|
|
#1831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
Ostatnio rozmawiałam z moją konsultantką i powiedziała mi, że w zeszłym roku miała ten najniższy poziom rózy i dostała komplet srebrnej biżuterii, zawsze miała też trochę katalogów za darmo, katalog z wyprzedzeniem dostawała i mogła m.in. zamawiać próbki 50% taniej. |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
dziekuej bardzo ;*
|
|
|
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko: jaki to kolor EMERALD metalicznej kredki do powiek arabian glow, czy zielony czy niebieski oczywiście chodzi mi o faktyczny kolor bo podejrzewam ,że w katalogu może być przekłamany.Zauważyłam ,że mają dzwoneczek a ja tak długo odkładam ich zakup ,że o mało ich nie przegapiłam
. Chce nabyć 2 kolorki ,na pewno GOLD i zastanawiam się nad tym drugim nie wiem który wybrać emerald czy turquosie. Uważam , że seria arabian glow to dobrze sprawująca się kolorówka avonowska, szkoda tylko ,że co chwila coś wycofują .Dawno temu kupiłam błyszczyk był taki piaski pustyni i mam go do dziś (chyba dlatego ,że go tak oszczędzam) i jest to mój najlepszy kosmetyk do ust, no wprost rewelacja. Żałuję ,że nie kupiłam innych odcieni.Wycofali go o tak sobie nie dając nic w zamian.
|
|
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
czy możecie mi napisać, jak pochnie nowa Pur Blanca Rush ? Jest podobna do jakiegoś innego zapachu Avon ? I jak jest z jej trwałością ?
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Pur Blanca Blush jest śliczna, nie przypomina mi żadnego zapachu Avonu i jest trwała
Polecam
|
|
|
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
kurcze cos kiepsko mi idzie z tym zamowieniem....
Na pewno dla siebie bede brac ta nowa pur blance bo pachnie slicznie ;] i chyba passion dance z netto chociaz do konca nie wiem:P
|
|
|
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam nową Pur Plance Blush - na razie oczywiście tylko próbkową (próbki przelane do atomizerka)...
Ale już wiem, że ja sobie kupię ![]() Jest śliczna ![]() Moim zdaniem (ale się nie sugerować, bo ja mam czasami dziwne skojarzenia) pachnie podobnie do zwyklej Pur Blanci (od której jestem uzależniona:P), troszkę bardziej kremowo, bardziej owocowo. W pierwszej chwili czuję zapach .... hmm.... takie kremy, mydełka, husteczki dla niemowląt Pomieszane z lekkim zapachem jaki czasami można spotkać w sklepach z duperelkami Indyjskimi (ale nie zapach kadzidelek, tylko wlasnie takie sklepy )Potem czuję już więcej kwiatuszków i ...hm....takiego pudrowego zapachu. Jeśli komuś podoba się klasyczna Pur Blanca i nie drażnią go troszkę bardziej kwiatowe i słodsze zapachy to na pewno ta Pur Blanca Blush tez mu się spodoba
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce byc zlosliwa ale. Tak ciezko bylo poszukac? ![]() tutaj fotki -> kredka kredka inne fotki Emerald jest to kolor szmaragdowej zieleni jak widac na fotkach. Bardzo intensywny i trwaly. Ja jestem zadowolona z tych kredek. mam ta zielona i turkusowa. Jeszcze bym chciala sobie dokupic ta zlota.
|
|
|
#1839 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba zwykła Pur Blanca i lubię słodkie zapachy(Island Vibe np. mi się podobało) i inne kwiatowe, a ta Pur Blanca mi się w ogóle nie podoba. Więc nie jest to regułą. Radzę zamówić sobie próbki przed zakupem wody. |
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dawno temperowalam bo zrobily sie rysyki grube i swietnie sie temperuja. Musze sobie dokupic ta zlota.
|
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
jednak skuszę się na nową Pur Blancę
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-tutaj makijaż wykonany za pomocą mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244133 -tutaj zdjęcia obu mozaiek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97#post6996297 -tutaj opis efektu mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post6995992 Mam nadzieję że się przyda
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też zawsze najpierw biorę próbki. Muszę taki zapach wyprobowac "na sobie" - czy nie jest zbyt męczący, duszący, czy nie boli mnie od niego głowa. Więc zgadzam się z Tobą, że najlepiej wcześniej próbkę wypróbować (ale masło maślane mi wyszło
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze przyznac ze super wyglada na Twojej twarzy i kusi mnie teraz ta mozaika gdyz szukam czegos takiego lekko brazujacego
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Czy Wam tez nie działa oferta internetowa? W ogóle mi się nie pokazuje... ani do k4 ani k5
A bede dzis zamowienie skladac z k4.
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. A ja mialabym pytanie odnosnie nowego kremowo pudrowego podkladu w kompakcie. Wiem ze jest troche za wczesnie bo z kat 5 dopiero poleca zamowienia, ale moze dziewczyny z trendujacych cos o nim moga powiedziec. Jak kolory, czy w katalogu choc troche sie pokrywaja z rzeczywistoscia no i jak w uzyciu. czytalam opinie na KWC sa nawet nie zle, ale to chyba jakas starsza wersja tego kosmetyku. Pozdrawiam
A co do oferty internetowej to u mnie tez nie dziala |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
A musisz dzisiaj składać? Dzisiaij i tak nie pracują na pewno i nie będą pobierali zamówień. Trzeba by pewnie do nich napisać o tą ofertę internetową. Mi też się żadna nie pokazuje.
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że cosik pomogłam
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
u mie też oferty internetowej nie am<byc moze już skonczyli z niej zamawianie> a nowa sie zacznei jak katalog pewnie juz jutro
)mam pytanie do Was chce zamówienie wysyłac i mnie zastanawia czy jeśli chcę zamówić ten płyn do higieny intymnej <a drugi gratis ze str 99> to czy bez róznicy ktory numer produktu <z tych dwóch> wpisze?? |
|
|
|
#1853 |
|
Przyczajenie
|
musisz wpisać dwa, które chcesz. Pisali to na fakturze poprzedniej
|
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
sluchajcie ile bede miala zysku z zamowienia na 1000 zł ?? bo nie mam przewodnikaa kolo siebei
![]() a i czy jak mam zamowienie na 2 telefony to to sie wlicza? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-03-24 o 19:42 Powód: prosze nie pisać posta pod postem tylko korzystać z funkcji edytuj i multicytuj! |
|
|
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1857 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz mam ta rozswietlajaca i makijaz nim wykonany bardzo mi sie podoba i wbrew pozorom mozna tez nia zrobic dosyc intensywny makijaz Cytat:
Jesli dobrze pamietam, to nie Cytat:
|
|||
|
|
|
#1858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O niebo lepszy efekt od perełek. Miałam ją sobie teraz odpuścić ale chyba nie da rady Piękny makijaż. no brak słów... Potrafisz zachęcić Efekty po kremie opalającym już naprawdę nieźle widoczne |
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie obie te mozaiki są bardzo udane [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6999156]Wow O niebo lepszy efekt od perełek. Miałam ją sobie teraz odpuścić ale chyba nie da rady Piękny makijaż. no brak słów... Potrafisz zachęcić [/quote] Dziękuję Perełek z Avonu nie miałam, więc nie porównam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

i napisala mi co to wlasciwie jest ten KLUB RÓZY i jak do niego sie zakwalifikowac mozna?
. Chce nabyć 2 kolorki ,na pewno GOLD i zastanawiam się nad tym drugim
nie wiem który wybrać emerald czy turquosie.
.Dawno temu kupiłam błyszczyk był taki piaski pustyni i mam go do dziś (chyba dlatego ,że go tak oszczędzam) i jest to mój najlepszy kosmetyk do ust, no wprost rewelacja. Żałuję ,że nie kupiłam innych odcieni.Wycofali go o tak sobie nie dając nic w zamian.
Polecam
Na pewno dla siebie bede brac ta nowa pur blance bo pachnie slicznie ;] i chyba passion dance z netto chociaz do konca nie wiem:P

)

i waham się między tym a Mattitude Astora
O niebo lepszy efekt od perełek. Miałam ją sobie teraz odpuścić ale chyba nie da rady