|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Moja teściowa jest dla mnie jak moja druga mama, naprawdę. Nie wtrąca się, potrafi wysłuchać, potrafimy ze sobą żartować, na dodatek mieszkamy razem (co prawda my na parterze, ona na piętrze).
A łóżeczko mam wybrane białe, zwykle najprostsze. |
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
KociaMatka
to ja poproszę na priv te linki Cytat:
![]() Ja też miałam ślub cywilny na niecałe 30 osób, był obiad i poczęstunek, puściliśmy muzykę z głośników i tak się ludzie bawili jak na weselu Super było. Kościelny może za dwa lata, ale parcia na to nie mam ![]() Morelle współczuję teściowej, jestem sobie w stanie to wyobrazić, znałam kiedyś taką kobietę :P tragedia... naprawdę dobrze, że daleko od niej mieszkacie, ale podziwiam, pół roku pod jednym dachem ! Jakiś medal powinnaś dostać Moja wczorajsza kolacja : gofry z lodami, owocami i bitą śmietaną coś wspaniałego |
|
|
|
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś ostatnio, tfu tfu tfu, mam dużo energii do pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolacja brzmi pysznie! Cytat:
Cytat:
Hehhe fajnie ![]() 19tydzień i dalej nie czuje ruchów
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
140x70
u mnie dziś 17+0 czyli zaczynam 5 miesiąc
|
#2286 |
|
Rozeznanie
|
Moj tz ma az za dobrze bo nie rozmawia z moja mama a ona z nim. Czyli taki brak tesciowej
![]() Ja natomiast mam gorzej z jego mama. Kobieta nie jest zla ale lubi przesadzac taki typowy "czopek". Dziadek mieszka na parterze my na pietrze i ona codziennie przychodzi do dziadka (ojca) i tym samym jestem na nia skazana. Chciala na podworku mi jakies skalniaki robic bez konsultacji, jakies bluszcze posadzila chociaz w tym miejscu ma byc altanka. Jak jestesmy razem z tz to sie slowem nie odezwie a jak jest z nim sama to go zaraz na swoje chce przekabacic. Zeby sie z wozkiem wstrzymac zeby wesele zrobic najchetniej dalaby nam gotowa liste gosci do zaproszenia. I wiele wiele innych. Dziewczyny znam wasz bol!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś 16 t. 2 d. i czasami coś tam poczuję... ale jeszcze to nie takie na milion procent! ale wiem, że to maluszek
Za to brzuch mam chyba największy z Was
|
#2289 |
|
*sportaddict*
|
Morelle a co Twój mąż na to? Bo nie rozumiem jak po tych akcjach mógł uznać jej przyjazd za dobry pomysł
![]() Zaczynam doceniać swoją, która ma po prostu na wszystko wywalone, za to bardzo zazdroszczę mojej siostrze, dla której jej przyszli teściowie są jak drudzy rodzice, są ciepli i bardzo kochani. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Co do ruchów, momentami mam wrażenie, że coś czuję, ale nie jest to jakies mega przyjemne uczucie, raczej takie rozpieranie. No i jak się położę np. na prawym boku, to mam wrażenie, że mi się coś przelewa na prawo
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego zdaniem to była tylko propozycja. Nie zgadam się, więc nie ma tematu. Tak tylko spytał mnie, a nie ją przecież .. Wg niego ![]() Myślę, że nie przemyslal tego co mówi. Bo w 1 zdaniu zaproponował moją mamę i swoją. Na żadną się nie zgadzam. Raz na jakiś czas ok. Chciałby ją widzieć w lepszym świetle, jak każdy komu zalezy na swojej matce. Ja tam nic nie czuje
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Moj maz dokladniecwie jakie są obie mamy i ja też, nasze mieszkaja blok obok wiec jest fajnie i pomagaja ile mogą, nie wpadają bez zaproszenia więc wszyscy żyją
![]() Kurde ciagle nie mam czasu napisać o sobie w klubie... nie gniewajcie sie ![]() Ps: morele spokojnie doczekasz sie az Ci w pięty pójdzie hehe A ja właśnie poczułam kopniaczka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2292 |
|
*sportaddict*
|
Ja kocham moją mamę okrutnie i jest wspaniałą kobietą, ale z nią też bym nie chciała już mieszkać, nawet do pomocy po porodzie, może jak nie prześpię miesiąca to mi się zmieni
ale póki co doskonale Cię rozumiem
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kot pierwszy raz położył się przy moim brzuchu ![]() Cytat:
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejna rzecz to chropowate może Ci na początku lekko zaciągać ubrania. Poza tym po ślubie od razu zmieniliśmy rozmiary obrączek bo niestety czasem tak bywa... Patrz na obraczke przyszłościowo bo całe życie będziesz ją nosiła na palcu, a wierz mi bardzo się zmienia obrączka po latach noszenia. Ten wzór może i jest piękny ale niestety tylko na chwilę. Spójrz jakie nawet sprzedawcy w sklepie jubilerskim mają obrączki... ja zwróciłam i mają najzwyczajniejsze bo są ponadczasowe i niezniszczalne... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez niewa Czas edycji: 2017-01-31 o 13:19 |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jubiler pow, że dobrze dobrana obrączka będzie noszona całe życie.
U mnie się sprawdza
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2298 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? Ja się kieruje zazwyczaj tym aby coś było klasyczne, w miarę proste bo jak wiadomo piękno tkwi w prostocie... i z jak najlepszego materiału ot co ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Ale osobiście uważam że klasyka jest najpiękniejsza ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O gustach nie ma co dyskutować. Każdy ma inny
|
|
#2300 |
|
*sportaddict*
|
Jak już plotkujemy o obrączkach
to mi się barrrrdzo podoba odcień różowego/czerwonego złota, np. takie:![]() i w ogóle łączone złoto, najlepiej z kamieniami w wersji damskiej, moja wewnętrzna sroka jest zachwycona ![]()
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-01-31 o 13:35 |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Tez zgadzam się z tematem.obraczek.klasyczn ych, sa ponadczasowe i.mamy nasze juz 6 lat i.nadal sa piękne,
Morele rozmiar potrafi sie takze zmienic z biegiem lat , klasyke najlatwiej zmienic, zwiększyć czy zmniejszyć. Ale zawsze można odświeżyć śluby i kupic Nowe obrączki lub przerobić stare ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2302 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi z tego co wiem łączone złoto szybko się ściera, mogę dopytać Męża, bo on na co dzień obcuje ze złotem
ogólnie odradzam też obrączki z jakimiś wzorkami, bo tam bardzo szybko wchodzi brud i ciężko je wyczyścić
|
#2304 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
chociaż takie obrączki pewnie na mnie wyglądałyby fatalnie, bo mam bardzo małe ręce i pewnie skończę z cienką, prostą obrączką
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spójrzcie na obrączki swoich rodziców, moi mają klasyczne i po 32 latach małżeństwa nadal są piękne
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie ważne było żółte złoto, kwadratowa, szeroka i diamenty zasłonięte z boku. Przede wszystkim eleganckie.
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż jak ubrał półokrągłą to wyglądał jak gej
Dla mnie te stare obrączki wyglądają jak kolczyki. Nie moja bajka.
|
#2308 |
|
*sportaddict*
|
Morelle i jest Ci wygodnie? To pocieszające
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie był jakiś typ z info.o telewizji cyfrowej itp. I jak.otworzylam ( w szlafroku, bez makijażu) to zapytał czy zastał os dorosłą lub wlasciciela mieszkania? Hihi... 3 raz mi sie to w dorosłym życiu zdarzyło ... ciekawe na kogo w takim razie wyglądam?? 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale pierścionka zaręczynowego nie wcisnę - plan noszenia razem spalił na panewce
Hehe mimo wszystko jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Mi w zeszłym roku nie chcieli sprzedać piwa. ... jakiś 20 letni dzieciak mi kupił
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

coś wspaniałego