|
|
#2041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() ![]() Krejzolka jest the best
|
|
|
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej virko jak Ty się dla mnie poświęcasz THSDziękuje ślicznie Cytat:
Nie wiem jak wyglądasz w blond, ale moim zdaniem ten kolorek Tobie jak najbardziej pasuje
|
||
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty, ale możemy sobie nawzajem pomagać Będzie skutecznie Cytat:
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze pije kawe przez słomke
![]() Jak zobaczycie jakąś blondynkę wychodzącą z mc'a z dużą kawą i słomką w ustach to będę jaEdit: Dziś moja koleżanka - właścicielka cery wrażliwej i naczynkowej przeszła zabieg mikrodermabrazji Jak ją tylko zobaczę doniose o efektach Jak jej stan cery będzie dobry to może sama się skuszę na ten zabieg
|
|
|
|
|
#2046 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry, Melduje sie Włosomaniaczka Sweet_Jelly
Na Pomorzu zawierucha i zachmurzenie całkowite-oby nie padało! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda że mi mama nic nie kupuje Czasem TŻcik (jak ostatnio to masełko do ciała) ale ... keszcze kilka innych pozycji mam na liście ![]() _KALLOS _POLSKI WAX pomarańczowy _Jedwab JOANNY Cytat:
NO ..wreszcie porządne życzenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moja mama chociażby..wciąż narzeka że nie łądnie mi w takim kolorku jaki mam -przez co mi go obrzydza ![]() I mówi że lepiej było mi w balejażu na naturalnych włosach albo karmelku... a mi się taki podoba... i co zrobie? A Ukochany marzy abym miała jaśniutki blond włosy
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie pić gorący napój przez słomkę Ale jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam picia zimnej kawy brrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w mc'u to nie ja, ja jestem milosniczka coffee heaven i green coffee![]() Cytat:
a ja wam zaraz dam jakies moje stare zdj jak mialam taka platynke. ulubiona fota mojego tz, on by chcial, zebym zawsze taki kolor miala nawet na znak protestu ustawil to zdj na wyswietlaczu w komorce i jak ktos sie go PRZY MNIE pyta kto to, to on na to: a to moja PRAWDZIWA dziewczyna. no glupi glupek, no!![]() edit: e, na fali dam wam jeszcze kilka moich starych platynek, a co
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra - koniec obijania się - idę zamaskować moje kudełki
Też im się coś od życia należy Niech mają dzisiaj swoje święto - bo ostatnio jakoś je zaniedbałam![]() Magda rzeczywiście chyba to normalne nie jest, bo znajomi też się dziwią Ale ja tak normalnie to pije bez słomki, tylko w mc'u zawsze ze słomką (pewnie dlatego, że tam są słomki Spróbujcie Gwarantuje, że później będziecie ze sobą wszędzie słomke nosićEdit: Blondee tak jak mówiłam (znaczy pisałam ) bardzo ładnie Ci w długich włosach A platynowy blond to już wogóle ubóstwiamJej super, że też jesteś miłośniczką kawy ze słomką Bo już myślałam, że całkiem sama z tym jestem na tym świecie
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podobasz mi się w tym kolorku
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kontaktów z rówieśnikami. Miałam z tym problem w pierwszej klasie gimnazjum, w końcu skończyło się to tak ,że musiałam zmienić otoczenie, bo bycie kozłem ofiarnym to nie jest fajne zajęcie. Faktycznie, byłam wtedy workiem z kompleksami. Zmieniło sie to wtedy, gdy poznałam nowych ludzi, którzy mnie zaakceptowali. Oczywiście nie od razu, bo ta przemiana trwała ponad rok,w miedzy czasie pojawił sie jeszcze ówczesny Tż i tak dalej ![]() Mam taka koleżankę, naprawdę bardzo ładna dziewczyna, średnia na koniec gimnazjum 5.0 ,a ona ciągle niezadowolona. Brzydka, źle sie uczy i bla bla bla. Mimo że sympatyczna, to przebywanie w jej towarzystwie bywa meczące, bo ciągle narzeka, czesto gada o samobójstwie, ale nie o tym, wiec u niej rodzice od dziecka powtarzali,ze ma byc kimś ważnym, zostac lekarzem , prawnikiem. kończy się tym, ze córeczka nie ma w ogóle życia towarzyskiego, a jej życie to szkoła i nauka w domu, często do późnej nocy. Ale ona juz ma tak zaprogramowane gdzieś w głowie,ze nie zadowala w pełni swoich rodziców i jest tak krytyczna wobec siebie i innych... smutne, bo ciężko coś z tym zrobić, bo żadnej pomocy nie przyjmuje. No i dużo do kompleksów dokładana telewizja, bo nie każda kobieta potrafi sobie zakodować ,ze to co widzi tam jest praca wielu ludzi ,a w rzeczywistości nie jest tak idealnie. ech. a ta kawa działa jakoś pobudzająco ? to może ja tez zacznę pić przez słonkę, bo jak pije normalna to tylko mi się bardziej spać chce
||
|
|
|
|
#2053 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsza rzecz po diecie, na ktora ide![]() ![]() dziekuje, sobie tez sie w takim najbardziej podobam, i tz'towi tez szkoda, ze moje wlosy go nie lubiaedit: Cytat:
haha, ja tez lubie, ale mowie, tylko taka na wynos. bo co, w domicu pijac espresso? to chyba domownicy by sie popukali w glowe a tak to pije kawe z... woda zamiast mleka![]() kurcze, kusi mnie to rozjasnianie... eh, nie! stop! mialam juz nie farbowac!! wiem tylko, ze tej mojej nieszczesnej fryzurce w rozjasnieniu byloby lepiej, bo teraz to ona zbyt mysia jest...
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Piłam
![]() I tigera i elephanta też Uwielbiam je wszystkie, tylko te kawy tam piję
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam piłam tylko zwykłą latte
Co ide to mówie sobie, że spróbuje coś innego a i tak ląduje przy stoliku z tradycyjną latte Uzależnienie jakieś![]() Cytat:
Ciesze się, że te złe chwile już za Tobą![]() Kawa ogólnie działa pobudzająco (zazwyczaj - bo ja czasami jestem po niej bardzo senna, ale pewnie dlatego, że pije dużo i mi kofeina już nie straszna ) a przez słomke smakuje no tak .... inaczej... tak jak kawa przez słomkeEdit: Blonndee mnie też kusi rozjaśnianie I to bardzo ostatnio... Jak to na wiosne, człowiek by chciał coś zmienić. Ale mam nadzieje, że jakoś to kuszenie przetrwam Rumianek + cytryna, teraz dojdzie jeszcze słoneczko i wloski staną się naturalnie jaśniejsze
|
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW: ja już o kawie nie mówię, bo ja tego hektolitry dziennie wypijam chociaż ostatnio się ograniczam i zamiast 4 "nocników" piję 2
|
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też kusi farbowanie, przez ten mysi kolor Edit: Miałam mówić, że jest z intrygującym refleksem Cytat:
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba trzeba jakieś koło wsparcia założyć - rozjaśnianiu mówimy kategorycznie nie Co przechodze obok stoiska z farbami tłumacze sobie, że moje włosy tego nie chcą I w ramach pocieszenia się kończe na kupieniu jakiejś odzywki albo kolejnej szminki![]() BTW: Marzenko jaki mysi - intrygujący i z refleksem
|
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
A więc
Mam na imię Kamila, nick pochodzi od nazwiska tutaj macie link do moich zdjęć a co za tym idzie włosów http://nasza-klasa.pl/profile/2028291/gallery Najaktualniejsze jest zdjęcie ostatnie. Kierunek studiów? Na razie klasa maturalna potem nie studia lecz studium fotografii. Mieszkam w okolicach Krakowa. Mam 2 psy i TŻta Co widać w moim suwaczku.To tyle ![]() BTW. Tyle tutaj piszecie że nawet nie nadąrze z czytaniem
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jak je farbowałam to lepiej wyglądały i się mnie trzymały niż odkąd ich nie farbuję...Więc może powinnam zacząć dla ich dobra ![]() Tak, tak właśnie dopisałam, że jest z intrygującym refleksem
|
|
|
#2062 | |||
|
Wtajemniczenie
|
tak, juz to widze
Cytat:
![]() Cytat:
![]() staram sie ograniczac do 2 dziennie ostatnio i jakos idzie ![]() Cytat:
]
|
|
|
|
#2063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śliczne dziewczę z Ciebie ![]() , ten kolor to naturalny ? Cytat:
||||
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Blonndee, ślicznie Ci w takiej platynie
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaa, dziewczyny jak mi sie pracować dzisiaj nie chce, od ósmej rano zaksięgowałam 40 faktur, brak mi słów, taka niemoc mnie ogarnęła, że szok Cytat:
![]() Ładna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny i zmykam nadrabiać braki w czytaniu
|
|
|
|
|
#2066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystko będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Nie żebym Cię namawiała, o nie Mama kupi mi, bo ma dosyć mojego ciągłego jęczenia Cdn...
|
|
|
#2067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cd...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cdn...
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cd...
Cytat:
Koniec
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za powitanie
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,a może poradziłybyście mi co nadawałoby sie do pielęgnacji buzi 11letniego brata, u którego zaważam w zastraszającym tempie rozmnażające się wągry i zaczyna mieć jakieś pryszcze :|. Sama nie wiem, czy zakup tych serii przeciwtrądzikowych jest dobrym pomysłem, bardziej skłonna jestem powiedziec,ze to zly pomysl,ale coś z tym trzeba zrobić...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Maniaaa wizazowaniaaa

?
Jej virko jak Ty się dla mnie poświęcasz
Nie wiem jak wyglądasz w blond, ale moim zdaniem ten kolorek Tobie jak najbardziej pasuje

albo mrożoną 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam picia zimnej kawy brrrrrrrrrr
Niech mają dzisiaj swoje święto - bo ostatnio jakoś je zaniedbałam

Co ide to mówie sobie, że spróbuje coś innego a i tak ląduje przy stoliku z tradycyjną latte
]