Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-31, 21:21   #2401
elaweronika
Rozeznanie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Ogólnie nic nie wiem, usg nie miałam. Dostałam skierowanie do szpitala, mam złe wyniki moczu - bardzo dużo leukocytów, erytrocytow. Do tego ból brzucha. I lekarka chce mnie na spokojnie przebadać na oddziale 😢
Tak jak dziewczyny piszą, dobrze że interweniuje, a nie olewa sprawę. Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u mojego gbura na dzien dobry już mi cisnienie podniósł bo u dentysty nie byłam a mówił że mam iść i że jak do następnej wizyty nie załatwie to mam nie przychodzić.
A ja zapisałam się i wizyte mam w czwartek-i powiedziałam mu że nie moja wina że takie terminy są. Dupek jeden.

Ale dziś maluszek ruszał się fikał girkami. I lekarz potwierdził bedzie dziewczynka- zapytałam czy jest szansa że nic wiecej nie urośnie powiedział że nie powinno😜. 17t2d. Dzwoniłam do męża i się mega cieszył bo chciał córeczkę.
Nie przejmuj się nim. Gbur czy nie najważniejsze żeby był dobrym specjalista. Choć wiadomo milej by było gdyby był normalny...

Ja jutro wizyta, jej nie mogę się doczekać!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
elaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:27   #2402
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Ale wy zasuwacie z tymi postami ledwo dziś w pracy dałam radę, bolała mnie głowa i troszkę brzuszek zwolniłam się chwile wcześniej...

Macie poumawiane już połówkowe? W którym będziecie dokładnie tygodniu i dniu ciazy? mam kilka opcji i nie wiem która wybrać a chyba już muszę bo terminy znikają

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Ja mam wizytę w poniedziałek to się umówię na usg ale myślę ze to będzie koniec lutego albo początek marca. Dzidzia mogłaby pokazać co ma między nogami mamie w prezencie urodzinowym

Hybrydy robi mi sąsiadka ale mam pierwsza warstwę z żelu
Ja tak jak napisała Ania
Jedno 23.02 - 22t
Drugie 01.03 - 23t

Cytat:
Kupowalyscie już większy stanik? Moje zaczynaja mnie cisnąć pod biustem na koniec dnia
Ja mieszczę się w swoje

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Przyszła mi dziś poducha mothehood, jest mega wygodna Dotarł też pierwszy ciuszek dla dzidzi, a mianowicie bodziaki z h&m, te z lovkami dla mamy i taty, mąż jest nimi zachwycony

Ja jestem teraz w 15t3d i muszę przyznać, że wymioty mijają, od świąt miałam codziennie przez prawie miesiąc, a teraz raz na kilka dni.
Za to dziś z nocy obudziła mnie taka zgaga...., myślałam, że mi gardło wypali! O 2 w nocy piłam siemię lniane i trochę pomogło.

Co do teściowych....temat rzeka, morelle dobrze, że jesteś silną babką

Jeśli chodzi o młodszy niż się ma wygląd to też się pochwalę, niedawno jechałam busem do mamy, kupuję bilet, a Pan pyta...ale ulgowy? A mnie śmiech ogarnął i mówię, ale mi Pan humor poprawił Od razu zapomniałam, że mam 31 skończone

Cytat:
Jestem po wizycie. Ogólnie nic nie wiem, usg nie miałam. Dostałam skierowanie do szpitala, mam złe wyniki moczu - bardzo dużo leukocytów, erytrocytow. Do tego ból brzucha. I lekarka chce mnie na spokojnie przebadać na oddziale 😢
Kochana nie martw się, ważne że Lekarka działa! Trzymam kciuki, żebyś w pt wyszła

Cytat:
Jestem po wizycie u mojego gbura na dzien dobry już mi cisnienie podniósł bo u dentysty nie byłam a mówił że mam iść i że jak do następnej wizyty nie załatwie to mam nie przychodzić.
A ja zapisałam się i wizyte mam w czwartek-i powiedziałam mu że nie moja wina że takie terminy są. Dupek jeden.

Ale dziś maluszek ruszał się fikał girkami. I lekarz potwierdził bedzie dziewczynka- zapytałam czy jest szansa że nic wiecej nie urośnie powiedział że nie powinno😜. 17t2d. Dzwoniłam do męża i się mega cieszył bo chciał córeczkę.
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ja też z Wro!

super brzusio

no to metodą prób i błędów dojdziesz do perfekcji!powodzenia

nie martw się będzie dobrze a badania trzeba zrobić dokładne i pewnie jakieś leki i będzie git!

no to gratulacje!

ale miałyście historie ślubne i te teściowe ja mam super mamę nic się nie wtrąca i zawsze mnie wspiera i uwielbia mojego TŻ ze wzajemnością zresztą ale jakbyśmy mieszkały razem to byśmy się pozabijały.A teściowa ma wyje.... na nas nie ma kontaktu dobrego z TŻ czasami wpadną i jest całkiem miło ale tak sztywnie i nienaturalnie dlatego mój TŻ nie ciągnie do rodziców wręcz przeciwnie czasem ja Go namawiam. Oni mają córkę w moim wieku i miała dziecko w liceum i ogólnie nieudana leniwa ale to już temat rzeka ale zajęci są nią i wychowywaniem wnuka za nią i czasu na syna swojego nie mają ,zresztą wiedzą ,że ma mnie i zlali temat w sumie przykro...

ja byłam dziś miałam wymaz bakteriologiczny skierowanie na morfo mocz i toksoplazmoze i krzywą cukrową dostałam.Wszystko w porządku synusiowi nic nie odpadło tylko znowu się odwrócił i główkę ma u góry ehh kręciołek mam nadzieję ,że wróci do pozycji główkowej,moje usg to chyba dziś nie było połówkowe chociaż coś tam mierzył ale nie wiem... powiedział ,że to 19 tc ale data porodu ta sama 27.06 idę w poniedziałek prywatnie do tego drugiego.Miałam dziś taki skręt kiszek ,że myślałam ,że zemdleje za dużo pomieszałam żarełka popiłam kawą i jeszcze budyń zrobiłam bo miałam bratanicę u siebie i to co przeżyłam w ubikacji to koszmar wyszłam blada jak trup mam nadzieję ,że z małym wszystko w porządku... teraz już ok ale jak mnie TŻ zobaczył to się przeraził... teraz jestem taka głodna ,że chyba sąsiedzi słyszą jak mi burczy ale boję się coś zjeść...masakra.
Gratuluję!

Uważaj na siebie kobieto!
Ja dziś wychodząc z domu wywinĘłam orła na chodniku. .. mam nadzieję, że wszystko ok
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:41   #2403
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Ooo super ;-) ja czekam na moją pierwszą przesyłkę lakierów hybrydowych i się doczekać nie mogę
A jak ściągasz paznokcie?
Polecasz coś konkretnego?

Zamówiłam sporo lakierów z aliexpress bo bardzo dziewczyny polecają. Lakiery są w cenie około 1.50 tak że w porównaniu do semilac to wielka różnica cenowa.
Znajdzcie sobie na fb grupę aliexpress nails... super dziewczyny malują tymi chinczykami.

Lakiery ściągam acetonem kosmetycznym. Aktualnie z chiodo.
Ja też zamówiłam sobie kilka lakierów z aliexpress. Na razie użyłam trzech. Jeden jasny okazał się średni,ma dziwną konsystencję. Natomiast mam lakier zmieniający kolor pod wpływem temperatury i jest cudowny Zamówiłam też top matowy i jest ok.

Cytat:
Nie martw się. Na pewno będzie dobrze.

Cytat:

Nie przejmuj się lekarzem
Gratuluję dziewczynki

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:44   #2404
aniaa_91
Raczkowanie

Ściąga któraś z was hybrydy frezarka ? Zastanawiam się nad zakupem bo męczące jest pilowanie a do acetonu nie mogę się przekonać . Jaki model polecacie i jaka cena ?

aniaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:46   #2405
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja tak jak napisała Ania

Jedno 23.02 - 22t

Drugie 01.03 - 23t

Ja mieszczę się w swoje

Kochana nie martw się, ważne że Lekarka działa! Trzymam kciuki, żebyś w pt wyszła

Gratuluję!

Gratuluję!

Ja dziś wychodząc z domu wywinĘłam orła na chodniku. .. mam nadzieję, że wszystko ok

O kurczę, mocno się poobijałas??

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:49   #2406
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa_91 Pokaż wiadomość
Ściąga któraś z was hybrydy frezarka ? Zastanawiam się nad zakupem bo męczące jest pilowanie a do acetonu nie mogę się przekonać . Jaki model polecacie i jaka cena ?

ja mam jd700 chyba najbardziej niezawodna domowa i w przystępnej cenie jak pracowałam w salonie to miałyśmy prawdziwe traktory meeega ale za kilka tys. wiadomo.Ja zawsze piłuje wierzchnią warstwę mocno moczę waciki w płynie do usuwania z olejkiem migdałowym ma mniej acetonu i nie wysusza skóry i nie śmierdzi tak polecam z Mollon i zawijam w folię na 10 minut a czasami mam 6warstw lakierów w tym hardi i spoko schodzi resztę delikatnie ściągam bloczkiem albo pilnikiem a frezarką tylko jakieś brokaty ściągam albo jak komuś nie chce zejść.

Morelle jak wylądowałaś uderzyłaś się gdzieś mocno? kuurde
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:50   #2407
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
ja mam jd700 chyba najbardziej niezawodna domowa i w przystępnej cenie jak pracowałam w salonie to miałyśmy prawdziwe traktory meeega ale za kilka tys. wiadomo.Ja zawsze piłuje wierzchnią warstwę mocno moczę waciki w płynie do usuwania z olejkiem migdałowym ma mniej acetonu i nie wysusza skóry i nie śmierdzi tak polecam z Mollon i zawijam w folię na 10 minut a czasami mam 6warstw lakierów w tym hardi i spoko schodzi resztę delikatnie ściągam bloczkiem albo pilnikiem a frezarką tylko jakieś brokaty ściągam albo jak komuś nie chce zejść.

Dzięki wielkie 😊

Stary 2017-01-31, 21:50   #2408
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak jak napisała Ania
Jedno 23.02 - 22t
Drugie 01.03 - 23t

Ja mieszczę się w swoje

Gratuluję!

Gratuluję!

Morelle ja mam koleżankę która uczy wf i chyba do 6 mies. pracowała i oberwała z piłki od kosza. Poleciała do ginekologa a ten do niej ze ma sie nie martwić. Dzidzia jest tak zabezpieczona że nawet nie poczuła. Ale wiadomo uważać trzeba.

Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Mam nadzieję ze już nic nie wyrośnie maluszkowi.

W załączniku zdjęcia odebrałam ciszki z c&a spodnie nie najgorsze podobają mi się ale zostawiam sobie rozmiar 38 bo lepiej się czuje. Guma troszke ciasna ale rozciąganie sie przy noszeniu. 36 były takie na styk wiec nie chce się meczyć przy zakładaniu czy zdejmowaniu jak urosne. I bluzeczka na razie duża ale wziełam na lato za 20 zł więc nie było nad czym się zastanawiać. Byłam u rodziców pokazać to się śmiali ze z ksiedzem po kolendzie mogę chodzić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170130_204935.jpg (47,3 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170130_204956.jpg (53,3 KB, 71 załadowań)
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:51   #2409
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:

Tu są porządne frezarki
https://www.neonail.pl/katalog/188-u...y-uv/frezarki/

niewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:52   #2410
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak jak napisała Ania

Jedno 23.02 - 22t

Drugie 01.03 - 23t

Ja mieszczę się w swoje

Gratuluję!

Gratuluję!

Ty chociaż wiesz ze masz córę
W stanik tez się mieszczę ale zaczyna mnie wkurzać jak za długo noszę. W domu chodzę bez
Dalej chodzisz w obcasach? I tak Cię podziwiam ze dajesz radę
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 21:55   #2411
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję

Stary 2017-01-31, 21:57   #2412
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Lakiery ściągam acetonem kosmetycznym. Aktualnie z chiodo.
Ja też zamówiłam sobie kilka lakierów z aliexpress. Na razie użyłam trzech. Jeden jasny okazał się średni,ma dziwną konsystencję. Natomiast mam lakier zmieniający kolor pod wpływem temperatury i jest cudowny Zamówiłam też top matowy i jest ok.
Aż się nie mogę doczekać mojej przygody z hybrydami.
Na mój ślub we wrześniu tak mi dziewczyna spiłowała tzn zmatowiła płytkę paznokci że aż mnie bolało.
Zamiast normalnych. płaskich hybryd zrobiła mi takie piłeczki na paznokciach.
Już wolałabym sama sobie pomalować paznokcie...

Z tego aliexpress to się trochę obawiam co to będzie bo chińczyki różnie robią te lakiery na zmianę raz okej a raz kit i nie wiadomo co tam pakują.
Semilac i Neonails chwalą wszyscy

Stary 2017-01-31, 21:58   #2413
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Jezus Maria... Ale troll...

Nie troll wystarczy wejść w użytkownika i widać, że udziela sie regularnie na sierpniowkach
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Przykro mi, że tak twierdzisz. Możesz zobaczyć, że udzielam się na sierpniówkach. Po prostu trafiłam na taką promocję i chciałam się z Wami podzielić tą informacją, bo pomyślałam, że komuś może się przydać. Sama kilkukrotnie korzystałam z linków, które tu wrzucałyście. Celowo nie podałam nazwy sklepu, w którym ja zamówiłam wstępnie te meble, żebyście mnie nie posądzały o reklamę. Moje intencje były dobre, jeśli oceniacie to inaczej to trudno. Przepraszam za zamieszanie.

Dzięki za info

Nulka nie stresuj sie! Bedzie dobrze

Morelle mam nadzieje, że wszystko w porządku

Stary 2017-01-31, 22:01   #2414
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
O kurczę, mocno się poobijałas??

Cytat:

Cytat:
Morelle ja mam koleżankę która uczy wf i chyba do 6 mies. pracowała i oberwała z piłki od kosza. Poleciała do ginekologa a ten do niej ze ma sie nie martwić. Dzidzia jest tak zabezpieczona że nawet nie poczuła. Ale wiadomo uważać trzeba.

Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Mam nadzieję ze już nic nie wyrośnie maluszkowi.

W załączniku zdjęcia odebrałam ciszki z c&a spodnie nie najgorsze podobają mi się ale zostawiam sobie rozmiar 38 bo lepiej się czuje. Guma troszke ciasna ale rozciąganie sie przy noszeniu. 36 były takie na styk wiec nie chce się meczyć przy zakładaniu czy zdejmowaniu jak urosne. I bluzeczka na razie duża ale wziełam na lato za 20 zł więc nie było nad czym się zastanawiać. Byłam u rodziców pokazać to się śmiali ze z ksiedzem po kolendzie mogę chodzić.
Cytat:
W stanik tez się mieszczę ale zaczyna mnie wkurzać jak za długo noszę. W domu chodzę bez
Dzięki dziewczyny

Upadłam na pupę i podparłam się lewą ręką bo w prawej niosłam książkę.
Śnieg trochę zamortyzowal i pojechałam ślizgiem nic mnie na szczęście nie boli.

Tak szpilki dalej
Stary 2017-01-31, 22:01   #2415
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja właśnie mam z neonail
Cytat:
ja kupiłam sobie przedłużkę bo już mi się tak wpija stanik oczywiście z miseczek też wychodzą ale mam jeden większy i piorę go suszę i chodzę cały czas właśnie z tą przedłużką ale też już mnie ciśnie w domu chodzę bez kupiłabym jakiś ale się boję ,że wydam kasę i zaraz będzie za mały nie wiem kiedy będzie bezpiecznie kupić...
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:02   #2416
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nie troll wystarczy wejść w użytkownika i widać, że udziela sie regularnie na sierpniowkach

Dzięki za info

Nulka nie stresuj sie! Bedzie dobrze

Morelle mam nadzieje, że wszystko w porządku

Tak, dziękuję

Co do Hybryd - moja siostra sobie sama robi. Ja chodzę od lat do kosmetyczki. Mam dwie lewe ręce do takich rzeczy i zero cierpliwości.
Stary 2017-01-31, 22:04   #2417
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Upadłam na pupę i podparłam się lewą ręką bo w prawej niosłam książkę.

Śnieg trochę zamortyzowal i pojechałam ślizgiem nic mnie na szczęście nie boli.

Tak szpilki dalej

Szalona ale zazdroszczę takiej umiejętności chodzenia w szpilkach bo ja to jak pokraka wyglądam
Dobrze ze nic poważnego się nie stało

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:08   #2418
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Szalona ale zazdroszczę takiej umiejętności chodzenia w szpilkach bo ja to jak pokraka wyglądam
Dobrze ze nic poważnego się nie stało

Kwestia wprawy

Moja sis nosi płaskie. Był ogromny problem z butami na świadkową. W dodatku ma 35
Stary 2017-01-31, 22:13   #2419
lacomme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Vadi z tego co wiem łączone złoto szybko się ściera, mogę dopytać Męża, bo on na co dzień obcuje ze złotem

ogólnie odradzam też obrączki z jakimiś wzorkami, bo tam bardzo szybko wchodzi brud i ciężko je wyczyścić
nam jubiler odradzał białe złoto, mówił że szybciej się ściera niż takie zwykłe zdecydowaliśmy się na takie zwykłe, tyle że dość jasne i z rowkiem na środku (bo nie chciałam takich bardzo, bardzo prostych)i po ponad pięciu latach wciąż dobrze wyglądają

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Niezłe akcje
Mnie ostatnio pan się pytał czy jeszcze studiuję, jasne

Siilmaariien, dzwoniłam do Aktywnej Mamy. Zapisy na marzec mają się pojawić w przyszłym tygodniu. Pytałam o nazwiska położnych z Krasnickich, bo tam chce rodzic. W sumie pani powiedziała, zeby tym się aż tak nie sugerować bo zajęcia w każdej grupie są podobne, program jest ten sam i każda położna ma swój gabinet i mozna się umówić, zapytać o wszystko, obejrzeć porodówkę już w konkretnym szpitalu.
oo dobrze wiedzieć, bo obserwuję od paru dni czy się już terminy na marzec nie pojawiły, bo akurat na początku marca zaczynam 21 tydzień

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
to był chyba nawet podwójny komplement, bo raz, ze młodo wyglądasz, a dwa, ze wysportowana jesteś

Tak, Teresa Sarelo pracowała, ale już nie pracuje. Aktualnie sa dwie położne z Krasnickich, ale nie wiadomo jeszcze czy któraś z nich będzie marcową grupę prowadzić. Zapisy są już do konkretnej osoby, bo tez i w różnych terminach zaczynaja się zajęcia, na początku miesiąca, w połowie albo na końcu.

Jak mam możliwość uczestniczenia bezpłatnie to nie chce zapisywać się do przyszpitalnej i płacić. Niestety mentalność w szpitalach i przychodniach dalej jest jak z PRL, ale ja nie mam zamiaru się do tego dostosowywać, zeby ktoś mnie traktował tak jak powinien. To jego praca i tyle.
no właśnie też się zastanawiałam czy iść do położnej, która kiedyś pracowała na Staszica, ale chyba zdecyduję się po prostu na termin który najbardziej będzie mi pasował bo tak naprawdę nie jestem jeszcze do końca zdecydowana czy Staszica czy Kraśnicka
miałam okazję poznać Agatę Lisicką (to chyba ona pracowała na Staszica) i Małgorzatę Foks jak chodziłam jako towarzystwo ciężarnej przyjaciółki na badania i obie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, reszty położnych niestety nie poznałam
lacomme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:17   #2420
Mała!
Zakorzenienie

nulka będzie dobrze, przepadają, pozbędą sie bakterii i wyjdziesz trzymaj sie i szybko wyłaź

Mnie wszystko nadal swędzi a juz dekold i skór na biuście i na około to do szaleństwa... i rece i łydki .

Dzis przyszły moje dwie pary spodni... sa za duże i to duuuuzo za duże- nie wiem co to za tabela rozmiarów, jestem złaa!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:19   #2421
morelle_
Zakorzenienie

Mi już prawie zagoiły się plecy!
Stary 2017-01-31, 22:21   #2422
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
nulka będzie dobrze, przepadają, pozbędą sie bakterii i wyjdziesz trzymaj sie i szybko wyłaź

Mnie wszystko nadal swędzi a juz dekold i skór na biuście i na około to do szaleństwa... i rece i łydki .

Dzis przyszły moje dwie pary spodni... sa za duże i to duuuuzo za duże- nie wiem co to za tabela rozmiarów, jestem złaa!

Mamaginekolog pisała na fb cos o swędzeniu ostatnio
Stary 2017-01-31, 22:21   #2423
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mała a może to cholestaza ciążowa? Mamaginekokog dziś o tym pisała

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:35   #2424
taedio
MerDer 4ever

Jejjku ale wybiło mi brzuch dzisiaj juz leżę w piżamie w łożku ale jutro zrobię Wam zdjęcie

Stary 2017-01-31, 22:41   #2425
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
no ja właśnie mam z neonail

ja kupiłam sobie przedłużkę bo już mi się tak wpija stanik oczywiście z miseczek też wychodzą ale mam jeden większy i piorę go suszę i chodzę cały czas właśnie z tą przedłużką ale też już mnie ciśnie w domu chodzę bez kupiłabym jakiś ale się boję ,że wydam kasę i zaraz będzie za mały nie wiem kiedy będzie bezpiecznie kupić...
A może sportowy stanik byłby dobrym pomysłem?

Stary 2017-01-31, 22:41   #2426
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
Jejjku ale wybiło mi brzuch dzisiaj juz leżę w piżamie w łożku ale jutro zrobię Wam zdjęcie

Ja tez tak mam. Nagle wybił w tym tyg conajmniej jakby to był ponad 20 tydz

Stary 2017-01-31, 22:49   #2427
lacomme
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Ja tez tak mam. Nagle wybił w tym tyg conajmniej jakby to był ponad 20 tydz

mi też, mam wrażenie, że wczoraj nie był taki duży
lacomme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-31, 22:49   #2428
AnnaPaula87
Zadomowienie

Pokazujcie brzuszki
Myślę właśnie czy sportowy stanik będzie się dobrze nosił albo taki bez fiszbin. Warto już kupować taki do karmienia?
Stary 2017-01-31, 23:01   #2429
morelle_
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam
Stary 2017-01-31, 23:07   #2430
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam

Tez będziesz mieć niedługo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości