Włosomaniaczki :D - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 13:12   #3331
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Moja Grupo wsparcia- Trzymać Kciuki!!!
trzymam kciuki i wszystko bedzie dobrze przeciez musi!!
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Bloondee, o której Ty wstajesz?
a daj spokoj, szkoda gadac. dzis o 6, jutro pewnie nawet wczesniej bede musiala
Stary 2008-03-31, 13:14   #3332
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Xyoko, jeszcze nie do końca, ale wracam do siebie. Dziękuję

Sweet_Jelly, ja również myślę, że wszystko się ułoży, Twój TŻ znajdzie pracę, nie będzie tragedii. Powodzenia życzę i trzymam kciuki za Was
Stary 2008-03-31, 13:15   #3333
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

No moj sliczny dzien wlasnie sie skonczyl

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 13:56   #3334
Finlora
Zakorzenienie

Witam

Ło Matko, ile naprodukowałyście...

Odpisywanie pewnie będzie na raty, bo nie zmieści się w jednym poście

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Można powiedzieć, że mam uraz do takiej czysto młodzieżowej muzyki, bo cały czas otaczała mnie w szkole Poza tym, wychowałam się na rocku/metalu, więc do dzisiaj mi zostało

Oj, sąsiedzi jakoś wytrzymają Może odwdzięcz się dzieciakom kupując im czekoladę? Dzieci da się przekupić
Ja zaczęłam słuchac takiej muzyki w 8 klasie podstawówki i wszyscy patrzyli sie na mniej jak na idiotkę
A Rhapsody, wstyd sie przyznac, ale poznałam dopiero 3 lata temu, no, prawie 4 i wsiąkłam na maksa Mam wszystkie płytki

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
c tak w skrocie dodam:hihi, a moja mama chodzila z wokalistka closterkeller do klasy jak mialam manie tego zespolu to mi rozne anegdotki opowiadala. ale sie nie lubily bo z 2 roznych srodowisk
Suuuper Ja Anję uwielbiam Za muzykę i za teksty

Cytat:
oby dobrym!
No! Mam nadzieję, bo inaczej mnie popamiętają

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Padłam
Jakież to prawdziwe
Prawda?? Normalnie jakbym moją Czarna widziała

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Też miałam takie wyobrażenie, ale któregoś razu z nudów obejrzałam sobie coś w ten deseń w telewizji i nie powiem, wciągnęło Może ciut za bardzo wylukrowane, ale zjadliwe te filmy

Polecam publikacje z Fabryki Słów... Gdyby Hollywood zajęło się ekranizacjami tych książek, to przez najbliższe 25 lat nie byloby w kinie żadnyc remake'ów, sequeli, prequeli i innego badziewia
Jutro mój TŻ znowu dostanie od nich haracz [czyt. kolejną porcję książek ]
Dokładnie - ciut za bardzo wylukrowane, ale ciekawe
bardziej mi się ostatnio podobają niż "hity" amerykańskie.

A do do książek - ja też uwielbiam Fabrykę Słów Mój TŻ też, i moja koleżanka też
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 13:57   #3335
Finlora
Zakorzenienie

Napisali mi, ze emotek zbyt dużo, więc kontynuuję.

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Finlora, ja jakiś czas temu próbowałam wszytkimi siłami zmienić choć lekko mój image próbowałam wszytkimi siłami kupić sobie coś kolorowego.. ale nie ma silnych Kupiłam sobie jedna bluzkę fioletową, ale moja psiunia już wygryzła w niej konkretną dziurę więc znów moja cała garderoba jest prawie cała czarna Co wchodze do sklepu to wszytkie ubrania są bezpłuciowe... tylko te czarne coś w sobie maja Ale i tak zrobiłam krok do przodu Kupiłam sobie kozaczki tej zimy na wysokim obcasie, co wczesniej nie było do pomyslenia co smieszniejsze nawet juz umniej w nich chodzić ale glany sobie stoja obok nich... to nie była wymiana garderoby tylko kobiecy dodatek

Co do herbaty zielonej, jesli tak dobrze działa, to już sie boje jakby moje włosy wygladały gdybym jej tyle nie piła.. teraz mam aromatyzowana pomarańczową Ale zakochałam sie w zielonej waniliowej, w swieta babcia mnie taka uraczyła, ale była niemiecka i takiej nie widziałam u nas w Polsce.. ale w herbaciarni beda miec pewnie

Co do Sari to zakochałam się w strojach indyjskich, jak kiedyś u mnie w mieście był festiwal indii i tam dziewczyny miały takie śliczne stroje nalozylabym cos takiego... ale tez nie na codzień.. choć lubie takie dziwne wdzianka A co do dodatków... to mam dwie pary takich indyjskich kolczyków które uwielbiam takie z dzwoneczkami tak jakby Aaaa jak już jestem przy strojach to uwielbiam gorsety, ale tylko wizualnie na razie, mam tylko dwa ale one takich prawdziwych nie przsypominaja

Co do książek... to też jest moja miłość Czytam prawie wszytko co mi wpadnie w rece... no chyba że po kilku kartkach stwierdze że to chłam to walne w kat A kroniki o wampirach... też chciałam sobie skompletować, ja raz na jakiś czas musze sobie ksiazke kupic bo zwariuje, ale akurat jak przyszedł ten czas to w empiku nic nie mieli jakoś wyjatkowo.... a tak ogolenie to kobieca literatura jest ok, bardzo odprezajaca
Z tymi ciuchami to mam dokładnie tak samo, tylko czarne mi się podobają No, może mam jeszcze w szafie parę bordowych bluzek, bo fajnie ten kolor współgra z czernią

Widzę, że też podobają Ci się sari - fajnie Ja musze sobie kupić coś takiego, koniecznie
Gorsety to też moja miłość
A co do glanów - powiem Ci, że uwielbiam te buty, żadne, które miałam, nie są tak wygodne I pasują mi praktycznie do wszystkiego Tylko mam problem z kupnem...bo mam tak małą stope, że w Chinach pewnie zrobiłabym furorę... Mój nr to 34, od biedy 35 - czyli buty musze kupowac w dziecinnych sklepach... Wiesz, jak trudno mi było znaleźć glany nr 35?? Ale znalazłam!

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja oglądałam tylko "Czasem słońce, czasem deszcz". Podobał mi się, chociaż faktycznie trochę przydługi
Te filmy faktycznie są trochę przydługie Prawie każdy trwa ok 3 godzin lub ponad. Dlatego ja rzadko obejrzałam cały za jednym podejściem, zazwyczaj rozkladam na 2 razy. I dobrze, że oglądam je na kompie, bo w tv, mając 15-minutowe reklamy co 15 minut w życiu nie dałabym rady
Stary 2008-03-31, 14:07   #3336
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo, nie macie litości, 8 stron musiałam przeczytać, w tym Wasze Kenny'owe mamrotanie . Człowiek się nawet spokojnie zatruć nie może... A właśnie cały weekend spędziłam w pozycji horyzontalnej, od piątkowego wieczoru ze 4 razy umarłam i zmartwychwstałam, bez kitu. Nikomu nie życzę

To z tym zmartwychwstaniem, to się w święta podpasowałaś
A tak na serio to znam to uczucie

Cytat:
Ja z tym wypadaniem to już nie wiem, co robić. Codziennie czytam fryzjerskie i dużo tam patentów, próbuję różne rzeczy robić a mam wrażenie, że lecą ciągle bez zmian. To już prawie rok, jak się zaczęło
No ja też już rok walczę, widzę, że łączy nas wiele...

Cytat:
Ja mam 170cm i ważę 56 i staram się schudnąć Ale wszystko zależy od budowy, bo ja nie wyglądam jak chudzina..
Nawet wzrost
Ile bym dała za to 56 kg, już kiedyś ważyłam tyle i świetnie się czułam w tej wadze

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
No moj sliczny dzien wlasnie sie skonczyl
Co się stało?

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 14:09   #3337
Finlora
Zakorzenienie

Uff... zwycięstwo
Przeczytałam prawie cały wątek – 995 stron w wordzie...!! toż to prawdziwa encyklopedia – w dodatku napisana w ciągu miesiąca
A prawie bo zostało mi tylko jeszcze wszystko to, co napisałyście od czwartku do dzisiaj i będę mogła być w miarę na bieżąco

Nie dojrzałam jeszcze do tego, żeby wkleić Wam fotki swoich włosów, bo nie ma niestety czego oglądać... ale wkleję 2 zdjęcia, które kiedyś sobie zrobiłam (jakieś półtora roku temu, jak byłam ruda) i tak mi się spodobało, że wywołałam je w formacie 20x30, oprawiłam w antyramkę i powiesiłam na ścianie – nie ma to jak mieć swoje zdjęcia na ścianie, hehe
Chociaż każdy mi mówi, że to bardzo fajna fotka
Tzn na ścianie mam to pierwsze, drugie już nie – za dużo by tego narcyzmu było

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 16:32
Stary 2008-03-31, 14:11   #3338
Finlora
Zakorzenienie

Znalazłam też fotkę Kropki – mojej 16-letniej suczki, która zdechła w kwietniu zeszłym roku, dokładnie 2 dni po moich imieninach A na tych zdjęciach to już staruszka jest, zdjęcie zrobiłam krótko przed jej śmiercią. Zresztą od kilku lat ciężko było zrobić jej fotkę, bo bała się błysków i nawet jeśli chciałam zrobić jej zdjęcie bez lampy to wystarczyło, ze zobaczyła aparat a zaczynała się cała trząść i uciekała

I ostatnie fotka na dzisiaj – mała Czarna, nie miała jeszcze dwóch miesięcy. Jako jedyna z trójki rodzeństwa uwielbiała wylegiwać się na kaloryferze Strasznie mi się podoba to zdjęcie – doskonale oddaje łobuzowaty charakterek mojej Czarnej

Kurcze, znowu post pod postem

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-31, 14:14   #3339
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Uff... zwycięstwo
Przeczytałam prawie cały wątek – 995 stron w wordzie...!! toż to prawdziwa encyklopedia – w dodatku napisana w ciągu miesiąca
A prawie bo zostało mi tylko jeszcze wszystko to, co napisałyście od czwartku do dzisiaj i będę mogła być w miarę na bieżąco
995 stron
Gratuluję

Cytat:
Nie dojrzałam jeszcze do tego, żeby wkleić Wam fotki swoich włosów, bo nie ma niestety czego oglądać... ale wkleję 2 zdjęcia, które kiedyś sobie zrobiłam (jakieś półtora roku temu, jak byłam ruda) i tak mi się spodobało, że wywołałam je w formacie 20x30, oprawiłam w antyramkę i powiesiłam na ścianie – nie ma to jak mieć swoje zdjęcia na ścianie, hehe
Śliczne te zdjęcia
Jakbym takie miała, też bym sobie dała na ścianę
I na ava

A co do włosków, to dawaj, dawaj Ja też długo dojrzewałam i w końcu dojrzałam (co prawda za usilną namową włosomaniaczek, bo sama bym się nie zdecydowała )

Edit:
Zwierzątka rozkoszne, sunia już staruszka była, widać, ale słodka. Moja ma 15 lat i też już widać po niej jej wiek.
A kociak sweet, takie ma iskierki łobuza w oczach

Stary 2008-03-31, 14:16   #3340
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
995 stron
Gratuluję

Śliczne te zdjęcia
Jakbym takie miała, też bym sobie dała na ścianę
I na ava
A co do włosków, to dawaj, dawaj Ja też długo dojrzewałam i w końcu dojrzałam (co prawda za usilną namową włosomaniaczek, bo sama bym się nie zdecydowała )
Jeszcze zostało mi do przeczytania 8 stron, tzn 8 stron tutaj, bo w wordzie to nie wiem ile będzie

Co do zdjęć to może za jakis czas, jak znajdę takie w miarę, bo ja to w ogóle niefotogeniczna jestem

A poza tym moje włosy są okropne...
Nie dość, ze krótkie to do tego:
cienkie,
zniszczone,
bez połysku,
suche,
rzadkie - mam wrażenie, ze jeszcze rok temu miałam dużo więcej włosów niż teraz, zanim je ufarbowałam najgorszą farbą na świecie – o czym wtedy nie wiedziałam – czyli Palette
i ostatnio jakby bardziej wypadają – może dlatego, że nie biorę żadnych suplementów (piję tylko pokrzywkę), a może to wiosna Podczas mycia tez wypada ich więcej – odkąd zaczęłam używać niedrogeryjnych szamponów...

I jeszcze zwierzaczki
To zdjęcie jest super – moja mama strasznie źle się czuła, miała chyba migrenę, zrobiła sobie okład na głowę i poszła spać. W pewnym momencie ojciec mnie woła i każe po cichu zajrzeć do mamy – a tam Czarna i Reksio okupowały łóżko – wyciągały chorobę, hehe Jak tylko to zobaczyłam pobiegłam po aparat i cyknęłam im kilka fotek Rano pokazałam mamie – ale się uśmiała Bo ona jak spała to w ogóle ich nie czuła

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-31, 14:17   #3341
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Co się stało? - a no to ze maja obok mojego domu cos duzego budowac
Nie wiecie moze jak dom buduja bardzo glosno jest ?

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 14:19   #3342
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zdjęć to może za jakis czas, jak znajdę takie w miarę, bo ja to w ogóle niefotogeniczna jestem
Nie gadaj głupot, bo te zdjęcia są ładne i bardzo dobrze na nich wyszłaś
A co do włosków, to pomału dasz radę, jak na włosomaniczkę przystało

Stary 2008-03-31, 14:20   #3343
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie gadaj głupot, bo te zdjęcia są ładne i bardzo dobrze na nich wyszłaś
A co do włosków, to pomału dasz radę, jak na włosomaniczkę przystało
Bo ciemno było
A poza tym przy świetle świec zawsze się ładnie wygląda

Jak już się tak rozpędziłam, to teraz jeszcze kilka fotek, ale już nie mojego zwierzyńca
Zdjęcie nr 1, 2 i 3 – to mamusia mojej Czarnej z dziećmi – czyli Czarnej rodzeństwem przyrodnim (albo i nie, bo nie wiadomo z kim Puśka się puściła, hehe ). Puśka musi mieć w sobie chyba coś z persa, bo ma strasznie gruby, puchaty ogon i szeroką, puchatą mordkę. I w ogóle jest śliczna
Zdjęcie nr 4 – rodzeństwo Czarnej, miały ok. miesiąca, góra półtora.

2 ostatnie fotki - a to największy aparat z całej trójki – jak widać na załączonym obrazku potrafi znakomicie udawać trupa

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-31, 14:29   #3344
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
slicze fotki, tez mam jedna a tym stylu choc mniej wyrazna niz twoja. pochwale sie, a co

a dam jeszcze fotki moich wlosow z okresu wakacji 2006, tyle ze wtedy bylam farbowana na rudy braz to jest wlasnie ich naturalna faktura. ja chce je znowu [tylko w moim naturalnym popielu]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (21,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (30,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-03-31, 14:30   #3345
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
slicze fotki, tez mam jedna a tym stylu choc mniej wyrazna niz twoja. pochwale sie, a co
Strasznie fajnie wychodzą zdjęcia przy świetle świec, prawda??
Musze sobie jeszcze raz zrobić taką sesję, tym razem z takimi włosami jakie mam teraz, póki mam jeszcze takie ciemne...

A to pies mojego brata – Max Zdjęcie 1. Tez jest pocieszny
Zdjęcie 2. - Max z Reksiem.
Zdjęcie 3. i 4. – Reksio ze swoją ulubioną zabawką – on nie potrafi żyć bez piłki. Męczy nas tą piłką przez cały dzień, wszystkich bez wyjątku, żeby się z nim bawić. W Wigilię śmialiśmy się z TŻ, że gdyby Reksio chciał nam coś powiedzieć o północy, powiedziałby „Piłki, piłki, kupcie mi piłki! I jedzenie!”
Ale ja jeszcze nigdy nie widziałam, żeby jakikolwiek pies robił z piłką to co on – kiedy znudzi mu się bieganie za piłką, kładzie się, bierze piłkę między łapy, tak jakby trzymał kość o obgryza z futerka... On normalnie traktuje piłkę jak kość, hehe
Zdjecie 5. – Reks w nogach TŻ

Ja się niestety musze już pożegnać
Zawsze tak trafiam, że prawie nikogo nie ma...

Edytowane przez Finlora
Stary 2008-03-31, 14:38   #3346
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Strasznie fajnie wychodzą zdjęcia przy świetle świec, prawda??
Musze sobie jeszcze raz zrobić taką sesję, tym razem z takimi włosami jakie mam teraz, póki mam jeszcze takie ciemne...
a i owszem, nastrojowo chociaz u mnie to akurat swiatlo zapalniczki ale liczy sie plomien

btw, sliczne te kociaki, szczegolnie rudego sobie upatrzylam bo ja kocham rude koty ide wam porobic fotki mojemu, jak go tylko w tym ogrodzie znajde... tak piekna pogode trzeba wykorzystac

slodziaszne tylko uwazaj na pilki tenisowe bo jak przegryzie to moze byc niewesolo...

edit: dodaje sesje rudka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (28,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (28,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (35,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (42,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (40,7 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-03-31, 15:21   #3347
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. ja też oddam nawet 10 kg!! Ostatanio jak mam przerwe w studiach i obecnie nie mam jeszcze pracy, bo się rozglądam to siedzę w domku z mężem i mu towarzyszę w jedzeniu... i z 55 (a niska jestem bo tylko 164cm) przytyło mi się troszke... czuje po ubraniach aż na wage się boje wchodzić ale obiecąłam sobie znów wrocic do moich codziennych ćwiczeń

Dzisiaj nawet probowałam się na basen wbić, a tu że nieczynne bo jakieś zawody... i się wkurzyłam bo ostatni dzień ważny mam karnet.. ale ja im nie dam tak latwo za wygrane... nie przepadna mi te godzinki niewykorzytane, bede walczyć :P

Oj Estelle to ja koniecznie musze iść do lasu jak mówisz, że tak pięknie kwiatki kwitną Ja mój mężuś, piesek i oczywiście aparacik... i bede cykać wiosenne makro

Dzisiaj kolejny dzień walczyłam z rzepą tzn soczkiem, mój tato zastanawiał się czy coś w łazience zgniło pod wanną że tak śmierdzi ale już niedługo sie wyniose z tego domciu to nie bede nikomu moimi śmierdzidełkami przeszkadzała aa i później umyłam włosy tym żółtym szamponem z kaczuszka dla dzieci (dziś sobie kupiłam,bo wczoraj wszytkie resztki szamponów poszły na zmycie nafty :P ) i włoski nie wiem jak wygladaja, bo ich nie czesałam schna sobie spokojnie... ale czuje że są mięciutkie i ślicznie pachną

Śpią wszyscy???

aaaa i przed chwilką udało mi się nakłonić mojego męża kchanego do zakupu szczotki już się przesyłek nie mogę doczekać, bo czekam na kilka kosmetyków i teraz jeszcze szczotkę
to ja tez mam 164 i waga mi sie wacha od 52 do 55 kg;/

Cytat:
Ja ważę 53 kg przy 170 cm, marzy mi się 56 kg jako absolutne minimum, optymalnie 58-60
omg fakt szczupła jestes, zadzroszcze ci

Cytat:
Napisane przez virka
Zazdrościciel???
Tobie???
No proszę Cię, przecież Ty żeś taka odrobinka jak i ja ino ciutkę niższa
oj Jolie na fotkach było widac ze tez chudziutka jestes

Cytat:
maska Dove chyba ma silikon i oriflame..Ale Dove kupiłam już dawniej i ..no przecież nie wyrzucę? A oriflame to prezencik od mamy (wie że mam manię włosów i kupiła na przetestowanie....Kochana Mamusia)
ja tylko tak zapytałam
trzeba sie troszke pouczyc o silikonach
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 16:03   #3348
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymamy

Cytat:
Dzień dobry bardzo, nie macie litości, 8 stron musiałam przeczytać, w tym Wasze Kenny'owe mamrotanie . Człowiek się nawet spokojnie zatruć nie może... A właśnie cały weekend spędziłam w pozycji horyzontalnej, od piątkowego wieczoru ze 4 razy umarłam i zmartwychwstałam, bez kitu. Nikomu nie życzę
Współczuje

Cytat:
Ja zaczęłam słuchac takiej muzyki w 8 klasie podstawówki i wszyscy patrzyli sie na mniej jak na idiotkę
A Rhapsody, wstyd sie przyznac, ale poznałam dopiero 3 lata temu, no, prawie 4 i wsiąkłam na maksa Mam wszystkie płytki
Uhm, to wyobraź sobie, jak na mnie reagowali w 3-4 klasie podstawówki Ale co tam, ważne, że postawiłam na swoim

Zdjęcia śliczne, najbardziej podobają mi się te Twoje i małych kociaków Uwielbiam koty

Cytat:

a dam jeszcze fotki moich wlosow z okresu wakacji 2006, tyle ze wtedy bylam farbowana na rudy braz to jest wlasnie ich naturalna faktura. ja chce je znowu [tylko w moim naturalnym popielu]
Śliczne włosy

Cytat:
a i owszem, nastrojowo chociaz u mnie to akurat swiatlo zapalniczki ale liczy sie plomien

btw, sliczne te kociaki, szczegolnie rudego sobie upatrzylam bo ja kocham rude koty ide wam porobic fotki mojemu, jak go tylko w tym ogrodzie znajde... tak piekna pogode trzeba wykorzystac

slodziaszne tylko uwazaj na pilki tenisowe bo jak przegryzie to moze byc niewesolo...

Pięęękny

A ja wróciłam niedawno zmęczona, od razu po szkole byłam na zakupach i kupiłam Barwę tatarowo-chmielową Dzisiaj będzie dzień próby

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 16:24   #3349
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze! Nie martw sie na zapas!

Cytat:
I ostatnie fotka na dzisiaj – mała Czarna, nie miała jeszcze dwóch miesięcy. Jako jedyna z trójki rodzeństwa uwielbiała wylegiwać się na kaloryferze Strasznie mi się podoba to zdjęcie – doskonale oddaje łobuzowaty charakterek mojej Czarnej
Czarna jest świetna!

A jeszcze mi sie przypomniało - taki mały off top w tv migneła mi reklama, że w multikinach od 1 do 6 kwietnia jest maraton filmowy - z filmami z bollywood - tak wiec nasza maniaczko mozesz sie wyzyć jeśli tylko masz dostep do multikina Mam nadzieję, ze nic nie pokręciłam ale tak chyba mówili
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 16:30   #3350
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Glowa do góry, wszystko będzie sexy
Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Boże ,że Cię wiatr nie porwie.Normalnie do agencji modelek biegnij ,albo spacerkiem ,bo podczas biegu możesz jeszcze schudnąć
Padłam
Cytat:
Świetne fotki, jaka głębia wyrazu bardzo mi się podobają.
Co do zwierzaków to:
- wszystkie są przecudne;
- Czarną kocicę Ci chyba ukradnę, będzie się komponować z moją białą Zuzką
- to szare kociątko jest wybitnie urocze, zwłaszcza te niebieskie oczka
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
oj Jolie na fotkach było widac ze tez chudziutka jestes
Nie twierdzę, że grubas jestem, mnie o wzrost chodziło

Blonndiee, fajne zdjątka a kociak przecudny, zwłaszcza pierwsza fotka

No, nadrobiłam, nie było tak źle. Gorzej było na uczelni. Dalej nic nie wychodzi i powoli zaczyna mi się już tego odechciewać. Czas mija a pracy przybywa......ehhhhh
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 16:34   #3351
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Grupa Wsparcia tryzma kciuki
Przy takiej kumulacji pozytywnej energii nie ma mowy, żeby mogło się coś nie udać, będzie tylko lepiej

Cytat:
Z tymi ciuchami to mam dokładnie tak samo, tylko czarne mi się podobają No, może mam jeszcze w szafie parę bordowych bluzek, bo fajnie ten kolor współgra z czernią
[...]
Gorsety to też moja miłość
Również uwielbiam gorsety namiętnie je kolekcjonuję
Czerń uwielbiam i mogłabym się z nią nie rozstawać, co trochę drażni mojego TŻ, ale na lato lubię przywdziać pastele lub biel...
No i obowiązkowo krwista, soczysta czerwień plus intensywny fiolet - też pasują do czerni

Cytat:
Eeen tam, narcyzmu od razu
Ja w naszej sypialni właśnie planuję powieszenie odbitek z jednej z sesji, którą kiedyć popełniliśmy z Moim Jako, żemam na nich czerwoną sukienkę, ładnie będą współgrały z innymi czerwonymi dodatkami w tym pokoju
Cytat:
I jeszcze zwierzaczki
To zdjęcie jest super – moja mama strasznie źle się czuła, miała chyba migrenę, zrobiła sobie okład na głowę i poszła spać. W pewnym momencie ojciec mnie woła i każe po cichu zajrzeć do mamy – a tam Czarna i Reksio okupowały łóżko – wyciągały chorobę, hehe
Moje stwory domowe tak samo się zakradają, kot uwielbia spać w nogach, a piesowa jeszcze do niedawna potrafiła na sam środek łóżka się gramolić, centralnie - między mnie a mężunia

Generalnie - świetny zwierzyniec

Cytat:
Nie no.... jakie puchate kociszcze nic, tylko przytulać, przytulać, przytulać do takiego "mniętkiego"
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 16:41   #3352
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne włosy

Pięęękny

A ja wróciłam niedawno zmęczona, od razu po szkole byłam na zakupach i kupiłam Barwę tatarowo-chmielową Dzisiaj będzie dzień próby
dziekuje i rudus tez to daj znac jak sie u ciebie sprawuje barwa
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
dzieki, pierwsza idealnie oddaje jego charakter

Cytat:
Nie no.... jakie puchate kociszcze nic, tylko przytulać, przytulać, przytulać do takiego "mniętkiego"
a myslisz, ze co ja ciagle robie? dzieki bogu on to baaaardzo lubi
Stary 2008-03-31, 17:21   #3353
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Xyoko, jeszcze nie do końca, ale wracam do siebie. Dziękuję
No to szybkiego powrotu do siebie

Cytat:

No ja też już rok walczę, widzę, że łączy nas wiele...

Nawet wzrost
Ile bym dała za to 56 kg, już kiedyś ważyłam tyle i świetnie się czułam w tej wadze

Ja w najgorszym momencie ważyłam 64 Udało mi się schudnąć do tych 56 i mam ochotę zrzucić jeszcze kilka kilo Im chudsza, czuję się lepiej W czasach liceum byłam patyczakiem

Finlora - wszystkie fotki cudne Zwierzaki boskie

Cytat:

Śliczne włosy

Cytat:
Boski kot

Cytat:

Zdawaj relację, jak wrażenia

Cytat:
No, nadrobiłam, nie było tak źle. Gorzej było na uczelni. Dalej nic nie wychodzi i powoli zaczyna mi się już tego odechciewać. Czas mija a pracy przybywa......ehhhhh
Za Ciebie też będziemy trzymać kciuki
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 17:42   #3354
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Uchyl rąbka tajemnicy cóż za ciekawe zadania... Brzmi conajmniej jak zapowiedż misji z filmów 007

Cuuudna. Dzisiaj troszkę podróżowałam i byłam zachwycona. W lasach widać całe niebieskie łany przylaszczek, aby patrzeć, a pojawią się zawilce... a na trawnikach kochane fiołki... Cały rok czekam na wiosnę, żeby się nimi nacieszyć

I cały misterny plan wyprowadzenia squta z garażu
Na oglądałam się dzisiaj chłopców na motorach, narobiłam planów, a tu ZONK
Zadania interesujące dla mnie, bo robie to co lubie Głównie to obróbka zdjęć i różne fotomontaże, od czasu do czasu jakaś prezentacja. Nic niezwykłego

Ja się nie moge doczekać wolnego weekendu kiedy zabiore aparat i w plener

Wiosna jest piękna

A ładna pogoda ma być do środy, więc korzsytać lasencje

Cytat:
rzecz w tym że ważyłam się przed posiłkami -rano, i zaraz po okresie..Wiesz ja utrzymywałam stałą wagę od 3 lat.. to nagłe zwiększenie chociaż o te 3 kg to już coś
Nie chodzi mi w sumie o kilogramy..ale chwilami czuję się taka ociężała:confused

Może za dużo solisz Sól powoduje zatrzymanie wody w organiźmie.

Cytat:

Muszę jak najszybciej (1-2 m-ce góra) dokończyć pracę lic. i zacząć szukać pracy ....Dobrze byłoby abym ją szybko znalazła

[/I]
Trzymam kciuki mocno Wiem jak trudno znaleźć jakąś fajną prace - mi to miesiące zajęło Polecam www.infopraca.pl i www.pracuj.pl

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
[
P.S. Byłam w Almie, szukałam oleju kokosowego, potem nawet zapytałam. Ale nic. Patrzyli na mnie strasznie podejrzliwie, jakbym sobie ten olej kokosowy wymyśliła :|
To teraz tylko bomi Ci zostaje

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Dzień dobry! A co tu tak pusto? Pewnie zejdziecie się po południu jak mnie nie bedzie...
Miłego dnia!
Pracujemy ciężko

Śliczne fotencje Się naoglądałam A teraz zmykam przygotować coś na seminarium. Właśnie dopijam kawe i narpierw biore się za odkurzanie, bo taki nieład panuej, że nie moge się na czytaniu skupić

Do tego dziś podczas zakupów w bomi zabrakło prądu i nie zdążyłam kupić sobie twarożka, bo wszystkich klientów wyprosili z galerii

xyoko 56 to nie tak dużo Myślałam, że masz się z czego odchudzać Kochana Żałuje czasem, że nie mam wagi w domu, bom ciekawa straszliwie jak się ona w chwili obecnej prezentuje

Edit: Gosiu doczytałam, że z 64 startowałaś 56 wydaje się być już naprawdę ładną liczbą

Zgłasza się kolejna fanka gorsetów
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 18:03   #3355
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Glowa do góry, wszystko będzie sexy

Padłam

Świetne fotki, jaka głębia wyrazu bardzo mi się podobają.
Co do zwierzaków to:
- wszystkie są przecudne;
- Czarną kocicę Ci chyba ukradnę, będzie się komponować z moją białą Zuzką
- to szare kociątko jest wybitnie urocze, zwłaszcza te niebieskie oczka

Nie twierdzę, że grubas jestem, mnie o wzrost chodziło

chyba ze tak
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 21:58   #3356
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Za Ciebie też będziemy trzymać kciuki
Dzięki wielkie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 22:02   #3357
tigresska
Zakorzenienie

Dziewczyny zadam moze dziwne pytanie ale czy nasz wątek był na wizazowych spolecznościach? Bo mnie sie coś wydaje że nie... a teraz jest...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 22:24   #3358
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki cudowny
Zakochałam się

Cytat:
A to pies mojego brata – Max
Jaki fajny, wygląda na rozrabiakę, a jak śpi to aniołek

Cytat:
Dziewczyny zadam moze dziwne pytanie ale czy nasz wątek był na wizazowych spolecznościach? Bo mnie sie coś wydaje że nie... a teraz jest...
Był od początku na społecznościach
Tam go zakładałam

Stary 2008-03-31, 22:26   #3359
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Mi się wydaje, że był tu od urodzenia, ale najlepiej niech się jego mama wypowie

Padam - napisałam na jutro co trzeba i mogę spokojnie mykać do łóżka Dobranoc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-31, 22:31   #3360
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że był tu od urodzenia, ale najlepiej niech się jego mama wypowie

Padam - napisałam na jutro co trzeba i mogę spokojnie mykać do łóżka Dobranoc
Wypowiedziała się post wyżej
Dobranoc Emilko

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości