Fajnych facetów już nie ma... - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-20, 12:15   #871
benito_mruffkolini
BAN stały

Dot.: Fajnych facetów już nie ma...

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Nie to nie.
Bez łaski.

Mi nikt nie mówi, że jestem seksowna, a Tobie ilu powiedziało przez te 4h 52 min od północy?
3
w tym jeden prawie mi się oświadczył

ale zawsze tak jest jak wychodzę do SQ
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 15:59   #872
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
3

ale zawsze tak jest jak wychodzę do SQ
To pewnie jakiś niezły desperat.

E tam zbzikowałyście,bo żescie dawno chłopa nie miały-beniu,ahi i madziu. ( joke )
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 16:19   #873
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Uuu, lubię takie cięte riposty. A Ty Benito?
Touche!

Cytat:
Napisane przez Atka
E tam zbzikowałyście,bo żescie dawno chłopa nie miały
A Ty pewnie znormalniała, e?

Cytat:
Napisane przez newcat
Prosto z mostu bez liczenia sie z cudzymi uczuciami i wydając niepotwierdzone niczym opinie, które bezposrednio dotykają osob zaangazowanych w dyskusję. Ok, rozumiem.
Nie bez liczenia się, ale bez tej przyjemnej różowej otoczki, bez pomocy której niektórzy nie potrafią zbudować nawet jednego zdania. A jeszcze mniej chęci mają do słuchania "bezotoczkowych" wypowiedzi.
Nie opinie, a poglądy. Dla mnie istotna róznica.
I niby jakim cudem skrajnie rózne poglądy dwóch nieznających się osób mogą uczynić komus szkodę? Rude są wredne! I co?

Cytat:
Napisane przez newcat
Dlatego nie mam zamiaru wdawac sie wiecej z wami w dysputę.
Jeśli ma ci to jakos pomóc...
Stary 2008-03-20, 16:25   #874
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Uuu, lubię takie cięte riposty. A Ty Benito?
Touche!
E wypraszam sobie ja nic złego nie robie/nie pisze. To nie żadna cięta riposta,ot lekki żarcik.

Czy się tego no z normalniałam,ee coś ty ahiś,dalej pierdyknięta jestem.
Stary 2008-03-20, 17:05   #875
newcat
Raczkowanie

Cytat:
śmiem podejrzewac,ze ma zryty baniak

Hmm i ciekawe co mają komplementy facetów do bycia singlem? Nielogiczne
newcat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 17:12   #876
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez newcat Pokaż wiadomość
Nielogiczne
A to to sie wyklucza jakoś?
Z jakiej racji?
Stary 2008-03-20, 17:15   #877
newcat
Raczkowanie

z wypowiedzi Benito wynikało,ze nie jest singielką i w zwiazku z tym moze przytoczyc ilu facetów danego dnia jej powiedziało,ze jest seksowna. Przepraszam bardzo, co ma piernik do wiatraka?
newcat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 18:05   #878
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez newcat Pokaż wiadomość
z wypowiedzi Benito wynikało,ze nie jest singielką i w zwiazku z tym moze przytoczyc ilu facetów danego dnia jej powiedziało,ze jest seksowna. Przepraszam bardzo, co ma piernik do wiatraka?
ale Benito jest singielką z tego co mi wiadomo i więc może chciała udowodnić,że faceci na nią lecą i nie czuje się źle będąc singielką.
Stary 2008-03-20, 18:18   #879
_Magda
BAN stały

Cytat:

E tam zbzikowałyście,bo żescie dawno chłopa nie miały-beniu,ahi i madziu. ( joke )
Cytat:
ale Benito jest singielką z tego co mi wiadomo i więc może chciała udowodnić,że faceci na nią lecą i nie czuje się źle będąc singielką.
O łał,Atka,widze,ze szybko się zapomina jak się było singielką .I dołącza do dziubaskujących misiów pysiów. które sądzą,że ,jak singielka to pewno brzydka i wredna no i jeszcze zbzikowana.

Taki żarcik.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 18:21   #880
calkiem-spoko
BAN stały

Ja myślę, że Benito pisze tak o tym swoim fanclubie, bo ma zwałę, jak laski się wkurzają, że w ogóle śmie tak szpanować powodzeniem u płci przeciwnej, przy czym udają, że nie są zazdrosne.
Albo coś tam

Atka, a Twój podpis jest nieaktualny, bo Leppera w rządzie nie ma. Od kilku dobrych miesięcy...
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 20:15   #881
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
O łał,Atka,widze,ze szybko się zapomina jak się było singielką .I dołącza do dziubaskujących misiów pysiów. które sądzą,że ,jak singielka to pewno brzydka i wredna no i jeszcze zbzikowana.

Taki żarcik.
ależ Madziu,ja nie zapomniałam jak to jest być singielką i wcale tak nie misiaczkuje pysiaczkuje,daleka jestem od tego czyt: za stara na misia pysia. Noi ten,to że singielka nie oznacza,że brzydka i nikt jej nie chce. Miałam na myśli pisząc o Beni,że nie potrzebuje mieć faceta,że dobrze jej tak jak jest,bo ma powodzenie.
Stary 2008-03-20, 20:42   #882
Behemoth666
Rozeznanie

Dochodze do wniosku, że bycie singlem jest lepsze od bycia w związku. (Ale tylko do czasu). Myślę tak dlatego własnie, że nigdy nie umiałam znaleźć sobie kogoś odpowiedniego i najgorzej jest, że pomimo bycia w związku czuję sie samotna.
Behemoth666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 20:44   #883
ktsw
Zakorzenienie

a co wy sie tu tak kłócicie?? każdy na prawo cos tu napisac, kazdy ma prawo to skomentować, tylko troche dystansu poproszę, do siebie oczywiscie ja tylko napisze ze ten wymodlony facet i wymodlona synowa to dla mnie troche za duzo ... ale ciiii, pozdrawiam wszystkich
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 21:05   #884
sugarcookie
Raczkowanie

GG do sugarcookie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
a co wy sie tu tak kłócicie?? każdy na prawo cos tu napisac, kazdy ma prawo to skomentować, tylko troche dystansu poproszę, do siebie oczywiscie ja tylko napisze ze ten wymodlony facet i wymodlona synowa to dla mnie troche za duzo ... ale ciiii, pozdrawiam wszystkich
Ktsw musze przyznac, ze 'wymodlona synowa' podobnie na mnie zadzialala

Btw. Twoj nick kojarzy mi sie z przedmiotem, ktory mialam na studiach...
sugarcookie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-21, 13:09   #885
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarcookie Pokaż wiadomość
Btw. Twoj nick kojarzy mi sie z przedmiotem, ktory mialam na studiach...
az sie boje zapytac z jakim
Stary 2008-03-21, 14:27   #886
sugarcookie
Raczkowanie

GG do sugarcookie

Cytat:
az sie boje zapytac z jakim
Hehe klasyczne teorie socjologiczne czylo tzw KTS...bylo gorzej niz brzmi

A zeby juz nie bylo tak calkiem ot, nie wiem czy juz mowilam, ale fajni faceci (jesli jeszcze zostali) to skutecznie sie przede mna ukrywaja. Niedlugo chyba zaczne rozwazac kobiety i mowie calkiem serio.
Stary 2008-03-21, 14:37   #887
benito_mruffkolini
BAN stały

uuu widzę, że jak zwykle sieję zamęt
jeeee

Atkuś, Ahi - no jasne, że desperat, o czym nie omieszkałam go poinformować no chyba, że to mój wrodzony zwierzęcy magnetyzm tak działa
a drobne złośliwości to ja uwielbiam i to wszem i wobec ogłaszałam, to po się pytać

newcat, całkiem-spoko -
o moich klubowych pijackich podbojach wspomniałam, nie co by samotne dziamgolące bez przerwy bidule pozieleniały z zazdrości (), tylko żeby podkreślić, że gdyby mi się nagle zachciało nie być szczęśliwą niezależną kobietą to bym się szybciutko z tego stanu wyrwała
i właśnie dlatego nie potrzebuję żadnego pocieszania, wręcz składam kondolencje paniom, które się dały usidlić podczas gdy inne nadal się świetnie bawią

a co do mojego aktualnego stanu singielstwa... yyy to nie wiem
tzn. w duszy oczywiście singielka po wsze czasy, ale na szczęście, ON na razie o tym nie wie
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-21, 14:45   #888
atka83
BAN stały

Cytat:
Atkuś, Ahi - no jasne, że desperat, o czym nie omieszkałam go poinformować no chyba, że to mój wrodzony zwierzęcy magnetyzm tak działa
a drobne złośliwości to ja uwielbiam i to wszem i wobec ogłaszałam, to po się pytać
No zapewne,podziałał też na niego twój wrodzony zwierzęcy magntyzm.
Buu,bo z moje nie było ani kszty złośliwości,nawet tyi,tyci.

Cytat:
benia napisała:
i właśnie dlatego nie potrzebuję żadnego pocieszania, wręcz składam kondolencje paniom, które się dały usidlić podczas gdy inne nadal się świetnie bawią
Ehm,ehm no niech Ci bedzie przyjmuje Twoje kondolencje. Eh,żebyś wiedziała dzisiaj siedze w domu,bo jest u Nas tzw ustawowy Bank Holiday,czyli wolne,a mój luby pojechał dodatkowo pracy.A co ja teraz robie,siedze w domu i piore jego brudy tzn pralka pierze.
Stary 2008-03-21, 15:08   #889
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Behemoth666 Pokaż wiadomość
Dochodze do wniosku, że bycie singlem jest lepsze od bycia w związku. (Ale tylko do czasu). Myślę tak dlatego własnie, że nigdy nie umiałam znaleźć sobie kogoś odpowiedniego i najgorzej jest, że pomimo bycia w związku czuję sie samotna.
Ja tez jestem ( dogorywam?) w zwiazku, ktory do niczego nie doprowadzi, na szczescie nie czuje sie samotna bo dookola siebie mam jeszcze pare osob ktore nie pozwalaja mi sie tak czuc, tylko jak długo one beda ze mną?

Ja tez dzis sprzatam moje wspaniale, wynajmowane mieszkanie i podliczam czy dam rade je wynajmowac w pojedynke, ehh zycie

hmm,a co wszystkie szczesliwie zakochane robia w tym watku ? bez zlosliwosci pytam
Stary 2008-03-21, 15:34   #890
madzia686
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez jestem ( dogorywam?) w zwiazku, ktory do niczego nie doprowadzi, na szczescie nie czuje sie samotna bo dookola siebie mam jeszcze pare osob ktore nie pozwalaja mi sie tak czuc, tylko jak długo one beda ze mną?

Ja tez dzis sprzatam moje wspaniale, wynajmowane mieszkanie i podliczam czy dam rade je wynajmowac w pojedynke, ehh zycie

hmm,a co wszystkie szczesliwie zakochane robia w tym watku ? bez zlosliwosci pytam
Co robimy w takim wątku? Kiedyś byłyśmy same jak niektóre z Was teraz, nie miałyśmy nikogo i marzyłyśmy o miłości, o kimś bliskim, dobrze jest komuś doradzić, coś miłego napisać
madzia686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-30, 12:48   #891
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Jezusiu, nawet nie wiedzialam ,ze wątek zalozony przeze mnie tak sie rozwinął:P

A i dla potwierdzenia mojej tezy jak w pierwszym poscie- NADAL JESTEM SINGLEM

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 20:49   #892
lekter
Przyczajenie

Bardzo ciekawy wątek dzięki wizażowym komentarzom utwierdziłem się w przekonaniu, że dla kobiet zasadniczą i podstawową cechą u mężczyzny, którą stawiają na pierwszym miejscu jest wygląd zewnętrzny (facet nie musi być piękny wystarczy, że będzie przystojny ) Jest to informacja, której byłem pewny na 80% teraz jestem pewny na 100%. Wnioskując z wielu komentarzy na wizażu sprawa jest oczywista tylko kobiety nie chcą tego powiedzieć wprost żeby tylko kogoś tam nie urazić, że ci nieprzystojni nie mają żadnych szans (a jeśli chodzi o charakter to jest to zjawisko rzadziej spotykane niż bohaterstwo). Ja jako facet potrafię powiedzieć szczerze, że u kobiety na pierwszym miejscu liczy się wygląd, a dopiero na drugim to czy ma w miarę poukładane w głowie resztę cech powinno się zaakceptować(już nie są takie ważne).Fajnie jest się dowiedzieć, że obie płcie się aż tak bardzo od siebie nie różnią, może tylkow kwestii szczerości. Pozdrowienia od starego kumpla dr. Hannibala Lektera.
lekter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 22:44   #893
martiniątko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lekter Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawy wątek dzięki wizażowym komentarzom utwierdziłem się w przekonaniu, że dla kobiet zasadniczą i podstawową cechą u mężczyzny, którą stawiają na pierwszym miejscu jest wygląd zewnętrzny (facet nie musi być piękny wystarczy, że będzie przystojny ) Jest to informacja, której byłem pewny na 80% teraz jestem pewny na 100%. Wnioskując z wielu komentarzy na wizażu sprawa jest oczywista tylko kobiety nie chcą tego powiedzieć wprost żeby tylko kogoś tam nie urazić, że ci nieprzystojni nie mają żadnych szans (a jeśli chodzi o charakter to jest to zjawisko rzadziej spotykane niż bohaterstwo). Ja jako facet potrafię powiedzieć szczerze, że u kobiety na pierwszym miejscu liczy się wygląd, a dopiero na drugim to czy ma w miarę poukładane w głowie resztę cech powinno się zaakceptować(już nie są takie ważne).Fajnie jest się dowiedzieć, że obie płcie się aż tak bardzo od siebie nie różnią, może tylkow kwestii szczerości. Pozdrowienia od starego kumpla dr. Hannibala Lektera.
Z naukowego punktu widzenia to oczywiste - wszyscy, i kobiety i mężczyźni, dążą do zapewnienia jak najlepszych genów dla potomstwa Zwłaszcza jeśli dziewczyna jest ładna (lub za taką się uważa), przykłada dużą wagę do własnego wyglądu, dba o siebie itd to najprawdopodobniej wygląd faceta też będzie miał dla niej znaczenie mniejsze lub większe, zależnie od osobistych priorytetów. Jeżeli startujesz do wymuskanej "lali" (lub choćby pewnej siebie kobiety) to nie dziw się, że od potencjalnego mężczyzny oczekuje ona podobnej "jakości" genów jaki ona sama prezentuje Dla kobiety nie przykładającej tak dużej wagi do swojego wyglądu (a taką na wizażu ciężko znaleźć ), wygląd faceta będzie miał zapewne mniejsze znaczenie.
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 00:11   #894
lekter
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martiniątko Pokaż wiadomość
Z naukowego punktu widzenia to oczywiste - wszyscy, i kobiety i mężczyźni, dążą do zapewnienia jak najlepszych genów dla potomstwa Zwłaszcza jeśli dziewczyna jest ładna (lub za taką się uważa), przykłada dużą wagę do własnego wyglądu, dba o siebie itd to najprawdopodobniej wygląd faceta też będzie miał dla niej znaczenie mniejsze lub większe, zależnie od osobistych priorytetów. Jeżeli startujesz do wymuskanej "lali" (lub choćby pewnej siebie kobiety) to nie dziw się, że od potencjalnego mężczyzny oczekuje ona podobnej "jakości" genów jaki ona sama prezentuje Dla kobiety nie przykładającej tak dużej wagi do swojego wyglądu (a taką na wizażu ciężko znaleźć ), wygląd faceta będzie miał zapewne mniejsze znaczenie.
Ja osobiście nikogo nie neguję za to, że wybiera partnera/partnerkę głównie na podstawie wyglądu bo to jest rzecz uwarunkowana biologicznie nie podoba mi się tylko sprawa nieujawniania swoich myśli przez wiele kobiet, które z jakichś tam sobie bliżej znanych powodów nie chcą otwarcie i szczerze zakomunikować, że wygląd u faceta to jest punkt nr 1, a pozostałe cechy spadają na dalszy plan. Poza tym nie wierzę, że tzw. wymuskana i nie wymuskana mają inne potrzeby w stosunku do partnera z którym chcą się związać.
Stary 2008-08-27, 01:03   #895
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wygląd gra pierwszą rolę głównie na początku, bo nikt nie przewidzi jaki będzie charakter osobnika, z którym ma do czynienia. Ale jeśli myślisz, że wygląd zawsze i wszędzie gra pierwsze skrzypce... To ja chyba współczuję Twojej potencjalnej partnerce jak jej się zdarzy gorszy dzień, wysypie ją przed okresem, zajdzie w ciążę albo jej się zaczną robić zmarszczki...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 11:41   #896
lekter
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Wygląd gra pierwszą rolę głównie na początku, bo nikt nie przewidzi jaki będzie charakter osobnika, z którym ma do czynienia. Ale jeśli myślisz, że wygląd zawsze i wszędzie gra pierwsze skrzypce... To ja chyba współczuję Twojej potencjalnej partnerce jak jej się zdarzy gorszy dzień, wysypie ją przed okresem, zajdzie w ciążę albo jej się zaczną robić zmarszczki...

Potencjalnemu partnerowi, który nie jest przystojny i nie ma jeszcze partnerki też można współczuć (wystarczy spojrzeć na tytuł tego wątku). Myślę, że w obie strony działa to jednakowo. Poza tym ja nie użyłem takich słów jak zawsze i wszędzie.
Stary 2008-08-27, 15:00   #897
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Jest to informacja, której byłem pewny na 80% teraz jestem pewny na 100%. Wnioskując z wielu komentarzy na wizażu sprawa jest oczywista tylko kobiety nie chcą tego powiedzieć wprost żeby tylko kogoś tam nie urazić, że ci nieprzystojni nie mają żadnych szans
Cytat:
Ja osobiście nikogo nie neguję za to, że wybiera partnera/partnerkę głównie na podstawie wyglądu
No cóż. Pozwolę sobie rozdzielić dwie kwestie. Co innego "na podstawie wyglądu" a co innego "przystojnego". Chyba raczej trzeba sie wpasować w typ - co nie oznacza, że facet ma być "przystojny".

Cytat:
Napisane przez martiniątko Pokaż wiadomość
Dla kobiety nie przykładającej tak dużej wagi do swojego wyglądu (a taką na wizażu ciężko znaleźć ), wygląd faceta będzie miał zapewne mniejsze znaczenie.
Dobór próby zawsze jest bardzo istotny
Stary 2008-08-27, 15:45   #898
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Potencjalnemu partnerowi, który nie jest przystojny i nie ma jeszcze partnerki też można współczuć (wystarczy spojrzeć na tytuł tego wątku). Myślę, że w obie strony działa to jednakowo. Poza tym ja nie użyłem takich słów jak zawsze i wszędzie.
Ale użyłeś słów "dla kobiet zasadniczą i podstawową cechą u mężczyzny, którą stawiają na pierwszym miejscu jest wygląd zewnętrzny", co sugeruje, że jest to cecha o nadrzędnym znaczeniu wobec innych, cecha "podstawowa". A tak wcale nie jest (hm, nie musi być, nie jest w każdym wypadku", bo o ile pierwsze wrażenie to wygląd i nie ma siły by było inaczej, to to nie jest podstawowa i kluczowa cecha. Choćby facet był nieziemsko przystojny i absolutnie w moim typie pod względem fizycznym, to jeśli po zamienieniu z nim 5, 10 czy 15 zdań okaże się głupi/pusty/chamski/pozbawiony jakiegokolwiek poczucia humoru/niewychowany - niepotrzebne skreślić - to na tych kilku zdaniach się skończy, przecież nie będę brnęła w znajomość z beznadziejnym gościem tylko dlatego, że jest przystojny i mi się podoba.

Tak samo mogę poznać przeciętnego faceta i zakochać się w tym jakim jest fantastycznym człowiekiem, a jego wygląd siłą rzeczy zejdzie na drugi plan.

Nie mówię tu o sytuacji, kiedy wygląd jakiegoś faceta mnie od niego odstrasza . Ale to też kwestia gustu. Czasem widzę moje koleżanki z ich chłopakami i myślę sobie, że ja bym nie chciała z nimi być, bo po prostu nie, bo czymś mnie odstręczają fizycznie, a dla tych koleżanek są najwspanialsi na świecie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 15:57   #899
lekter
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
No cóż. Pozwolę sobie rozdzielić dwie kwestie. Co innego "na podstawie wyglądu" a co innego "przystojnego". Chyba raczej trzeba sie wpasować w typ - co nie oznacza, że facet ma być "przystojny".
Obie te "dwie kwestie" są pojęciami względnymi dotyczącymi zewnętrznego wizerunku mężczyzny więc można powiedzieć, że jest to jedna kwestia .
Stary 2008-08-27, 16:08   #900
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Obie te "dwie kwestie" są pojęciami względnymi dotyczącymi zewnętrznego wizerunku mężczyzny więc można powiedzieć, że jest to jedna kwestia .
Równie względnymi, co subiektywnymi... z przewagą tego drugiego, na mój nos. Dlatego z twoim wnioskowaniem, że "nieprzystojni" (obiektywnie? względnie?) szans nie mają, się: po pierwsze nie zgodze; po drugie - nie łączy mi sie to z tym, co napisałes teraz. Chyba, że "przystojny" i "nieprzystojny" rzuciłeś od tak sobie, a miałeś na mysli co inne.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości