![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze
![]() ![]() a daj spokoj, szkoda gadac. dzis o 6, jutro pewnie nawet wczesniej bede musiala ![]()
![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Xyoko, jeszcze nie do końca, ale wracam do siebie. Dziękuję
![]() Sweet_Jelly, ja również myślę, że wszystko się ułoży, Twój TŻ znajdzie pracę, nie będzie tragedii. Powodzenia życzę i trzymam kciuki za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
No moj sliczny dzien wlasnie sie skonczyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ło Matko, ile naprodukowałyście... ![]() Odpisywanie pewnie będzie na raty, bo nie zmieści się w jednym poście ![]() Cytat:
![]() A Rhapsody, wstyd sie przyznac, ale poznałam dopiero 3 lata temu, no, prawie 4 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No! Mam nadzieję, bo inaczej mnie popamiętają ![]() ![]() Prawda?? ![]() ![]() Cytat:
![]() bardziej mi się ostatnio podobają niż "hity" amerykańskie. A do do książek - ja też uwielbiam Fabrykę Słów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | ||
Zakorzenienie
|
Napisali mi, ze emotek zbyt dużo, więc kontynuuję.
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że też podobają Ci się sari - fajnie ![]() ![]() Gorsety to też moja miłość ![]() A co do glanów - powiem Ci, że uwielbiam te buty, żadne, które miałam, nie są tak wygodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To z tym zmartwychwstaniem, to się w święta podpasowałaś ![]() A tak na serio to znam to uczucie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile bym dała za to 56 kg, już kiedyś ważyłam tyle i świetnie się czułam w tej wadze ![]() Co się stało?
![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Uff... zwycięstwo
![]() Przeczytałam prawie cały wątek – 995 stron w wordzie...!! toż to prawdziwa encyklopedia – w dodatku napisana w ciągu miesiąca ![]() A prawie bo zostało mi tylko jeszcze wszystko to, co napisałyście od czwartku do dzisiaj i będę mogła być w miarę na bieżąco ![]() Nie dojrzałam jeszcze do tego, żeby wkleić Wam fotki swoich włosów, bo nie ma niestety czego oglądać... ![]() ![]() Chociaż każdy mi mówi, że to bardzo fajna fotka ![]() Tzn na ścianie mam to pierwsze, drugie już nie – za dużo by tego narcyzmu było ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam też fotkę Kropki – mojej 16-letniej suczki, która zdechła w kwietniu zeszłym roku, dokładnie 2 dni po moich imieninach
![]() ![]() I ostatnie fotka na dzisiaj – mała Czarna, nie miała jeszcze dwóch miesięcy. Jako jedyna z trójki rodzeństwa uwielbiała wylegiwać się na kaloryferze ![]() ![]() Kurcze, znowu post pod postem ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Jakbym takie miała, też bym sobie dała na ścianę ![]() I na ava ![]() A co do włosków, to dawaj, dawaj ![]() ![]() ![]() Edit: Zwierzątka rozkoszne, sunia już staruszka była, widać, ale słodka. Moja ma 15 lat i też już widać po niej jej wiek. A kociak sweet, takie ma iskierki łobuza w oczach ![]()
![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć to może za jakis czas, jak znajdę takie w miarę, bo ja to w ogóle niefotogeniczna jestem ![]() A poza tym moje włosy są okropne... ![]() Nie dość, ze krótkie to do tego: cienkie, zniszczone, bez połysku, suche, rzadkie - mam wrażenie, ze jeszcze rok temu miałam dużo więcej włosów niż teraz, zanim je ufarbowałam najgorszą farbą na świecie – o czym wtedy nie wiedziałam – czyli Palette ![]() i ostatnio jakby bardziej wypadają – może dlatego, że nie biorę żadnych suplementów (piję tylko pokrzywkę), a może to wiosna ![]() I jeszcze zwierzaczki ![]() To zdjęcie jest super – moja mama strasznie źle się czuła, miała chyba migrenę, zrobiła sobie okład na głowę i poszła spać. W pewnym momencie ojciec mnie woła i każe po cichu zajrzeć do mamy – a tam Czarna i Reksio okupowały łóżko – wyciągały chorobę, hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Co się stało? - a no to ze maja obok mojego domu cos duzego budowac
![]() Nie wiecie moze jak dom buduja bardzo glosno jest ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do włosków, to pomału dasz radę, jak na włosomaniczkę przystało ![]()
![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym przy świetle świec zawsze się ładnie wygląda ![]() Jak już się tak rozpędziłam, to teraz jeszcze kilka fotek, ale już nie mojego zwierzyńca ![]() Zdjęcie nr 1, 2 i 3 – to mamusia mojej Czarnej z dziećmi – czyli Czarnej rodzeństwem przyrodnim (albo i nie, bo nie wiadomo z kim Puśka się puściła, hehe ![]() ![]() Zdjęcie nr 4 – rodzeństwo Czarnej, miały ok. miesiąca, góra półtora. 2 ostatnie fotki - a to największy aparat z całej trójki – jak widać na załączonym obrazku potrafi znakomicie udawać trupa ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dam jeszcze fotki moich wlosow z okresu wakacji 2006, tyle ze wtedy bylam farbowana na rudy braz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze sobie jeszcze raz zrobić taką sesję, tym razem z takimi włosami jakie mam teraz, póki mam jeszcze takie ciemne... ![]() A to pies mojego brata – Max ![]() ![]() Zdjęcie 2. - Max z Reksiem. Zdjęcie 3. i 4. – Reksio ze swoją ulubioną zabawką – on nie potrafi żyć bez piłki. Męczy nas tą piłką przez cały dzień, wszystkich bez wyjątku, żeby się z nim bawić. W Wigilię śmialiśmy się z TŻ, że gdyby Reksio chciał nam coś powiedzieć o północy, powiedziałby „Piłki, piłki, kupcie mi piłki! I jedzenie!” ![]() Ale ja jeszcze nigdy nie widziałam, żeby jakikolwiek pies robił z piłką to co on – kiedy znudzi mu się bieganie za piłką, kładzie się, bierze piłkę między łapy, tak jakby trzymał kość o obgryza z futerka... On normalnie traktuje piłkę jak kość, hehe ![]() Zdjecie 5. – Reks w nogach TŻ ![]() Ja się niestety musze już pożegnać ![]() Zawsze tak trafiam, że prawie nikogo nie ma... ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() btw, sliczne te kociaki, szczegolnie rudego sobie upatrzylam bo ja kocham rude koty ![]() ![]() ![]() slodziaszne ![]() ![]() edit: dodaje sesje rudka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzeba sie troszke pouczyc o silikonach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3348 | ||||
Zakorzenienie
|
Trzymamy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia śliczne, najbardziej podobają mi się te Twoje i małych kociaków ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wróciłam niedawno zmęczona, od razu po szkole byłam na zakupach i kupiłam Barwę tatarowo-chmielową ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze mi sie przypomniało - taki mały off top ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Glowa do góry, wszystko będzie sexy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zwierzaków to: - wszystkie są przecudne; - Czarną kocicę Ci chyba ukradnę, będzie się komponować z moją białą Zuzką ![]() - to szare kociątko jest wybitnie urocze, zwłaszcza te niebieskie oczka ![]() Nie twierdzę, że grubas jestem, mnie o wzrost chodziło ![]() Blonndiee, fajne zdjątka a kociak przecudny, zwłaszcza pierwsza fotka ![]() No, nadrobiłam, nie było tak źle. Gorzej było na uczelni. Dalej nic nie wychodzi i powoli zaczyna mi się już tego odechciewać. Czas mija a pracy przybywa......ehhhhh ![]()
![]() |
![]() |
#3351 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Grupa Wsparcia tryzma kciuki
![]() Przy takiej kumulacji pozytywnej energii nie ma mowy, żeby mogło się coś nie udać, będzie tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Czerń uwielbiam i mogłabym się z nią nie rozstawać, co trochę drażni mojego TŻ, ale na lato lubię przywdziać pastele lub biel... No i obowiązkowo krwista, soczysta czerwień plus intensywny fiolet - też pasują do czerni ![]() Cytat:
![]() Ja w naszej sypialni właśnie planuję powieszenie odbitek z jednej z sesji, którą kiedyć popełniliśmy z Moim ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Generalnie - świetny zwierzyniec ![]() Nie no.... jakie puchate kociszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3353 | ||||
Zakorzenienie
|
No to szybkiego powrotu do siebie
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w najgorszym momencie ważyłam 64 ![]() ![]() ![]() ![]() Finlora - wszystkie fotki cudne ![]() ![]() Cytat:
![]() Boski kot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się nie moge doczekać wolnego weekendu kiedy zabiore aparat i w plener ![]() ![]() Wiosna jest piękna ![]() A ładna pogoda ma być do środy, więc korzsytać lasencje ![]() Cytat:
Może za dużo solisz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne fotencje ![]() ![]() ![]() Do tego dziś podczas zakupów w bomi zabrakło prądu i nie zdążyłam kupić sobie twarożka, bo wszystkich klientów wyprosili z galerii ![]() xyoko 56 to nie tak dużo ![]() ![]() ![]() Edit: Gosiu doczytałam, że z 64 startowałaś ![]() ![]() Zgłasza się kolejna fanka gorsetów ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zadam moze dziwne pytanie ale czy nasz wątek był na wizazowych spolecznościach? Bo mnie sie coś wydaje że nie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Jaki cudowny
![]() Zakochałam się ![]() ![]() Jaki fajny, wygląda na rozrabiakę, a jak śpi to aniołek ![]() Cytat:
![]() Tam go zakładałam ![]()
![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Padam - napisałam na jutro co trzeba i mogę spokojnie mykać do łóżka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc Emilko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.