Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-18, 08:28   #1441
Apiska
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Nefruś mi tam się w domu nigdy nie nudzi
Mi też się nigdy w domciu nie nudzi ;D Zawsze znajdę coś do roboty, ale żadko keiedy udaje mi się tą robote skończyć, tak jak np. dziś :P Zabralam się za 'rozbieranie' biurka, bo usuwam je z pokoju i skończyło się na tym, że przeniosłam z szuflady rzeczy i drukarke w inne miejsce a reszta stoi...ale to wina taty, bo mnie zdenerwał.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no to teraz będziesz mieć dużo czasu
duuużo czasu nOjj tak hehe, ale jak narazie to mnie do roboty zaganiają. Zaraz będziemy zlew w kuchni wymieniać, montować nową baterię
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 10:04   #1442
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Urwałam się z lekcji, bo w szkole takie nudy., ze ojoki ^^ Zarobiłam tylko 5 z włoskiego - nie wiedziałam, że pyta dzisiaj i musiałam się szybko nauczyć opowiadać. Ale włoski jest prosty, więc dałam radę ; )

Teraz już trochę posprzatałam w domu, zaraz biorę się za wieksze sprzatanie. Trzeba wyjśc z psem, itp. Myślę czy by na siłownię dzisiaj iśc, ale chyba wolę wykurowac się do końca i poćwiczyć po prostu w domowym zaciszu Chętnie umyłabym kna u siebie, ale wiem, ze mamcia będzie krzyczała, ze firanki do rauz nie wyprałam, a ja firan prac... nie umiem bo to tzreba rożne takie dziwne rzeczy robić ;p

Jestem taka.. szczęśliwa.

Agolku - trzymam kciuki ;*

Miłego dnia aniołki ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 10:23   #1443
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
myślę że to bardzo prawdopodobne

wstałam, zaczęłam zbierać się na uczelnię, a tu dostaję smsa ze wykładowcy nie będzie a więc i zajęć mamy aż 3 rzeczy z takim staruszkiem schorowanym i on ciągle jest nieobecny z powodu choroby powinien już być na emeryturze a nie męczyć się moim zdaniem, bo aż mi go szkoda

no nic przynajmniej 2 okna które mi zostały umyję bo jak na razie świeci słońce ale podobno ma być deszcz ze śniegiem

Tak sobie pomyślałam... A może ten wykładowca lubi nauczać i wcale nie chce iść na emeryture Może to jego... hobby
Kochana u Ciebie słońce, a u mnie mróz, wiatr i... śnieg sypie Masakra

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że to cała klasa się na Ciebie uwzieła Skoro to jacyś nieznani, obcy ludzie ze szkoły to tym bardziej jest Ci łatwiej olać to wszystko. Rób co masz robić, ludzie niech sobie myślą co sobie myślą, zmienić tego nie zmienisz, więc po co zawracać sobie tym głowe Nawet nie wiedzą ile tracą nie próbując Cię poznać bliżej
Nie, nie, to nie klasa Klasa wie mniej więcej na czym polega problem I tylko chodzą za mną i mówią "przytyj ", "juz przytłas coś ?", ale wiesz, bez takich złośliwości... raczej są życzliwi... Czasem tylko zdarzały się jakieś nie miłe docinki ze strony dwóch 'kolegów', ale to było na początku...

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Mi też się nigdy w domciu nie nudzi ;D Zawsze znajdę coś do roboty, ale żadko keiedy udaje mi się tą robote skończyć, tak jak np. dziś :P Zabralam się za 'rozbieranie' biurka, bo usuwam je z pokoju i skończyło się na tym, że przeniosłam z szuflady rzeczy i drukarke w inne miejsce a reszta stoi...ale to wina taty, bo mnie zdenerwał.
A czym Ci się Tato naraził ?

Jestem okropna ... W drodze do Kościoła stwierdziłyśmy z koleżanką, że... że nam nie po drodze i zboczyłyśmy z kursu Ponieważ było zimnoooo, a sklepy z ciuchami były pozamykane jeszcze, to poszłyśmy do... Biedronki, a potem do Lidla na zakupy Powygłupiałysmy się, pośmiałyśmy, potem ja poszłam odwiedzić 'przybraną babcię' no i teraz naresszcie jestem w domu

Niby wiosna, a na dworze zima
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 11:59   #1444
Baby14
Zakorzenienie

O rany..ale zadylacie

Tamuś: Ja jeszcze nie skomentowałam tej wiadomosci. Coz powtarzac sie nie bede. Dziewczny powiedziały Ci wszystko. Olewaj tych ludzi po prostu. Mnie tez wkurzało jak przyszlam do szkoly i ludzie nie mieli innego tematu do gadania tylko o tym jak schudlam ,jak wygladałam i jak wygladam. Nie radzilam sobie. Bylam taka wkurzona Postanowilam to sobie olac zwyczajnie Nie komentowałam ich pytan , nie zwracałam uwagi na to co mowia. I tym sposobem dali sobie tak zwanego siana Teraz tez nie raz zdarzaja sie glupie komentarze, ale jednym uchem mi wlatuja a drygim wylatuja.

I widzisz? Jednak masz fajna kolezanke z ktora sie powyglupialas Nie wszyscy sa zli

agolek: Ja bede trzymac

Ale zakrecona pogoda. Rano swicilo slonce, potem byla wiieeelka sniezyca a teraz znnow swieci slonce
Ja dzis oficjalnie skonczylam rekolekcje . Jutro tylko na Dzien Profilaktyki i wolne Pasowaloby jeszcze do sklepu isc bo lodowka swieci pustkami a mama zostawila kase... tylko mi sie nie chce. Tak zimno
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 12:14   #1445
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
a potem 7 h w pracy i na 4.00 mam ta konferencje..Trzymajcie za mnie kciuki pliz...

Ewcia Ty znowu myjesz okna?
trzymam kciuki

faktycznie ostatnio ciągle piszę o oknach no ale mam usprawiedliwienie, bo w domu rodzinnym mam 13 okien, w moim mieszkaniu 4, więc nawet jak się z mamą dzielę to trochę tego jest dziś już tylko miałam dwa ostatnie u mnie do umycia, takie mniej rzucające się w oczy bo dwa umyłam w zeszłym tygodniu w międzyczasie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Urwałam się z lekcji, bo w szkole takie nudy., ze ojoki ^^ Zarobiłam tylko 5 z włoskiego - nie wiedziałam, że pyta dzisiaj i musiałam się szybko nauczyć opowiadać. Ale włoski jest prosty, więc dałam radę ; )

Teraz już trochę posprzatałam w domu, zaraz biorę się za wieksze sprzatanie. Trzeba wyjśc z psem, itp. Myślę czy by na siłownię dzisiaj iśc, ale chyba wolę wykurowac się do końca i poćwiczyć po prostu w domowym zaciszu Chętnie umyłabym kna u siebie, ale wiem, ze mamcia będzie krzyczała, ze firanki do rauz nie wyprałam, a ja firan prac... nie umiem bo to tzreba rożne takie dziwne rzeczy robić ;p
gratuluję 5 i strasznie się cieszę że masz taki świetny humorek udanych porządków

Cytat:

Jestem okropna ... W drodze do Kościoła stwierdziłyśmy z koleżanką, że... że nam nie po drodze i zboczyłyśmy z kursu Ponieważ było zimnoooo, a sklepy z ciuchami były pozamykane jeszcze, to poszłyśmy do... Biedronki, a potem do Lidla na zakupy Powygłupiałysmy się, pośmiałyśmy, potem ja poszłam odwiedzić 'przybraną babcię' no i teraz naresszcie jestem w domu
szaleństwo sklepowe z kupelą - bezcenne

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Ale zakrecona pogoda. Rano swicilo slonce, potem byla wiieeelka sniezyca a teraz znnow swieci slonce
u mnie trzyma się słońce jak na razie, ale przed chwila się wiatr zerwał

po umyciu okien się rozpędziłam i całe mieszkanie wysprzątałam jeszcze tylko powieszę firankę, bo też z rozpędu wyprałam i będzie wszystko

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 13:32   #1446
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
trzymam kciuki

faktycznie ostatnio ciągle piszę o oknach no ale mam usprawiedliwienie, bo w domu rodzinnym mam 13 okien, w moim mieszkaniu 4, więc nawet jak się z mamą dzielę to trochę tego jest dziś już tylko miałam dwa ostatnie u mnie do umycia, takie mniej rzucające się w oczy bo dwa umyłam w zeszłym tygodniu w międzyczasie
po umyciu okien się rozpędziłam i całe mieszkanie wysprzątałam jeszcze tylko powieszę firankę, bo też z rozpędu wyprałam i będzie wszystko
no to jak skonczysz to zapraszam do mnie bo widz sprawia Ci to radosc

ja tez bede miala co robic bo tym razem przygotowania mnie nie omina ale musze powiedziec,ze strasznie sie z tego powodu ciesze wszystko lepsze niz siedzenie w pracy, a juz calkiem w pracy w Glasgow..

wlasnie jestem w polowie lunchu, potem 2 h do konferencji a po konferencji 30 min i do domu sie pakowac! juz sie nie moge doczekac!! pojade jeszcze do sklepu po pare tutejszych smakolykow dla Taty i jakies czeko dla sistera i mam tydzien wolnego!

mileog popoludnia aniolki. Pamietajcie o kciukiach o waszej 5.30

buzia
Stary 2008-03-18, 13:34   #1447
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Dzisiaj rano byłam zapisać się do dermatologa,a tu klapka bo dermatolog ma urlop ale tak czy siak dostałam okres,więc wysyp był pewnie tym spowodowany,aczkolwiek i tak pójdę .
A później byłam się z koleżanką popytać o pracę w restauracjach na weekendy oczywiście wybrałyśmy sobie same najlepsze i o dziwo w wszystkich 3 dostałyśmy już fuchy,pierwszą mam 29w sobotę idziemy na sale nie wiem czy sobie poradzę,ale jestem dobrej myśli .
A dzisiaj widzę się z Tż-etem,cieszę się niezmiernie bo stęskniłam sięę jak diabli

Aa jak chcecie mogę Wam kilka nowych fotek pokazać

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 16:12   #1448
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:

A czym Ci się Tato naraził ?

Bo nie pozwolił mi biurka z pokoju wynieść....A ja tak go bardzo nie chcę, wogole mi nie jest potrzebne. Do tego, nie mam gdzie dać dużego kompa ( nie używany, stoi i się kurzy ).

Zimnica na dworze masakryczna Wlasnie śnieg u mnie pruszy...

Wykąpałam psiaka, jest teraz czyściutki i pachnący Zrobiła ryż zapiekany z jabłkiem, pyyyszności To tak w ramach braku obiadu
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 17:03   #1449
madame_apple
Zadomowienie

hejjj
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Laski TŻ jedzie ze mna na Święta!
super, cieszę się razem z Tobą

No i życzę Ci wszystkiego naj naj naj i jeszcze raz naj - udanych świąt z TZ, szybkiego napisania wspanialej pracy magisterskiej, duzo okazji do rowerkowania i wielu wspanialych chwil ze swietnymi ludźmi, z ktorymi nie chcesz tracic kontaktu ---> skoro w niedziele pisalas, ze "za 2 dni" masz urodzinki to to "za 2 dni" jest chyba dziś, no nie?
Jeśli sie pomylilam to przepraszam, a jeśli nie to BUZI URODZINOWE kochana
Cytat:
Jabłuszko - super że też sobie fitnesujesz mam nadzieję że zakwasów nie będzie
zakwasow na szczescie nie bylo
Cytat:
Ps. Wy chyba nie macie co w ciągu dnia robić, bo tyle piszecie ;P
mamy co robic, ale co nałóg to nałóg
Cytat:
A tak w ogole to... w piątek TZ przyjeżdza I pojednałam sie z mamą
wspaniale
Cytat:
wstałam, zaczęłam zbierać się na uczelnię, a tu dostaję smsa ze wykładowcy nie będzie a więc i zajęć mamy aż 3 rzeczy z takim staruszkiem schorowanym i on ciągle jest nieobecny z powodu choroby powinien już być na emeryturze a nie męczyć się moim zdaniem, bo aż mi go szkoda
biedny... moze faktycznie, jak juz Tamo pisala, lubi uczyc?
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A mi się często w domu nudzi Np. teraz
no wiesz co siedzisz na Wizażu i Ci się nudzi? no skandal
Cytat:
na 4.00 mam ta konferencje..Trzymajcie za mnie kciuki pliz...

Cytat:
Jestem taka.. szczęśliwa.

Cytat:

hihi Widzisz, masz z kim poszaleć czyli dobrze jest
racja, pogoda paskudna - piękne mamy Boże Narodzenie tej Wielkiej Nocy
Cytat:
szalooooona
Cytat:
Wykąpałam psiaka, jest teraz czyściutki i pachnący
a jakiego masz psiaka?
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Dzisiaj rano byłam zapisać się do dermatologa,a tu klapka bo dermatolog ma urlop ale tak czy siak dostałam okres,więc wysyp był pewnie tym spowodowany,aczkolwiek i tak pójdę .
A później byłam się z koleżanką popytać o pracę w restauracjach na weekendy oczywiście wybrałyśmy sobie same najlepsze i o dziwo w wszystkich 3 dostałyśmy już fuchy,pierwszą mam 29w sobotę idziemy na sale nie wiem czy sobie poradzę,ale jestem dobrej myśli .
A dzisiaj widzę się z Tż-etem,cieszę się niezmiernie bo stęskniłam sięę jak diabli

gratuluje pracy, na pewno dasz sobie swietnie rade
Milego tezetowania
a i foty pokaz, ja bardzo chetnie poogladam

Nic nowego Wam nie powiem moje drogie - padammmmm
Jak wyszlam ok. 7rano tak niedawno dopiero wrocilam - na szczescie od jutra WOOOLNEEEE I to cały tydzień

Milego popołudnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 17:26   #1450
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie masz z tą pracą Czekam na foty

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hihi Widzisz, masz z kim poszaleć czyli dobrze jest
racja, pogoda paskudna - piękne mamy Boże Narodzenie tej Wielkiej Nocy
Dokładnie... No to życzę Kochana miłego leniuchowania w tym wolnym tygodniu
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 17:33   #1451
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja śmignęłma dzisiaj na siłownię ;D Tyle ludzi, że szok Pozatym to pogadałam z PTZ, zrobiłam mamie zakupky i miałam się wziąc za nauke WOSu, ale oczywiście.. nie poszło mi. Kochane.. mam takiego lenia, ze nie wiem ;( Próbna maturę napisałam zaledwie na 64% ;( Jestem załamana. Co ja mam zrobić, aby się zmotywować?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 17:41   #1452
schism_
Zadomowienie

Szieasz ;]

Nefre-64% z próbnej (rozszerzonej ?)to dla ciebie mało Bez problemu z takim wynikiem dostaniesz się na PG.
Hyh Ja oscyluję ok.40-50 i jeszcze się cieszę

Pogoda dobija. Zimno,wietrznie co chwila coś pada i ta pieprzona senność. Najchętniej nie poszłabym jutro do szkoły,ale sprawdzian z polskiego wzywa ;P
Szczęście,że pojutrze wyjeżdżam na 3 dni
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 18:04   #1453
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Schizm
no nie jestem zadowolona, bo w listopadzie pisałam próbna i miałam 76% ... Yh. I pisze podstawę , gdzie tam rozszerzenie ;D

Stary 2008-03-18, 18:05   #1454
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak skonczysz to zapraszam do mnie bo widz sprawia Ci to radosc

mileog popoludnia aniolki. Pamietajcie o kciukiach o waszej 5.30
radości to może mi samo sprzątanie nie sprawia , no ale jak już jest czysto to jestem całkiem zadowolona

kciuki trzymałam, teraz czekan ma relację
Cytat:

ale fajnie z tą pracą gdzieś w Katowicach?

fotki dawaj

Cytat:

Zrobiła ryż zapiekany z jabłkiem, pyyyszności To tak w ramach braku obiadu
e tam braku, obiadek w sam raz aż mi smaka narobiłaś

Cytat:

biedny... moze faktycznie, jak juz Tamo pisala, lubi uczyc?
pewnie lubi ale na pewno jednym z powodów jest także że ma tytuł profesora, a katedra musi mieć iluś tam profesorów zatrudnionych więc go trzymają

Cytat:
Nic nowego Wam nie powiem moje drogie - padammmmm
Jak wyszlam ok. 7rano tak niedawno dopiero wrocilam - na szczescie od jutra WOOOLNEEEE I to cały tydzień
już jutro wolne? super udanego lenistwa

Cytat:
A ja śmignęłma dzisiaj na siłownię ;D Tyle ludzi, że szok Pozatym to pogadałam z PTZ, zrobiłam mamie zakupky i miałam się wziąc za nauke WOSu, ale oczywiście.. nie poszło mi. Kochane.. mam takiego lenia, ze nie wiem ;( Próbna maturę napisałam zaledwie na 64% ;( Jestem załamana. Co ja mam zrobić, aby się zmotywować?
64% to wcale nie tak mało Kochana a poza tym na pewno dostaniesz kopa do solidnej nauki przed samą maturą a to najbardziej w głowie zostaje

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Szczęście,że pojutrze wyjeżdżam na 3 dni
oho a gdzie to się wybierasz?

przyłączam się do życzeń dla Gujanki (mam nadzieję że w porę ) sto lat Kochana żyj nam w radości miłości i dostatku

wróciłam właśnie z fitnesowania zmęczonam ale tak pozytywnie

jeszcze tylko jutro i ferie chociaż wizja sprzątania i gotowania mnie dobija deczko... chyba wolałabym żeby były już tak mniej więcej okolice lanego poniedziałku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-18, 18:05   #1455
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziewczyny to mejle poproszę .

qujanko stoooooooooo lat nam żyj,w zdrowiu,szczęściu i w ogóle,ogóle

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 18:09   #1456
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ewa_b@poczta.onet.eu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-03-18, 18:16   #1457
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
madame_apple@onet.eu

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 18:32   #1458
agness51
Zakorzenienie

Witam,wpadłam się przywitać
Zabiegana jestem,a jeszcze muszę się nauczyć nieszczęsnej geografii

Miłego wieczorku Słoneczka

EDIT:
LoLciu - agness51@wp.pl

Gujanko wszystkiego naj

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 18:45   #1459
schism_
Zadomowienie

LoLcia- adrzuk@wp.pl

Ewusia- na uroczą wieś niedaleko Świecia n.Wisłą (okolice Bydgoszczy) ,do dziadków i cioci
Mały odwyk od komputera i wszelakich mediów się przyda...
Za to święta w domu,zapewne przy zimowym pejzażu
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 18:51   #1460
anniaa

Witam
a ja dzisiaj również mialam zabiegany dzień byłam z mama w scc i kupiłam sobie buty , torebke , korale i branzoletke ( takie drewniane - żółte , żakiet taki cudny
wogóle sie smiałam bo byłam w diversie pani mowi ze od 100 zł daja rabat 10% na kolejne zakupy a ja za torbe płaciłam 99.90 zł i 10 gr mi brakło a nic mi w oko nie wpadło wiec kij z tym rabatem szukałam tez portfela ale jakos nic mi sie jakos nie podobało a w Mango juz nie ma takich jak ja wtedy kupiłam

lolcia - a kiedys pytałas mnie gdzie chodze do szkoły wiec do Maczka( nie wiem czy wiesz gdzie jest , niedaleko spodka )
gujanko wszystkiego naj
Ewus a ja znowu uwielbiam ta atmosfere w domu jak sie piecze gotuje

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2014-05-06 o 17:42 Powód: usunięcie danych na prośbę użytkowniczki
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 18:58   #1461
LoLcIa123
Zakorzenienie

No dziewczyny poszły już chyba wszystkie.

Edit;Aniu no jasne,że wiem myślałam,że do Miarki,bo tam kupa moich znajomych chodzi.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-18, 19:01   #1462
enda____
Rozeznanie

endaa@o2.pl

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 19:03   #1463
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
poszły

A i przypomniało mi się,czy to któraś z Was prosiła mnie o zdjęcia po tym jak przytyłam? nie pamiętam już kto to był i przepraszam za zwłoke

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-18, 19:03   #1464
agness51
Zakorzenienie

LoLciu - Dziękuję za śliczne fotki
Na tym przedostatnim zdjęciu to też TŻ ? bo niepodobny

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 19:05   #1465
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
LoLciu - Dziękuję za śliczne fotki
Na tym przedostatnim zdjęciu to też TŻ ? bo niepodobny
Nie,nie na tym przedostatnim to kolega z klasy

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-18, 19:07   #1466
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolciaaa!
katharsis89@tlen.pl

dziekowac ;*

Stary 2008-03-18, 19:14   #1467
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Lolciaaa!
katharsis89@tlen.pl

dziekowac ;*
poszło

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-18, 19:15   #1468
Spaza
Zakorzenienie

Gujanko wszystkiego naj

Cytat:
No dziewczyny poszły już chyba wszystkie.

ja też mogę prosić? ak_87@wp.pl
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 19:15   #1469
anniaa

lolciu sliczne zdjecia
nie nie hehe .

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 19:18   #1470
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

ja też mogę prosić? ak_87@wp.pl
Poszło

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
lolciu sliczne zdjecia
nie nie hehe .
dziękuje

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości