..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::.. - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 15:46   #2371
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

Cytat:
Napisane przez gdusiaczek Pokaż wiadomość
Moje cycki zawsze byly B...teraz jak ubieram staniki to mi wylazi, szczegolnie schaby po bokach. Pelne C mam na bank, ale nie bede kupowac stanikow nowych :/
Najlepiej moj dzis mowi ze chcialby mi bielizne kupic, ale nie wie jaki rozmoar, bo te cycki to raz mniejsze a raz wieksze.....kolejny KOP!
Blondee czyli mowisz, ze 2 drinki nie zaszkodza? Takie np z napojem LIGHT? A co do jedzonka to moze powiem, ze mam problemy z zoladkiem albo skubne jakiejs salatki chociaz ;-)
Boze w co ja sie mam ubrac ;-(
no to tak jak moje, jak waze te 50kg [+/- 2,3kg] to mam takie male B i jest idealnie, a teraz powoli schodzilam z malego D[jak przytylam z tych 50 do 65 to takie sie zrobily!] i aktualnie zatrzymalam sie na duzym C no, moze takim srednim. ale celem jest znow male B
co do drinkow, to nie mowie, ze to dobrze, o nie![ja nie bede namawiac do zlego] tylko w mojej filozofii zyciowej nie moze byc tak, ze dieta bedzie zadzila moim zyciem. jak mam impreze to nie powiem, lubie wypic. no i nie bede caly czas tylko patrzyla sie na wszystkich z drinkami w lapkach i slinila sie jak glupia. jak mam miec caly wieczor zepsuty przez ciagle myslenie 'ale bym sie napila...' to bez sensu. juz lepiej zjesc mniej na obiad albo zrezygnowac z przekasek i wypic te drinki i dobrze sie bawic. tak naprawde alkohol jest zly bo po nim sie ma MEGA apetyt, ale ja mam impreze w knajpoklubie, a wiem, ze nic poza drinkami nie zamowie, wiec na mojito sie skonczy tylko oby maksymalnie na 3
Cytat:
Napisane przez DeLaRosaNegra Pokaż wiadomość
Włosy swoje mogę oddać mam zamiar ściąć bo jest ich za duzo, sa za długie i za grube... masę problemów z nimi... a z drugiej strony szkoda... cóż będę rzucać monetą

"Jamnicze cycki" to ja sie dołączę do tej grupy politycznej

Mam podobny wzrost (161cm) i 68 kg ja próbuje dojść do 54-53 kg to mi wystarczy chyba... ale jeszcze masę drogi przede mną

Mam identyczne myślenie dlatego staram sie ćwiczyć rano... nawet kosztem wstawania o 6.00, wiem ze koło 10 zjem czekoladę, i gdybym nie ćwiczyła to już nawet 1 brzuszka wieczorem nie zrobię, a dzień spisany na straty

Np dzień dzisiejszy na szczęście A6W zrobiona i czekolada też zaliczona więc dzień SB-owy zupełnie odpada... od jutra spróbuje... i tak codziennie ;(
kochana, to ja chce twoje wlosy zaklepuje ja musialam swoje dlugasne sciac bo byly zniszczone i wypadaly
no to witamy, witamy
ej, nie ma tak! nie bedzie juz tak codziennie. jak masz kryzys to PISZ my cie tu zastopujemy i wesprzemy!
Stary 2008-03-24, 16:10   #2372
DeLaRosaNegra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

kochana, to ja chce twoje wlosy zaklepuje ja musialam swoje dlugasne sciac bo byly zniszczone i wypadaly
Nie ma sprawy
A do włosów polecam Gliss kura, codziennie żeń-szeń pluszowy, farby z wyższych półek i ograniczenie prostownicy do minimum :P i nie mam żadnych problemów z włosami... ot tylko z grzywką czasami, bo rośnie za szybko :P ot taka mała dygresja od odchudzania, ale czasami sie zastanawiam czy jakbym je ścięła miałabym chociaż 67-66kg a nie 68 :P taka marzycielka ze mnie
Stary 2008-03-24, 16:15   #2373
gdusiaczek
Raczkowanie

No ja wiecej jak 3 nie wypije, bo sie ululam ;-) Zrezta ja pije drinka jednego czasami caly wieczor, bo nie luuuubie.
DeLaRosa widzisz, nie Ty jedna masz tyle do zrzucenia...oj jak dobrze, ze nie jestem sama, choc czuje sie sama, bo jednak musze walczyc z silna wola, pokusami, a co za tym idzie kompulsami, a to najtrudniejsze...bo najlatwiej jest sobie postanowic diete na nastepny dzien jesli w danej chwili jest sie przezartym po uszy...wtedy jest latwooo, a juz na 2 dzien szkoda gadac.. Ja codziennie wstaje przerazona z mysla, ze zaczynam diete, w ogole to jaka, nie wiem co zjesc, mysle sobie, ze nie jestem jeszcze gotowa (codziennie tak!), jem dietetyczne sniadanie a zaraz (np. dzis), ze od jutra jednak zaczne SB, wiec dzis juz dzien stracony (wrrrrrrrrrrr), wiec moge poszalec! CHORE!

KOniec!
Chyba sobie zaraz jadlospis ustale na jutro.
Prosze o poprawki...

A co do wlosow...marze, ze gdy wreszcie schudne bede mogla sobie znowu obciac na krotko. Bo odkad przytylam to non stop dlugie, zwiazane, itd. Bo jednak twarz jak ksiezyc w pelni nie wyglada dobrze z krotkimi wlosami

S: jajecznica z 2 jajek+szczypiorek moze
II S: kubek kefiru lub jogo nat+lyzeczka siemienia (co lepsze??)
O: leczo z cukini, kurcaka i innych warzywek+przecier
K: serek wiejski, szczypiorek (kupilam zwykly Piatnicy, bo nie mieli tych 3%, wielki grzech???)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-03-24 o 21:16 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYCJA
gdusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:42   #2374
DeLaRosaNegra
Raczkowanie

Gdusiaczku ja jak już zaczynam SB to staram sie gotować potrawy np przez 2 h rano na cały dzień lub wieczorem na dzień następny, ustawiam grzecznie na półeczce w lodówce w odpowiedniej kolejności :P najgorzej jest na uczelni, ten semestr mam strasznie zawalony i nie wiem jak to rozplanować :/
Stary 2008-03-24, 16:59   #2375
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma sprawy
A do włosów polecam Gliss kura, codziennie żeń-szeń pluszowy, farby z wyższych półek i ograniczenie prostownicy do minimum :P i nie mam żadnych problemów z włosami... ot tylko z grzywką czasami, bo rośnie za szybko :P ot taka mała dygresja od odchudzania, ale czasami sie zastanawiam czy jakbym je ścięła miałabym chociaż 67-66kg a nie 68 :P taka marzycielka ze mnie
oj nie, gliss kur dla mnie odpada. ja musze miec jak najbardziej naturalne skladniki, dlatego glownie bazuje na maseczkach robionych w kuchni prostownicy nie uzywam, suszarki tez, a od listopada nawet nie farbuje i juz sa duzo lepsze, odkad scielam nie moge im wiele zarzucic. ale znow zapuszczam...
Cytat:
No ja wiecej jak 3 nie wypije, bo sie ululam ;-) Zrezta ja pije drinka jednego czasami caly wieczor, bo nie luuuubie.
DeLaRosa widzisz, nie Ty jedna masz tyle do zrzucenia...oj jak dobrze, ze nie jestem sama, choc czuje sie sama, bo jednak musze walczyc z silna wola, pokusami, a co za tym idzie kompulsami, a to najtrudniejsze...bo najlatwiej jest sobie postanowic diete na nastepny dzien jesli w danej chwili jest sie przezartym po uszy...wtedy jest latwooo, a juz na 2 dzien szkoda gadac.. Ja codziennie wstaje przerazona z mysla, ze zaczynam diete, w ogole to jaka, nie wiem co zjesc, mysle sobie, ze nie jestem jeszcze gotowa (codziennie tak!), jem dietetyczne sniadanie a zaraz (np. dzis), ze od jutra jednak zaczne SB, wiec dzis juz dzien stracony (wrrrrrrrrrrr), wiec moge poszalec! CHORE!

KOniec!
Chyba sobie zaraz jadlospis ustale na jutro.
Prosze o poprawki...

A co do wlosow...marze, ze gdy wreszcie schudne bede mogla sobie znowu obciac na krotko. Bo odkad przytylam to non stop dlugie, zwiazane, itd. Bo jednak twarz jak ksiezyc w pelni nie wyglada dobrze z krotkimi wlosami
bo to jest zle myslenie. nie ma od jutra, tylko od dzis. a jak zgrzeszysz to po prostu zastopuj, nie grzesz wiecej i trzymaj diete. i jest dobrze w koncu grzechy zdazaja sie wszystkim
a ja scielam na krotko i podobno jest ok, widac, ze mam szyje
Cytat:
S: jajecznica z 2 jajek+szczypiorek moze
II S: kubek kefiru lub jogo nat+lyzeczka siemienia (co lepsze??)
O: leczo z cukini, kurcaka i innych warzywek+przecier
K: serek wiejski, szczypiorek (kupilam zwykly Piatnicy, bo nie mieli tych 3%, wielki grzech???)
jogurt lepszy niz kefir z tego co mi wiadomo. ja bym do sniadania dala wiecej warzyw bo blonnik maja. moze by jakies orzeszki dodac na przekaske miedzy obiadem i kolacja? a co do serka wiejskiego to chyba nie jest az tak duza roznica, ale sprawdz lepiej. lekki lepszy mimo wszystko.
jest ok
Stary 2008-03-24, 18:10   #2376
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki witam w ten swiateczny dzien.
Na wstepie chcialabym napisac, ze gdybym byla madra to juz mialabym za soba jakis tydzien 1 fazy...jak nie dluzej, no ale przez wlasna glupote jem i jem zupelnie nie dietowo. Dlatego prosze o kopa, bo narazie to jedynie codziennie Was czytam.
Dzis stanelam na wage... 70kg!, czyli chcialabym do czerwca zejsc do 60kg. Tak ok 3-4 kg u mnie to woda i nagromadzony smietnik w zoladku, wiec mysle ze bedzie ok. Jezuuu ale najgorzej jest zaczac.
Czy ktoras jeszcze zaczyna jutro 1 faze? Byloby mi razniej.

Najgorsze u mnie jest to, ze mam 'suchego' TZ, ktory najlepiej jadlby wieczorem, paluszki, ciastka, kolacje, piwko...wrrr i mi dogadza a ja juz nie moge jesc! Dzis chcialam sie wcisnac w moje krotkie spodenki takie do rajstop i co?...... moge sobie jedynie o nich pomarzyc.

Pomyslec, ze 2 mies temu we wszystko sie miescilam i wydawalo mi sie, ze jestme gruba!
Ok koniec marudzenia, trzeba sie wziac w garsc.

Codziennie (przynajmniej 5 razy w tyg silownia), masaze pod prysznicem (musze wytepic te drzewa cytrusowe na nogach i tylku) i duuuzo wody.
PS. Wczoraj ogkadnelam moje piersi...jeden rozstep na drugim! Cycki mi leca zawsze w pierwszej kolejnosci...zejdzie troche tego gowna, lub przynajmniej rozjasni sie? :-(

Przyjmiecie siostry? (nie chce juz rzucac slow na wiatr) :-(
hello
ja 10kg to muszę zrzucić do końca maja
a rozstępy na cycach też mam-tak to jest jak się grubnie chudnie i grubnie i chudnie

Cytat:
aj tam, poradzimy sobie co do cyckow to mozemy sie wspierac, mam ten sam problem [znaczy sie moze nie leca tak szybko, ale rozstepy lapia od razu] tak wiec mozesz spokojnie przyjmowac do wiadomosci, ze od jutra ostro ruszasz, a my bedziemy wspierac jak zawsze
a rozstępy na cycach też mam-tak to jest jak się grubnie chudnie i grubnie i chudnie
poluję teraz na jakiś za***iaszczy i niedrogi krem do cyców

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

I tak w ogole to tęsknię za Wami Gdzie Telik? Agaaata? Kasiaczek? Faraula? Privativ? Paseczkowa? Tiara? Ahcak też niech do nas wraca.
jestem jestem

Cytat:
Nie ma sprawy
hehe jest taki program na discovery Brainiak (czy jakoś tak) i koleś tam chciał wiedzieć ile mu się uda schudnąć w 2godz i był u fryzjera i paznokcie obcinał i siedział pod folią i mu zeszło 2kg ale włosy niewiele ważyły

mi się dziś śniło, że poszłam do fryzjera podciąć włosy (bo chcę długie) a ścięłam się tak jak ma carmelova

w ogóle dziś szaleństwo wstałam z moją siostrą o 14 ale przynajmniej śniadania nie jadłam tylko od razu obiad ale wczoraj wieczorem się obżarłyśmy to Wam mówię... i moja kuzynka która jest na SB nie chciała jeść i się mnie pyta co na to powiedzą moje siostrzyczki, a ja do niej: te które się ciastem opychają na co ona: to dawaj mi talerzyk

edit: z tymi Tż to jest masakra, wyobrażacie sobie że ja w styczniu ważyłam więcej niż mój Tż-porażka a on do małych nie należy

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:26   #2377
malinowamambaa
Raczkowanie

GG do malinowamambaa

heloł dziewczyny ;D ja się nie pilnowałam przez święta.. niestety >.< ale widzę, że Wy też nie! xD
Nedda: rozciągasz się 'na własną rękę' czy ktoś pokazywał Ci/wiesz jak to robić? ;>

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-24, 18:49   #2378
Naja84
Rozeznanie

witam ... pewnie mnie nie pamiętacie - jakiś tydzien temu wpadlam na wateczek i szybko wypadłam ale od jutra zaczynam ... zobaczymy jaki efekt przyniesie nam ten tydzien
pozdrawiam i wesołego po świetach zycze

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:58   #2379
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naja84 Pokaż wiadomość
witam ... pewnie mnie nie pamiętacie - jakiś tydzien temu wpadlam na wateczek i szybko wypadłam ale od jutra zaczynam ... zobaczymy jaki efekt przyniesie nam ten tydzien
pozdrawiam i wesołego po świetach zycze

ja pamiętam bo dążymy do tej samej wagi
jutro większość wraca na I fazę więc będzie fajnie

Stary 2008-03-24, 19:03   #2380
carmelova
Zakorzenienie

Wiecie co? Głupol ze mnie Nie chce mi sie jesc, mam juz przesyt ciast, ale jem bo jak przejde na SB to bedzie dieta i nie ma zmiluj.. Taaak... te które mnie znają, więdzą, jaka jest moja dieta

Teraz zoperowalam ananasa bo chociaz nie wolno go na SB, to przeciez są takie tabletki odchudzające. Ale okazal się juz przedojrzały i śmierdzi :P Wiec pije znowu zielonego banana z martini. Taka ta moja carmelova mentalność. A jutro na ide na pizze z TZtem. Mam słabość do pizzy z pieca kamiennego. Kasiaczku gdzie mogę taką dostać w Krakowie? Albo lepiej nic nie mów. W koncu od poniedziałku plażuję
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:09   #2381
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co? Głupol ze mnie Nie chce mi sie jesc, mam juz przesyt ciast, ale jem bo jak przejde na SB to bedzie dieta i nie ma zmiluj.. Taaak... te które mnie znają, więdzą, jaka jest moja dieta

Teraz zoperowalam ananasa bo chociaz nie wolno go na SB, to przeciez są takie tabletki odchudzające. Ale okazal się juz przedojrzały i śmierdzi :P Wiec pije znowu zielonego banana z martini. Taka ta moja carmelova mentalność. A jutro na ide na pizze z TZtem. Mam słabość do pizzy z pieca kamiennego. Kasiaczku gdzie mogę taką dostać w Krakowie? Albo lepiej nic nie mów. W koncu od poniedziałku plażuję
a nawet nie wiem bo ja jak zamawiałam to zawsze na telefon i to tylko z 2 pizzeri ale już nie pamiętam kiedy jadłam pizze albo jakiegoś fast fooda i jestem z siebie dumna

Stary 2008-03-24, 19:31   #2382
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:

robie tak samo Slonce
wiecie co dzisiaj zjadlam? a raczej czego nie zjadlam? chociaz chyba nie bylo takiej rzecz. ale od jutra Ifaza.... mam brzuch jak w ciazy!

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:04   #2383
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Jezuuu ale najgorzej jest zaczac.
Czy ktoras jeszcze zaczyna jutro 1 faze? Byloby mi razniej.
ja jutro zaczynam

a co do wagi Tżtów to moj ma 184 i wazy 92 podnisi mnie jedna ręką więc nie jest tak zle chyba

chociaz nuiewiem czy po swiatecznym obzarstwie by mnie podniosl dzis nie bylo oczyszczania, ale nie zarlam tyle,wsumie ciasta sobie nie odmowilam zadnego ale oprocz tgo byl tylko obiad 2 male krokiety. Wiec az tak zle niejest. Od jutra SB.

dziewczyny wazycie sie jutro?? bo ja sie boje a wypadalo by sie zwazyc

aaaaaa kochane siostry mam pytanie co myslicie o oczyszczeniu jelit po swietach BODY PURE 24 ?? ja chyba sobie jutro taki zafunduje podobno to bardzo dobry wstep do diety

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-03-24 o 21:16 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ
PriVativ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 20:14   #2384
Paseczkowa
Zakorzenienie

ja od jutra też 1faza
chociaż zastanawiałam się, czy nie zacząć od środy, bo jeszcze zostało sporo ze świąt to bym jeszcze jutro pojadła. ale jednak chyba wolę wrócić na plażę, bo czuję się taaaaka ciężka
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:11   #2385
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

poczekaj, ale od tego poniedzialku czy za tydzien? bo jak patrze na twoje jadlospisy to juz sie zgubilam na jakim etapie jestes
Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
ja jutro zaczynam

a co do wagi Tżtów to moj ma 184 i wazy 92 podnisi mnie jedna ręką więc nie jest tak zle chyba

chociaz nuiewiem czy po swiatecznym obzarstwie by mnie podniosl dzis nie bylo oczyszczania, ale nie zarlam tyle,wsumie ciasta sobie nie odmowilam zadnego ale oprocz tgo byl tylko obiad 2 male krokiety. Wiec az tak zle niejest. Od jutra SB.

dziewczyny wazycie sie jutro?? bo ja sie boje a wypadalo by sie zwazyc
to zazdroszcze tz... chociaz, ja zawsze wolalam chudzielcow wysokich i pewnie tak juz zostanie
ja sie dzis zwazylam i to byl blad bo sie zalamalam! wg wagi przytylam w 5dni 3,7kg ale jak juz mowilam, to pewnie woda i szamanko swiateczne zalega jeszcze... hope so!!
Cytat:
aaaaaa kochane siostry mam pytanie co myslicie o oczyszczeniu jelit po swietach BODY PURE 24 ?? ja chyba sobie jutro taki zafunduje podobno to bardzo dobry wstep do diety
mowisz o tym takim w saszetkach? to jest tak ble, ze po pierwszej szklance mialam odruch wymiotny, po 2 juz polecialam do wc
Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
ja od jutra też 1faza
chociaż zastanawiałam się, czy nie zacząć od środy, bo jeszcze zostało sporo ze świąt to bym jeszcze jutro pojadła. ale jednak chyba wolę wrócić na plażę, bo czuję się taaaaka ciężka
ja zaczelam dzielnie dzis i musze przyznac, ze idzie lekko, bo po tym przejedzeniu swiatecznym nie mam apetytu.
btw, kocham twojego avka moj tz tez ma takie wloski, ale mowi, ze wyglada w nich jak gej i ciagle je scina glupek jeden!

a moj skromny dzisiejszy jadlospis
ś: omlet z lososiem, gouda light i pomidorami z cebula
2s: 2lyzeczki masla migdalowego, espresso
o: omlet na slodko z 1/3homo na slodko
p/k: salatka z pomidora, cebuli i papryki

chcialam jeszcze talerz zupki porowej, ale jak ja juz ugotowalam, to mi apetyt kompletnie spadl i nie wciskalam na sile
a jutro chyba wynajde przepisy w ten nowej, drugiej juz ksiazeczce i zamierzam je w najblizszym czasie wprowadzic dla urozmaicenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-24, 21:14   #2386
PriVativ
Zadomowienie

łoj siostrzyczki chyba poszły juz spać woecie jak ja sie boje jutrzejszego dnia?? wazenia i w ogole ze nie wytrwam 1 dnia bo 3 dni jadlam duzo i wszystko a jutro znowu takie wyrzeczenia bedzie dla mnie to wielką masakrą postaram sie jak najmniej soedzic czasu w domu by niejesc. Ciasta sie juz koncza wsumieti z tym bedzie lzuik,gorzej z sałatka warzywna

ale to nic,dam rade. A co do body pure to mnie bardzo kusi,ale niewiem ile to bedzie kosztowac chyba ok 40 zl ;/ chyba wydaje mi sie ze jak wypoje 3 razy herbatke przeczyszczajaca to bedzie taki sam efekt a koszt 4 zl. Wiec niewiem czy tak warto dawac tyle kasy...jesczze z 25 mogla bym dac, ale jak wiecej bedzie kosztowalo to nigdy w zyciu.

Tak wiec osd jutra START a i od jutra u mnie zero slodyczy!!!!!!!! a w I fazie to nawet slodzika nie uzyje za te wszystkie ciasta ktore pochlonełam!!!! nie bedzie deserkow!! cierp cialo cos chcialo!

Cytat:
!

mowisz o tym takim w saszetkach? to jest tak ble, ze po pierwszej szklance mialam odruch wymiotny, po 2 juz polecialam do wc
tak o to mi chodzi a ile to kosztuje orientujesz sie??mnie akurat jakies paskudne smaki roznych mieszanek nie odpychaja... wiec chyb niebylo by z tym problemu.....tylko gorzej z ceną czyli nie skonczylas tego wiec efektu to nie bylo widac?? ja sie zaciekawilam bo tam pisze ze oczyszczaa organizm z nadmiaru wody i z tych ******* ,akurat po swoetach

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-03-25 o 07:06 Powód: Priv, proszę - edytuj posty
Stary 2008-03-24, 21:26   #2387
asiol
Rozeznanie

Wink Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

hej laseczki
nowe i stare

Ja chcoałam tylko powiedzieć że mój brzuszek świętom mówi stanowcze NIE
oj objadłam się
od jutra
1 faza - w lodowce zostaly salatki ktore na 1 faze sie nadaja
no i ryba - nie wiem co z ta ryba bo w bułce skubana siedzi
moze do obadu ja skrobie???
hmmm
jej normalnie mnie cos w jelitach łupie

carmelova normalnie się obrażę - za mną nie tęskniłaś ?!
No to do jutra - do zobaczenia na 1 fazie
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:38   #2388
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
tak o to mi chodzi a ile to kosztuje orientujesz sie??mnie akurat jakies paskudne smaki roznych mieszanek nie odpychaja... wiec chyb niebylo by z tym problemu.....tylko gorzej z ceną czyli nie skonczylas tego wiec efektu to nie bylo widac?? ja sie zaciekawilam bo tam pisze ze oczyszczaa organizm z nadmiaru wody i z tych ******* ,akurat po swoetach
z tego co pamietam to byl koszt jakis 20paru, do 30zl. ale wiesz, ze przy tym nie mozesz nic jesc przez 24h? i zaczynasz to po poludniu jednego dnia i konczysz po poludniu drugiego. no z tego co ja zauwazylam to zwykla glodowka na wodzie z cytryna daje tyle samo
Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
hej laseczki
nowe i stare

oj objadłam się
od jutra
hmmm

moj tez mowi zdecydowane nie a rybe skrob, jak sie uda dokladnie to nie bedzie zle
to ja wam juz z 1fazy macham i szczerze mowie, ze 1dzien idzie naprawde gladko! ale ostrzegam, wazenie zalamuje
Stary 2008-03-24, 21:39   #2389
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinowamambaa Pokaż wiadomość
heloł dziewczyny ;D ja się nie pilnowałam przez święta.. niestety >.< ale widzę, że Wy też nie! xD
Nedda: rozciągasz się 'na własną rękę' czy ktoś pokazywał Ci/wiesz jak to robić? ;>
Tancze od 12 lat i ucze innych tanca takze mam nadzieje,że wiem jak...

Żartuje oczywiscie,że wiem

Dzisiaj dzień Piekny tylko teraz pod wieczor skusilam sie na jedno jajko a wlasciwie polowe w surowce i kawalek sernika ;/
JAk ja moglam to zrobic?
:bac ik:

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-24, 21:43   #2390
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
poczekaj, ale od tego poniedzialku czy za tydzien? bo jak patrze na twoje jadlospisy to juz sie zgubilam na jakim etapie jestes

to zazdroszcze tz... chociaz, ja zawsze wolalam chudzielcow wysokich i pewnie tak juz zostanie
ja sie dzis zwazylam i to byl blad bo sie zalamalam! wg wagi przytylam w 5dni 3,7kg ale jak juz mowilam, to pewnie woda i szamanko swiateczne zalega jeszcze... hope so!!

ja zaczelam dzielnie dzis i musze przyznac, ze idzie lekko, bo po tym przejedzeniu swiatecznym nie mam apetytu.
btw, kocham twojego avka moj tz tez ma takie wloski, ale mowi, ze wyglada w nich jak gej i ciagle je scina glupek jeden!

a moj skromny dzisiejszy jadlospis
ś: omlet z lososiem, gouda light i pomidorami z cebula
2s: 2lyzeczki masla migdalowego, espresso
o: omlet na slodko z 1/3homo na slodko
p/k: salatka z pomidora, cebuli i papryki

chcialam jeszcze talerz zupki porowej, ale jak ja juz ugotowalam, to mi apetyt kompletnie spadl i nie wciskalam na sile
a jutro chyba wynajde przepisy w ten nowej, drugiej juz ksiazeczce i zamierzam je w najblizszym czasie wprowadzic dla urozmaicenia
zaczynam od nastepnego poniedzialku, poki co bedzoe MZ

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
hej laseczki
nowe i stare

oj objadłam się
od jutra
hmmm

Tesknilam tesknilam
Wszystkich niewymienionych przepraszam
Mój Szakal powiedział, że dla Was bywam czulsza niż dla niego. Hmmm...

Na kolacje zjadlam banana
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:46   #2391
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Mój Szakal powiedział, że dla Was bywam czulsza niż dla niego. Hmmm...
a ja się właśnie zastanawiałam co to za opis masz

Stary 2008-03-24, 22:59   #2392
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

heeelo moje plazowiczki
kurde tyle nabazgralyscie ze nie wiem od czego zaczac
wiec tak co wy baby sie w swieta wazycie(szczegolnie blonndee)
carmelova ja Cie normalnie kocham ze Ty pamietasz o mnie
witam nowe plazowiczki

oki a teraz spowiadam sie ... ciasta bylo troche za to salatka, zurek itd niet
ale te ciacha to wzstarczajco weglowe byly. jak widzialam co moja mama do sernika dodaje to malo co na zawal nie zeszlam

a tak wogole to ciezko mi sie pisze bo mi sie literki y z z na klawiaturze pokielbasily. a wszystko przez blonndee jak zaczelam o jamniczych cyckach czytac to w klawiature uderzylam ze smiechu
uciekam w kimono.
Stary 2008-03-24, 23:02   #2393
DeLaRosaNegra
Raczkowanie

Ogłaszam ze już wtorek i większości 1 szy dzień dietki tak więc nie podjadać mi tam i nie tłumaczyć ze lunatykujecie :P bo lodówki na klucze pozamykam...

A teraz dobranoc
Stary 2008-03-24, 23:14   #2394
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:
No tak, zobaczyć żal na twarzy bylego - bezcenne A gdzie bedziesz w uk?
Gdyby on był chociaż moim byłym jest raczej miksem "przyjaciela" i manipulującego mną niespełnionego marzenia hehe no, ale już niedługo.. będę w Groombridge, godzinkę od Londynu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję schudnąc do wakacji może do czerwca niby 9kg to nie dużo, ale zrzucić to będzie ciężko
hm też chciałabym do czerwca chociaż z 9 kg, więc mamy podobnie

Cytat:
Włosy swoje mogę oddać mam zamiar ściąć bo jest ich za duzo, sa za długie i za grube... masę problemów z nimi... a z drugiej strony szkoda... cóż będę rzucać monetą
(
a jaki masz kolor?? w perukarni u mnie w pracy za kilogram blond albo siwych włosów równo dociętych płacą 5-9 tys zł

Cytat:
Gdusiaczku ja jak już zaczynam SB to staram sie gotować potrawy np przez 2 h rano na cały dzień lub wieczorem na dzień następny, ustawiam grzecznie na półeczce w lodówce w odpowiedniej kolejności :P najgorzej jest na uczelni, ten semestr mam strasznie zawalony i nie wiem jak to rozplanować :/
łączę sie w bólu uczelnianym.. wtedy strasznie ciężko cokolwiek mądrze zaplanować...

Cytat:

identycznie u mnie miałam dziś już nie jeść, ale.. jeszcze coś tam, jeszcze tu i pach :/ jutro oficjalnie z dziewczynami start

Cytat:
łoj siostrzyczki chyba poszły juz spać woecie jak ja sie boje jutrzejszego dnia?? wazenia i w ogole ze nie wytrwam 1 dnia bo 3 dni jadlam duzo i wszystko a jutro znowu takie wyrzeczenia bedzie dla mnie to wielką masakrą postaram sie jak najmniej soedzic czasu w domu by niejesc. Ciasta sie juz koncza wsumieti z tym bedzie lzuik,gorzej z sałatka warzywna

ale to nic,dam rade. A co do body pure to mnie bardzo kusi,ale niewiem ile to bedzie kosztowac chyba ok 40 zl ;/ chyba wydaje mi sie ze jak wypoje 3 razy herbatke przeczyszczajaca to bedzie taki sam efekt a koszt 4 zl. Wiec niewiem czy tak warto dawac tyle kasy...jesczze z 25 mogla bym dac, ale jak wiecej bedzie kosztowalo to nigdy w zyciu.

Tak wiec osd jutra START a i od jutra u mnie zero slodyczy!!!!!!!! a w I fazie to nawet slodzika nie uzyje za te wszystkie ciasta ktore pochlonełam!!!! nie bedzie deserkow!! cierp cialo cos chcialo!
PriVativ też wskakuję na wagę jutro.. nie uśmiecha mi się to, ale wiem, że zmotywuje

dobranoc kochane!!
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 23:55   #2395
KALLISTE
Rozeznanie

ja zaczynam od jutra pierwszą fazę, ale jeszcze nie tak do konca bo musze zjesc jogurt i serek ktory mam w lodówce wiec jutro juz wszystko tak jak w 1 fazie + te serki jak je zjem czyli od srody bede sie trzymac dokładnie diety obiecałam sobie to i przysiegłam boje sie tylko co ja bede jest na obiad..... ale poszukam cos w necie....i mam jedno pytanie bardzo ważne!!!!!
CZY MOZNA JESC W 1 FAZIE SŁONECZNIK TAKI ŁUSKANY???
Prosze Was o odpowiedz, bo nie znalazłam tego nigdzie....kupie sobie jakies orzechy jutro zeby miec.... bardzo lubie orzechy laskowe, nerkowce, pestki dyni....to tez mozna jesc??jakby bylo mozna to wiem ze bym wytrwała w tej diecie na 100%. Prosze o rady dla początkującejdzieku je
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 00:24   #2396
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
heeelo moje plazowiczki
kurde tyle nabazgralyscie ze nie wiem od czego zaczac
wiec tak co wy baby sie w swieta wazycie(szczegolnie blonndee)
carmelova ja Cie normalnie kocham ze Ty pamietasz o mnie
witam nowe plazowiczki

oki a teraz spowiadam sie ... ciasta bylo troche za to salatka, zurek itd niet
ale te ciacha to wzstarczajco weglowe byly. jak widzialam co moja mama do sernika dodaje to malo co na zawal nie zeszlam

a tak wogole to ciezko mi sie pisze bo mi sie literki y z z na klawiaturze pokielbasily. a wszystko przez blonndee jak zaczelam o jamniczych cyckach czytac to w klawiature uderzylam ze smiechu
uciekam w kimono.
no tak, wszystko przeze mnieojej, teraz ja sie usmialam
Cytat:
Napisane przez KALLISTE Pokaż wiadomość
ja zaczynam od jutra pierwszą fazę, ale jeszcze nie tak do konca bo musze zjesc jogurt i serek ktory mam w lodówce wiec jutro juz wszystko tak jak w 1 fazie + te serki jak je zjem czyli od srody bede sie trzymac dokładnie diety obiecałam sobie to i przysiegłam boje sie tylko co ja bede jest na obiad..... ale poszukam cos w necie....i mam jedno pytanie bardzo ważne!!!!!
CZY MOZNA JESC W 1 FAZIE SŁONECZNIK TAKI ŁUSKANY???
Prosze Was o odpowiedz, bo nie znalazłam tego nigdzie....kupie sobie jakies orzechy jutro zeby miec.... bardzo lubie orzechy laskowe, nerkowce, pestki dyni....to tez mozna jesc??jakby bylo mozna to wiem ze bym wytrwała w tej diecie na 100%. Prosze o rady dla początkującejdzieku je
mozna, ale bylo jakies ograniczenie, chyba 2lyzki dziennie pestek. a orzechy mozna, przeczytaj gdzies na poczatku ahcak pisala ile jakich dziennie mozna
kurcze, cos ze mna nie tak! na jakas bezsennosc cierpie
Stary 2008-03-25, 06:44   #2397
klatka
Zakorzenienie

Witajcie w pierwszy dzień pierwszej fazy. Bo prawie wszystkie po świętach zaczynają od pierwszej.
U mnie dzisiaj może być trochę skromnie bo nie mam już chyba nic SB w lodówce a z rana nie wybieram się na zakupy. Liczę na moją młodszą siostrę, żeby dzisiaj dokończyła ciasta .
Zastanawiałam się co by tu na śniadanie. Omlet odpada bo wszyscy śpią (tylko ja mam w zwyczaju wstawać o siódmej na śniadanie) i pobudziłabym wszystkie. Padło na twaróg 0% z kapustą pekińską, rzodkiewką, pomidorem i ogórkiem. I tu nasunęło mi się pytanie- Na śniadanie najbardziej lubię jeść owsiankę na mleku lub jakie inne płatki na mleku. Chociaż najlepiej to owsiankę. Da się to czymś zastąpić? Jest coś co można pierwszofazowo zjeść na mleku? Jak nie to będzie moja największa bolączka na diecie.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MOTYWACJI I POWODZENIA W PIERWSZY DZIEŃ PIERWSZEJ FAZY!

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 07:14   #2398
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
z tego co pamietam to byl koszt jakis 20paru, do 30zl. ale wiesz, ze przy tym nie mozesz nic jesc przez 24h? i zaczynasz to po poludniu jednego dnia i konczysz po poludniu drugiego. no z tego co ja zauwazylam to zwykla glodowka na wodzie z cytryna daje tyle samo

moj tez mowi zdecydowane nie a rybe skrob, jak sie uda dokladnie to nie bedzie zle
to ja wam juz z 1fazy macham i szczerze mowie, ze 1dzien idzie naprawde gladko! ale ostrzegam, wazenie zalamuje
wiesz ja tak sobie przemyslalam ze nie kupie tych saszetek. ale dzis zrobie sobie mla glodowke na wodzie samej. Hmmm moze z cytryna?? musze sie przygotowac do SB bo naprawde taka zasmiecona jestem ze nawet nie moge na lodowke patrzec. Jak bym dzis zaczelam Sb to bym zjadla max 1 posioek. A po co. Lepiej od jutra a dzis oczyszczanie juz bez jedzenia.

ide na wage !!!!!!!!!

edit:
+ 2,5 kg , łooooo matkooooo!!! no ale biorac pod uwage ze jestem przed okresem to wsumie nie jest tak zle,na to co ja jadlam to spodziewalam sie ponad 3 kilo ja do tych
moich 52 chyba nigdy nie dojde a mierzyc to sie niemam zamiaru bo ie załamac nie chce...

dzis jade kupic sobie płaszczyk czarny tak jak posalam wczoraj trzeba zaczac sie elegancko ubierac

Edytowane przez PriVativ
Czas edycji: 2008-03-25 o 07:36
Stary 2008-03-25, 08:27   #2399
jprasol
Raczkowanie

GG do jprasol

O matko.. wróciłam po miesiącu i mogę Wam powiedzieć krótką historię dając przestrogę. Jak sobie pozwolicie na jeden dzień folgowania to czym prędzej wracajcie na nastepny do diety bo skonczycie jak ja.. w moim przypadku akurat miesiac mojej tulaczki nie byl zalezny ode mnie wiec nie moge siebie winic bo tak mi sie zycie zmarszczylo i niestety nie moglam jesc wg diety ale wrpcily te kg ktore zlecialy i chyba z nadwiazka.. nie waze sie nawet bo sie boje. 11go kwietnia mam na Metek z Uczelni a w sukienke leeeeedwo sie dopinam, 2 lata temu bylam w niej na weselu u przyjaciolki i chcialam ja wtedy zwezac bo byla duzo za luzna. strasznie sie czuje i jest mi zle. brzydze sie siebie.. Od kilku dni piję Inneov Cellulite i sie masuje, mam nadzieję, że poskutkuje to wszystko.
Dzisiejsze sniadanko to omlet z papryka czerwona cebulka i tunczykiem w sosie sojowym.
Mam nadzieję, ze szybko miną te 2 tygodnie i COKOLWIEK pojdę w dół.

Wszystkiego dobrego Wam Plażowiczki życzę i smakowitych przepisów. Do dzieła!

Jednak się zważyłam.. 84,5 <boi_sie> musze w koncu wiedziec jak mi idzie.
Stary 2008-03-25, 08:31   #2400
gdusiaczek
Raczkowanie

Witam z rana.
Ja juz czuje, ze bedzie ciezko, bo zjadlam jajecznice na cebulce i juz mnie nosi :-( Ale nie moge i nie chce sie zalamac! Kopa prosze!
Poza tym @ sie zbliza i chyba zwariuje, dola mam od 3 dni a jeszcze TZ mial miec na 14 do pracy a zadzwonila jakas zeby przyszedl teraz i ja bede 11 h sama w domu, trafi mnie, wyc mi sie chce i najchetniej kupilabym bilet do PL i tyle by mnie tu widzieli (jestem w IRL) :-((
Mam dosc......

gdusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości