|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry!
![]() Mi też się nigdy w domciu nie nudzi ;D Zawsze znajdę coś do roboty, ale żadko keiedy udaje mi się tą robote skończyć, tak jak np. dziś :P Zabralam się za 'rozbieranie' biurka, bo usuwam je z pokoju i skończyło się na tym, że przeniosłam z szuflady rzeczy i drukarke w inne miejsce a reszta stoi...ale to wina taty, bo mnie zdenerwał. ![]() duuużo czasu nOjj tak hehe, ale jak narazie to mnie do roboty zaganiają. Zaraz będziemy zlew w kuchni wymieniać, montować nową baterię ![]()
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Urwałam się z lekcji, bo w szkole takie nudy., ze ojoki ^^ Zarobiłam tylko 5 z włoskiego - nie wiedziałam, że pyta dzisiaj i musiałam się szybko nauczyć opowiadać. Ale włoski jest prosty, więc dałam radę ; )
Teraz już trochę posprzatałam w domu, zaraz biorę się za wieksze sprzatanie. Trzeba wyjśc z psem, itp. Myślę czy by na siłownię dzisiaj iśc, ale chyba wolę wykurowac się do końca i poćwiczyć po prostu w domowym zaciszu Chętnie umyłabym kna u siebie, ale wiem, ze mamcia będzie krzyczała, ze firanki do rauz nie wyprałam, a ja firan prac... nie umiem bo to tzreba rożne takie dziwne rzeczy robić ;pJestem taka.. szczęśliwa. ![]() Agolku - trzymam kciuki ;* Miłego dnia aniołki ;*
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie pomyślałam... A może ten wykładowca lubi nauczać i wcale nie chce iść na emeryture Może to jego... hobby ![]() Kochana u Ciebie słońce, a u mnie mróz, wiatr i... śnieg sypie Masakra ![]() Cytat:
Klasa wie mniej więcej na czym polega problem I tylko chodzą za mną i mówią "przytyj ", "juz przytłas coś ?", ale wiesz, bez takich złośliwości... raczej są życzliwi... Czasem tylko zdarzały się jakieś nie miłe docinki ze strony dwóch 'kolegów', ale to było na początku...Cytat:
![]() Jestem okropna ... W drodze do Kościoła stwierdziłyśmy z koleżanką, że... że nam nie po drodze i zboczyłyśmy z kursu Ponieważ było zimnoooo, a sklepy z ciuchami były pozamykane jeszcze, to poszłyśmy do... Biedronki, a potem do Lidla na zakupy Powygłupiałysmy się, pośmiałyśmy, potem ja poszłam odwiedzić 'przybraną babcię' no i teraz naresszcie jestem w domu Niby wiosna, a na dworze zima
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
O rany..ale zadylacie
![]() Tamuś: Ja jeszcze nie skomentowałam tej wiadomosci. Coz powtarzac sie nie bede. Dziewczny powiedziały Ci wszystko. Olewaj tych ludzi po prostu. Mnie tez wkurzało jak przyszlam do szkoly i ludzie nie mieli innego tematu do gadania tylko o tym jak schudlam ,jak wygladałam i jak wygladam. Nie radzilam sobie. Bylam taka wkurzona Postanowilam to sobie olac zwyczajnie Nie komentowałam ich pytan , nie zwracałam uwagi na to co mowia. I tym sposobem dali sobie tak zwanego siana Teraz tez nie raz zdarzaja sie glupie komentarze, ale jednym uchem mi wlatuja a drygim wylatuja. I widzisz? Jednak masz fajna kolezanke z ktora sie powyglupialas Nie wszyscy sa zli agolek: Ja bede trzymac ![]() Ale zakrecona pogoda. Rano swicilo slonce, potem byla wiieeelka sniezyca a teraz znnow swieci slonce Ja dzis oficjalnie skonczylam rekolekcje Pasowaloby jeszcze do sklepu isc bo lodowka swieci pustkami a mama zostawila kase... tylko mi sie nie chce. Tak zimno
|
|
|
|
#1445 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie ostatnio ciągle piszę o oknach no ale mam usprawiedliwienie, bo w domu rodzinnym mam 13 okien, w moim mieszkaniu 4, więc nawet jak się z mamą dzielę to trochę tego jest dziś już tylko miałam dwa ostatnie u mnie do umycia, takie mniej rzucające się w oczy bo dwa umyłam w zeszłym tygodniu w międzyczasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i strasznie się cieszę że masz taki świetny humorek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() po umyciu okien się rozpędziłam i całe mieszkanie wysprzątałam jeszcze tylko powieszę firankę, bo też z rozpędu wyprałam i będzie wszystko
|
|||||
|
|
|
#1446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez bede miala co robic bo tym razem przygotowania mnie nie omina ale musze powiedziec,ze strasznie sie z tego powodu ciesze wszystko lepsze niz siedzenie w pracy, a juz calkiem w pracy w Glasgow..wlasnie jestem w polowie lunchu, potem 2 h do konferencji a po konferencji 30 min i do domu sie pakowac! juz sie nie moge doczekac!! ![]() mileog popoludnia aniolki. Pamietajcie o kciukiach o waszej 5.30 ![]() buzia
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Dzisiaj rano byłam zapisać się do dermatologa,a tu klapka bo dermatolog ma urlop .A później byłam się z koleżanką popytać o pracę w restauracjach na weekendy oczywiście wybrałyśmy sobie same najlepsze i o dziwo w wszystkich 3 dostałyśmy już fuchy,pierwszą mam 29w sobotę idziemy na sale nie wiem czy sobie poradzę,ale jestem dobrej myśli .A dzisiaj widzę się z Tż-etem,cieszę się niezmiernie bo stęskniłam sięę jak diabli ![]() Aa jak chcecie mogę Wam kilka nowych fotek pokazać
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie śnieg u mnie pruszy... ![]() Wykąpałam psiaka, jest teraz czyściutki i pachnący Zrobiła ryż zapiekany z jabłkiem, pyyyszności To tak w ramach braku obiadu
|
|
|
#1449 | |||||
|
Zadomowienie
|
hejjj
![]() ![]() No i życzę Ci wszystkiego naj naj naj i jeszcze raz naj - udanych świąt z TZ, szybkiego napisania wspanialej pracy magisterskiej, duzo okazji do rowerkowania i wielu wspanialych chwil ze swietnymi ludźmi, z ktorymi nie chcesz tracic kontaktu ---> skoro w niedziele pisalas, ze "za 2 dni" masz urodzinki to to "za 2 dni" jest chyba dziś, no nie?![]() Jeśli sie pomylilam to przepraszam, a jeśli nie to BUZI URODZINOWE kochana Cytat:
![]() mamy co robic, ale co nałóg to nałóg ![]() wspaniale ![]() Cytat:
moze faktycznie, jak juz Tamo pisala, lubi uczyc?![]() no wiesz co siedzisz na Wizażu i Ci się nudzi? no skandal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Widzisz, masz z kim poszaleć czyli dobrze jest ![]() racja, pogoda paskudna - piękne mamy Boże Narodzenie tej Wielkiej Nocy ![]() Cytat:
![]() a jakiego masz psiaka? ![]() Cytat:
![]() Milego tezetowania ![]() a i foty pokaz, ja bardzo chetnie poogladam ![]() Nic nowego Wam nie powiem moje drogie - padammmmm ![]() Jak wyszlam ok. 7rano tak niedawno dopiero wrocilam - na szczescie od jutra WOOOLNEEEE I to cały tydzień ![]() Milego popołudnia
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie masz z tą pracą
![]() ![]() Cytat:
No to życzę Kochana miłego leniuchowania w tym wolnym tygodniu
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
A ja śmignęłma dzisiaj na siłownię ;D Tyle ludzi, że szok
Pozatym to pogadałam z PTZ, zrobiłam mamie zakupky i miałam się wziąc za nauke WOSu, ale oczywiście.. nie poszło mi. Kochane.. mam takiego lenia, ze nie wiem ;( Próbna maturę napisałam zaledwie na 64% ;( Jestem załamana. Co ja mam zrobić, aby się zmotywować?
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
Szieasz ;]
Nefre-64% z próbnej (rozszerzonej ?)to dla ciebie mało Bez problemu z takim wynikiem dostaniesz się na PG.Hyh Ja oscyluję ok.40-50 i jeszcze się cieszę Pogoda dobija. Zimno,wietrznie co chwila coś pada i ta pieprzona senność. Najchętniej nie poszłabym jutro do szkoły,ale sprawdzian z polskiego wzywa ;P Szczęście,że pojutrze wyjeżdżam na 3 dni |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Schizm
no nie jestem zadowolona, bo w listopadzie pisałam próbna i miałam 76% ... Yh. I pisze podstawę , gdzie tam rozszerzenie ;D
|
#1454 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kciuki trzymałam, teraz czekan ma relację Cytat:
gdzieś w Katowicach? fotki dawaj ![]() Cytat:
aż mi smaka narobiłaś ![]() pewnie lubi ale na pewno jednym z powodów jest także że ma tytuł profesora, a katedra musi mieć iluś tam profesorów zatrudnionych więc go trzymają ![]() Cytat:
udanego lenistwa ![]() Cytat:
a poza tym na pewno dostaniesz kopa do solidnej nauki przed samą maturą a to najbardziej w głowie zostaje ![]() oho a gdzie to się wybierasz? ![]() przyłączam się do życzeń dla Gujanki (mam nadzieję że w porę ) sto lat Kochana żyj nam w radości miłości i dostatku wróciłam właśnie z fitnesowania zmęczonam ale tak pozytywnie ![]() jeszcze tylko jutro i ferie chociaż wizja sprzątania i gotowania mnie dobija deczko... chyba wolałabym żeby były już tak mniej więcej okolice lanego poniedziałku
|
|||||
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to mejle poproszę
.qujanko stoooooooooo lat nam żyj,w zdrowiu,szczęściu i w ogóle,ogóle ![]()
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać
Zabiegana jestem,a jeszcze muszę się nauczyć nieszczęsnej geografii Miłego wieczorku Słoneczka EDIT: LoLciu - agness51@wp.pl ![]() Gujanko wszystkiego naj
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
LoLcia- adrzuk@wp.pl
![]() Ewusia- na uroczą wieś niedaleko Świecia n.Wisłą (okolice Bydgoszczy) ,do dziadków i cioci ![]() Mały odwyk od komputera i wszelakich mediów się przyda... ![]() Za to święta w domu,zapewne przy zimowym pejzażu
|
|
|
|
#1460 |
|
♥
|
Witam
a ja dzisiaj również mialam zabiegany dzień byłam z mama w scc i kupiłam sobie buty , torebke , korale i branzoletke ( takie drewniane - żółte wogóle sie smiałam bo byłam w diversie pani mowi ze od 100 zł daja rabat 10% na kolejne zakupy a ja za torbe płaciłam 99.90 zł i 10 gr mi brakło a nic mi w oko nie wpadło wiec kij z tym rabatem szukałam tez portfela ale jakos nic mi sie jakos nie podobało a w Mango juz nie ma takich jak ja wtedy kupiłam lolcia - a kiedys pytałas mnie gdzie chodze do szkoły wiec do Maczka( nie wiem czy wiesz gdzie jest , niedaleko spodka ) gujanko wszystkiego naj ![]() Ewus a ja znowu uwielbiam ta atmosfere w domu jak sie piecze gotuje
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2014-05-06 o 18:42 Powód: usunięcie danych na prośbę użytkowniczki |
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny poszły już chyba wszystkie
.Edit;Aniu no jasne,że wiem myślałam,że do Miarki,bo tam kupa moich znajomych chodzi .
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i przypomniało mi się,czy to któraś z Was prosiła mnie o zdjęcia po tym jak przytyłam? nie pamiętam już kto to był i przepraszam za zwłoke
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
LoLciu - Dziękuję za śliczne fotki
Na tym przedostatnim zdjęciu to też TŻ ? bo niepodobny
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciaaa!
katharsis89@tlen.pl dziekowac ;*
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Gujanko wszystkiego naj
![]() ja też mogę prosić? ak_87@wp.pl
|
|
|
|
#1469 |
|
♥
|
lolciu sliczne zdjecia
nie nie hehe . |
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

mi tam się w domu nigdy nie nudzi 

Masakra 
W drodze do Kościoła stwierdziłyśmy z koleżanką, że... że nam nie po drodze i zboczyłyśmy z kursu 
dziś już tylko miałam dwa ostatnie u mnie do umycia, takie mniej rzucające się w oczy 

Wlasnie śnieg u mnie pruszy...
---> skoro w niedziele pisalas, ze "za 2 dni" masz urodzinki to to "za 2 dni" jest chyba dziś, no nie?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)