|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Fajnych facetów już nie ma...
|
|
|
|
|
#872 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uuu, lubię takie cięte riposty. A Ty Benito?
![]() Touche! Cytat:
![]() Cytat:
Nie opinie, a poglądy. Dla mnie istotna róznica. I niby jakim cudem skrajnie rózne poglądy dwóch nieznających się osób mogą uczynić komus szkodę? Rude są wredne! I co? Cytat:
|
|
|
#874 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
z wypowiedzi Benito wynikało,ze nie jest singielką i w zwiazku z tym moze przytoczyc ilu facetów danego dnia jej powiedziało,ze jest seksowna. Przepraszam bardzo, co ma piernik do wiatraka?
|
|
|
|
|
#878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i więc może chciała udowodnić,że faceci na nią lecą i nie czuje się źle będąc singielką.
|
|
|
|
|
|
#879 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
.I dołącza do dziubaskujących misiów pysiów. które sądzą,że ,jak singielka to pewno brzydka i wredna no i jeszcze zbzikowana .Taki żarcik .
|
||
|
|
|
|
#880 |
|
BAN stały
|
Ja myślę, że Benito pisze tak o tym swoim fanclubie, bo ma zwałę, jak laski się wkurzają, że w ogóle śmie tak szpanować powodzeniem u płci przeciwnej, przy czym udają, że nie są zazdrosne.
Albo coś tam ![]() Atka, a Twój podpis jest nieaktualny, bo Leppera w rządzie nie ma. Od kilku dobrych miesięcy... |
|
|
|
|
#881 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Noi ten,to że singielka nie oznacza,że brzydka i nikt jej nie chce. Miałam na myśli pisząc o Beni,że nie potrzebuje mieć faceta,że dobrze jej tak jak jest,bo ma powodzenie.
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Dochodze do wniosku, że bycie singlem jest lepsze od bycia w związku. (Ale tylko do czasu). Myślę tak dlatego własnie, że nigdy nie umiałam znaleźć sobie kogoś odpowiedniego i najgorzej jest, że pomimo bycia w związku czuję sie samotna.
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
a co wy sie tu tak kłócicie?? każdy na prawo cos tu napisac, kazdy ma prawo to skomentować, tylko troche dystansu poproszę, do siebie oczywiscie
ja tylko napisze ze ten wymodlony facet i wymodlona synowa to dla mnie troche za duzo ... ale ciiii, pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Btw. Twoj nick kojarzy mi sie z przedmiotem, ktory mialam na studiach...
|
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Hehe klasyczne teorie socjologiczne czylo tzw KTS...bylo gorzej niz brzmi
![]() A zeby juz nie bylo tak calkiem ot, nie wiem czy juz mowilam, ale fajni faceci (jesli jeszcze zostali) to skutecznie sie przede mna ukrywaja. Niedlugo chyba zaczne rozwazac kobiety i mowie calkiem serio.
|
|
#887 |
|
BAN stały
|
uuu widzę, że jak zwykle sieję zamęt
jeeee Atkuś, Ahi - no jasne, że desperat, o czym nie omieszkałam go poinformować no chyba, że to mój wrodzony zwierzęcy magnetyzm tak działa ![]() a drobne złośliwości to ja uwielbiam i to wszem i wobec ogłaszałam, to po się pytać ![]() newcat, całkiem-spoko - o moich klubowych pijackich podbojach wspomniałam, nie co by samotne dziamgolące bez przerwy bidule pozieleniały z zazdrości ( ), tylko żeby podkreślić, że gdyby mi się nagle zachciało nie być szczęśliwą niezależną kobietą to bym się szybciutko z tego stanu wyrwała ![]() i właśnie dlatego nie potrzebuję żadnego pocieszania, wręcz składam kondolencje paniom, które się dały usidlić podczas gdy inne nadal się świetnie bawią ![]() a co do mojego aktualnego stanu singielstwa... yyy to nie wiem ![]() tzn. w duszy oczywiście singielka po wsze czasy, ale na szczęście, ON na razie o tym nie wie
|
|
|
|
|
#888 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Buu,bo z moje nie było ani kszty złośliwości,nawet tyi,tyci. ![]() Cytat:
Eh,żebyś wiedziała dzisiaj siedze w domu,bo jest u Nas tzw ustawowy Bank Holiday,czyli wolne,a mój luby pojechał dodatkowo pracy.A co ja teraz robie,siedze w domu i piore jego brudy tzn pralka pierze.
|
||
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dzis sprzatam moje wspaniale, wynajmowane mieszkanie i podliczam czy dam rade je wynajmowac w pojedynke, ehh zycie hmm,a co wszystkie szczesliwie zakochane robia w tym watku ? bez zlosliwosci pytam
|
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś byłyśmy same jak niektóre z Was teraz, nie miałyśmy nikogo i marzyłyśmy o miłości, o kimś bliskim, dobrze jest komuś doradzić, coś miłego napisać
|
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusiu, nawet nie wiedzialam ,ze wątek zalozony przeze mnie tak sie rozwinął:P
A i dla potwierdzenia mojej tezy jak w pierwszym poscie- NADAL JESTEM SINGLEM
|
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo ciekawy wątek dzięki wizażowym komentarzom utwierdziłem się w przekonaniu, że dla kobiet zasadniczą i podstawową cechą u mężczyzny, którą stawiają na pierwszym miejscu jest wygląd zewnętrzny (facet nie musi być piękny wystarczy, że będzie przystojny
) Jest to informacja, której byłem pewny na 80% teraz jestem pewny na 100%. Wnioskując z wielu komentarzy na wizażu sprawa jest oczywista tylko kobiety nie chcą tego powiedzieć wprost żeby tylko kogoś tam nie urazić, że ci nieprzystojni nie mają żadnych szans |
|
|
|
|
#893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwłaszcza jeśli dziewczyna jest ładna (lub za taką się uważa), przykłada dużą wagę do własnego wyglądu, dba o siebie itd to najprawdopodobniej wygląd faceta też będzie miał dla niej znaczenie mniejsze lub większe, zależnie od osobistych priorytetów. Jeżeli startujesz do wymuskanej "lali" (lub choćby pewnej siebie kobiety) to nie dziw się, że od potencjalnego mężczyzny oczekuje ona podobnej "jakości" genów jaki ona sama prezentuje Dla kobiety nie przykładającej tak dużej wagi do swojego wyglądu (a taką na wizażu ciężko znaleźć ), wygląd faceta będzie miał zapewne mniejsze znaczenie.
|
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#895 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wygląd gra pierwszą rolę głównie na początku, bo nikt nie przewidzi jaki będzie charakter osobnika, z którym ma do czynienia. Ale jeśli myślisz, że wygląd zawsze i wszędzie gra pierwsze skrzypce... To ja chyba współczuję Twojej potencjalnej partnerce jak jej się zdarzy gorszy dzień, wysypie ją przed okresem, zajdzie w ciążę albo jej się zaczną robić zmarszczki...
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Potencjalnemu partnerowi, który nie jest przystojny i nie ma jeszcze partnerki też można współczuć (wystarczy spojrzeć na tytuł tego wątku). Myślę, że w obie strony działa to jednakowo. Poza tym ja nie użyłem takich słów jak zawsze i wszędzie. |
|
|
|
|
|
#897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#898 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Tak samo mogę poznać przeciętnego faceta i zakochać się w tym jakim jest fantastycznym człowiekiem, a jego wygląd siłą rzeczy zejdzie na drugi plan. Nie mówię tu o sytuacji, kiedy wygląd jakiegoś faceta mnie od niego odstrasza . Ale to też kwestia gustu. Czasem widzę moje koleżanki z ich chłopakami i myślę sobie, że ja bym nie chciała z nimi być, bo po prostu nie, bo czymś mnie odstręczają fizycznie, a dla tych koleżanek są najwspanialsi na świecie.
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Przyczajenie
|
Obie te "dwie kwestie" są pojęciami względnymi dotyczącymi zewnętrznego wizerunku mężczyzny więc można powiedzieć, że jest to jedna kwestia .
|
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Równie względnymi, co subiektywnymi... z przewagą tego drugiego, na mój nos. Dlatego z twoim wnioskowaniem, że "nieprzystojni" (obiektywnie? względnie?) szans nie mają, się: po pierwsze nie zgodze; po drugie - nie łączy mi sie to z tym, co napisałes teraz. Chyba, że "przystojny" i "nieprzystojny" rzuciłeś od tak sobie, a miałeś na mysli co inne.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)