My Style Diary po polsku IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 17:25   #3541
justysia171
Zakorzenienie

Dot.: My Style Diary po polsku IV

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
u nas to jakaś niedorobiona Syberia
a na nogi nie masz co narzekać

dzięki Karo też czasem lubię proszaleć z grubymi rajtami

hihih, dziękuję, że jeszzce we mnie wierzysz
W moim przyszłym zawodzie- przyda mi się dobrze bronić

Po prostu nie zrozumiałam trochę tego co piszesz....Miałam dziwne wrażenie, że czepiasz się bez powodu(?)-> przytoczę chociażby to zdanie o odcieniach szarości aa no i nie zrozumiałam za bardzo co jej w mojej sukience z młodszej siostry?Opina mnie? jest za krótka?

Jeżeli źle Cię zrozumiałam to przepraszam- nie tak to miało wyglądać

Warto słuchać każdego, nie jestem aż taką ignorantką. Po prostu nie zrozumiałam za bardzo co masz konstruktywnego do przekazania a propos moich zestawów? Szanuję to, że każdy ma inny gust...i jak coś nie będzie Ci grało w innych moich propozycjach to pisz śmiało.
A chcesz zostać obrońcą?
Wierze bo jeżeli ktoś ma swój styl ( a Ty go masz) i się go trzyma to będzie się go zawsze trzymał i potrafił go obronić
Jesteś pewna, że to co nosisz jest fajne, dobrze się w tym czujesz i o to właśnie chodzi
Poszczególne ciuchy i zestawy mają się podobać Tobie
Ja jak coś ubieram/kupuje to patrzę na to czy ja się w tym dobrze czuje i czy mi się to podoba a nie koleżankom,siostrze czy mamie bo to Ja bedę w tym chodzić

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:34   #3542
buttreflyyyy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Wg mnie to nikt tu nie krytykował
To, że np nie wklejam swoich zestawów i pewnie tego szybko nie zrobię bo cenię sobie jeszcze resztkę swojej anonimowości w necie nie znaczy, że nie będę komentować innych(przecież nie jest to wątek tylko dla osob wklejajacych swoje zestawy)
Chętnie sama wolałabym usłyszęc jakieś rady a nie tylko zachwyty
Wątek służy przecież do wypowiedzenia swojego zdania na temat przedstawianych zestawów
większość bardzo mi się podoba i lubię ogladać ten wątek
A to, że ktoś napisze, że np nie wiem sweter jakoś mi nie pasuje do całości to nie jest żadna bezsensowna krytyka tylko zwykłe spostrzeżenie
Poza tym myślę, że to , że dziewczyny pisały o braku koloru nie miały prze to też nic złego na myśli
Ja sama już pisałam , że lubuje sie w kolorystyce szaro-czarno-granatowej, generalnie ciemniej i jak mi ktoś z domu/otoczenia mówi, że wyglądam smutno itp to nie biorę sobie tego do serca jako krytykę czy złośliwość a poprostu zwykłe spostrzeżenie czy odczucie tych osób
Wydaje mi się, że ta całą dyskusja jest trochę zbędna bo jak juz pisałam nikt nikogo nie obraził, Praline i tak ma swój styl i będzie się go trzymać a w razie czego sama też umiałaby się obronić
Mam nadzieje, że ten post nie zostanie odczytany jako jakiś atak na kogoś bo tak nie jest
Zakręciłam się ale chłopak mnie popędzał

ale ja nie bronię praline-po prostu abstrahuję od dyskusji która sie wywiązała, nie mówię ze te osoby które nie zamieszczaja zestawów maja nie komentowac innych ale żeby wogóle była to konstruktywna krytyka. i nie mówię o konkretnych przypadkach ale ogólnie
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:34   #3543
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Wklejam moj dzisiejszy,zwyczajny-serduszkowy oraz Poppet przypominam ten co chcialas ze spodnica w pepitke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2735.jpg (67,8 KB, 583 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2372.jpg (118,4 KB, 541 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 17:43   #3544
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
ale ja nie bronię praline-po prostu abstrahuję od dyskusji która sie wywiązała, nie mówię ze te osoby które nie zamieszczaja zestawów maja nie komentowac innych ale żeby wogóle była to konstruktywna krytyka. i nie mówię o konkretnych przypadkach ale ogólnie
A ja też nie atakuje pisząc, że praline potrafiłaby się sama obronić
Tylko widzisz ja czytają Wasze wypowiedzi poczułam się tak jakbym była bezczelna cokolwiek pisząc w tym wątku skoro nie pokazuje siebie a już w ogóle pisząc, że coś mi nie pasuje w zestawie to przekraczam wszelkie granice
wiem, że przesadzam ale takie było moje 1 wrażenie
Zresztą chyba wszyscy za bardzo zaangażowali się w tą dyskusję
Nie da się zresztą tego wszystkie wyjaśnić tak aby zostało dobrze zrozumiane i nikt nie poczuł się bez powodu urażony, więc podtrzymuje zdanie, że dyskusja zabrneła za daleko

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:01   #3545
Poppet
Zadomowienie

praline ja cię lubię nigdy nie twierdziłam inaczej. po prostu napisałam jak odbieram kolory na zdjęciu. A sukienka może dlatego, że zdjęcie robione z góry wydaje mi się taka przymała. Ale tak jak zawsze podkreślam, że to, że mi się tak wydaje nie oznacza, że tak jest. Ta wymiana zdań trochę przyostrych była chyba niepotrzebna. A ja być może zagalopowałam się z przypuszczeniem, że trudno ci przyjąć krytykę, faktycznie każdemu ją trudno przyjmować .
Po prostu masz bardzo fajny styl i jest modelowy dla wielbicielek retro dlatego może od Ciebie wymaga się więcej .

A teraz nie do praline. Jedyne co mi się naprawdę nie spodobało tutaj to, aluzja, że nie powinnam komentować skoro nie wklejam swoich zestawów. Nie uważam, żeby to było abstrakcyjne stwierdzenie ;]. Na szczęście błysnęłam intelektem i żaluzję złapałam.

PS. Dzięki Super Karo - prześlicznie ci w tej spódnicy nadaje ci takich pełnych kształtów. Mam nadzieję, że to nie było niestosowne. Jeśli tak to przepraszam.

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:04   #3546
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
moge skrytykowac? :P Od dawna zauwazylam czego mi brakuje w zestawach praline - kolorow brakuje zdecydowanie

Nie brakuje, nie brakuje- uwierz nie wyobrazam sobie Karoliny za bardzo w większej ilości kolorów, np: góra czerwona, dół zielony... o nie to nie jej styl . Super prezentuje się w szarościach, uwielbiam takie zestawy oglądać.
Może nie jestem obiektywna, bo sama nie lubię za dużo kolorów na sobie, ale widzę że jeśli chodzi o tą kwestię to nie jestem sama .
Jednym zostawmy żywsze, a drugim mniej intensywne odcienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
. [...]To już indywidualne podejście każdego i nie powinno się na siłę wplatać barwy w swoje zestawy, bo jest modna, czy "za dużo u mnie szarego" .
Kochana pozwoliłam sobie przytoczyć część twojej wypowiedzi w której zgadzam się w 100%!

Super_karo - oddasz mi spódniczke?
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:07   #3547
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
Dzięki Super Karo - prześlicznie ci w tej spódnicy nadaje ci takich pełnych kształtów. Mam nadzieję, że to nie było niestosowne. Jeśli tak to przepraszam.
Dziekuje bardzo Oczywiscie ze nie, jestem szczupla dlatego staram sie jak moge, zeby chociaz odpowiednimi ubraniami ,optycznie troszke sie "pogrubic"

EDIT: Kinga , jesli sie bede jej pozbywac(wlasnie sie nad nia zastanawiam) to na pewno dam znac
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:13   #3548
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

EDIT: Kinga , jesli sie bede jej pozbywac(wlasnie sie nad nia zastanawiam) to na pewno dam znac
super dzięki wielkie (zastanów się bardziej na moją korzyść )
Stary 2008-03-24, 18:23   #3549
Poppet
Zadomowienie

i na moją :P

Stary 2008-03-24, 18:28   #3550
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
A chcesz zostać obrońcą?
Wierze bo jeżeli ktoś ma swój styl ( a Ty go masz) i się go trzyma to będzie się go zawsze trzymał i potrafił go obronić
Jesteś pewna, że to co nosisz jest fajne, dobrze się w tym czujesz i o to właśnie chodzi
Poszczególne ciuchy i zestawy mają się podobać Tobie
Ja jak coś ubieram/kupuje to patrzę na to czy ja się w tym dobrze czuje i czy mi się to podoba a nie koleżankom,siostrze czy mamie bo to Ja bedę w tym chodzić
who knows Na razie się kształcę i mam nadzieję, że ładnie zakończę studiowanie...teraz powinnam się uczyć- a co? mam wstręt do nauki jutro zacznę...w weekend też nie ponaukuję bo wyjeżdżam...
Kontynuując tego offtopa dodam, że chyba wolałabym być prokuratorem Byłam na praktykach i czułam, że to jest to.

Cytat:
praline ja cię lubię nigdy nie twierdziłam inaczej. po prostu napisałam jak odbieram kolory na zdjęciu. A sukienka może dlatego, że zdjęcie robione z góry wydaje mi się taka przymała. Ale tak jak zawsze podkreślam, że to, że mi się tak wydaje nie oznacza, że tak jest. Ta wymiana zdań trochę przyostrych była chyba niepotrzebna. A ja być może zagalopowałam się z przypuszczeniem, że trudno ci przyjąć krytykę, faktycznie każdemu ją trudno przyjmować .
Po prostu masz bardzo fajny styl i jest modelowy dla wielbicielek retro dlatego może od Ciebie wymaga się więcej .

A teraz nie do praline. Jedyne co mi się naprawdę nie spodobało tutaj to, aluzja, że nie powinnam komentować skoro nie wklejam swoich zestawów. Nie uważam, żeby to było abstrakcyjne stwierdzenie ;]. Na szczęście błysnęłam intelektem i żaluzję złapałam.

PS. Dzięki Super Karo - prześlicznie ci w tej spódnicy nadaje ci takich pełnych kształtów. Mam nadzieję, że to nie było niestosowne. Jeśli tak to przepraszam.
W takim razie podzielmy się jajeczkiem, nadal mamy Święta
A co do tego komentowania, jak tak mnie odebrałaś to big sorry
w końcu jesteśmy krajankami

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Nie brakuje, nie brakuje- uwierz nie wyobrazam sobie Karoliny za bardzo w większej ilości kolorów, np: góra czerwona, dół zielony... o nie to nie jej styl . Super prezentuje się w szarościach, uwielbiam takie zestawy oglądać.
Może nie jestem obiektywna, bo sama nie lubię za dużo kolorów na sobie, ale widzę że jeśli chodzi o tą kwestię to nie jestem sama .
Jednym zostawmy żywsze, a drugim mniej intensywne odcienie

oo Kinia ! zawstydzasz mnie...
Poza tym jesteś nieobiektywna, babo...
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:32   #3551
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:

oo Kinia ! zawstydzasz mnie...
Poza tym jesteś nieobiektywna, babo...

no tak myślałam, dlatego już siedzę cicho

Cytat:
i na moją :P
byłam pierwsza
Stary 2008-03-24, 19:03   #3552
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

mój na dzisiejsze szalenstwo w klubie
spodnie dosc nieciekawie wyszły na tych zdjeciach, to materiałowe czarne rurki do tego kozaki bo snieg za oknem :P pasuje to złoto to tej bluzki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0068.JPG (27,1 KB, 241 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0067.JPG (64,2 KB, 269 załadowań)
Stary 2008-03-24, 19:12   #3553
Poppet
Zadomowienie

Cytat:
W takim razie podzielmy się jajeczkiem, nadal mamy Święta
A co do tego komentowania, jak tak mnie odebrałaś to big sorry
w końcu jesteśmy krajankami

<daje jajeczko> to super. My w tym lublinie mamy jakąś gorąca krew :P.

Cytat:
Napisane przez ona123ona
byłam pierwsza
oj ciii :P

Stary 2008-03-24, 19:12   #3554
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
no tak myślałam, dlatego już siedzę cicho

ale wiesz, że jesteś super babka?

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
spodnie dosc nieciekawie wyszły na tych zdjeciach, to materiałowe czarne rurki do tego kozaki bo snieg za oknem :P pasuje to złoto to tej bluzki?
Pasuje, ale mi osobiście bardziej podobałoby się srebro I jakoś za dużo kółeczek...ja widziałabym tu wkręty kolczyki. A jaką będziesz mieć fryzurkę?

Sama mam iść dziś na imprezę, ale jakoś mi się odechciało....wyobraziłam sobie ten ścisk

Cytat:
<daje jajeczko> to super. My w tym lublinie mamy jakąś gorąca krew :P.

Daj więcej to chyba jakieś przepiórcze... a tak na serio- to pewnie wina tej pogody:P:
Stary 2008-03-24, 19:12   #3555
martaa1011
Rozeznanie

Mój dzisiejszy zestaw. Byłam w nim na spacerku z siostrą. Przepraszam za jakość zdjęć. Zestaw wklejam tutaj pierwszy raz, więc potraktujcie mnie łagodnie, bo dopiero się uczę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P10803651.JPG (21,4 KB, 253 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P10803661.JPG (20,6 KB, 225 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P10803671.JPG (25,4 KB, 211 załadowań)
martaa1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:16   #3556
N4TI
Zakorzenienie

Cytat:
Pasuje, ale mi osobiście bardziej podobałoby się srebro I jakoś za dużo kółeczek...ja widziałabym tu wkręty kolczyki. A jaką będziesz mieć fryzurkę?
jakos na srebro nie mam dzis ochoty:P złoto mnie ostatnio meczy, jeszcze sie opalilam i stwierdziłam ze to bedzie ladnie wygladac;P i wlasnie nie wiem czy zostawic rozpuszczone włosy czu upiąć :P mam jeszcze złote długie kolczyki beda lepsze? a te małe kółeczka na zdjecia to obraczki :P
Stary 2008-03-24, 19:19   #3557
praline
Zakorzenienie

Cytat:
jakos na srebro nie mam dzis ochoty:P złoto mnie ostatnio meczy, jeszcze sie opalilam i stwierdziłam ze to bedzie ladnie wygladac;P i wlasnie nie wiem czy zostawic rozpuszczone włosy czu upiąć :P mam jeszcze złote długie kolczyki beda lepsze? a te małe kółeczka na zdjecia to obraczki :P
no i zostaw złoto Co do kolczyków musiałabym zobaczyć. A torebka jaka?
Stary 2008-03-24, 19:23   #3558
N4TI
Zakorzenienie

a torebki chyba nie biore bo nie bede jej pilnowac gdy bede na parkiecie a w szatni boje sie zostawic:P ale jak sie zdecyduje to kopertówka czarna z Twoja ulubiona kokardka z reserved :P

dodaje zdjecie kolczyków, torebki i fryzurki nad która mysle tylko ze bedzie dzis z grzywka na bok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0058.JPG (43,8 KB, 363 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0064.JPG (69,2 KB, 200 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0075.JPG (42,1 KB, 571 załadowań)
Stary 2008-03-24, 19:28   #3559
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
ale wiesz, że jesteś super babka?
ale mnie zawstydziłaś
Stary 2008-03-24, 19:42   #3560
Poppet
Zadomowienie

Cytat:
Daj więcej to chyba jakieś przepiórcze... a tak na serio- to pewnie wina tej pogody:P:
właśnie się zorientowałam, że dostanę okresu - to chyba to :P.

dobra koniec tego offtopu :P

Stary 2008-03-24, 19:50   #3561
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dzastina000 Pokaż wiadomość
Czyli na tym watku swoja krytyczna opinie moga wyrazic tylko osoby ktore wklejaja zestawy?
Reszta ma siedziec cicho albo sie 'zachwycac'? Hmmmmm....
czytaj ze zrozumieniem prosze i nie nadinterpretuj

nie napisalam ze osoby ktore nie wklejaja zestawow nie moga komentowac/krytykowac innych, tylko ze dziwi MNIE proba uszczesliwiania innych przez osoby ktore nie pokazuja tu swoich zdjec wiec nie wiadomo jaki maja styl.. napisalam MNIE z duzej litery poniewaz to jest wlasnie MOJE zdanie w tej kwestii

ciesze sie ze osoby najbardziej zainteresowane sobie juz wszystko wyjasnily, co nie zmienia faktu ze ja nie zmienie zdania w tej kwestii

eot.

pozdrawiam ;]
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:10   #3562
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaa1011 Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy zestaw. Byłam w nim na spacerku z siostrą. Przepraszam za jakość zdjęć. Zestaw wklejam tutaj pierwszy raz, więc potraktujcie mnie łagodnie, bo dopiero się uczę.
Fajny zestaw do tego czerwony szaliczek i cut mjut z tym płaszczykiem ładna sukieneczka
Cytat:
fajny kolor bluzeczki złoto jak najbardziej pasuje

Cytat:
a torebki chyba nie biore bo nie bede jej pilnowac gdy bede na parkiecie a w szatni boje sie zostawic:P ale jak sie zdecyduje to kopertówka czarna z Twoja ulubiona kokardka z reserved :P

dodaje zdjecie kolczyków, torebki i fryzurki nad która mysle tylko ze bedzie dzis z grzywka na bok
Jeśli zakładasz te kolczyki to włoski ja bym podpięła żeby je odsłonić... a no i szara opaska ze zdjęcia odpada jak zakładasz złoto
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:30   #3563
Kica.
Zakorzenienie

mnie też sie wydaję, że lepiej by było, gdyby komentujące osoby wklejały czasem jakiś swój zestaw. Wtedy wiadomo by było czy daną opinię warto brać do siebie, bo myśle, że inaczej potraktujemy uwagi dziewczyny, której styl uważamy za godny naśladowania, a inaczej kogoś kto ubiera sie w naszym odczuciu byle jak.

---
wrzucam 3 zestawy, nie jestem przekonana do tego czerwonego grzybka -wydaje mi się ze mnie pogdubia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw9.jpg (15,9 KB, 311 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw5.jpg (11,3 KB, 323 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw8.jpg (9,9 KB, 401 załadowań)
Stary 2008-03-24, 20:37   #3564
N4TI
Zakorzenienie

kurcze co ja zrobilam szykuje sie i puder brazujacy osypal mi sie na ta bluzke przetarłam woda i mam plame z jasną obwódka(((((

edit: ufff zniknęła :P
Stary 2008-03-24, 20:37   #3565
nAtaL!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Wklejam moj dzisiejszy,zwyczajny-serduszkowy oraz Poppet przypominam ten co chcialas ze spodnica w pepitke
serduszkowy swietny

Cytat:
wg mnie pasuje, i fryzurka rowniez swietna, calosc bardzo na plus
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:43   #3566
Arwena_
Raczkowanie

GG do Arwena_

A ja dziś zaprezentuję (haha) takie do wyjścia, zwyczajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spacer.JPG (22,9 KB, 327 załadowań)
Arwena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:57   #3567
N4TI
Zakorzenienie

nie długo wychodze wygladam ostatecznie tak miłego wieczorku zycze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0065.JPG (35,2 KB, 487 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0062.JPG (56,0 KB, 773 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_v0071.JPG (37,5 KB, 594 załadowań)
Stary 2008-03-24, 21:00   #3568
buttreflyyyy
Zadomowienie

super_karo-,kica. - ślicznie wyglądacie dziewczyny
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:04   #3569
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
mnie też sie wydaję, że lepiej by było, gdyby komentujące osoby wklejały czasem jakiś swój zestaw. Wtedy wiadomo by było czy daną opinię warto brać do siebie, bo myśle, że inaczej potraktujemy uwagi dziewczyny, której styl uważamy za godny naśladowania, a inaczej kogoś kto ubiera sie w naszym odczuciu byle jak.

---
wrzucam 3 zestawy, nie jestem przekonana do tego czerwonego grzybka -wydaje mi się ze mnie pogdubia...
moim zdaniem ladnie wygladasz w tym grzybku wcale Cie nie pogrubia

i podoba mi sie jeszcze zestaw z żółtymi zakolanówkami taki radosny i nieco szalony

Cytat:
fajnie wygladasz udanej zabawy!

Arwena podobaja mi sie Twoje fioletowe butki
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:06   #3570
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość

---
Wcale cię nie pogrubia wszystkie zestawy mi się podobają spódnica/grzybek/zakolanówki fajnie ożywiają całość

A swoją drogą to co osoby nie wklejające zdjęć mają się nie wypowiadać??? bo chyba nei zroumiałam I czy osoba która twoim zdaniem ubiera się byle jak nie może już obiektywnie dać dobrej rady? albo konstruktywnie skrytykować?? ja np uważam że jdno do drugiego niewiele ma bo na siebie patrzy się inaczej i subiektywnie a osoby obce, nawet te które mają zupełnie inny styl spojrzą na to zdjęcie obiektywnie i powiedzą jako obserwatorzy co myślą
Oczywiście mówię tylko o konstruktywnej krytyce

Cytat:
Napisane przez Arwena_ Pokaż wiadomość
A ja dziś zaprezentuję (haha) takie do wyjścia, zwyczajne
fajna kurteczka taki wiosenny zestaw

Cytat:
no i ładnie wyglądasz i udanej imprezy
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2008-03-24 o 21:07 Powód: dopisek
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości