozmiar 35/36

wiecie jaki problem z butami mam

Stary 2008-03-11, 15:44   #628
MAGiALENA
Zakorzenienie

a propos butów...
widziałam w ulotce z butami ślubnymi "ryłko" piękne buty, na niskim obcasie (takie w sam raz, bo TŻ prawie równy ze mną), ale u mnie w mieście w sklepach "ryłko" ich nie ma.

dopisek: chciałam Wam je pokazać, ale nie ma ich też na stronie "ryłko".

Stary 2008-03-11, 15:46   #629
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez chyba bede chciała do slubu buty na małym obcasie ze nie ze wzgledu na TZ (bo on am 190cm i 20cm wiecej ode mnie) ale ze względu na wygode

Stary 2008-03-11, 15:55   #630
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
też bym nie wziela tego zespolu ;/ jak można komuś zaufać jak nie chce Ci pokazać chociażby jakiś materiałow wideo lub zaprosic na jakaś probe zebyscie mogli posluchac jak gra? mp3 na internecie to nie to samo bo wiadomo, ze zespol moze je nagrac nawet 5000 razy az mu dobrze wyjdzie i wstawic se na stronke

Ale powiem szczerze ze zespoly tak bardzo czesto chyba traktuja swoich potencjalnych klientow. Bo jak my zalatwialismy zespol (a nie znalismy w zasadzie zadnego z mojego regionu ktory by nam się podobal) i tez chcielismy posluchac na zywo lub zobaczyc wideo to obdzwonilismy chyba z 20 roznych zespolow, z ktorych wlasciwie tylko 2!!!! byly gotowe się z nami spotkac i zaprezentowac co potrafia! Pozostala czesc albo zupelna olewka, albo kazali nam przyjsc w maju/czerwcu na jakies wesele. To nas za bardzo nie urzadzalo bo Tż koncem lutego wyjeżdzal na Anglii i musielismy mieć coś wybrane do tego czasu. Koniec koncow spotkalismy sie z 1 zespolem ale za bardzo nam sie nie podobal, drugi obejrzelismy na kasecie ze slubu kolezanki, ale tez jakos srednio ;P i mamy soliste ;P ale spiewa tak fajnie ze jak go sluchalam to az mialam ciarki koles jest sprawdzony i podobno super sie przy nim wszyscy bawia, tylko troche glupio ze jest sam nio ale trudno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości