Wszystko o Avonie 3 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-23, 22:29   #1831
weekend
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko : czy bylaby ktoras tak kochana i napisala mi co to wlasciwie jest ten KLUB RÓZY i jak do niego sie zakwalifikowac mozna?
Trzeba sprzedać kosmetyki avonu na określoną kwotę w ciągu roku. Mam nadzieję, że nie zostanie ten link potraktowany jak reklama, a jak informacja, tu link: http://www.avon-gdynia.pl/klub_rozy.html
Ostatnio rozmawiałam z moją konsultantką i powiedziała mi, że w zeszłym roku miała ten najniższy poziom rózy i dostała komplet srebrnej biżuterii, zawsze miała też trochę katalogów za darmo, katalog z wyprzedzeniem dostawała i mogła m.in. zamawiać próbki 50% taniej.
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-23, 22:44   #1832
MySSaaa
Zadomowienie

dziekuej bardzo ;*
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 09:19   #1833
gabipati
Zadomowienie

mam pytanko: jaki to kolor EMERALD metalicznej kredki do powiek arabian glow, czy zielony czy niebieski oczywiście chodzi mi o faktyczny kolor bo podejrzewam ,że w katalogu może być przekłamany.Zauważyłam ,że mają dzwoneczek a ja tak długo odkładam ich zakup ,że o mało ich nie przegapiłam. Chce nabyć 2 kolorki ,na pewno GOLD i zastanawiam się nad tym drugim nie wiem który wybrać emerald czy turquosie.
Uważam , że seria arabian glow to dobrze sprawująca się kolorówka avonowska, szkoda tylko ,że co chwila coś wycofują.Dawno temu kupiłam błyszczyk był taki piaski pustyni i mam go do dziś (chyba dlatego ,że go tak oszczędzam) i jest to mój najlepszy kosmetyk do ust, no wprost rewelacja. Żałuję ,że nie kupiłam innych odcieni.Wycofali go o tak sobie nie dając nic w zamian.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 09:55   #1834
Kirra
Raczkowanie

czy możecie mi napisać, jak pochnie nowa Pur Blanca Rush ? Jest podobna do jakiegoś innego zapachu Avon ? I jak jest z jej trwałością ?
Kirra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 10:50   #1835
kasia2439
Zakorzenienie

Pur Blanca Blush jest śliczna, nie przypomina mi żadnego zapachu Avonu i jest trwała Polecam
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 10:59   #1836
MySSaaa
Zadomowienie

kurcze cos kiepsko mi idzie z tym zamowieniem.... Na pewno dla siebie bede brac ta nowa pur blance bo pachnie slicznie ;] i chyba passion dance z netto chociaz do konca nie wiem:P
Stary 2008-03-24, 11:01   #1837
nutka85
Wtajemniczenie

Ja mam nową Pur Plance Blush - na razie oczywiście tylko próbkową (próbki przelane do atomizerka)...
Ale już wiem, że ja sobie kupię

Jest śliczna

Moim zdaniem (ale się nie sugerować, bo ja mam czasami dziwne skojarzenia) pachnie podobnie do zwyklej Pur Blanci (od której jestem uzależniona:P), troszkę bardziej kremowo, bardziej owocowo.
W pierwszej chwili czuję zapach .... hmm.... takie kremy, mydełka, husteczki dla niemowląt Pomieszane z lekkim zapachem jaki czasami można spotkać w sklepach z duperelkami Indyjskimi (ale nie zapach kadzidelek, tylko wlasnie takie sklepy)

Potem czuję już więcej kwiatuszków i ...hm....takiego pudrowego zapachu.

Jeśli komuś podoba się klasyczna Pur Blanca i nie drażnią go troszkę bardziej kwiatowe i słodsze zapachy to na pewno ta Pur Blanca Blush tez mu się spodoba
Stary 2008-03-24, 11:13   #1838
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
mam pytanko: jaki to kolor EMERALD metalicznej kredki do powiek arabian glow, czy zielony czy niebieski oczywiście chodzi mi o faktyczny kolor bo podejrzewam ,że w katalogu może być przekłamany.Zauważyłam ,że mają dzwoneczek a ja tak długo odkładam ich zakup ,że o mało ich nie przegapiłam. Chce nabyć 2 kolorki ,na pewno GOLD i zastanawiam się nad tym drugim nie wiem który wybrać emerald czy turquosie.
Uważam , że seria arabian glow to dobrze sprawująca się kolorówka avonowska, szkoda tylko ,że co chwila coś wycofują.Dawno temu kupiłam błyszczyk był taki piaski pustyni i mam go do dziś (chyba dlatego ,że go tak oszczędzam) i jest to mój najlepszy kosmetyk do ust, no wprost rewelacja. Żałuję ,że nie kupiłam innych odcieni.Wycofali go o tak sobie nie dając nic w zamian.

Nie chce byc zlosliwa ale.
Tak ciezko bylo poszukac?

tutaj fotki
-> kredka

kredka inne fotki

Emerald jest to kolor szmaragdowej zieleni jak widac na fotkach.
Bardzo intensywny i trwaly.
Ja jestem zadowolona z tych kredek.
mam ta zielona i turkusowa.

Jeszcze bym chciala sobie dokupic ta zlota.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 11:19   #1839
Lena7
Przyczajenie

GG do Lena7 Send a message via Skype™ to Lena7

Cytat:
Gabipati ja mam turquos, i jestem zadowolona mimo, że jest trochę jaśniejsza niż na str 17 kat04, a chciałam ciemny niebieski
Lena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 11:33   #1840
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Pur Blanca Blush jest śliczna, nie przypomina mi żadnego zapachu Avonu i jest trwała Polecam
Ja się cieszę, że wzięłam próbki, bo już wiem, że mi się zapach nie podoba na mojej skórze. Bo ze strony zapachowej to nawet może i bym się skusiła.
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Jeśli komuś podoba się klasyczna Pur Blanca i nie drażnią go troszkę bardziej kwiatowe i słodsze zapachy to na pewno ta Pur Blanca Blush tez mu się spodoba
Mi się podoba zwykła Pur Blanca i lubię słodkie zapachy(Island Vibe np. mi się podobało) i inne kwiatowe, a ta Pur Blanca mi się w ogóle nie podoba. Więc nie jest to regułą. Radzę zamówić sobie próbki przed zakupem wody.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 11:40   #1841
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Nie chce byc zlosliwa ale.
Tak ciezko bylo poszukac?
bardzo przepraszam , kompletnie zapomniałam o wklejanych fotkach , no cóż, nie chciałam nikogo obciążać pytaniem ale dziękuję za opinię.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 11:43   #1842
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo przepraszam , kompletnie zapomniałam o wklejanych fotkach , no cóż, nie chciałam nikogo obciążać pytaniem ale dziękuję za opinię.
W kazdym razie ja polecam te kredki.
Nie dawno temperowalam bo zrobily sie rysyki grube i swietnie sie temperuja.
Musze sobie dokupic ta zlota.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:02   #1843
Kirra
Raczkowanie

dzięki dziewczyny jednak skuszę się na nową Pur Blancę
Kirra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:21   #1844
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Ślicznotka;) Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki Chciałam zapytać, czy któraś z Was miała może ten nowy Podkład w kompakcie? Na KWC są opinie, ale chyba tej poprzedniej wersji, nota bene nie najgorsze
Szukam właśnie jakiegoś dobrego matującego podkładu, który by ładnie krył, a nie wyglądał jak "szpachel" i waham się między tym a Mattitude Astora
ja polecam perfect wear
Stary 2008-03-24, 14:28   #1845
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie wkleić opinie Hexxany i YenneferD o brązującej mozaice z wątku o "Nałogowych kosmetykoholiczkach", gdyby ktoś był zainteresowany:
- http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3297
- http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3296

Wypróbowałam mozaikę bardziej dogłębnie i tak:
-tutaj makijaż wykonany za pomocą mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244133
-tutaj zdjęcia obu mozaiek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97#post6996297
-tutaj opis efektu mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post6995992

Mam nadzieję że się przyda
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:16   #1846
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja się cieszę, że wzięłam próbki, bo już wiem, że mi się zapach nie podoba na mojej skórze. Bo ze strony zapachowej to nawet może i bym się skusiła.

Mi się podoba zwykła Pur Blanca i lubię słodkie zapachy(Island Vibe np. mi się podobało) i inne kwiatowe, a ta Pur Blanca mi się w ogóle nie podoba. Więc nie jest to regułą. Radzę zamówić sobie próbki przed zakupem wody.
No tak.... Pewnie ile osób tyle opinii, tak to bywa ze smakami, zapachami czy gustem

Ja też zawsze najpierw biorę próbki. Muszę taki zapach wyprobowac "na sobie" - czy nie jest zbyt męczący, duszący, czy nie boli mnie od niego głowa.
Więc zgadzam się z Tobą, że najlepiej wcześniej próbkę wypróbować (ale masło maślane mi wyszło)
Stary 2008-03-24, 15:20   #1847
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
-tutaj makijaż wykonany za pomocą mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244133
-tutaj zdjęcia obu mozaiek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...97#post6996297
-tutaj opis efektu mozaiki brązującej http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post6995992

Bardzo sie przydalo musze przyznac ze super wyglada na Twojej twarzy i kusi mnie teraz ta mozaika gdyz szukam czegos takiego lekko brazujacego
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:46   #1848
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Czy Wam tez nie działa oferta internetowa? W ogóle mi się nie pokazuje... ani do k4 ani k5 A bede dzis zamowienie skladac z k4.
Stary 2008-03-24, 16:02   #1849
malbar
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. A ja mialabym pytanie odnosnie nowego kremowo pudrowego podkladu w kompakcie. Wiem ze jest troche za wczesnie bo z kat 5 dopiero poleca zamowienia, ale moze dziewczyny z trendujacych cos o nim moga powiedziec. Jak kolory, czy w katalogu choc troche sie pokrywaja z rzeczywistoscia no i jak w uzyciu. czytalam opinie na KWC sa nawet nie zle, ale to chyba jakas starsza wersja tego kosmetyku. Pozdrawiam

A co do oferty internetowej to u mnie tez nie dziala
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:33   #1850
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Czy Wam tez nie działa oferta internetowa? W ogóle mi się nie pokazuje... ani do k4 ani k5 A bede dzis zamowienie skladac z k4.
A musisz dzisiaj składać? Dzisiaij i tak nie pracują na pewno i nie będą pobierali zamówień. Trzeba by pewnie do nich napisać o tą ofertę internetową. Mi też się żadna nie pokazuje.
Stary 2008-03-24, 16:40   #1851
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Bardzo sie przydalo musze przyznac ze super wyglada na Twojej twarzy i kusi mnie teraz ta mozaika gdyz szukam czegos takiego lekko brazujacego
Dziękuję Cieszę się, że cosik pomogłam
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Stary 2008-03-24, 17:01   #1852
GOśka T.
Zakorzenienie

u mie też oferty internetowej nie am<byc moze już skonczyli z niej zamawianie> a nowa sie zacznei jak katalog pewnie juz jutro)

mam pytanie do Was chce zamówienie wysyłac i mnie zastanawia czy jeśli chcę zamówić ten płyn do higieny intymnej <a drugi gratis ze str 99> to czy bez róznicy ktory numer produktu <z tych dwóch> wpisze??
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:17   #1853
Lena7
Przyczajenie

GG do Lena7 Send a message via Skype™ to Lena7
Wink Dot.: Wszystko o Avonie 3

musisz wpisać dwa, które chcesz. Pisali to na fakturze poprzedniej
Lena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:04   #1854
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
u mie też oferty internetowej nie am<byc moze już skonczyli z niej zamawianie> a nowa sie zacznei jak katalog pewnie juz jutro)
Katalog 5 przeciez zaczyna sie dopiero we czwartek 27go (w COKach w piatek), a nie jutro
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:08   #1855
MySSaaa
Zadomowienie

sluchajcie ile bede miala zysku z zamowienia na 1000 zł ?? bo nie mam przewodnikaa kolo siebei

a i czy jak mam zamowienie na 2 telefony to to sie wlicza?

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-03-24 o 19:42 Powód: prosze nie pisać posta pod postem tylko korzystać z funkcji edytuj i multicytuj!
Stary 2008-03-24, 19:11   #1856
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
sluchajcie ile bede miala zysku z zamowienia na 1000 zł ?? bo nie mam przewodnikaa kolo siebei
Przy zamowieniu na 1000 zł, masz upust jak sie nie mylę 30% czyli zarabiasz wlaśnie tyle z tej kwoty.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:26   #1857
kwiatek04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość

Dziekuje Juz sie nie moge doczekac, kiedy ta mozaika bedzie moja Teraz mam ta rozswietlajaca i makijaz nim wykonany bardzo mi sie podoba i wbrew pozorom mozna tez nia zrobic dosyc intensywny makijaz

Cytat:
35%

Cytat:
a i czy jak mam zamowienie na 2 telefony to to sie wlicza?
Jesli dobrze pamietam, to nie

Cytat:
Napisane przez ankoro
Przy zamowieniu na 1000 zł, masz upust jak sie nie mylę 30% czyli zarabiasz wlaśnie tyle z tej kwoty.
30% zarobku ma sie, jesli zamowienie jest miedzy 500 a 100zl
kwiatek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:32   #1858
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez YenneferD

Wow O niebo lepszy efekt od perełek. Miałam ją sobie teraz odpuścić ale chyba nie da rady Piękny makijaż. no brak słów... Potrafisz zachęcić

Efekty po kremie opalającym już naprawdę nieźle widoczne Świetny zakup
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:45   #1859
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Nowa już była. Tylko zniknęła. I żadnej teraz nie ma
Stary 2008-03-24, 19:52   #1860
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez kwiatek04 Pokaż wiadomość
Dziekuje Juz sie nie moge doczekac, kiedy ta mozaika bedzie moja Teraz mam ta rozswietlajaca i makijaz nim wykonany bardzo mi sie podoba i wbrew pozorom mozna tez nia zrobic dosyc intensywny makijaz
Proszę bardzo Dla mnie obie te mozaiki są bardzo udane
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6999156]Wow O niebo lepszy efekt od perełek. Miałam ją sobie teraz odpuścić ale chyba nie da rady Piękny makijaż. no brak słów... Potrafisz zachęcić
[/quote]
Dziękuję Perełek z Avonu nie miałam, więc nie porównam...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości