|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Ja to samo w kilku sklepach nam ciuchy i rzeczy i czekam.na płeć i.klikam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
Etusia moja bratowa ma maszynę ale chyba to nie dla mnie w ogóle mnie do tego nie ciągnie za to mogę robić masaże ,oczyszczanie i pazurki wszystkim teraz w domu.
Małą trzymam kciuki! Ja jutro powinnam iść na krzywą cukrową ale na samą myśl mi niedobrze bo muszę wstać o 6 i siedzieć tam tyle
|
#4263 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja z manualnych rzeczy planuje nauczyć się robić na drutach albo szydełku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4264 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() a co do rozporka rozpiętego haha ja jak ubrałam spodnie z wysokim stanem to też tak w pracy siedziałam, ale bałam się, że wejdzie ktoś np jakiś dyrektor i poda rękę i będę musiała wstać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może w końcu i ja coś poczuje tylko nie wiem czy rozróżnię ruchu od jelit ![]() Cytat:
i mnie przeraża, że będziemy się szarpać po sądach z alimentami, jakieś odwiedziny i nawet nie wiem co się robi z chrzcinami w takich przypadkach, no i czy kiedykolwiek ktoś zechce pannę z dzieckiem i jak babeczki z pulpy? Cytat:
w browni jest dużo czekolady więc jest magnez, a borówki też mają sporo właściwości odżywczych więc to dla zdrowia ![]() Cytat:
ja jeszcze nie czuję Cytat:
ja np. planuje w końcu przebrać bieliznę i powyrzucać skarpetki bez pary itp myślałam, że teraz przed przeprowadzką to zrobię, ale zabrakło mi energii na to i wszystko zebrałam i przywiozłam ![]() melduję się już z domu od rodziców, nawet mi tu fajnie urządzili miejscówkę, ale i tak muszę zacisnąć pośladki i w ciągu 1-2 lat dorobić się swojego bo nie widzę tego, żeby tu długo mieszkać. A jutro idę do szkoły rodzenia wiem, że szybko jeszcze, ale koleżanka rodzi w maju i mnie namówiła, żebym poszła z nią bo jutro zajęcia organizacyjne
|
|||||||||
|
|
|
#4265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpoczywaj kobieto! Niedługo się przestawisz na nowy tryb ![]() Cytat:
moj na szczęście tak nie wariuje ![]() Cytat:
szalona jesteś
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu ja wierzę , że ze wszystkim dasz radę! A co do bycia samej... to w życiu! Faceci tez kochaja dzieci, a jak widzą w kobiecie także dobrą matke to już w ogóle
oczywiście mówię o tych normalnych i tych myslacych facetach, bo to aż j.innego też przecież nie weźmiesz więc o to to sie w ogóle nie martw!Z przeprowadzką tez dasz radę, z zobaczysz ile teraz bedziesz miala zapału, siły i kreatywności... bycie mamą pobudza niesamowicie do życia i pomaga w organizacji. Babeczki z pulpy wyszly mega serio... a przed chwila upieklam chleb i to samo! Jest genialny smakuje z serem, szynka pomidorem... ze wszystkim a z dżemem czy miodem zupelnie jak ciasto uwielbiam naszą wyciskarke Oto co z niej czaruje ostatnio ![]() 1487537077620.jpg 1487537148423.jpg 1487537162232.jpg I nasz dzisiejszy obiadek... ale tu wyciskarka się nie przydała 1487537212717.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z ojcem dziecka macie pokojowe kontakty czy nie bardzo..? Myślisz że będzie chciał utrzymywać stałe kontakty z dzieckiem? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- MALA wszystko wygląda pysznie!
|
|
#4268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedzonko wygląda bardzo apetycznie Cytat:
Nie wiem jak to będzie z tym kontaktem... ale nie mam 16 lat to też nie dam sobie wejść na głowę. |
||
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4270 |
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
.
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-02-19 o 23:17 |
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tylko ja widzę tą wiadomość już któryś raz? |
|
|
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie wszystko się ułoży Co do chrzcin to u mojej koleżanki byli tak, że byli oboje plus jego rodzice. Cytat:
no i oczywiście juz nadrabiam ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja też. Chyba coś nie działa u Ani
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Naszło mnie na parówki z musztardą, ale pycha!! :P
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Błąd serwera mi wyskakiwał jak chciałam wejść
i musiało dodawac wiadomość. nie wiem co jest ostatnio z wizażem ![]() U mnie szkoła rodzenia od 28 tyg |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też widzę co jakiś czas tamtą wiadomość. Ja też mam problem z napisaniem i wyslaniem wiadomości Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-02-20 o 06:55 |
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Błąd serwera od kilku dni.
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
nie nadążam z czytaniem :brzyda l: może jak już przejdę na zwolnienie, będę z wątkiem wreszcie na bieżąco![]() Ja w weekend zaczęłam 19 tc i się martwiłam, że dalej ruchów nie czuć....ale jedna z Was napisała o czuciu bąbelków wieczorem i mnie olśniło Byłam przekonana, że to jelita mi bulgoczą, a to chyba jednak maluszek się wierci, bo po przyłożeniu ręki do brzucha przestaje Czuję tylko jak leżę, najlepiej po jedzeniu lub właśnie wieczorem i jak się mega skupię, ale faktycznie coś tam się ruszaW środę mam usg połówkowe, już nie mogę się doczekać ![]() A, dziewczyny, które już są na zwolnieniu, miałyście może kontrolę z zusu? Chcę wkrótce poprosić gina o zwolnienie, ale też nie chciałabym na nim siedzieć zamknięta w domu w obawie, że przyjdzie kontrola, a ja będę akurat na spacerze/zakupach/u rodziców
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pisalyscie o słabej jakości ciuszkach z Pepco. Więc na pewno jest ich bardzo dużo ale takie całkiem ok też mają trzeba tylko czytać sklad, koleżanka mi też podpowiedziała żeby patrzeć na szew bo często ciuchy stamtąd się wykrecaja i robi się szmatka. Trzeba zajrzeć od spodu, rozciągnąć bluzkę i sprawdzić czy szew jest prosty czy krzywy. Krzywy się wykreci. Dzięki temu nie kupiłam wielu koszulek w reserved bo krzywo szyja.
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko kontroluja kobiety w ciazy ale nawet jeśli to w ciąży normalnie jesteś "chodząca" i w nosie możesz ich mieć. Jak Cie nie zastaną to przyjdą drugi raz:p
Ja sie cos gorzej dzis czuje:/ brzuch mnie kłuje, głowa boli. Leze i sie nie ruszam dzis |
|
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
poprostu: a może dojrzeje jak pojawi się dziecko ? a jak nie to kij mu w oko, a znajdziesz kogoś na pewno jak sama będziesz gotowa i poukładasz sobie sprawy, to nie te czasy jak za naszych rodziców ,że kobieta z dzieckiem to problem.Ja osobiście mam sporo koleżanek z dziećmi ,które nie są w związku z ojcami maluchów tylko z innymi i jest dobrze
nie znam żadnej ,która jest sama.Teraz pewnie ciężko Ci w to uwierzyć i myśleć inaczej ale zobaczysz za jakiś czas wszytko się ułoży.A dziecko to wielka radość i wielkie błogosławieństwo!
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L4 mam od grudnia i normalnie wychodzę z domu gdy muszę. Dla mnie ten temat to trochę paranoja.
|
|
#4285 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znowu mnie gardło boli |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jaka jest jakość ubranek dziecięcych z C&A?
|
#4289 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem dopiero tydzień na zwolnieniu wiec jeszcze za wcześnie na kontrole. Ale nie przejmuje się tym jakoś specjalnie - mam zwolnienie chodzące wiec zawsze mogę powiedzieć ze byłam akurat na zaleconym przez lekarza spacerze w związku z częstymi migrenami :P albo w aptece ale nie dostałam tego co chciałam i nic nie kupiłam hehe :P ogólnie słyszałam w swojej okolicy o kontrolach ciężarnych ale głównie tych na działalności lub które miały ostatnio jakies zmiany stawek albo dopiero co podjęły prace. Pożyjemy zobaczymy
![]() W tamtym tygodniu zgłosiłam się do bebiklub i bebiprogram- dzisiaj przyszły mi paczuszki termoforek jest ekstra, myśle ze się przyda ![]() IMG_1487588706.821247.jpg IMG_1487588718.243884.jpg Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się do tych klubow nigdy zgłaszać nie chce :/
Niedługo mam wizytę a właśnie posprzeczalam sie z mężem, ma zły dzień od rana i mi sie obrywa... zawsze mi psuje dni wizyt! Jade sama niech spada na drzewo , nie odzywamy sie... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

tylko nie wiem czy rozróżnię ruchu od jelit 
i mnie przeraża, że będziemy się szarpać po sądach z alimentami, jakieś odwiedziny i nawet nie wiem co się robi z chrzcinami w takich przypadkach, no i czy kiedykolwiek ktoś zechce pannę z dzieckiem
Gratuluję za to, że czujesz swojego maluszka

ale lubię skórzane to tez mi trochę idzie na to 

i musiało dodawac wiadomość. nie wiem co jest ostatnio z wizażem