|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowości u buzichocho -kolorówka i pielęgnacja
Jesli chroma wolny, to poprosze o opcje nr 2
, czyli chroma+ baza Lumene.Magda, jesli Tobie tak pasuje, to ja moge jutro wyslac popoludniu ( w sensie po pracy). Twoj adres mam (chociaz zaraz sie upewnie)
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasuej m. Ja równiez wysle jutro(koło południa)Pisze w takim razie PW |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się podkład Bourjois 10 hours sleep effect, błyszczyk Maybelline, WAX i maseczka do włosów z morza martwego Avon, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Kolor blyszczyka to Bubble Gum (napis starty, ale zapamietalam), z cyferek na opakowaniu to: CAO89 na zgrzewie i TSA 1007 F 92667 ASNIERES CEDEX.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za co mam szukać? |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to raczej sie nie zdecyduje Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2008-03-31 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
No więc podoba mi się kilka rzeczy
Ale to się jeszcze dogadamy, bo przecież tego wszystkiego Ci nie zabiorę Fajnie by było gdybyś sobie coś jeszcze dobrała -Babyliss Proliss Activ on -odżywka prostująca -ubytek widoczny na foto (poj wyjściowa to 250 ml) Kerastase Reflection Chroma Protect -krem wygładzający (zostało 60ml ze 125ml) -Loreal Professionel serum Liss Extreme (ubytek widoczny na foto) -Farouk CHI Volume Booster wzmacniacz objętosci -ubytek 4 psików -Krem Zepter Swisso Logical Hydro-Lifting cream NOWY!!! 2x 5ml (oba kremiki w tubce) -Cosmodex Depigmenten Fort -Krem na przebarwienia, tubka. Nowy nieotwierany, poj 30ml. Przywieziony z Paryza. Odrazu mówie że wymienie tylko za coś z mojej listy szukam bo nie musze wymieniać -baza pod cienie + baza pod szminke Smashbox -nowa, tylko wypróbowana na dłoni -La Roche Posay Effaclar H Kojący krem nawilżający NOWY |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc bardziej mi zależy na Kerastase, Farouku, Loreal Prof i bazie Smashbox
Jeśli dobrałabyś coś jeszcze to mogłybyśmy się wymienić za te rzeczy i cosmodex Bo wolałabym nie wymieniać nowych perfum za tubkę kremiku
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie duzo
Virtuose, cienie BeYu...Creme Brulee to miedziane klimaty,prawda? Podkład burżujowy jest żółtawy , czy różówy?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mnie najbardziej interesuje Kerastase, Farouk, Cosmodex i podklad Burżuja (oraz Revlon chętnie
) Nie zainteresuje Cię może cały puder sypki Max Factora w jasnym odcieniu? jest go baardzo dużo, ale nie ma w środku takiej siateczki (bo ta dołączona była za mała)
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za Tusz Lancome Virtuose
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245713 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Chance chciałabym wymienic na inny zapach
![]() Po głębszym przetrawieniu znalazlam jeszcze inne interesujące rzeczy ![]() -pojedynczy cień Red Earth (dostępne tylko w Douglasie) -kolor granatowy, opalizujący na czarno -baza pod cienie + baza pod szminke Smashbox -nowa, tylko wypróbowana na dłoni -serum Liss Extreme -Lancome Juicy Tubes -kolor 32 mangue -ubytek 1/3 Tubki nie ma na zdjęciach, czy jestem ślepa? ![]() |
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A tych rzeczy, które wymieniłam nie oddasz za samą Neonaturkę z gratisami?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
kod z opakowania Diora to 0L04 nr 923 Naturel parme Natural Lilac
Jak widac na 1szej fotce lekko odprysk-czy jak to nazwac.Znikomy ubytek,mam jeszcze folijke ochronna. z tyłu pisze tak: BLUSH FINAL DIORLIGHT FARN A JOUES POUDRE FINI NATUREL NATURAL FINISH POWDER BLUSH 923 Naturel parme Natural Lilac PARFUMS CHRISTIAN DIOR 75008 Paris-France - Made in France 5g - NET WT.0.17 OZ.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Paletka Clarinsa to zestaw do modelowania twarzy - róż, brązer i rozświetlacz
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja
Jeśli znalazłabyś coś z mojej listy, to może byłoby to zamiast Cosmodexu?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam u Was
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
To może napisz co byś mogła oddać za Neonaturę i jakiej wartości są mniej więcej Twoje kosmetyki?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
zAZnaczyłam na foto gdzie widze jakis kod-nigdzie inndziej nie
![]() taki jakby "wyryty delikatnie" niewiem czy wiesz o co mi chodzi
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
-BaByliss Proliss Start in -szampon prostujący -ubytek widoczny na zdjęciu (poj wyjściowa to 250ml) -Babyliss Proliss Activ on -odżywka prostująca -ubytek widoczny na foto (poj wyjściowa to 250 ml) -Loreal Professionel serum Liss Extreme (ubytek widoczny na foto) -Farouk CHI Volume Booster wzmacniacz objętosci -ubytek 4 psików -czarna kredka do oczu PUPA True eyes, kolor czarny -ubytek minimalny -Paleta trzech cieni Be Yu (dostępne tylko w Douglasie) -kolor 10 (brązy i beże) -ubytek minimalny -Lancome Juicy Tubes -kolor 32 mangue -ubytek 1/3 -LRP Effaclar Hydratant Matite Active 2 ml (3 sztuki) [/quote] to rzeczy, które mi się podobają
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
To co z naszą wymianką?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam ale raczej sie nie zdecyduje..
Kaczino -powącham gdzies zapach i dam Ci znać..ok? szczerze mówiąc to nigdy go nie miałam ale gdzies wyczytałam ze ponoc ładny
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Miałabym chrapkę na wiele rzeczy od Ciebie choć obawiam się, że u mnie niczego nie znajdziesz, ale spróbuję ![]() -La Roche Posay Effaclar H Kojący krem nawilżający NOWY -podkład Revlon Colorstay kolor 01 Ivory (najjaśniejszy odcień) -zostało ok 80% -podkład Bourjois 10 hours sleep effect -kolor 72 (jasny beż), użyty tylko raz na całą twarz -Tusz Masterpiece Max -otworzony ok 2 tyg temu, używany przez tydzień -Clinique Dramatically different moisturizing Lotion 1,5 ml (8 sztuk), 2 ml (3 sztuki) -LRP Effaclar H kojący krem nawilżający tubka 5ml -LRP Lipkar Baume 7ml balsam natłuszczający -LRP Lipkar 7ml emulsja natłuszczająca Najbardziej z tego wszystkiego interesują mnie te pozycje: -La Roche Posay Effaclar H Kojący krem nawilżający NOWY -Tusz Masterpiece Max -otworzony ok 2 tyg temu, używany przez tydzień -Clinique Dramatically different moisturizing Lotion 1,5 ml (8 sztuk), 2 ml (3 sztuki) -LRP Effaclar H kojący krem nawilżający tubka 5ml Podkłady trochę mniej, bo mam swoje, choć chętnie wypróbowałabym te ![]() Oddam wiele, mogę poszukać poza wątkiem. Gdybyś jednak znalazła coś u mnie to napisz proszę ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243552 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam głownie kosmetyków profesjonalnych do włosów cienkich i delikatnych, dobrego aptecznego kremu na naczynka, serum z wit C, fajnej kolorówki-mozna kusic mnie cieniami i rózami/brazerami/rozswietlaczami, kredeczkami i eyelinerkami szukam równiez zapachów |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Z poszukiwanych mam jeszcze puder rozświetlający Joko i brązujący Sephora
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie wstępnie baza pod cienie + baza pod szminke Smashbox -nowa, tylko wypróbowana na dłoni. Czy masz jakiś link do tego produktu?
W zamian - to, co w moim wątku oraz 10/40 ml kremu Bioderma Sensibio AR (na naczynka), ważny do 06.2010, otwarty 3 m-ce temu - więc można go używać jeszcze przez pół roku.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

, czyli chroma+ baza Lumene.