|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Jolie, a Ty nie oglądasz doktorka???
![]() Dori, dobranoc, śpij dobrze. Ja mam dzisiaj ciężką noc, w czasie pełni i tuż po jestem nie do życia, tylko wyłabym do księżyca. Napiłabym się wina, mam pyszne w domku, tylko kurka małż wyjechał, a mamy taki pokićkany korkociąg, którym się nie umiem posługiwać Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2008-03-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie tyle chodzi mi o zieloną i czerwoną co o te dodatki
![]() A konkretniej jaki typ mazidła Cię interesuje? Bo dziewczyny już wczoraj napisały propozycje mixów ![]() Cytat:
![]() Ba, proste że oglądam. Właśnie jestem po. A winko miodzio, czerwone wytrawne ![]()
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: oho szefowa zawitała na inspekcję w końcu
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Boska, z którego bądź kościoła, Forumowa też może być
... ![]() Ja z Wami nie wyrobię, 5, nie już 6 ![]() Nie dadzą człowiekowi w spokoju posprzątać....... ![]() Za chwilę się biorę za nadrabianie...uffffff
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam mycie okien część druga i ogólne sprzątanie na błysk już się cieszę ![]() Kasiu, no właśnie późno |
|
|
|
|
|
#2857 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A Wy wszystkie nie sprzątacie przed świętami?
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne ubarwienie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to tradycyjnie jadę
![]() Aleście się rozpisały o grach Ja nie gram w NIC, więc się nie wypowiem Mnie na wizaż brakuje czasu, a co dopiero na granie Cytat:
Zakup sobie, bo warto ![]() Cytat:
Jak Ci się chce, to pstryknij skład, to porównam Ci z tą moją w brązowej butelce ![]() EMileczko, jak zwykle urocze makro blonndee toś poszalała z miksturką ![]() Madzie, blondee, również czekam na fotki Finlora fantastyczne zwierzaki ![]() kolmanka kot Tż też słodki, uroczą ma tą łatkę na łebku ![]() blonndee niezmiernie jestem wdzięczna za składy, bo firma Gulivere, do której zwróciłam się z prośbą o podanie INCI, odpowiedziała, że nie podają, bo jest na opakowaniach a ich kosmetyki nie zawierają chemii i konserwantów ![]() Jolie
|
|
|
#2861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie na dwa razy, ale ja z emotkami jestem emocjonalnie związana
![]() Cytat:
Ale przynajmniej to DARMOWY kurs szybkiego pisania i czytania Madzia mina Strzałki po prostu mnie rozwaliła, jest the best ![]() Jolie a Zuzka to faktycznie niezła akrobatka Strasznie słodka ![]() Cytat:
Bo u mnie sypało rano i wieczorem, tylko w południe świeciło słonko i zdążyłam okna umyć na górze ![]() Jestem, tylko rzadziej , bo obowiązki wzywają... Cytat:
![]() Ja też mam jutro ciąg dalszy okien, o ile mi pogoda pozwoli ![]() Ufff przebrnęłam, ale mózg paruje
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, od kilku miesięcy kłócimy się codziennie/prawie codziennie i przez ten świąteczny tydzień mamy się zastanowić, czy w ogóle jest sens ciągnąć to dalej i niepotrzebnie się denerwować z powodu tych kłótni.
A że doszłam do takich wniosków, a nie innych, to niedługo zostanę singielką
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj jakimś cudem trafiłam na 3 godziny słońca i umyłam wszystkie okna ![]() Edit: Ola - Ty najlepiej wiesz, co będzie dla Ciebie najlepsze. Trzymam kciuki za dobrą decyzję.
|
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
No jak? Cały dzień sprzątałam (nawet u Babci)- tylko ja przerwy na wizaz miałam (to się nazywa nałóg)
![]() Ja na szczęście już wszystko odsprzątałam więc jutro się lenię (albo skracam spodnie). Okien na razie nie myję bo mama ma jeszcze niedoleczone zapalenie płuc więc jej nie będę narażać. Ale czego bom nie załapała? Kremików od gulivere'a
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załapałaś. Dokładnie tak
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki żegnam sie dzisiaj już z Wami i spać, bo jutro ciężki dzień przede mną. Dobrej nocy i mocnych cebulek
![]() Marzenko emocjonalna więź z emotkami może być niebezpieczna ![]() Olu myślę, że każda decyzją, którą podejmiesz jest słuszna, bylebyś się jej trzymała.
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie. Wiem, że Dzień Jantara już minął Jak wrażenia?;>
|
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tymi cebulkami to mnie rozwaliłaś ![]() I wzajemnie of course Cytat:
![]() Olu w "takich" sytuacjach najważniejsze jest, aby rozum szedł w parz z sercem
|
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy w środę, jak dalej potoczy się ta sprawa.
|
|
|
#2870 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A wciąga straszliwie Cytat:
] . Ale może być tylko lepiej i będzie... i trzeba w to wierzyć. I zawsze znajdziesz grupę wsparcia wśród włosomaniaczek Buziaki |
||
|
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hypoalergiczny też jest fajny- ma olej z wiesiołka, emolienty, pochodną witaminy E. Ale ma wazelinę, która może zapchać (np. mnie zapycha) . No i został nawilżający- też spoko, emolienty witaminy, ale ma ciepłą parafinę (mnie by to zapchało) i wosk. I niestety konserwanty (pogrubione) Kremy są dobre (zwłaszcza pierwszy i drugi) i mają przyjemne składziki, ale ja niestety dwóch ostatnich nie nabędę ze względu na te zapychacze. Pewnie wezmę mineralny 4razy ![]() Cytat:
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Śpijcie dobrze i nie pędźcie jutro tak z pisaniem
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Cytat:
![]() Czyli jednak mają konserwanty... ![]() Podłączam się do prośby Słodkich wszystkim
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() No ten jeden akurat ma. Ale składy są naprawdę niezłe ![]() Ja też mykam. Śpijcie słodko
|
|
#2875 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
kurcze blade, na wstepie powiem, ze kupowanie tych calych simsow bylo koszmarnym bledem! ja nie wiem jak ja zdam mature, to wciaga na potege
![]() yyy, znaczy sie testowac![]() Cytat:
w porownaniu do skrzypu to miodzio![]() Cytat:
![]() Cytat:
no, jak dziala to moge szalec naprawde tak napisali? moze im sie nie chce spisywac Cytat:
no dobra, po sesji simsowej zmuszam sie do snu branocka
|
|
|
|
#2876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O Mój Boże ile roboty mialam z pzreczytaniem waszych postów
od godz. 15 napykałyście 4 strony ![]() Cytat:
Swoją drogą kiciak piękny - sierść taka lśniąca, że chej .kolmanka - kot TŻ-ta ma słodki pyszczek Cytat:
Estelle madziunia80 - słodka ta strzałka Tak na marginesie mój Piks siedział dzisiaj w kuchni przy stroiku wielkanocnym z jajkami i bukszpanem i wyglądał jak zajączek wielkanocny Jolie2601 - jeśli chodzi o te pozycje do spania kociaków, to niejednokrotnie się uśmiałam - że tez tak im wygodnie spać z głową wywiniętą przy tylnich nóżkach . Słodkie fotki można wówczas robić .Mirelkaaa - tatuaż - zastanów się czy to nie kaprys chwilowy . Jak to Blonnde określiła najtrafniej nalezy "ochłonąć z nastoletnich buntowniczych pomysłów"Nadrobić trzeba przecież .Od kilku dni słucham sobie muzyki z www.polskastacja.pl a dokładnie polskie niezapomniane przeboje - z dzieciństwem mi się kojarza te posenki .
|
|
|
#2877 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie padanie śniegu ciąg dalszy Do tego wieje masakrycznie![]() Cytat:
![]() Strzałka też zabójcza Moje zwierzaki min nie robią![]() Cytat:
Ciekawa jestem czy masz tylko wersje podstawową Bo ja chyba mam wszystkie możliwe dodatki![]() Edit: Znalazłam fote mojego zwierzaka podczas snu Zwinął narzute z fotela - wygodniś z niego ogromny
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-03-21 o 09:39 |
||
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Marzenko Kosmarko czekam w takim razie na zdjęcia psiego zajączka wielkanocnego.Milka spadłam z krzesła autentycznie, świetne zdjęcie, dał czadu psiak nie ma co Dzisiaj się z Wami przywitam i jak mi się uda zajrzę pod wieczór, bo czeka mnie pracowity dzień. Miały to być porządki wiosenno-świąteczne, a będą świąteczno-zimowe Ale być muszą.Życzę Wam kochane miłego dnia, a w razie, jakbym już nie zasiadła do kompa przed świętami... Zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt Wielkiej Nocy. |
|
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cieszę sie, ze się nie zgadzała bo teraz w ogóle mi się to nie podobaCytat:
![]() ![]() ![]() Edit: a tak w ogóle to Dzien Dobry wszystkim. U mnie również dzisiaj ladna pogoda, słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, jest dosć zimno ale zawsze może być gorzej
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie śnieg i wiatr Cała rodzina chora, więc na mojej głowie wszystkie porządki, które zostały I muszę się jeszcze wybrać na zakupy... ehhhCytat:
W pierwszej chwili zaczęłam się zastanawiać, czy masz owce Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

Coś poważnego się dzieje?
moja butelka jest przezroczysta! zreszta, prosze zdj.

za dobrą decyzję.