|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
To jeszcze jedno pytanie i już cię nie dręczę. Podaję bardzo dokładną wartość cenową zamówionych kosmetyków, z groszami? Z cłem, bez cła?
Wstukałam na próbę (bez cła) dałam na proirytet, do 1 kg , z potwierdzeniem odbioru i wyszło 14,90 zł, ekonomiczna 13,90 ( przy przykładowej wartości 222zł)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno- marsz do łóżka i pozostań w nim najlepiej do poniedziałku. Nie ma nic gorszego, niż niewyleżane przeziębienie/grypa. Niestety wiem, na przykładzie bliskiej znajomej do jakich poważnych konsekwencji może to doprowadzić. Dbaj o siebie! Ja już tochę padam na twarz, naprawdę chodzę spać jak niemowlak, z trudem wytrzymuję do 22.00 Obejrzałam sobie "The Great Debaters" z Denzelem Washingtonem, moim ukochanym
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
jestem za w grupie raźniej ![]() Dziewczyny, wczoraj tak się ucieszyłam,że doleciały cienie te, a dziś okazało się,że nie bardzo umiem ich używać Mam wrażenie,że za każdym razem osiągam efekt "właśnie-mnie-ktoś-pobił" W recenzjach pisało,że daje tylko delikatną poświatę, a nie intensywny kolor, ja używam pędzelka i wychodzi to co na zdjęciach Co ja robię nie tak? Proszę o litościwe nie zwracanie uwagi na zmarszczki
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi Ci o przesyłke od Nuny do Ciebie, tak? Okresl mniej więcej ile będzie warta, to Twoja sprawa na ile ją ubezpieczysz. Jak Sabbath przesyłała mi Chergui to chociaż flaszka była warta ponad 400zł ja prosiłam o ubezpieczenie jej na 200zł. Gdyby coś się z nią stało to dostałabym zwrot tej sumy i byłabym stratna. Myszko, Mendosito, juz zmykam do łóżka a jutro zostaję w domciu |
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czemu się uprałam na cło, przecież nie wchodzi do wartości paczki, co za kłąk ze mnie
To przez, to że piszę pracę i jednocześnie zaglądam na wizaż, się rozkojarzam![]() Już rozumiem mechanizm Dziękuję za cierpliwość i życzę szybkiego wyzdrowienia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie jak mówicie, ale wiadomo, zawsze jest stres jak się idzie w nowe miejsce, a jak już całkiem inne rzeczy trzeba robić to w ogóle ![]() Wrocławianki - przyznawać się, która dziś na Wałbrzyskiej (ubrana w czapkę) pięknie pachniała kadzidlakiem?? Z wrażenia nie zidentyfikowałam (może nie znam), ale cudny był! Z ciekawostek - w autobusie miejskim, któym dziś dryndałam jechał ksiądz )w sutannie i w ogóle). Widziała która takie dziwo?
|
||
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro dokupię płatki do demakijażu, przygotuję dużo micela i przystąpię do prac malarskich według opisu mam nadzieję, że krok po kroku i oko zacznie wyglądać bardziej ludziowo
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jest otwarte to coś mi nie gra. Powieka jest za ciężka dlatego sugeruję ten jaśniejszy cień w kąciku oka. Poćwiczysz i dojdziesz do efektu, który Cię zadowoli Albo jeszcze inna wersja z tym cieniem pośrodku, a koniec i wyciągnięcie jakimś ładnym ciemnym brązem..hm to by mogło zagrać.
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolory ladne wiec sie nie zniechecaj, a moze delikatna kreseczka na gornej powiece? a tak poza tym to jestem straszna, znow igram z ogniem. |
|
|
|
|
#4122 |
|
czyli Endżi
|
Tymenko, jesteś dzielna ale chyba za bardzo się poświęcasz i kładziesz swoje cenne zdrowie na ołtarzu pracy
Kuruj się żebyśmy mogły się zobaczyć na zlocie Vesenko, jeśli mogę coś napisać ... Masz trochę podobny kształt oczu do moich więc trochę bym Ci podpowiedziała Opadające kąciki mają to do siebie, że wymagają specjalnego traktowania Ja bym nie rozcierała cienia tak bardzo do boku tylko wyciągnęła minimalnie do góry przy samym zewnętrznym kąciku Takie są reguły, ale ja i tak na ogół pozostaję przy samym tuszu ![]() Aha, masz piękne rzęsy - długaśne i dość grube. Postawiłabym jeszcze na małe podkręcenie Zalotka i tusz z wygiętą szczoteczką sprawią, że będzie jeszcze fajniej ![]() No i masz ładny kolor oczu
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4124 |
|
rude jest piękne:)
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie zauważyła jeszcze coś o czym ja też pomyślałam - zalotka. Rzęsy masz długie, co widać na zdjęciu z zamkniętymi oczami, natomiast już na otwartym ta długość ginie. Trzeba je podkręcić A jeszcze jakbyś tak delikatnie kredką pociągnęła przy samej nasadzie rzęs żeby je zagęścić byłoby miodzio
|
|
#4126 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
jakoś tak podobają mi się tylko kamienie cięte tak, żeby miały normalne płaszczyzny i kanty. Nie wiem, czy wyjaśniam to dobrze... Cytat:
![]() I fossil też (w ogóle ten komplet bardzo ładny jest No, może jeszczez całkiem płaskie, najlepiej w nieregularnym kształcie...Cytat:
Cienie mają niezwykle ładny połysk, a Ty masz nieprzyzwoicie długie rzęsy. To widzę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee nie jest skomplikowane, tylko trzeba poćwiczyć. Jak we wszystkim ćwiczenie czyni mistrza
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygladaly slicznie ![]() Vesenko- oprocz wskazowek, ktorych udzielily Ci juz dziewczyny, ja doradzilabym jeszcze przyciemnienie brwi |
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOOO kurcze
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy są w PL i za ile
|
|
#4132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też je oglądalam, ale ten najciemniejszy jakoś nie do końca mnie przekonal. Natomiast takie kolory uwielbiam - 3/4 moich cieni to wlaśnie beże, brązy, róże, fiolety, w większości z polyskiem ![]() A w tej kolekcji jest jeszcze jedno cudeńko - róż Nougat Rose - śliczny, delikatny, różowo-brązowawy, z rozświetleniem. No cudo. Popaćkalam się lekko, utwierdzilam, że chcę wrzucilam do koszyka. 20 minut później odkrylam, że... to nie róż, a cień do powiek ![]() I gdyby nie zniknąl mi z buźki, to i tak bym wzięla, ale po tych 20 minutach przejrzalam się w lustrze, a z efektu już prawie nic nie zostalo... Wrócil na pólkę...Irkax - są w PL, choćby w Superpharmie Ceny nie pamiętam - chyba kolo 50 zl.
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale ten potrojny cien byl na tyle nietypowo skomponowany, (pozornie kolory nie pasuja do siebie), ze zadzialal na mnie, jak magnes. Zwlaszcza, ze ten wrzos jest jednym z najladniejszych, jakie widzialam Dobrze, ze sie w pore zorientowalas, ze Nugat Rose to cien (i to calkiem dobry, jak pozostale wet/dry |
|
|
|
|
#4135 |
|
BAN stały
|
Właśnie zajadam się ciastkami, nie chce mi sie robić kolacji
Vesenko może po prostu nie pasują Ci do cery te cienie, ja mam zielonkawe oczy i teoretycznie powinno być mi dobrze we fioletach, nie jest, wyglądam strasznie. Zmykam spać powolutku, jutro będę wieczorkiem dopiero. |
|
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja się zupełnie na cieniach nie znam, kolorówka to nie moja branża ... nic a nic
Cytat:
Miał być interes - ale jakoś nie wyszło - prawie udało mi się odebrać to , co zainwestowałam - chociaż chyba nie do końca. Marketing był słabiutki ![]() Ja generalnie się z czymś takim urodziłam ![]() Zielone jeżyki - to lampwork plus kryształki Svarowskiego Cytat:
![]() Pokazuję co miałam : |
||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Feniksie, jakie urocze i słodkie te różowe glisty, łiiiiii!
![]() P.S. Parę psików Demeterowych Dirt'a lub Earthworm'a, kręcone dżdżownice w uszach i robakowy lans na mieście!
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
si si si |
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pytałam o te zielone włochate kulki z drugiego rzutu zdjęć ![]() Bo mnie zaciekawiło co to takiego. ![]() glizdy wymiatajom
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
a te włochate są z filcu
Sama robiłam z wełny czesankowej - normalnie mi odbiło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Obejrzałam sobie "The Great Debaters" z Denzelem Washingtonem, moim ukochanym
Mam wrażenie,że za każdym razem osiągam efekt "właśnie-mnie-ktoś-pobił" W recenzjach pisało,że daje tylko delikatną poświatę, a nie intensywny kolor, ja używam pędzelka i wychodzi to co na zdjęciach
Co ja robię nie tak? 

jutro dokupię płatki do demakijażu, przygotuję dużo micela i przystąpię do prac malarskich według opisu