Scent Bar II - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 21:22   #4111
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar II

To jeszcze jedno pytanie i już cię nie dręczę. Podaję bardzo dokładną wartość cenową zamówionych kosmetyków, z groszami? Z cłem, bez cła?

Wstukałam na próbę (bez cła) dałam na proirytet, do 1 kg , z potwierdzeniem odbioru i wyszło 14,90 zł, ekonomiczna 13,90 ( przy przykładowej wartości 222zł)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:24   #4112
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ha! Mówiłam!

Bardzo się cieszę. Szczególnie, że wiem jak po takim stresie człowiek odczuwa ulgę. Należy Ci sie herbatka i dużo spokoju...
Jesteś dzielna. Załatwiłaś trudną sprawę, nie straciłaś głowy, nie stchórzyłaś... To ważne, bo przecież każdy z nas popełnia błędy. Tylko nie każdy potrafi sobie z nimi poradzić.
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Świetnie, że wszystko dobrze się skończyło
Dzięki Wam Szczerze mówiąc przejęłam się tym aż tak dlatego, że to była moja pierwsza wpadka w pracy, a pracuję dopiero od pół roku i może nienajlepiej jeszcze sobie radzę z takimi właśnie sytuacjami stresującymi.

Tymeno- marsz do łóżka i pozostań w nim najlepiej do poniedziałku. Nie ma nic gorszego, niż niewyleżane przeziębienie/grypa. Niestety wiem, na przykładzie bliskiej znajomej do jakich poważnych konsekwencji może to doprowadzić. Dbaj o siebie!

Ja już tochę padam na twarz, naprawdę chodzę spać jak niemowlak, z trudem wytrzymuję do 22.00 Obejrzałam sobie "The Great Debaters" z Denzelem Washingtonem, moim ukochanym Doprawdy, ten człowiek im starszy, tym lepszy... A jego filmy poruszają tematy, które raczej by mnie nie zainteresowały, a mimo to zawsze oglądam je z zapartym tchem (i nieraz łzami w oczach ; ). A i patrzenie na niego, że tak się wyrażę, jakiejś wielkiej przykrości mi nie sprawia
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:25   #4113
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Vesenko gratuluje
Ladne kolczyki
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ładniutkie
Wiesz ja też dopiero zaczynam, także jakby co będziemy się wspierać.
jestem za w grupie raźniej

Dziewczyny, wczoraj tak się ucieszyłam,że doleciały cienie te, a dziś okazało się,że nie bardzo umiem ich używać Mam wrażenie,że za każdym razem osiągam efekt "właśnie-mnie-ktoś-pobił" W recenzjach pisało,że daje tylko delikatną poświatę, a nie intensywny kolor, ja używam pędzelka i wychodzi to co na zdjęciach Co ja robię nie tak? Proszę o litościwe nie zwracanie uwagi na zmarszczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oko.JPG (38,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okzam.JPG (24,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00458.JPG (16,7 KB, 41 załadowań)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:28   #4114
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
To jeszcze jedno pytanie i już cię nie dręczę. Podaję bardzo dokładną wartość cenową zamówionych kosmetyków, z groszami? Z cłem, bez cła?

Wstukałam na próbę (bez cła) dałam na proirytet, do 1 kg , z potwierdzeniem odbioru i wyszło 14,90 zł, ekonomiczna 13,90 ( przy przykładowej wartości 222zł)
Madziczko ale dlaczego Ty się na to cło upierasz?? Cło płacisz ( a właśniwie Nuna) na innym etapie Chodzi Ci o przesyłke od Nuny do Ciebie, tak?

Okresl mniej więcej ile będzie warta, to Twoja sprawa na ile ją ubezpieczysz. Jak Sabbath przesyłała mi Chergui to chociaż flaszka była warta ponad 400zł ja prosiłam o ubezpieczenie jej na 200zł. Gdyby coś się z nią stało to dostałabym zwrot tej sumy i byłabym stratna.

Myszko, Mendosito, juz zmykam do łóżka a jutro zostaję w domciu
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:30   #4115
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wczoraj tak się ucieszyłam,że doleciały cienie te, a dziś okazało się,że nie bardzo umiem ich używać Mam wrażenie,że za każdym razem osiągam efekt "właśnie-mnie-ktoś-pobił" W recenzjach pisało,że daje tylko delikatną poświatę, a nie intensywny kolor, ja używam pędzelka i wychodzi to co na zdjęciach Co ja robię nie tak? Proszę o litościwe nie zwracanie uwagi na zmarszczki
A spróbuj nie nakładać ich na całą powiekę, tylko postopniować z innymi cieniami. Jakiś jasny cień w wewnętrznym kąciku oka, potem jakiś pośredni na środek a ten co masz teraz na całej powiece dopiero od połowy oka, ładnie rozcierając granicę między jednym a drugim.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:31   #4116
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nie wiem, czemu się uprałam na cło, przecież nie wchodzi do wartości paczki, co za kłąk ze mnie To przez, to że piszę pracę i jednocześnie zaglądam na wizaż, się rozkojarzam

Już rozumiem mechanizm

Dziękuję za cierpliwość i życzę szybkiego wyzdrowienia

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:33   #4117
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Już rozumiem mechanizm

Dziękuję za cierpliwość i życzę szybkiego wyzdrowienia

Cieszę, że mogłam pomóc Dziękuję Madziczko
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:34   #4118
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

Nabrasko, jeśli podałaś im wyłącznie prawdziwe informacje, a oni, mimo tych braków zdecydowali się na Ciebie - to znaczy, że właśnie kogoś takiego jak Ty poszukują. Obsługi Excela można się nauczyć szybko, a im pewnie bardziej istotne wydały się inne Twoje cechy i to one przesądziły sprawę.
Będzie dobrze.
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Nebrasko, gratuluję nowej pracy A Excel jest banalny, ja wymyśliłam jak go obsługiwać w czasie kolokwium z ww. programu
Dzięki kobity kochane
Mam nadzieję, że będzie jak mówicie, ale wiadomo, zawsze jest stres jak się idzie w nowe miejsce, a jak już całkiem inne rzeczy trzeba robić to w ogóle

Wrocławianki - przyznawać się, która dziś na Wałbrzyskiej (ubrana w czapkę) pięknie pachniała kadzidlakiem??
Z wrażenia nie zidentyfikowałam (może nie znam), ale cudny był!

Z ciekawostek - w autobusie miejskim, któym dziś dryndałam jechał ksiądz )w sutannie i w ogóle). Widziała która takie dziwo?

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:37   #4119
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
A spróbuj nie nakładać ich na całą powiekę, tylko postopniować z innymi cieniami. Jakiś jasny cień w wewnętrznym kąciku oka, potem jakiś pośredni na środek a ten co masz teraz na całej powiece dopiero od połowy oka, ładnie rozcierając granicę między jednym a drugim.
jutro dokupię płatki do demakijażu, przygotuję dużo micela i przystąpię do prac malarskich według opisu mam nadzieję, że krok po kroku i oko zacznie wyglądać bardziej ludziowo

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:39   #4120
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
jutro dokupię płatki do demakijażu, przygotuję dużo micela i przystąpię do prac malarskich według opisu mam nadzieję, że krok po kroku i oko zacznie wyglądać bardziej ludziowo
Wiesz co? Jak oko jest zamknięte to nie wygląda źle.
Ale jak jest otwarte to coś mi nie gra. Powieka jest za ciężka dlatego sugeruję ten jaśniejszy cień w kąciku oka.
Poćwiczysz i dojdziesz do efektu, który Cię zadowoli

Albo jeszcze inna wersja z tym cieniem pośrodku, a koniec i wyciągnięcie jakimś ładnym ciemnym brązem..hm to by mogło zagrać.

Stary 2008-03-27, 21:47   #4121
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Na pewno!

a kolory ladne wiec sie nie zniechecaj, a moze delikatna kreseczka na gornej powiece?

a tak poza tym to jestem straszna, znow igram z ogniem.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:51   #4122
your Angel
czyli Endżi

Tymenko, jesteś dzielna ale chyba za bardzo się poświęcasz i kładziesz swoje cenne zdrowie na ołtarzu pracy Kuruj się żebyśmy mogły się zobaczyć na zlocie

Vesenko, jeśli mogę coś napisać ... Masz trochę podobny kształt oczu do moich więc trochę bym Ci podpowiedziała Opadające kąciki mają to do siebie, że wymagają specjalnego traktowania Ja bym nie rozcierała cienia tak bardzo do boku tylko wyciągnęła minimalnie do góry przy samym zewnętrznym kąciku Poza tym podpisuję się pod wszystkim co napisała Irkax Konieczne jest cieniowanie oraz ciemniejszy cień w załamaniu powieki. Sprawdzi się też zaproponowana przez Hecate kreseczka (a w zewnętrznym kąciku uformowana w taki odwrócony mały trójkącik).

Takie są reguły, ale ja i tak na ogół pozostaję przy samym tuszu

Aha, masz piękne rzęsy - długaśne i dość grube. Postawiłabym jeszcze na małe podkręcenie Zalotka i tusz z wygiętą szczoteczką sprawią, że będzie jeszcze fajniej
No i masz ładny kolor oczu Ten kolor cienia (w teamie z innymi kolorami do cieniowania) ładnie wydobywają tą zieleń
Stary 2008-03-27, 21:55   #4123
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Vesenko, jeśli mogę coś napisać ... Masz trochę podobny kształt oczu do moich więc trochę bym Ci podpowiedziała Opadające kąciki mają to do siebie, że wymagają specjalnego traktowania Ja bym nie rozcierała cienia tak bardzo do boku tylko wyciągnęła minimalnie do góry przy samym zewnętrznym kąciku
Do góry, tak Ja bym jeszcze dodala kredkę - kontrastującą najlepiej (ale wiem, nie każdy tak lubi - ja kocham brązową kredkę i różowy, fioletowy, beżowy cień), ew. troszkę ciemniejszą od cienia i też nią wyjechać w górę poza kącik...
Stary 2008-03-27, 21:56   #4124
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
.

Myszko, Mendosito, juz zmykam do łóżka a jutro zostaję w domciu
taak to co tu jeszcze robisz ?widze Ciebie
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:59   #4125
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Vesenko, jeśli mogę coś napisać ... Masz trochę podobny kształt oczu do moich więc trochę bym Ci podpowiedziała Opadające kąciki mają to do siebie, że wymagają specjalnego traktowania Ja bym nie rozcierała cienia tak bardzo do boku tylko wyciągnęła minimalnie do góry przy samym zewnętrznym kąciku Poza tym podpisuję się pod wszystkim co napisała Irkax Konieczne jest cieniowanie oraz ciemniejszy cień w załamaniu powieki. Sprawdzi się też zaproponowana przez Hecate kreseczka (a w zewnętrznym kąciku uformowana w taki odwrócony mały trójkącik).

Takie są reguły, ale ja i tak na ogół pozostaję przy samym tuszu

Aha, masz piękne rzęsy - długaśne i dość grube. Postawiłabym jeszcze na małe podkręcenie Zalotka i tusz z wygiętą szczoteczką sprawią, że będzie jeszcze fajniej
No i masz ładny kolor oczu Ten kolor cienia (w teamie z innymi kolorami do cieniowania) ładnie wydobywają tą zieleń
Aniołek dobrze pisze, polać jej
I właśnie zauważyła jeszcze coś o czym ja też pomyślałam - zalotka.
Rzęsy masz długie, co widać na zdjęciu z zamkniętymi oczami, natomiast już na otwartym ta długość ginie.
Trzeba je podkręcić
A jeszcze jakbyś tak delikatnie kredką pociągnęła przy samej nasadzie rzęs żeby je zagęścić byłoby miodzio

Stary 2008-03-27, 22:06   #4126
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Możliwe, że sobie te gęste sama dopowiedziałam

A fossil, którego zdjęcia ostatnio pokazywałam nie podoba Ci się?
Podoba mi się, ale ja nie lubię kulek.
jakoś tak podobają mi się tylko kamienie cięte tak, żeby miały normalne płaszczyzny i kanty. Nie wiem, czy wyjaśniam to dobrze...

Cytat:
Drugie zdjęcie obrazuje o jaki kolor fossil mi chodzi, z dedykacją dla Sabbath Są ładnie widoczne w ciemnych włosach
Piękne te korale!

I fossil też (w ogóle ten komplet bardzo ładny jest ), ale to, że mi się podobają i te kule, i te bryły, których użyły Vesenka i Favkes nie oznacza jeszcze, że bym takie nosiła. Tylko kanciaki. No, może jeszczez całkiem płaskie, najlepiej w nieregularnym kształcie...

Cytat:

Ja nie widze takiego efektu.

Cienie mają niezwykle ładny połysk, a Ty masz nieprzyzwoicie długie rzęsy. To widzę.

Cytat:
Matko! jakie to skomplikowane...

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Dzięki kobity kochane
Mam nadzieję, że będzie jak mówicie, ale wiadomo, zawsze jest stres jak się idzie w nowe miejsce, a jak już całkiem inne rzeczy trzeba robić to w ogóle
Nebrasko, podobno każda zmiana jest na lepsze. Nawet jeśli to nie do końca prawda (patrz: zmiany starcze), to tym razem z pewnością tak będzie.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:31   #4127
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś tak podobają mi się tylko kamienie cięte tak, żeby miały normalne płaszczyzny i kanty. Nie wiem, czy wyjaśniam to dobrze...

Piękne te korale!

I fossil też (w ogóle ten komplet bardzo ładny jest ), ale to, że mi się podobają i te kule, i te bryły, których użyły Vesenka i Favkes nie oznacza jeszcze, że bym takie nosiła. Tylko kanciaki. No, może jeszczez całkiem płaskie, najlepiej w nieregularnym kształcie...
Kanciaste powiadasz..hm, pomyślę jak mi się coś rzuci na oczy to dam znać.

Cytat:

Matko! jakie to skomplikowane...
ee nie jest skomplikowane, tylko trzeba poćwiczyć.
Jak we wszystkim ćwiczenie czyni mistrza

Stary 2008-03-27, 22:36   #4128
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Do góry, tak Ja bym jeszcze dodala kredkę - kontrastującą najlepiej (ale wiem, nie każdy tak lubi - ja kocham brązową kredkę i różowy, fioletowy, beżowy cień), ew. troszkę ciemniejszą od cienia i też nią wyjechać w górę poza kącik...
Annmarie- ogladalam ostatnio potrojne cienie, z najnowszej kolekcji Isa Dory LINK, dokladnie odpowiadajace Twojemu opisowi :pastelowy roz+wrzos+ bezo-braz
Wygladaly slicznie- o wiele ladniej niz na stronie z linka

Vesenko- oprocz wskazowek, ktorych udzielily Ci juz dziewczyny, ja doradzilabym jeszcze przyciemnienie brwi Przy tak intensywnym makijazu oka, pomoze to optycznie je "odciazyc" i "otworzyc".
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:38   #4129
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Annmarie- ogladalam ostatnio potrojne cienie, z najnowszej kolekcji Isa Dory LINK, dokladnie odpowiadajace Twojemu opisowi :pastelowy roz+wrzos+ bezo-braz
Ale piękne cienie
OOOO kurcze

Stary 2008-03-27, 22:43   #4130
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Ale piękne cienie
OOOO kurcze
Irko- naprawde sa piekne ( i tak kusily, ze az musialam sobie przypomniec, ze przeciez nie uzywam takich kolorow )
Stary 2008-03-27, 22:45   #4131
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Irko- naprawde sa piekne ( i tak kusily, ze az musialam sobie przypomniec, ze przeciez nie uzywam takich kolorow )
Ja używam, co prawda nieczęsto, ale już widzę oczami wyobraźni makijaż jaki można nimi wyczarować
Ciekawe czy są w PL i za ile

Stary 2008-03-27, 22:47   #4132
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ładne Też je oglądalam, ale ten najciemniejszy jakoś nie do końca mnie przekonal. Natomiast takie kolory uwielbiam - 3/4 moich cieni to wlaśnie beże, brązy, róże, fiolety, w większości z polyskiem
A w tej kolekcji jest jeszcze jedno cudeńko - róż Nougat Rose - śliczny, delikatny, różowo-brązowawy, z rozświetleniem. No cudo. Popaćkalam się lekko, utwierdzilam, że chcę wrzucilam do koszyka. 20 minut później odkrylam, że... to nie róż, a cień do powiek
I gdyby nie zniknąl mi z buźki, to i tak bym wzięla, ale po tych 20 minutach przejrzalam się w lustrze, a z efektu już prawie nic nie zostalo... Wrócil na pólkę...

Irkax - są w PL, choćby w Superpharmie Ceny nie pamiętam - chyba kolo 50 zl.
Stary 2008-03-27, 22:50   #4133
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Olaboga następny wydatek się szykuje

Dzięki za info

Stary 2008-03-27, 22:56   #4134
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne Też je oglądalam, ale ten najciemniejszy jakoś nie do końca mnie przekonal. Natomiast takie kolory uwielbiam - 3/4 moich cieni to wlaśnie beże, brązy, róże, fiolety, w większości z polyskiem
A w tej kolekcji jest jeszcze jedno cudeńko - róż Nougat Rose - śliczny, delikatny, różowo-brązowawy, z rozświetleniem. No cudo. Popaćkalam się lekko, utwierdzilam, że chcę wrzucilam do koszyka. 20 minut później odkrylam, że... to nie róż, a cień do powiek
I gdyby nie zniknąl mi z buźki, to i tak bym wzięla, ale po tych 20 minutach przejrzalam się w lustrze, a z efektu już prawie nic nie zostalo... Wrócil na pólkę...

Pozostale produkty z tej serii nie przyciagnely mojej uwagi, (dlatego nie obadalam ich dokladniej ), ale ten potrojny cien byl na tyle nietypowo skomponowany, (pozornie kolory nie pasuja do siebie), ze zadzialal na mnie, jak magnes. Zwlaszcza, ze ten wrzos jest jednym z najladniejszych, jakie widzialam

Dobrze, ze sie w pore zorientowalas, ze Nugat Rose to cien (i to calkiem dobry, jak pozostale wet/dry )
Stary 2008-03-27, 23:10   #4135
Zuziunia
BAN stały

Właśnie zajadam się ciastkami, nie chce mi sie robić kolacji

Vesenko może po prostu nie pasują Ci do cery te cienie, ja mam zielonkawe oczy i teoretycznie powinno być mi dobrze we fioletach, nie jest, wyglądam strasznie.
Zmykam spać powolutku, jutro będę wieczorkiem dopiero.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 23:34   #4136
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Ja się zupełnie na cieniach nie znam, kolorówka to nie moja branża ... nic a nic

Cytat:

Te zielone kulki z czego są zrobione? Pomysłowe bardzo
Od dawna robisz biżu?
irka, raz mi się zdarzyło - w wakacje. Zrobiłam wtedy z 10 kompletów i jakoś się rozeszły - trochę na all, resztę rozdałam, kilka zostało.
Miał być interes - ale jakoś nie wyszło - prawie udało mi się odebrać to , co zainwestowałam - chociaż chyba nie do końca. Marketing był słabiutki
Ja generalnie się z czymś takim urodziłam

Zielone jeżyki - to lampwork plus kryształki Svarowskiego

Cytat:

Piękne te korale!

z nieregularnym kształtami to chyba nie jest łatwo
Pokazuję co miałam :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0389.JPG (88,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0408.JPG (46,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0625.JPG (59,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0648.JPG (82,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0693.JPG (87,3 KB, 8 załadowań)
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 23:37   #4137
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Feniksie, jakie urocze i słodkie te różowe glisty, łiiiiii!

P.S. Parę psików Demeterowych Dirt'a lub Earthworm'a, kręcone dżdżownice w uszach i robakowy lans na mieście!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 23:42   #4138
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Feniksie, jakie urocze i słodkie te różowe glisty, łiiiiii!

P.S. Parę psików Demeterowych Dirt'a lub Earthworm'a, kręcone dżdżownice w uszach i robakowy lans na mieście!

si si si
Stary 2008-03-27, 23:44   #4139
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
irka, raz mi się zdarzyło - w wakacje. Zrobiłam wtedy z 10 kompletów i jakoś się rozeszły - trochę na all, resztę rozdałam, kilka zostało.
Miał być interes - ale jakoś nie wyszło - prawie udało mi się odebrać to , co zainwestowałam - chociaż chyba nie do końca. Marketing był słabiutki
Ja generalnie się z czymś takim urodziłam

Zielone jeżyki - to lampwork plus kryształki Svarowskiego
O widzisz, a ja myślałam, że cały czas sobie coś dłubiesz

Ja pytałam o te zielone włochate kulki z drugiego rzutu zdjęć
Bo mnie zaciekawiło co to takiego.

glizdy wymiatajom

Stary 2008-03-27, 23:50   #4140
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

a te włochate są z filcu
Sama robiłam z wełny czesankowej - normalnie mi odbiło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości