|
|
#3391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
z kolorem to sie jeszcze uzeram bo ta zolc nie moja, moja ta mniejsza zolc, przy samej glowie [mowiac po ludzku 'moje' sa tylko jakies 9cm odrosty ]Kasiu, mam pytanie. zakupilam taka ksiazke: http://www.allegro.pl/item339536038_...opis_nowa.html myslisz, ze moga byc tam jakos powymieniane skladniki? [chodzi mi o to czy jest szansa, ze z tej ksiazki naumiem sie odczytywania skladow.] nawet jak nie to pozycja wydaje sie baaardzo ciekawa, idealna na leniwe wakacje jeszcze mnie ta zaintrygowala: http://www.allegro.pl/item335893883_...tyka_spis.html myslisz, ze warta swojej ceny? slyszalam kiedys o niej, ze bardzo pomocna i ciezko ja dostac. moze znasz? ![]() te plukanki cuda robia!! [i miod i cytrynka!]
|
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
I'back
![]() Na chwilkę Cytat:
Toleruję się od czasu do czasu Cytat:
![]() Najpierw dopadło mnie obżarstwo stresowe kiedy pisałam pracę mgr, a co jest dobre na stres?? Słodycze A że przez moich głupich sąsiadów (młócka techno albo hip-hop od rana do wieczora) mogłam pisać tylko w nocy, więc było jeszcze gorzej – nie dość, ze słodycze to jedzenie w nocy nie jest raczej dobrym pomysłem Aktualnie też jestem bez pracy, sporo czasu spędzam przy komputerze (np. nadrabiając ten watek ) i wcinam... Mało ruchu mam, co najwyżej długi spacer, albo bieganina po mieście za wizażowymi specyfikami Chciałabym np. chodzić na basen albo na siłownię, ale niestety w tym momencie finanse mi na to nie pozwalają Mogłabym spróbować ćwiczyć u siebie w pokoju, ale jest tak malutki, że nie mam nawet jak się normalnie położyć ![]() I pokutuję za to obżarstwo – mam niecałe 160 cm i boję się, ze mogę wazyć ok. 58-60kg... dawno na wagę nie wchodziłam... boję się ![]() Ale musze się wziąć za siebie, żebym w wakacje znowu mogła chodzić w tych ciuszkach co rok temu... W wakacje kupiłam sobie stepper – na poczatku, jak zwykle, była ochota itd., było super, potrafiłam ćwiczyć 1-1,5 godz dziennie (byle bym tylko nie musiała usiąść przy komputerze i pisać pracy mgr ) ale teraz, od jakiegoś czasu, stepper stoi w kącie i służy mi za wieszak na ubrania... Ale chyba muszę znowu zacząć go używać, bo pamiętam, że jak ćwiczyłam w zeszłym roku, to TŻ stwierdził, że pupa mi się bardzo fajna zrobiła Nie żeby teraz nie była, ale zawsze może być lepiej
|
||
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I fajnie pomyślany Najpierw słuchałam ścieżki dźwiękowej z tego filmu, kolega się tak bardzo nią zachwycał, że pomyślałam, ze musi być dobra – i była ![]() Znowu post pod postem...
|
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie napisałaś przed zakupem- mam tą pierwszą książkę na dysku [pdf] to taka podstawa chemii kosmetycznej, składów się pewnie z niej nie nauczysz czytać, ale wiedzę ogólną po co się daje różne składniki na pewno zyskasz. Druga pozycja wydaje mi się być ciekawsza, ale to tylko po opisie wnioskuję. Myślę, że warto, chociaż cena dość spora
|
|
|
#3395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to troche niewygodne ![]() ale jak to tak działa to chyba do tego wróce ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale trudno, w formie ksiazkowej latwiej troche. poczytam sobie wieczorkami![]() ta 2 kusi, ooj kusi... a polecisz jakas ksiazke z ktorej sie skladow naucze? taka 'czarne na bialym', moze jakas encyklopedia jest, slownik...![]() edit: no wlasnie tu jest problem. jak mam krotkie to rach ciach szczotka po wilgotnych wlosach, opaska na glowe i sa proste. a jak sa dlugie to skolei piekne fale. tyle, ze posrednie sa koszmarne ale poki co sa super! nie zaluje, ze obcielam, przynajmniej doprowadzilam je do bardzo zdrowego stanu i juz tylko ladne beda rosnac
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz naturalnie proste, raz naturalnie kręcone
|
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod tym okienkiem, w które wpisujesz odpowiedź, są dodatkowe opcje - drugie od góry "załącz pliki". Klikasz na "zarządzaj załącznikami", wyskakuję nowe okienko, klikasz "przeglądaj", wybierasz fotkę z dysku, klikasz "załaduj" i gotowe Mam nadzieję, ze w miare jasno Ci to wytłumaczyłam
|
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O diecie sprzyjającej wchłanianiu żelaza muszę czegoś poszukać, bo faktycznie nie pomyślałam, że to może być problem (tzn. wchłanianie a nie tylko dostarczanie organizmowi wystarczającej ilości żelaza). |
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną już 1071 strony tego wątku w wordzie
Naprawdę jesteście niezłe dziewczyny I tak trzymać! W tym momencie to chyba mój ulubiony wątek – Virko, dzięki za stworzenie go Ale wiecie co?? Skończyłam czytać te strony, które zapisałam na dyskietce, kiedy byłam w kafejce i ogarnęło mnie takie uczucie pustki... bo nie miałam już co czytać ![]() I teraz będe już prawie na bieżąco Zapomniałam napisać co jeszcze mi się straasznie podoba u hindusek – oprócz sari i włosów - ten ciemny makijaż oczu – niesamowicie mi się podoba |
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja siebie w krótkich nie widze;/ wiec juz nie prostuje i nie mam z nimi takiego problemu ze mi sie pokręco czy cós ![]() a jak mi odrosną to będą juz suuuper ![]() a niewiecie co sie stało z wątkiem orbiterkowym ![]() ![]() wczoraj przed awarią był a dzis po awarii pisze ze nie ma takiego wątku ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Wtajemniczenie
|
jakim watkiem??
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Wtajemniczenie
|
a bo napisalas 'orbiTERkowym' i sie zastanawiam ocb
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pytania, to nie, nie mam. Ja się uczę to tu to tam, nie mam publikacji, która by zawierała takie informacje, chociaz zapewne taka istnieje
|
|
|
#3406 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Jestem zmasakrowana od 13 do 18 byłam na ogradzie z synkiem.Dotleniłam sie na maxa ,Wycisnął ze mnie wszystkie siły ,ale było bardzo przyjemnie ![]() Cytat:
Też miałam taką długość przed spaleniem przez fryzierke i ścięciem ścięciem ![]() Ale opdrosną Cytat:
Cytat:
PozazdrościcA ja do fryziera jadę za niecałe dwa tygodnie.Napewno wkleje fotki,żeby się pochwalić ,bo może się uda obciąć już wszystkie spalone włoski ( jeszcze trochę ich jest )
|
|||
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jak to sie moze nazywac?Cytat:
a teraz zeby tylko utrzymac ten stan i zeby rosssslyyyy dzieki;*to ja 3mam kciuki zeby juz bylo po wszystkim!! boze, jak ja nienawidze takich idiotek 'po kursach' od ktorych ludzie wychodza z placzem! tak samo nienawidze fryzjerow, do ktorych sie mowi, ale nie, oni maja swoja wizje. 'artysci' od 7bolesci![]() ja im juz nie ufam, moja noga juz nie postanie w zadnym zakladzie
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
a tą odzywke z kallosa trzymacie na włosach 5 minut tak jak pisze na opakowaniu
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o czymś
Nadrabiając zaległości przeczytałam Waszą wypowiedź (nie pamiętam tylko czyją) na temat zwyciężczyni ostatniego Big Brothera – Jolanty Rutowicz. Mogę powiedzieć tylko jedno – Piotrków wstydzi się za Jolę... Aż mi wstyd normalnie, że w tym samym mieście mieszkam co ona... Jak ją kiedyś zobaczyłam na ulicy... była ubrana jeszcze tandetniej niż w tv, a myślałam, że bardziej się już nie da
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-04-03 o 15:35 |
|
|
|
|
#3411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bylam pewna, ze to sciema jakas!!
|
|
|
|
#3412 |
|
BAN stały
|
Jola myśli, że jest fajna;D kozaczy sowimi ciuchami któree yy nie są zbyt fajowskie ;D spodnie z naszytymi łatami "Jola" ... zgon poprostu ;D w h..j bransoletek i jeszcze czegoś...ehh ona sie męczy w tym co chodzi...widać, że to nie jest wygodne ....
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
byla taka teoria [w ktora ja swiecie wierzylam, bo wydawalo mi sie, ze nie mozna byc z natury tak... no, jaki KON jest kazdy widzi;]], ze jakies spece od PR ja wykreowali [a konkretniej postac joli] zeby podniesc ogladalnosc. wiadomo, kontrowersyjne postacie zawsze przyciagaja.
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wogóle to przczytałam ze ona jednak była podstawiona ale już kapuje
|
|
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego nie oglądałam, ale ludzie w autobusie non stop się z niej śmiali i komentowali jej zachowanie, że o ciuchach nie wspomnę No i tyle co mi mignęło w czasie reklam w tv. Cytat:
Teraz podobno jest w kolejnej edycji, więc nie muszę oglądać jej na mieście Dobranoc dziewczynki |
||
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę nowe avki...
![]() Ładne dziewczyny, ładne Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że wątek się podoba i nie schodzi z pierwszej strony
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Tak szybciutko skrótowo co chcialam powiedzieć... ta babka jest straszna ze swoja talią!! jednak zasada co za dużo to nie zdrowo obowiązuje we wszytkich dziedzinach... i tu jednak chyba lepiej miec wiecej niz mniej. A czy zdrowe.. z tego co czytałam to bardzo nie zdrowe, bo przy takim sciskaniu podobno jakieś wnętrzności przemieszczają się w dół i troche później ma sie problemów zdrowotnych... ale i tak gorsety sa sliczne, ale oczywiscie tak ze smakiem... dita ma ładna talie już bez gorsetu a jak sie scisnie to tez już troche nienaturalnie... Co do anemii to tez mój problem... byłam 6 lat bezmiesozerca... tylko czasem rybe... i mam straszne wyniki... żelazo słebe tez było, wiec uzupełniłam, nawet mieso zaczełam po tylu latach w miedzyczasie jesc... lekarz nie znalazł u mnie przyczyny i wysłał do przychodni hematologicznej w wiekszym mieście, ja tam zaszłam chyba koniec listopada a termin dostałam koniec kwitenia!! ![]() Co do włsoków miałam prawie cały dzień olejek rycynowy na koncówkach tzn gdzies z 20 cm od dołu... później wtarłam sobie soczek z rzepy i chodziłam kilka godzin... teraz umyłam bambim i zrobiłam płukanę z pokrzywki... i włoski sa boskie i takie świezo obciete koncowki sa sliczne tylko szkoda ze cienki ten mój warkoczyk![]() Dziekuje Finloro za instruktaż skorzytam, ale już nie dzisiaj.. teoche późno...Wiecie co... postanowiłam, że od jutra bede troche cwiczyła... chociaz brzuszki na dobry poczatek ktoś się przyłącza.. do lata jeszcze kawałek, a wiele nas tu narzekajacych na jakieś defekty![]() Na diete sie nie kwapie, bo nie chce całkiem sie doprowadzic do niewiadomo jakiego stanu, a moje włsoki tez potrzebuja jedzenia!! ale cwiczenia jeszcze nikomu nie zaszkodziły z umiarem ![]() Nooo i to chyba wszytko co chciałam powiedzieć ![]() miłego wieczoru!! |
|
|
|
|
#3420 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A tu, w dość obszernym artykule o Fe słówko na temat blokerów wchłaniania żelaza: http://www.biomol.pl/pol/artykuly/zelazo I oczywiście źródłem żelaza jest... pokrzywa Cytat:
W zeszłym roku za późno trafiłam na wizażowy wątek o bollywodzkich makijażach . Gdyby nie to spóźnienie moja mama mogłaby przywieźć mi to mazidełko, bo akurat była w Tunezji ![]() Cytat:
do tej pory nie mogę się otrząsnąć z zamówienia od thanatosa ![]() Na zdrowie włoskom PS. Nowe avy się posypały, fiu, fiu, może i ja sobie zmienię
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

kolor też mi się podoba
[mowiac po ludzku 'moje' sa tylko jakies 9cm odrosty

i cytrynka!]

ale obiecąłam sobie znów wrocic do moich codziennych ćwiczeń

szkoda, że nie napisałaś przed zakupem- mam tą pierwszą książkę na dysku [pdf] to taka podstawa chemii kosmetycznej, składów się pewnie z niej nie nauczysz czytać, ale wiedzę ogólną po co się daje różne składniki na pewno zyskasz. Druga pozycja wydaje mi się być ciekawsza, ale to tylko po opisie wnioskuję. Myślę, że warto, chociaż cena dość spora
no spójrzcie
ale poki co sa super! nie zaluje, ze obcielam, przynajmniej doprowadzilam je do bardzo zdrowego stanu i juz tylko ladne beda rosnac

bo nie miałam już co czytać 

była ubrana jeszcze tandetniej niż w tv, a myślałam, że bardziej się już nie da