Włosomaniaczki :D - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 23:48   #3361
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

xyoko 56 to nie tak dużo Myślałam, że masz się z czego odchudzać Kochana Żałuje czasem, że nie mam wagi w domu, bom ciekawa straszliwie jak się ona w chwili obecnej prezentuje

Edit: Gosiu doczytałam, że z 64 startowałaś 56 wydaje się być już naprawdę ładną liczbą
Dziękuję
Ja wiem, że nie jestem jakimś strasznym grubasem Tylko w licealnych czasach byłam chudzielcem, potem, jak wyjechałam na studia bardzo (jak na moje ówczesne warunki) przytyłam, i przez 3 lata starałam się ciągle schudnąć. W końcu się trochę waga ruszyła i poczułam się z tym lepiej. Teraz jest w sumie ok, ale mam ciągle wizję siebie jako patyczaka

Też zaraz zmykam do łóżka, życzę wszystkim kolorowych snów
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 23:53   #3362
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Był od początku na społecznościach
Tam go zakładałam
Cytat:
Mi się wydaje, że był tu od urodzenia, ale najlepiej niech się jego mama wypowie
Hmmm... no tak, bo ja to blondynka jestem...
Mam ten wątek oczywiscie w subskrypcji i jak wcześniej kliknęłam na niego bo chciałam tu wejść to pokazał się komunikat ze ten adres jest błędny i w ogóle byłam przekonana że my to na pielęgnacji jesteśmy...
Póżno już, ja to chyba pójde lepiej spać...

Dobranoc
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 00:00   #3363
nicki86
Zadomowienie

Cześć Kochaniutkie
Ja sobie leże jeszcze z mokrymi włoskami... dzis bez odżywek jako takich tylko umyte szamponem pokrzywowym i na końcówki olejek rycynowy... dziś miałam podcinanie poszły chyba z 3 cm i teraz musze te moje końcóweczki cackać żeby sie nie rozdwajały

Finlorato Ty całkiem maleńką stópkę masz Wyobraź sobie że ja mam 37/38 (szpilki 35/36) i moje znajome zawsze ze mnie sie śmieją, że nadaje sie do Chin.. bo one maja jedna 39/40 a druga 40/41... to i przy nich mam malutkie, a ja mysle że normalne bo najłatwiej mi znaleźć buty Ja kupiłam sobie swoje drugie glany (pierwsze miałam kilka lat i sie poprostu już rozpadły tak je wymęczyłam) a teraz mam takie dłuuuuugie te najdłuższe do kolan Kupiłam ją za swoją pierwszą wypłate... uhu 300zł na butki to dużo, ale myśle że dobrze zainwestowąłam pierwsze zarobione pieniadze, bo bede miała je długo długo, zwlaszcza że teraz już nie chodze całkiem codziennie jak kiedyś Ale uwielbiam je, choć sznuruje sie je 15 minut dosłownie a kupiłam rozmiaru 38i są w sam raz , bo glany lubie takie z luzem mieć
A co do filmu to jeszcze się ściąga ale mój kochany będzie oglądał ze mną, bo gdzieś przeczytał bardzo pochlebne recenzje
Zdjęcia super ja uwielbiam fotografować... i uwielbiam zdjęcia oglądać.. a możesz mnie poinstruować jak można zdjęcia załączać?? to bym dodała jakąś fotunie swojego pieska :P

Estelle zgadzam się co do czerwieni, a nawet fioletu, że pasują do czerni.. ja współczuje gustu TŻ i że marudzi Mój mąż na szczeście jest zachwycony jak się ubieram na czarno, on większy fanatyk niż ja choć ja mam więcej czarnych ubrań niż on

Milka tez nie marze o niczym innym tylko aparat i plener.. ale ja wole chodzic jeszcze z kimś bo jednak aparat to troche kosztuje, a zawsze jak robie zdjęcia to jestem tak pochłopnięta, że nie wiem co sie w około dzieje, a ludzie dziwnie się patrzą na mnie... a tyle się słyszy o tym że kradną. Ja wole wziasc mężunia żeby mnie pilnował jak leze gdzies w krzakach i kwiatki fotografuje

A gorseciki są boskie... ja normnie nie moge wyjść z podziwu jak patrzę na Ditę von Teese... ta to urodziła się w gorsecie... a jakiej talii sie dorobiła !! Dzieki gorsetom rozmiar swojej talii zmniejszyła z 55,8 cm do 41,9 cm no spójrzcie http://digilander.libero.it/mc_maki/..._Teese_021.jpg albo tu http://img.metro.co.uk/i/pix/2007/02...EX_450x623.jpg
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 00:22   #3364
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Zadania interesujące dla mnie, bo robie to co lubie Głównie to obróbka zdjęć i różne fotomontaże, od czasu do czasu jakaś prezentacja. Nic niezwykłego
Oj fajna pracka , też bym tak chciała czasem nawet kombinuję z obróbką, ale nie znam tych wszystkich tricków, a mądre książki jakoś do mnie nie przemawiają ...

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Cześć Kochaniutkie
Estelle zgadzam się co do czerwieni, a nawet fioletu, że pasują do czerni.. ja współczuje gustu TŻ i że marudzi Mój mąż na szczeście jest zachwycony jak się ubieram na czarno, on większy fanatyk niż ja choć ja mam więcej czarnych ubrań niż on
E, nie jest źle... generalnie lubi mój styl, chociaż czerń na co dzień czasem mu się przejada... I wtedy beszta mnie, że mimo kolekcji ubrań w szafie, to ja bez przerwy w jednych portkach biegam ... Ale co poradzę, kiedy to moje ukochane, nawygodniejsze a w dodatku nie do zdarcia? [Straszy, że mi je spali ]

Ogólnie gusty nam się zgadzają i to nawet bardzo, lubi te moje ekstrawagancje, w zakupach sam doradza a i sam też nieraz ciekawego coś dla mnie wypatrzy... No, tylko te spodnie... A, i jeszcze moje ukochane buty zimowe - też wielosezonowe [chyba umrę, jak mi się rozpadną ], ale tak poza tym, to spoko aż się czasem dziwię, że taką mamy zgodność co do upodobań
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 06:36   #3365
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Wypowiedziała się post wyżej

Silniczki w paluszkach

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dziękuję
Ja wiem, że nie jestem jakimś strasznym grubasem Tylko w licealnych czasach byłam chudzielcem, potem, jak wyjechałam na studia bardzo (jak na moje ówczesne warunki) przytyłam, i przez 3 lata starałam się ciągle schudnąć. W końcu się trochę waga ruszyła i poczułam się z tym lepiej. Teraz jest w sumie ok, ale mam ciągle wizję siebie jako patyczaka
Nie wiem czy bycie takim patyczkiem w tym wieku to zdrowe dla Ciebie Ale trzymam kciuki za to, zebys polubila siebie i swoja wage bez wzgledu na to jak sie prezentuje ... no i pomyśl czasem o biednym TŻ-cie

Cytat:
Milka tez nie marze o niczym innym tylko aparat i plener.. ale ja wole chodzic jeszcze z kimś bo jednak aparat to troche kosztuje, a zawsze jak robie zdjęcia to jestem tak pochłopnięta, że nie wiem co sie w około dzieje, a ludzie dziwnie się patrzą na mnie... a tyle się słyszy o tym że kradną. Ja wole wziasc mężunia żeby mnie pilnował jak leze gdzies w krzakach i kwiatki fotografuje
Koleżanka miała taką sytuacje, że grupka małoletnich próbowała wyrwać jej aparat na rynku w krk w samo południe W konsekwencji aparat podczas szamotaniny wylądował na ziemi i strasznie się potłuk

Ja chodzę zazwyczaj sama i nawet nie myśle o tym, że ktoś coś może mi zrobić. Wierze w ludzi i ich dobre intencje A co do patrzenia innych na mnie to jestem pochłonięta tym co robie i nawet tego nei dostrzegam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oj fajna pracka , też bym tak chciała czasem nawet kombinuję z obróbką, ale nie znam tych wszystkich tricków, a mądre książki jakoś do mnie nie przemawiają ...

Do mnie też książki nie chcą mówić Ciekawe czy do kogoś gadają

A tak na serio to ja mam książke do html i do tej pory leży nie przeczytana gdzieś w pokoju Najlepsza jest praktyka. Dla mnie samo czytanie o czymś takim jak programy graficzne nic nie daje Więc z czasem Kochana na pewno się obeznasz w tych trikach bez książek I pochwal się czasem co tam ciekawego zmajstrowałaś
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 09:22   #3366
nicki86
Zadomowienie

Ja także zazdroszcze takiej pracy z fotografią... ale sama nie za dobrze się znam, jestem amatorką w całej okazałości ale czasem jestem nawet z siebie zadowolona Ja mam jedną książkę o fotografii ale ogólnie, a nie o obróbkach... w sumie ich dużo nie robię, co najwyżej czasem delikatnie podkręcam kontrast, albo kolory... ale najbardziej cenie sobie naturalne fotografie

Milka współczuje koleżance, ja też jestem zbyt ufna do ludzi, co mój kochany mi ciągle wypomina... ale swojego eoska bym nawet jakiejś zgraji zbirów nie oddała bez walki to prawie moje dziecko

Milka jestem pod wrażeniem Twojego pf... te zółte kwiatki z motylkiem są boskie
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 09:30   #3367
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry, witam Kochane

Cytat:

Nie wiem czy bycie takim patyczkiem w tym wieku to zdrowe dla Ciebie Ale trzymam kciuki za to, zebys polubila siebie i swoja wage bez wzgledu na to jak sie prezentuje ... no i pomyśl czasem o biednym TŻ-cie
Chyba średnio zdrowe, bo dorobiłam się anemii Chociaż starałam się odchudzać zdrowo, nie stosowałam diet - cud Ale zmieniam teraz dietę, bo po wszystkich badaniach podejrzewam, że ta anemia to największy winowajca wypadania moich włosów A TŻ ciągle narzeka, że nie może mnie zaprosić na romantyczną kolację (Bo po 18 nie jem )

Co do Waszych fotograficznych umiejętności, to zazdroszczę Ja niestety nie mam takich talentów. Ale uwielbiam oglądać fotki, szczególnie zdjęcia przedstawiające ludzi.
Stary 2008-04-01, 10:37   #3368
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A gorseciki są boskie... ja normnie nie moge wyjść z podziwu jak patrzę na Ditę von Teese... ta to urodziła się w gorsecie... a jakiej talii sie dorobiła !! Dzieki gorsetom rozmiar swojej talii zmniejszyła z 55,8 cm do 41,9 cm no spójrzcie http://digilander.libero.it/mc_maki/..._Teese_021.jpg albo tu http://img.metro.co.uk/i/pix/2007/02...EX_450x623.jpg
o, wlasnie wczoraj dyskutowalam o tym z kolezanka, czy AZ TAKIE sciskanie sie gorsetem jest zdrowe... bo wg mnie to musi miec jakis wplyw na krazenie chociaz z drugiej strony w sredniowieczu wszystkie sie tak sciskaly i nie umieraly od tego wiec nie wiem.
Cytat:
Dzień dobry, witam Kochane

Chyba średnio zdrowe, bo dorobiłam się anemii Chociaż starałam się odchudzać zdrowo, nie stosowałam diet - cud Ale zmieniam teraz dietę, bo po wszystkich badaniach podejrzewam, że ta anemia to największy winowajca wypadania moich włosów A TŻ ciągle narzeka, że nie może mnie zaprosić na romantyczną kolację (Bo po 18 nie jem )

Co do Waszych fotograficznych umiejętności, to zazdroszczę Ja niestety nie mam takich talentów. Ale uwielbiam oglądać fotki, szczególnie zdjęcia przedstawiające ludzi.
ja bym zdecydowanie anemie za wypadanie obwinila. tez mialam taki okres, ze po kapieli zostawala w wannie taka pozadna garsc moich wlosow, zrobilam badania i wyszlo, ze anemia. tyle, ze ja bylam bardzo restrykcyjna vege wtedy...
dziendobry
Stary 2008-04-01, 10:53   #3369
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
o, wlasnie wczoraj dyskutowalam o tym z kolezanka, czy AZ TAKIE sciskanie sie gorsetem jest zdrowe... bo wg mnie to musi miec jakis wplyw na krazenie chociaz z drugiej strony w sredniowieczu wszystkie sie tak sciskaly i nie umieraly od tego wiec nie wiem.

ja bym zdecydowanie anemie za wypadanie obwinila. tez mialam taki okres, ze po kapieli zostawala w wannie taka pozadna garsc moich wlosow, zrobilam badania i wyszlo, ze anemia. tyle, ze ja bylam bardzo restrykcyjna vege wtedy...
dziendobry
Mi też się wydaje, że te gorsety muszą mieć wpływ na stan zdrowia. To jak wygląda chociażby Dita von Teese nie jest normalne.

Ja vege nie jestem, ale jem mało mięsa, bo poprostu nie mam często na nie ochoty. Ale wyszły mi niedobory żelaza i staram się je uzupełniać.
Stary 2008-04-01, 10:57   #3370
virka
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
OMG , nie podoba mi się taka talia
To wygląda bardzo nienaturalnie...

Cytat:
C A TŻ ciągle narzeka, że nie może mnie zaprosić na romantyczną kolację (Bo po 18 nie jem )
A ja ostatni posiłek jem najwcześniej o 22

A zdjęcia uwielbiam robić i jeszcze bardziej oglądać

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 11:03   #3371
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Virko, a to jakie jest nienaturalne: http://img106.imageshack.us/img106/8...amas0037ov.jpg
To rekordzistka.

Ja się do odchudzania zabieram i zabieram, ale nie jestem w stanie. Jak na złość mam na słodycze i inne bomby kaloryczne ciągle ochotę.. Ehh, trzeba się wziąć w garść i schudnąć do lata, bo na wadze się boję stanąć
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 11:07   #3372
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Virko, a to jakie jest nienaturalne: http://img106.imageshack.us/img106/8...amas0037ov.jpg
To rekordzistka.

Nie no to już jest kalectwo....
Brak słów, potworne...
Obrzydliwe............... .....

Stary 2008-04-01, 11:10   #3373
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi też się wydaje, że te gorsety muszą mieć wpływ na stan zdrowia. To jak wygląda chociażby Dita von Teese nie jest normalne.

Ja vege nie jestem, ale jem mało mięsa, bo poprostu nie mam często na nie ochoty. Ale wyszły mi niedobory żelaza i staram się je uzupełniać.
lykasz tabletki jakies? bo mi np one niewiele daja. podejzewam, ze cos mi to wyplukuje, moze nadmiar kawy/herbaty? nie znam sie, to tak na zdrowy babski rozum
Cytat:
To rekordzistka.

Ja się do odchudzania zabieram i zabieram, ale nie jestem w stanie. Jak na złość mam na słodycze i inne bomby kaloryczne ciągle ochotę.. Ehh, trzeba się wziąć w garść i schudnąć do lata, bo na wadze się boję stanąć
lolaboga
nie, nie podoba mi sie to. ja jestem raczej w druga strone, im luzniej tym wygodniej i co tam, moze to i nie jest sexy, ale przynajmniej czuje sie komfortowo a to najwazniejsze

wymyslilam, ze resztki czosnkowej maseczki kosmarki wymieszam z miodem i cytryna i ide na sloneczko [poki jeszcze jest!]. czego sie nie robi dla blondu...
Stary 2008-04-01, 11:12   #3374
virka
Zakorzenienie

Cytat:
wymyslilam, ze resztki czosnkowej maseczki kosmarki wymieszam z miodem i cytryna i ide na sloneczko [poki jeszcze jest!]. czego sie nie robi dla blondu...
A może pochwalisz się tym swoim blondem ?
Masz jakieś zdjęcie przed i po działaniu tych swoich mikstur ?

Stary 2008-04-01, 11:19   #3375
blonndee
Wtajemniczenie

ojej, przed nie mam, ale dzis po zmyciu tego wszystkiego i po wyschnieciu zrobie fotki kolorkowi i odrostom, ktore moim zdaniem sa coraz mniej widoczne
Stary 2008-04-01, 11:23   #3376
virka
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, przed nie mam, ale dzis po zmyciu tego wszystkiego i po wyschnieciu zrobie fotki kolorkowi i odrostom, ktore moim zdaniem sa coraz mniej widoczne
To super, czekam z niecierpliwością

Stary 2008-04-01, 11:35   #3377
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
lykasz tabletki jakies? bo mi np one niewiele daja. podejzewam, ze cos mi to wyplukuje, moze nadmiar kawy/herbaty? nie znam sie, to tak na zdrowy babski rozum
Ja uzupełniam dietę tabletkami z żelazem, ale żeby wyjść z niedoboru potrzeba większej dawki, a takie "mocniejsze" tabletki tylko na recepte, bo żelaza nie można łykać od tak. A musiałabym ciągle latać z wynikami badań do lekarza, na co nie mam ochoty

Kawa wypłukuje magnez i potas z organizmu. Ja na przykład mam duży niedobór potasu, a także magnezu i od jakiegoś czasu po wypiciu kawy mam drgawki, serce skacze i inne objawy.
Napada mnie czasem wielka chęć na np. czekoladę czy świeże pomidory, które potas zawierają. Tak więc w uzupełnianiu niedoborów dobrze jest obserwować takie nagłe "zachcianki"
Stary 2008-04-01, 12:12   #3378
Finlora
Zakorzenienie

Witam

Ja jak zwykle na chwilkę wpadłam sąsiadom poprzeszkadzac... Powiedziałam, ze chcę coś przegrac na płytę (to też ) a przy okazji na wizaż tez zajrzałam

Cytat:
btw, sliczne te kociaki, szczegolnie rudego sobie upatrzylam bo ja kocham rude koty ide wam porobic fotki mojemu, jak go tylko w tym ogrodzie znajde... tak piekna pogode trzeba wykorzystac

slodziaszne tylko uwazaj na pilki tenisowe bo jak przegryzie to moze byc niewesolo...

edit: dodaje sesje rudka
Kociak śliczny

A co do Reksia i piolek tenisowych to już niejedną przegryzł Najpierw obdarł całkowicoe z futerka a potem gryzł tak długo aż zrobiły mu sie dwie połówki, którymi nawiasem mówiąc też się bawi jak mu się przypomni I dlatego jak tylko widze, że "kończy" piłkę kupuję mu następną, bo gdyby musiał przeżyc chociaż jeden dzień bez piłki to by się chyba zapłakał

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Uhm, to wyobraź sobie, jak na mnie reagowali w 3-4 klasie podstawówki Ale co tam, ważne, że postawiłam na swoim

Zdjęcia śliczne, najbardziej podobają mi się te Twoje i małych kociaków Uwielbiam koty
Faktycznie
Ja też uwielbiam kocurki Od 8-go roku zycia miałam psa, ale strasznie chciałam miec kota i dwa lata temu to marzenie wreszcie się spełniło Moja mama na poczatku była przeciwna, ale już jej przeszło.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Czarna jest świetna!
Nom
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 12:12   #3379
Finlora
Zakorzenienie

Musiałam w dwóch postach bo emotek za dużo było

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Świetne fotki, jaka głębia wyrazu bardzo mi się podobają.
Co do zwierzaków to:
- wszystkie są przecudne;
- Czarną kocicę Ci chyba ukradnę, będzie się komponować z moją białą Zuzką
- to szare kociątko jest wybitnie urocze, zwłaszcza te niebieskie oczka
Nie oddam Ci mojej Czarnej No, chyba, że Ty mi wypozyczysz Zuzkę?? Może jest mniej łobuzowata od mojej?
A ten mały kociak jest super Strasznie mi się podobają u kociaków te niebieskie oczka jak sa malutkie, szkoda, że nie mogą takie już zostac

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Również uwielbiam gorsety namiętnie je kolekcjonuję
Czerń uwielbiam i mogłabym się z nią nie rozstawać, co trochę drażni mojego TŻ, ale na lato lubię przywdziać pastele lub biel...
No i obowiązkowo krwista, soczysta czerwień plus intensywny fiolet - też pasują do czerni

Eeen tam, narcyzmu od razu
Ja w naszej sypialni właśnie planuję powieszenie odbitek z jednej z sesji, którą kiedyć popełniliśmy z Moim Jako, żemam na nich czerwoną sukienkę, ładnie będą współgrały z innymi czerwonymi dodatkami w tym pokoju

Moje stwory domowe tak samo się zakradają, kot uwielbia spać w nogach, a piesowa jeszcze do niedawna potrafiła na sam środek łóżka się gramolić, centralnie - między mnie a mężunia

Generalnie - świetny zwierzyniec
Dziękuje w imieniu zwierzyńca
Co do fotek, to ja mam u siebie na scianie kilka swoich, co ładniejszych fotek Znajomi jak do mnie przychodzą śmieją się, ze to trochę dziwne miec na ścianie swoje zdjęcia, ale co tam

Cytat:
Jaki fajny, wygląda na rozrabiakę, a jak śpi to aniołek
Dokładnie I wygląda jak mały lew

Dostałam dzisiaj maila z tego sklepu - wysłali maskę

Może uda mi się jeszcze dzisiaj zajrzec jak będe u kolezanki

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-04-01 o 12:45
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 13:46   #3380
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
To rekordzistka.
Dla mnie okropne. To na pewno nie jest jakiś fotomontaż?

Cytat:
Łykam Oprócz tych na włosy, które ciągle zmieniam (obecnie skończyłam belissę i od jutra zaczynam silicę), "maxivit dla niej", to mi lekarka poleciła. Wcześniej brałam jeszcze bodymax. Ja lubię różne kolorowe tabletki

Cytat:
To super, czekam z niecierpliwością
Ja też czekam
Stary 2008-04-01, 14:15   #3381
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Dla mnie okropne. To na pewno nie jest jakiś fotomontaż?
To Cathie Jung, możesz zobaczyć tu: http://www.gazetawyborcza.pl/1,75477,3729184.html albo tu: http://ya.rly.pl/2007/12/30/cathie-j...ia-na-swiecie/
Stary 2008-04-01, 14:24   #3382
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
To rekordzistka.

Cytat:
Łykam Oprócz tych na włosy, które ciągle zmieniam (obecnie skończyłam belissę i od jutra zaczynam silicę), "maxivit dla niej", to mi lekarka poleciła. Wcześniej brałam jeszcze bodymax. Ja lubię różne kolorowe tabletki
Skąd ja to znam?

W ogóle, to dzień dobry wszystkim. Zła jestem trochę, bo po wczorajszej awarii Wizażu zniknął mój post zawierający wrażenia po użyciu Barwy pierwszy raz. Tak w telegraficznym skrócie-> mnie przypadła do gustu, zobaczymy, jak włosom i skórze głowy.
Wymęczona na wf'ie(biegaliśmy po lesie Zabije człowieka, który umieścił szkołę w takim miejscu ), przestraszona przez kota(krwiopijca, po prostu krwiopijca. Myślałam, że jajko zniesie, kiedy porcjowałam jego wątróbkę ) i głodna Narek idzie zrobić sobie coś do jedzenia

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 14:33   #3383
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
o kur... cze
ale jaka ma dupe
Stary 2008-04-01, 15:19   #3384
virka
Zakorzenienie

Cytat:
ale jaka ma dupe
Przy takiej talii, każda "szanowna" będzie wyglądała jak szafa trójka z przystawkami

Stary 2008-04-01, 15:24   #3385
blonndee
Wtajemniczenie

ja bym nie chciala zmieniac swoich proporcji tak, ze wszystko co z brzucha idzie mi w zad chociaz moglabym miec wieksza [mam deske a nawet 2 zamiast 4 liter], ale nie szersza!!

obiecane wloski dla Marzenki
[musze przyznac, ze ich stan jest DUUUUUZO lepszy,na zdj sa ani nie prostowane ani nie suszone. ot, same sobie wyschly, ja tylko szczotka przejechalam]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy1.jpg (34,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlosy2.jpg (28,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlosy3.jpg (27,3 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2008-04-01 o 16:55
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 17:04   #3386
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słyszałam o niej wcześniej, dla mnie straszne.

Cytat:
o kur... cze
ale jaka ma dupe

Cytat:
[musze przyznac, ze ich stan jest DUUUUUZO lepszy,na zdj sa ani nie prostowane ani nie suszone. ot, same sobie wyschly, ja tylko szczotka przejechalam]
Ładne I takie naturalnie proste
Stary 2008-04-01, 17:11   #3387
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładne I takie naturalnie proste
a to nie wiem jakim cudem wyszlo, bo naturalnie to one sa krecono/falowane [wczoraj wklejalam ich zdjecia jak byly brazowe i w naturalnym stanie skretu]
jak mam krotkie to sie latwiej ukladaja, wystarczy, ze szczotka przejade na wilgotno i juz sa proste. dluzsze niestety nie maja takich wlasciwosci, kazdy w inna strone
w kazdym razie dziekuje
Stary 2008-04-01, 17:28   #3388
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
To rekordzistka.
OMG ona wygląda jak by była na wdechu. Masakra
Cytat:

Kawa wypłukuje magnez i potas z organizmu. Ja na przykład mam duży niedobór potasu, a także magnezu i od jakiegoś czasu po wypiciu kawy mam drgawki, serce skacze i inne objawy.
Napada mnie czasem wielka chęć na np. czekoladę czy świeże pomidory, które potas zawierają. Tak więc w uzupełnianiu niedoborów dobrze jest obserwować takie nagłe "zachcianki"
Głównie wapń, ze względu na obecność szczawianów, ale one są także w herbacie
[QUOTE=Finlora;7084858
Nie oddam Ci mojej Czarnej No, chyba, że Ty mi wypozyczysz Zuzkę?? Może jest mniej łobuzowata od mojej?

[/QUOTE]
Raczej wątpię. Zozol to łobuz jakich mało
Cytat:
ja bym nie chciala zmieniac swoich proporcji tak, ze wszystko co z brzucha idzie mi w zad chociaz moglabym miec wieksza [mam deske a nawet 2 zamiast 4 liter], ale nie szersza!!

Nooo nooo very nice. Jak na moje oko to są w świetnym stanie. Gratulacje kolor też mi się podoba
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-01, 17:29   #3389
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo
Jaki blask
Odrostów brak

Stary 2008-04-01, 17:36   #3390
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Do mnie też książki nie chcą mówić Ciekawe czy do kogoś gadają

A tak na serio to ja mam książke do html i do tej pory leży nie przeczytana gdzieś w pokoju Najlepsza jest praktyka. Dla mnie samo czytanie o czymś takim jak programy graficzne nic nie daje Więc z czasem Kochana na pewno się obeznasz w tych trikach bez książek I pochwal się czasem co tam ciekawego zmajstrowałaś
U mnie w domu gdzieś wala się taka cegła o PS, a w niej cuda-wianki, o tym, jak ładnie wycinać, jak wygładzać kawędzie, wtapiać, wszystko opisane, nawet zilustrowane... i wraz za trudne Na edukację jak zwykle nie mam czasu Nie mam zresztą do tego i cierpliwości wolę toporniejsze metody obróbki, pewnie złapałbyś się za głowę taka profanacja

Ja przeważnie wolę stać po drugiej stronie obiektywu
A majstruję głównie jak coś muszę wystawić moje drobiazgi na Allegro , do Twojego poziomu to, hoho, jeszcze mi daleko
Kiedyś udało mi się popełnić coś takiego, jak w załączniku [góra przed - dół po], do dzisiaj nie udało mi sie odtworzyć tego "sukcesu"

Cytat:
Oj, nie jest zdrowe, to na pewno. Deformuje żebra, w konsekwencji płuca, gdzieś w necie widziałam szkice porównawcze, straszna sprawa... Nie chcę nawet myśleć, co się dzieje z człowiekiem na starość. Problemy z krążeniem, z oddychaniem, bolesne zwyrodnienia kości, brrr...

Cytat:
Ja uzupełniam dietę tabletkami z żelazem, ale żeby wyjść z niedoboru potrzeba większej dawki, a takie "mocniejsze" tabletki tylko na recepte, bo żelaza nie można łykać od tak. A musiałabym ciągle latać z wynikami badań do lekarza, na co nie mam ochoty
Zwróć szczególną uwagę na postać żelaza w tabsach. Najlepsze są preparaty chelatowe, wtedy pierwiastek najlepiej się przyswaja w organiźmie, ma najmniejsze straty w przewodzie pokarmowym. I na dietę sprzyjającą wchłanianiu żelaza.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dziękuje w imieniu zwierzyńca
Co do fotek, to ja mam u siebie na scianie kilka swoich, co ładniejszych fotek Znajomi jak do mnie przychodzą śmieją się, ze to trochę dziwne miec na ścianie swoje zdjęcia, ale co tam
E tam, dziwne... Musiałabyś zobaczyć domy Amerykanów, ci to dopiero mają hopla na punkcie wieszania swoich podobizn na ścianach.
Dla mnie to wcale nie dziwne - raczej oznacza, że dobrze się ze sobą czujesz

Cytat:
Zdecydowanie, od razu widać, że są super odżywione a do tego ta gładkość, naprawdę fajne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg razemmmm.jpg (69,7 KB, 11 załadowań)
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości