|
|
#2761 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Ale zima co ?? Jak ugotuje obiadek to wkleje zdjecie tej "pięknej wiosny" Zaraz zmykam do łazienki zmyć z włosów maske jajeczno drożdżową
|
|
|
|
|
|
#2762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja własnie dzis próbuje, teraz czekam az mi włosy wyschną
|
|||
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, to ja nie lapie.
moja butelka jest przezroczysta! zreszta, prosze zdj.Cytat:
![]() a artykul mocny ![]() to nie fair, ja tez tak chce!! ale mi smaka narobilyscie na maseczki i beltki... ide sobie zaraz cos ukrecic ![]() a ja wczoraj madrze doszlam do wniosku, ze sie za bardzo w domu nudze i bedac na zakupach wiecie co wzielam? simsy 2 i tak zamiast sie uczyc do matury to chyba je sobie zainstaluje zaraz i ocenie w koncu cos, na pukcie czego szaleje caly swiat nie ma to jak byc zacofanym... oby gra byla fajna
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostrzegam ze wciąga, potrafiłam przez tydzien w to grac bez przerwy![]()
|
|
|
|
|
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i wiedziałam, że tak będzie - nie byłam tu 2 dni i juz kilka stron doszło do przeczytania... ciekawe kiedy wreszcie mi się to uda
![]() I nie wiem czemu, ale wątek zniknął mi z listy zasubskrybowanych wątków i musiałam go szukac w wyszukiwarce ![]() Ale przede wszystkim witam wszystkie włosomaniaczki - te obecne i te nieobecne też ![]() Cieszy mnie to bardzo Nie ma sprawy, jak tylko dorwę się do kompa na trochę dłużej to i kolejny elaborat będzie Nie wiem jak to się dzieje, ale to tak samo wychodzi, że jak zacznę pisac to przestać nie mogę... ![]() Cytat:
Sama jest uzależniona od netu więc wie jaki to dla mnie ból nie mieć go w domku na codzień (strzeżcie się, bo gdybym miała to chyba bym tu siedziała 24/h ) i dlatego jak do niej przyjdę pozwala mi posiedzieć troszkę A że od wizażu ciezko się oderwać czasami przeginam i musi doprowadzac mnie do porządku Cytat:
![]() Co do Króla Artura to obejrzę go tym chętniej, że uwielbiam muzykę z tego filmu - jest piękna. Jak zreszta większośc muzyki filmowej skomponowanej przez Hansa Zimmera - uwielbiam Do musyki filmowej zapałałam wielką miłością od momentu obejrzenia LOTR, od tego czasu jak tylko oglądam jakiś film w kinie (bo lepiej słychać ) zwracam szczególną uwage na muzykę - i jeśli mi się podoba prosze koleżankę o ściagnięcie z netu Jak sprawdziłam kiedyś w necie do ilu folmów muzykę skomponował Hans Zimmer to oczka mi prawie wyszły na wierzch ![]() Prawie tak samo jak wtedy kiedy zobaczyłam po raz pierwszy ile stron naprodukowałyście na tym wątku
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-03-20 o 13:23 |
||
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do oliwy z oliwek dodałam zamiast olej kokosowego, bo nie mam jeszcze, dopiero w piątek albo w sobotę odbieram i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. A foteczki musiałabym najpierw zrobić. Może przy okazji świąt, kto to wie, kto wie... ![]() Blondee, simsy wciągają strasznie. Dlatego sprzedałam, bo wpadałam do domu i hodowałam ludziki do ciemnej nocy. |
|
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się rozpadało Prosimy o fotki pięknej wiosny Próbowałam nowy konwerter![]() Cytat:
Bo ja też wczoraj w to grałam![]() Ja lubie tam tylko tworzyć nowe simki i meblować domek
|
||
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
A fotek moich zwierzaków znów dzisiaj nie wkleję bo mi się komputer skopał i nie mogłam ich nawet skopiowac na dyskietkę jak wybierałam się dzisiaj do kafejki
Złosliwośc przedmiotów martwych
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie
![]() Cytat:
.Jesli chodzi o simsy też w to grałam kilka lat wstecz w 1. Ehe fajny rzeczywiście też się uśmiałam z przycisków wytartych na pilocie
|
|
|
#2770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Maniaczki
![]() Ja dzisiaj po pierwszym razie z wax'em Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła mówić o innych efektach stosowania![]() Cytat:
Zdawaj relacje, jak zaczniesz pracować![]() Cytat:
A na fotki nowego koloru włosów czekamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
moze lepiej nie wgrywac? no slyszalam, ze ta gra polega na symulacji zycia. bawilam sie kiedys w second life, ale mnie znudzilo, wiec moze nie bedzie tak niebezpiecznie![]() o matko, wiecie co sobie ubeltalam? normalnie przeglad lodowki ![]() wycisnelam soczek z tartej rzepki, ale mnie cos natchnelo i zaczelam miksowac imbir i chrzan do tego olejek z lopianu i rozmaryn, jak zawsze a piecze koszmarnie, tak jeszcze nie mialam![]()
|
|
|
|
#2772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że obecnie nie masz internetu w domku, ale może z czasem się go dorobisz![]() Cytat:
To wypróbuje ten patent z oliwą z oliwek Fotki zrób koniecznieCytat:
Poczekamy![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech piecze
.Jak juz mowa o gierkach to tez sie pochwalę - gry które przeszłam całe:
.Tanki są fajne - swego czasu dużo grałam z bratem albo TŻ-tem, bo z komputerem nie lubiłam
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
nie da sie ukryc, ze czuje dzialanie
![]() ed: ja rzadko gram, jedynie kiedys czasem w warcrafta i tombraidera...a i raz mialam singles, podobno simsy sa do tego podobne
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Ja grywałam w age of empires (mam wszystkie trzy części
), settlersy, warcraft, sim city. Bardzo lubie strategiczne gry![]() W dzieciństwie dużo przesiedziałam nad tycoonem A teraz to sporadycznie pasjansa sobie stawiam
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ty niedobra chyba sobie znowu simsy zainstaluje![]() ale ja nie mam oryginalnych, tylko będe musiała od kogoś pożyczyć i przegrać, bo miałam przegrane, ale pożyczyłam koleżance, a oddała mi tak porysowane płyty ze komputer ich nei czyta jaki z tego morał? więcej jej nie pożycze;/ ale wogóle mma coś w kompie popsute ze nie idzie instalowac gier i oglądac filmów bede musiałą wgrac nowy systemno to niezła mieszanka |
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty się nawet tu nie przyznawaj, że masz piraty ![]() Ja też z reguły po stworzeniu sima i umeblowaniu domku nie mam siły na granie ![]() Może masz konto z ograniczeniami i nie możesz gier wgrywać i brakuje Ci kodeków, więc filmów nie możesz oglądać
|
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezła mikstura. A piecze to chyba imbir, uważaj żeby Cię nie podrażnił. Idę się zrobić na bóstwo. Bez konkretnej przyczyny i późniejszych planów, ot tak na poprawę humoru
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
Z simsów pamiętam tylko muchy latające przy talerzu niezmytym
i kupione przeze mnie drogie roślinki za oknem w ogrodzie zwiędnięte, bo mąż nie podlewał
|
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane, doszedl moj plaszczyk [taki sobie, mialam nadzieje, ze bedzie bardziej czerwono wisniowy, a w nim wiecej pomaranczowej czerwieni niz wisniowej;( ale ogolnie moze byc, chociaz cena dosc wygorowana jak za tak cienki plaszcz. +za rozszerzane rekawy
![]() aa, i doszla rowniez przesylka z gulivere... narazie wklepalam mineralny i tamtaradam! nie uczulil![]() ![]() zostawil lekki film, ale moze jeszcze sie wchlonie
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie ide zmyć make-up, przebrać się w coś wygodnego i pogimnastykuje się trochę, przejade też kilka km na rowerku Dosyć tego nic nie robienia, bo już czuje jak mi się te cząsteczki tłuszczu na udach odkładają![]() Miłego dnia Cytat:
![]() ![]() Kosmarka u mnie roślinki zawsze są podlane Za to zazwyczaj mam strasznie nieodpowiedzialnych simów, bo mi dzieci często zabierająBlondee to super Testuj kremiki i po kilku dniach prosimy o dokładną recenzje A co do płaszczyka to bardzo jestem ciekawa jak w nim wyglądasz![]()
|
||
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie jest z allegro
na fotkach wszystko pięknie a w rzeczywistości inaczej no to cię rozczaruje ![]() jestem jedynaczką i chyba sama popsułam |
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej oczywiście na sobie![]() Ciesze się, że na razie kremik sprawuje się w porządku Jestem ciekawa, jakie będziesz miała wrażenia po kilku dniach
|
|
|
|
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
OK bede waszym szczurkiem laboratoryjnym
tak wiec testuje: -mineralny [sklad INCI: purified water,eucerin,soya oleum,glycerin,kalium phosphate,magnesium sulfate,zincum sulfate,tocopheryl acetate,natrium phosphate,retinol,parfum] -hypoalergiczny [purified water,vaselin,oenothera oleum,glycerin,cetyl alcohol,tocopheryl acetate,cholesterol] -nawilzajacy z witaminami A,E,F i filtrami UV [aqua,paraffinum liquidum,petrolatum,sorbi tol,cera alba,octylmethoxycinnamat e/butyl methoxy dibenzoylmethane,glyceryl stearate,cetyl alcohol,cetyl palmitate, isopropylmyristate/soyben oil/retinym palmitate/safflower oil/linolecid acid,tocopherol,carbomer, tea,parfum,methyl-,propyl-,ethyl-,paraben] przepraszam za ewentualne literowki, ale ja okularnik a tam takie maciupenkie literki... ![]() tak wiec zamierzam rano stosowac nawilzajacy a w ciagu dnia dosmarowywac hypoalergiczny. a na noc mineralny. jak sie sprawdzaja, dam znac ![]() a zdj plaszczyka zrobie potem ![]() edit: ide wyprobowac te simsy, wiec jak znikne na dluzszy czas to prosze sie nie dziwic
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Blonndee
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, dziewczyny wróciłam właśnie z zakupów. Nalatałam się jak głupia, a i tak nie kupiłam najważniejszej rzeczy, czyt. Latte Kallosa, ale mama mi obiecała, że kupi(taaa, kupi
). Kupiłam kilka ciuchów, kosmetyków, ogólnie jestem zadowolona ![]() A co do gier, to chyba nikt nie wymienił mojej ukochanej- Neverwinter Nights Zła teraz jestem, bo napęd mi się zepsuł i nie czyta mi płyt DVD Gothic'a też chyba nikt nie napisał Grałam w I, II i II Noc Kruka, i znów zła okropnie jestem, bo III nie pójdzie mi na moim sprzęcie I spotkałam ucieleśnienie moich snów
|
|
#2790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

musze przyznac, ze mimo tych % mam bardzo ladne i miekkie wlosy

Ja mam to szczęście, że babcie mam za ścianą

moja butelka jest przezroczysta! zreszta, prosze zdj.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i tak zamiast sie uczyc do matury to chyba je sobie zainstaluje zaraz i ocenie w koncu cos, na pukcie czego szaleje caly swiat

Złosliwośc przedmiotów martwych
moze lepiej nie wgrywac? no slyszalam, ze ta gra polega na symulacji zycia. bawilam sie kiedys w second life, ale mnie znudzilo, wiec moze nie bedzie tak niebezpiecznie

Poczekamy
Maniaaa wizazowaniaaa
.
chyba sobie znowu simsy zainstaluje