|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Lea, życzę Ci wobec tego duuuużo zdrowia
Bianka - zazdroszczę eskapady! Trzymajcie się ciepło .Z ostatniej chwili: Jaś przed chwilą się obudził (po półgodzinnej drzemce ), ugryzł mnie w palec i poczułam prawą górną jedynkę! .
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Demoniku sprobuj uchwycic ten cztero-zebny usmiech Jasia i pochwal sie nam. Ja chce to zobaczyc
![]() Jasiu a Tobie wielkie
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkie gratki ![]() Czasami tak jest, u mojej teściowej w domu też kwiaty źle się czują, wszystko zdycha, jedna dracena się uchowała [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7099119]PS. Nakupilam warzyw i mies i bede dzis gotowac dla Oliviera Pochwal się Lea, co gotujesz |
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
dziękuję za życzenia w imieniu Ninki ![]() zaczęłyśmy 8 miesiąc i dziś pojawił się pierwszy ząbek (zadzwonił o łyżeczkę w południe, po długiej, nieprzespanej i przerywanej płaczem i copółgodzinnym 'karmieniem' nocy). Nadal borykamy się z uczuleniem, choć po wykluczeniu u mnie mleka od krasuli jest o niebo lepiej. Czasem zdarza się, że się znikąd nagle nasili, najgorzej po kąpieli. Ninka je tylko zupkę jarzynową (z mięskiem niestety nie lubi), z kleikiem z nestle albo bez (ale znam tylko dwa smaki, musze poszukać innych bo bardzo jej smakują), czasami kaszkę na mleku mlekozastępczym (dziwnie to brzmi ). No i...też wszystko robię na kranówce, tylko gotuję trochę dłużej.Ale mogę powiedzieć, że tak naprawdę karmię ją nadal tylko piersią, bo tyle ile ona zje tego w tygodniu...to tyle co ptaszek. Szczepienie odroczone ze względu na przebytą trzydniówkę, więc nawet nie wiem ile waży coś ok 9-10 kg, tak wychodzi z ważenia się razem z nią na wadze domowej.Tak szybko rośnie, taka jest cudowna...z resztą co będę pisać - dobrze wiecie o co chodzi Chłopcy przystojni a dziewczynki prześliczne! Super uczuciem jest patrzeć na zdjęcia Waszych pociech i widzieć jak rosną, jak to niedawno żaliłyśmy się na mdłości... a tu niedługo pierwsze kroczki zobaczymy![]() Bardzo się cieszę, że wszystko u Was i dzieciaczków w porządku. Super, że spotykacie się poza netem! Może kiedyś do Was dołączymy ![]() oho...pobudka. Szybko wklejam wiec fotki: niżej, mały Dj i dwa z wczoraj ![]() pozdrawiamy!
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie teraz jakies mega slinienie się
a moja juz jadla zupke z mieskiem ale ja odstawilam bo nie wiem co z tymi kupami :/ ale chyba zadzwonie i sie spytam pysia a ty dalej dajesz mu Nan? |
|
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
Lipinko ogladajac Twoja plantacje przypomniala mi sie moja z rzezucha w tym roku. Myslalam, ze bedzie zielona i piekna i na poczatku taka byla. Szybko jednak padla i zzolkla. Ja sie nie nadaje do uprawiania roslin. Doniczkowe w mieszkaniu tez ledwie zyja... dlaczego?
Piotrus w nowym dresiku fajniutki. a może jednak jakos uda sie im wyrosnąć na zdrowe śliczne poziomy co? hmmm a macie jakies złote rady jak je przy życiu utrzymać? tzn. jak wykiełkują, bo teraz nawet nie wiem czy to zrobią![]() Jeszcze mam jedno pytanie, czy w sloneczne dni Wasze dzieci tez tak dziwnie reaguja na slonce? Mojemu tak bije po oczach ze jesli nie zaslonie go to placz i krzyk. Nawet takie jasne niebo bedzie to on juz mruzy oczka i piszczy Piotrus też tak reaguje na początku, zanim się nie przyzwyczai, najpierw po troszeczkę z cienia wychodzimy i odwracam go buźką do mnie a później to juz sam patrzy i nic nie płacze tylko cieszy pajusie od ucha do ucha ![]() Piotruś fajowo wygląda w nowym dresiku Ja ostatnio szukałam czarnych, a kupiłam sobie... żółte .a ja tez na żółte poluje i mam upatrzone tylko nie wiem czy wygodne będą bo jak mierzyłam to takie jakieś "sztywne" na pięcie mi sie wydawały, ale to może takie moje widzi mi się bo ostatnio w adidasach non stop chodziłam, a tu lato idzie i trzeba się przyzwyczajać |
|
|
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
my tez na chwilkę jakoś leci ale bardzo smutno.okazała się że żłobek jest juz od jutra i nawet sie cieszę- siostra ja zaprowadzi jutro i pojutrze ok 9 żeby aż tak długo na poczatek nie siedziała.no a ja ja po pracy odbiore. tak jak pisalyscie- to super dzoecko i w zlobku juz ja polubili-bo miala isc w poniedzialek a juz chca ja jutro zobaczyc. w pracy mam spokoj i super atmosfere wiec jakos dzisiaj zlecialo a wczoraj tyle zajec ze nie bylo czasu myslec. piotrus- ładny dresik zyczonka dla dzieciaczkow o ktorych oczywoscie zapomniałam
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie mnie bo przyp.... komuś !!!! ja nie zniose kolejnej wizyty teściowej!!! mam iść z Piotrusiem do lekarza bo była przy kąpieli małego i stwierdziła że cytat:" za duże ma piersi !!!!!! a jak jeden chłopak dojrzewał to jedna piers mu się większa zrobiła i musiał do lekarza iść bo mial problemy hormonalne" no prawie Piotrus dojrzewa
a poza tym to ta baba jest psychiczna, wózek jest zły bo za dużo czarnego i przecież dziecko się będzie grzało za bardzo, a i materiał jest sztuczny i napewno rakotwórczy!!! a poza tym wszystko jest źle i na nie!!!następnym razem wychodzę zdomu jak będzie miała przyjechać słowo daję!!!
|
|
|
|
#2109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niby dzwoniła wczoraj że może sie kiedyś wybierze ale nie wie bo pracuje- a ja to niby leżę i nic nie robię- ale lepiej dla mnie bo jakos daje rade i tata mi pomaga i wole jej nie ogladac . jak mam tak słuchać jak ty- to dziękuje
|
|
#2110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz miała fotki czy rozrys i zdecydujesz sięco do roslinek to oczywiście pomogę a na ścianie to ślicznie by wyglądał winobluszcz pięcioklapowy (Parthenocissus quinquefolia) Super sięprzyczepia podłoża ma dość duży przyrost i przebarwia sięna szkarłatny kolor ![]() Cytat:
Ja go mam w donicy na balkonie i nie przemarza i dobrze się czępia podłoża...ogólnie nie ma dużych wymagań, byle by było czego się uczepić ![]() Cytat:
![]() Miłego wypoczynku Cytat:
My już dajemy Bebilon 2
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-04-02 o 21:24 Powód: Zapomniałam dodać fotki bluszczu |
||||
|
|
|
#2111 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, na fotkach na razie górnych siekaczy nie widać, ale będę pstrykać namiętnie .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Ja miałam dziś niezapowiedzianą wizytę teściów i spuszczę na to zasłonę milczenia .Cytat:
. A ja zauważyłam, że Jaś dostał receptę na Bebilon Pepti bez numerka. Pani w aptece konsultowała się z pediatrą i sprzedała 1, ponieważ Jaś do tej pory nie pił takich ambrozji i dlatego, że na razie ma to służyć jako dodatek do diety.Muszę znaleźć sobie jakąś fryzurę, nie mam pomysłu, a chciałabym coś zmienić... ![]()
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może .... taka
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
O matko i córko!
![]() Pysiu, z tych moich kosmyków może i dałoby się taką rozgwiazdę zrobić (zielona to by mi nawet do oczu pasowała ), ale przecież ja bym mężowi oczy wybiła .
|
#2114 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Demoniku moje gratulacje dla Jasia ![]() ![]() klask i:taszkin świetny ten DJ ![]() Cytat:
. Nienawidzę wtrącania się.Ja na całe szczęście mam za sobą męża i co j powiem teściowej w sprawię mojej i dziecka to jet święte i koniec. A teraz coś u nas Uwaga Uwaga Moja Małgosia dzisiaj w nocy spała aż 6 godzin ![]() Zasnęła o 22 a obudziła się o 4 rano a potem o 7. Nocka super po raz pierwszy od porodu się wyspałam. ![]() No i oczywiście codzienna porcja soczku. Dzisiaj zaczęłyśmy malinowo-jabłkowy. Daję jej łyżeczką 50 ml bo smoczka to sobie mama może pociągnąć. Ale muszę przyznać że nauczyła się już ładnie jeść łyżeczką ![]() Po południu byliśmy u mojej teściowej bo brat od mojego męża miał bierzmowanie i mąż był świadkiem. Byli w kościele 3 godziny ale za ten czas moja mała pannica cały czas spała. jetsem ciekawa co będzie robiła w nocy
|
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
Ale sie rozpisalyscie
![]() Ja mialam nieprzyjemny wieczor bo sasiad na gorze bil chyba zone...ta sie darla w nieboglosy i biegali po calym mieszkaniu.Wszystko sie dzialo miedzy 19 a 20.30. Dalam im czas do 21 bo jak by potem jszce rozrabiali to bym ostro wkroczyla do akcji bo Max chcial isc spac. Cale szczescie sie uspokoilo i Max znow 2 noc usna sam. Gratulacje dla zebaczy Jasia i Ninki. Nince jeszce 100 lat z okazji miesiecznicy!!! Pysiu szkoda ze nie wiedzialam wczesniej o twojej szerokiej wiedzy na temat roslin, moze udaloby mi sie uratowac kilka roslinek przed wymarciem bo je zle posadzilam ![]() Ja na tesciowa zlego slowa nie moge powiedziec bo juz od piatku siedzi w Rzymie ![]() Lea zdrowiej szybko. Biankaa milej podrozy. Anetko Max tez nie lubi sloneczka prosto w oczy. Zaslaniam bu buzke buda. Mam ciemne mieszkanie jest malo slonca i moze dlatego maly nie jest przyzwyczajony do promieni slonecznych. Moze kup parasolke przykrecana do wozka. Widze ze tutaj duzo mam uzywa wlasnie tych parasolek. Evela fajnie ,ze udalo ci sie troche pospac. malgosia juz dorosleje to i snu potrzebuje wiecej. Lipinko chwal sie czesciej Piotrusiem. Sliczny i wesoly chlopczyk. Maatra piekny twoj Simonek. I taki dorosly w tym ubranku. A bucikow to sama mu zazdroszcze
|
|
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
Jestem, dopiero teraz mam okazję napisać.
W końcu po 10 telefonach i . Od lutego....![]() Był tak miły i podrzucił fotę pani doktor, z która byłam na dzis umówiona. Nadążacie?! Okazało się, że na rtg nic nie widać, bo jest pod złym kontem ustawiona. Super. W maju kolejny rtg w specjalistycznej klinice z dobrym sprzetem pod okiem pani doktor. Na dzień dzisiejszy wyszło odwapnienie ( nie jestem pewna czy nie przekreciłam) tzn ma problemy z przyswajaniem wapnia i fosforu. Trzeba zrobić badania i jakies leki chyba przyjda, bo jak na półroczne dziecko to ( i tu zapomniałam) coś ma w ogóle nie wykształcone. Gamoń ze mnie i z przejecia wszystko zapomniałam. Jutro idę do pediatry to mi to w przystępniejszy sposób wytłumaczy. Demoniku napisz jak wizyta teściów... Jasiowi gratulujemy kolejnego ząbka. Ninka sobie prezencik sprawiła na miesięcznicę. Pieknie siedzi Lea zdrówka zyczymy Kubusiowi gratulujemy wagi i dzielności na szczepieniu. Simonek slicznościiii Piotrus na fajowy dresik Zuzi wcale nie widać wysypki,sliczna gładziutka buziunia. Lipinko kiedyś mi Moniczka Demoniczka napisała zdanie w stylu" teściowe maja w sobie coś irytujacego" dokładnie, nie inaczej. A ja z duszą na ramieniu zostawiłam Puckę pod jej opieką. Był chwilowy mega koncert, ale jak wróciłam po 2 godzinkach to było dobrze. Wyspana , nakarmiona i uśmiechnięta. Trzeba trochę małą nauczyć, bo czasem naprawdę będę musiała wyjść bez dziecka i co wtedy... Ja mogę załatwić swoje sprawy i drugi plus nie siedze z teściowa.... Ide bo moj robotnik budowlany zrobił się głodny. Pa pa
|
|
|
|
#2117 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super chłopczyk i taki łagodny z buzi!
|
|||||
|
|
|
#2118 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla Ninki
Cytat:
Świetnie, że Maksio zasypia sam u łóżeczku. Maja co prawda zasnęła w łóżeczku, ale musiałam siedzieć przy niej pilnujący by nie wstawała. Cytat:
Dzielny Kubuś, a waga fiu fiu [QUOTE=maatra;7094295 kilka fotek: 1)moje najbardziej artystyczne zdjecie,wieksze buty niz raczka...poddaje sie,bede zgapiac pomysly od Demonika 2)siedze sobie sam 3) bardzo chcialam kupic cos czarnego dla Simuli i w koncu znalazlam ![]() oczywiscie jak przystalo na prawdziwego faceta trzyma pilota w raczce.czerwone oczy zredukujemy pozniej [/QUOTE]Simon to prawdziwy facet, a jaki zadowolony, że dopadł pilota ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że prześwietlenie się znalazło. A o teściowej pisz do woli, chociaż Ci ulży. Dobry pomysł z tymi półkami. Agatka jak zawsze słodka istotka ![]() Cytat:
Anetko, Patryś pozuje jak model Cytat:
No to Jasio dał popis przed lekarzem jaki to z niego ruchliwiec, ważne, że zdrowy i przybiera na wadze. Cytat:
Maja też się odkopuje, przeważnie śpi odkryta, nie nadążyłabym jej przykrywać, zresztą jak ją okryje to się przebudza, widoczniej jej za gorąco. Zuzia cudna, włoski wspaniałe, już można spinki wpinać ![]() Cytat:
Gratulujemy Weronisi przewrotek klaskiCytat:
Buciki ładne. Piotruś ślicznie wyszedł, tak niewinnie
|
||||||||
|
|
|
#2119 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7099119]Trudno pisac, gdy z nosa na klawiature kapie
![]() Przeziebiona jestem, boli mnie gardlo i mam katar ![]() [/QUOTE] Szybkiego powrotu do zdrowia Cytat:
Super, że wyjazd wszystkim wam się podoba, jak córcia zadowolona to i rodzice też. Cytat:
Majunia odwraca głowę i zamyka oczy Cytat:
Gratulujemy zęba w zawrotnym tempie się pojawiają. Ostatnio pytałam koleżanki ile jej dzidzia ma zębów (ma teraz roczek), aktualnie ma 10 sztuk, z czego wszystko wyszło w przeciągu 3 miesięcy, a 4 ząbki wyszły małej w tydzień. Cytat:
Gratulujemy ząbka, to zrobiła sobie Ninka prezent na miesięcznice. Piękna ta twoja panna. Cytat:
Współczuję takiej teściowej, chyba to jest jakieś wyjście, ulotnić się jak ma przyjść. Cytat:
Małgosia robi postępy, oby jej to spanie zostało. Cytat:
![]() Cytat:
Czyli, nic z tego, że się znalazło skoro i tak trzeba robić nowe. Mama nadzieję, że to nic poważnego to odwapnienie i po lekach szybko wróci do normy. ......................... .......... Napisałyście tyle, myślałam, że nie przebrnę przez to . Całe szczęście w ciągu dania jakoś udało mi się trochę czytać, choć moja Maja spała dziś za cały dzień 20 minut. Za to o 19:30 poszła spać, po godzinie się budząc. Pobuszowała do 22: 30 i zmógł ją sen
|
||||||||
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
no niestety zmiana planów- zlobka dzisiaj nie bedzie bo mała miała w nocy goraczke. teraz jest juz ok ale troche pokasłuję i wole ja zostawic w domku. troszke się martwię bo ja muszę iśc do pracy. ale teraz buszuje w łóżeczku to chyba juz znacznie lepiej miłego dnia
|
#2121 |
|
Rozeznanie
|
Dorka duzo zdrowka dla Klaudusi niech szybko wraca do zdrowia.
Lea napisz jak tam debiut kulinarny u Oliego. Ja Maxowi wpuszczam Teletubisie i go karmie przy tej bajce zje nawet 180 ml. Najlepszy odcinek dla niego to Zatancz z nami Ja niecierpie Teletubisiow ale czego sie nie robi dla swojego dziecka![]() Anusiu ja sama jestem w szoku ,ze Max zasypia sam . Polozylam go rano do lozeczka dalam ksiazeczke do reki i po chwili wchodze z butelka herbatki a moj syn spi. Potem popoludniu znow to samo. Jedynym wspomagaczem zasypiania jest ta ksiazeczka. Dzieki dziewczyny za rady dot. wodu butelkowej. Chyba jednak mama kupi Zywca i go bede gotowala lub z normalnej przegotowanej wody bede robila mieszanke bo o Gerbera trudno u nas. Pogoda u mnie cud, miod. |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7104831]Demonik, Pysiamn, Anetka: ciagle czekam
[/quote]Lea a o czym zapomniałyśmy ![]() Przyznam sięże ja skleroze mam niewiem jak dziewczyny
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7105098]A o czym plotkowalyscie na spotkaniu
Bo ktos mi sie pytal, czy mnie uszy piekly [/quote]To Demonik pytał...niech się teraz tlumaczy ![]() ![]() ![]() Głównie to mówiłyśmy, o tym że szkoda że Ciebie i Oliego nie ma razem z nami. Bo wszystkie jak jeden mąż żywimy do ciebie ogromną sympatię
|
#2124 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7104831]Dorka: duzo zdrowka dla Klaudii
Demoniku: brawa dla Jasia za zabek i caloksztalt Berbeaa: To chyba Weronika i Oli wczoraj znow mieli miedzyplanetarne zjednoczenie, bo Oli pol dnia turlal sie po kocu i macie Oli w podziece dla starej, schorowanej matki postanowil jej dzien wydluzyc i rzeski jak skowronek rozpaczal dzien spiewami o godzinie 5 ![]() Ja nadal tragicznie, ale Oli ok, mam nadzieje, ze sie nie zarazi ![]() Edit: Oli tez nie lubi gdy mu slonce swieci w twarz ![]() Demonik, Pysiamn, Anetka: ciagle czekam [/quote]No coś w tym jest że tak już kilka razy się zjednoczyli! Zazdroszczę Motylkowi tego że Maxiu tak sam usypia Dorka mam nadzieję że szybko Klaudi minie i wróci do żłobka! ![]() :k ciuki: U nas mgła że bloku obok nie widać ale to może dobrze bo po mgle lubi zaświecić słoneczko! Piję kawkę i obmyślam co na obiad....uda z kurczaka się wysunęły na prowadzenie więc jeszcze tylko zostaje wybór między kaszą, ryzem i ziemniakami? |
|
|
|
#2125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lea ja od siebie tez dorzucilam pare slow na Twoj temat. Stwierdzilysmy, ze szkoda ze Cie nie ma bo pewnie swoimi tekstami rozsmiesyzlabys nas wiele razy A poza tym to mamy nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowia i swojej formy bo jakos ostatnio to slabiutko sie udzielasz ![]() Pysiu, ale zobacz jaka... wiedziala ze dobrze o niej mowilysmy i komplementow domaga sie na pismie. A to spryciula |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Spryciula ...Jeszcze dojdzie do tego że oprucz zdjęć trzeba będzie pisać sprawozdania ze spotkania co i okim się mówiło
|
#2127 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moc serdeczności i całusów dla Łucji z okazji miesięcznicy! [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7104831] Demoniku: brawa dla Jasia za zabek i caloksztalt[/quote] Dziękuję .Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. A przypomnij jeszcze, dlaczego Agatka w ogóle miała robiony rentgen? Z USG było coś nie tak?Ech... Wnerwiali mnie i tyle. Mąż miał wczoraj później wrócić, bo ok. 19:30, ale ja i tak planowałam wczoraj wykąpać Jasia o 20, bo dzień wcześniej kąpany był o 20:30 i nie chcę go tak "drastycznie" przestawić znów na 19:15. Wszystko przygotowałam do kąpieli, zjadłam kolację, zaczęłam robić kaszkę dla Jasia i o 19 telefon. Dzwoniła teściowa z pytaniem, czy nie pomóc mi wykąpać Jasia, bo Michał ma być później? (a skąd ona o tym wiedziała - nie mam pojęcia) Byłam poddenerwowana, więc wyparowałam jej, że Jaś będzie kąpany, gdy tatuś przyjedzie, a poza tym ja bez problemu sama go wykąpię. Czekam na Michała, bo to nasz rytuał. I że dziękuję za pomoc . I że nie pozwalam dziadkom nosić Jasia na rękach, a jedynie siedzieć obok maty, bo dziecko się wycwaniło i domaga się noszenia (jest lepiej, ale ciii ). Mogą z Jasiem rozmawiać, mogą mu czytać bajki, ale na ręce - zabraniam. Trochę się nakręciłam, raz jeszcze podziękowałam i zakończyłam rozmowę.Potem jednak ochłonęłam i pomyślałam, że ona po prostu chciała zobaczyć Jasia pod byle jakim pretekstem. Zadzwoniłam do Michała i powiedziałam mu, żeby zgarnął mamę wracając do domu, to potowarzyszy wnuczkowi w kąpieli. 20 minut i koniec wizyty .I co? W drzwiach ujrzałam oboje teściów, siedzieli półtorej godziny. Jaś rozpłakał się na widok dziadka, ten obraził się i usiadł w kącie, nie podejmując żadnej próby zjednania sobie wnuka . Teściowa z kolei trukała i srukała, gdy dawałam Jasiowi kaszkę, próbowała go rozśmieszyć. Jasia to rozpraszało, nie chciał jeść i nie śmiał się, aż w końcu parsknął i kaszka znalazła się na... twarzy i ubraniu teściowej. Wychodząc stwierdzili, że za rzadko wnuka widują (ostatni raz widzieli go w Poniedziałek Wielkanocny) i dlatego tak na nich reaguje. Ja im odparowałam, że pani psycholog w telewizorze mówiła, że dziadkowie powinni widywać wnuczęta nie częściej niż raz w tygodniu . To samo powiedziałam moim rodzicom i na razie się stosują [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7103822]Przepisy mam z tej strony http://www.info.e-dziecko.eu/, Zrobilam zupe jarzynowa z miesem, ciekawe czy Oli doceni poswiecenie mamy [/QUOTE]Dzięki Lea . Wysłałam mężulkowi link i poprosiłam o wydruk.Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7104831]Berbeaa: To chyba Weronika i Oli wczoraj znow mieli miedzyplanetarne zjednoczenie, bo Oli pol dnia turlal sie po kocu i macie Fajnie, że fikanie spodobało się Olivierkowi .[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7104831]Ja nadal tragicznie, ale Oli ok, mam nadzieje, ze sie nie zarazi [/quote][1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7105098]A o czym plotkowalyscie na spotkaniu Bo ktos mi sie pytal, czy mnie uszy piekly [/QUOTE]Cytat:
. I jeszcze sobie wyliczałysmy, że gdyby był Oli, to byłoby 4 małych chłopców, a gdyby Myshia dotrała ze swoimi dziećmi, to byłoby 5 małych chłopców i szósty nieco większy .My dziś byliśmy na szczepieniu w naszej przychodni i łeb mi spuchł .
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysiu pieknie wyglada to pnacze !!! a te nasycone kolory...padam
![]() gratulacje dla Jasia,naszego najstarszego ZĄBiego ide ogarnac sajgon w kuchni i dokonczyc prasowanie.wczoraj polozylam kabel i caly sie zamoczyl,bo na szafce byla woda...no i balam sie juz prasowac ![]() Milego dnia dziewczyny ja dzis do fryzjera sobie pomykam
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Lucjo my rowniez dolaczamy sie do zyczen. Wszystkiego naj...
Demoniku to mily wieczor mialas z tesciami. Cale szczescie, ze ja ze swoimi nie mam takich akcji Moja tesciowa jest ok, uff...Maatra a jaka fryzurka bedzie? Ja zapisalam sie na 17 kwietnia i nie wiem czy dobrze robie, pewnie znowu wroce z palczem zawsze placze...
|
|
|
|
#2130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie przepraszam Ninko, że dopiero dzisiaj.
Najserdeczniejsze życzenia Ninko I dzisiejsze życzenia dla Łusi [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7103822]Przepisy mam z tej strony http://www.info.e-dziecko.eu/, Zrobilam zupe jarzynowa z miesem, ciekawe czy Oli doceni poswiecenie mamy [/quote]Na pewno doceni poświecenie mamy Dzięki za stronkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
, wie na kogo kaszkę wypluć Cytat:
![]() Dzieci tak płakały? Udanej wizyty życzymy ![]() ----------------- Ola chyba kolejny skok przechodzi, w nocy budziła się 3 razy, za każdym razem z żądaniem cysia. Jestem na wpół żywa , do tego poranna kłótnia z mężem Ale dość marudzenia, choć mam ochotę ponarzekać na teściową, ale wystarczy, że ponarzekałam sobie na męża . Na teściową innym razem. Za dużo złych emocji się jeszcze we mnie zgromadzi na raz .
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

.
), ugryzł mnie w palec i poczułam prawą górną jedynkę!
.

). No i...też wszystko robię na kranówce, tylko gotuję trochę dłużej.
a może jednak jakos uda sie im wyrosnąć na zdrowe śliczne poziomy co? hmmm a macie jakies złote rady jak je przy życiu utrzymać? tzn. jak wykiełkują, bo teraz nawet nie wiem czy to zrobią

, na fotkach na razie górnych siekaczy nie widać, ale będę pstrykać namiętnie
.

klask i:
. Nienawidzę wtrącania się.
:ba cik:
[/quote]
Bo ktos mi sie pytal, czy mnie uszy piekly 
.
. I że nie pozwalam dziadkom nosić Jasia na rękach, a jedynie siedzieć obok maty, bo dziecko się wycwaniło i domaga się noszenia (jest lepiej, ale ciii
, do tego poranna kłótnia z mężem