|
|
#2431 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
jedno jest pewne
jakby co podziemie wizazowe bedzie dzialac ale nie moga skasowac naszego watku ani nic, bo mamy naszych ludzi z serwera i adminow, a na wizazu nie kasuje sie tematow |
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Jak AVON tak nadal będzie traktować ludzi, którzy pracują na ich zysk ... to się konsultantki zaczną przenosić do konkurencji i ludzie za nimi pojdą ...
Czepiają się bezpłatnej reklamy a z cenami dumpingowymi na allegro nic nie zrobią, paranoja.
|
#2433 |
|
Konto usunięte
|
no dokladnie. traca na tym, okradaja ich ... pff
|
|
|
|
#2434 | |
|
Rozeznanie
|
Avon jest śmieszny w swoich tłumaczeniach -
Cytat:
Nie działamy bezprawnie. Nikt sobie nie przywłaszczył nazwy Avon i nie podszywa się pod niego. Wszyscy wiedzą, że katalogi firmy avon są autorstwa avonu i nikt temu nie przeczy. To jest tak jakbyśmy cytowały kogoś - podajemy zawsze autora lub źródło zaczerpniętych informacji. I nikt nie ma prawa zabronić nam wklejania zdjęć kosmetyków tej firmy (jeżeli są naszego autorstwa). |
|
|
|
|
#2435 |
|
Konto usunięte
|
no dokladnie, niech sie zajmie produktami z allegro sprzedawanymi iles razy taniej...
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
do jasnej cianej! u mnie avonet też nie chodzi!
a co do zamknięcia str z katalogami to żenada. Avon faktycznie nie zdaje sobie sprawy jak bardzo sobie tym zaszkodził...
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
wydaje mi sie ze avonnet nie dziala, bo moze problem z serwerem
|
|
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7108238]wydaje mi sie ze avonnet nie dziala, bo moze problem z serwerem
[/quote]mam nadzieję. bo jak poznikają te wszystkie stronki to będą kłopociki :|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
mi avon net tez nie dziala ale tak juz kiedys bylo
mialam tak kilka razy
|
#2440 |
|
Konto usunięte
|
no tak samo mi np inne forum avonu tez nie dzialalo jakis czas
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Może nie działa bo wszystkie teraz sprawdzamy czy działa
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to cale szescie ![]()
|
|
#2443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2444 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i robia nam niezla konkurencje (mnie przynajmniej chciaz tez jestem w Ori )Cytat:
Zgadzam się... Wiecie co.. sama sprzedaję na allegro kosmetyki (próbuje raczej) ale oczywiscie nie w takich cenach jak oni :/ i są to raczej zestawy za duże pieniadze wiec na pewno nei robie konkurencji zwyklym konsultantkom...
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||||
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam Avonowi co myślę o zamykaniu nieoficjalnych stron. Niech lepiej zajmą się tym całym dumpingiem na Allegro, a nie niepotrzebnie tracą czas i energię na niszczenie tego co dobre.
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
A co oni moga odpisać, jeżeli w ogóle? Napiszą pewnie, ze do zakupu konsultantki mają zachęcać poprzez katalogi oraz próbki, a nie strony w necie. Gdyby chociaż te próbki były tańsze...
|
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Mają 48 godzin
Przy okazji zaproponowałam, żeby zwiększyli ilośc znaków w tym formularzu kontaktowanym na ich stronie, bo już któryś raz nie wyrobiłam się w 1000 znaków i musiałam wiadomość dzielić na dwie. Może tym, którym zależy aby nie zaczęły znikać inne nieoficjalne strony i fora, niech też coś im nasmarują. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to konsultantka doniosła na avoninfo i może oni myślą, że nam przeszkadzają takie strony?
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie niektóre z was juz maja wiec chciałam sie poradzic w sprawie nowego kremowo-pudrowego kompaktu.. jakie ogólnie macie wrazenia no i jak kolory? czy ivory jest naprawde jasny? jak wypada z porownaniu z innymi np cream? z gory dziękuje za pomoc
|
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Allegro podejrzewam, ze nic nie zrobia bo to tylko dla nich zysk ze ktos (konsultantka lub pracownik) to kupila...
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
Majula, a jaki bedziesz mieć odcień, bo pisałaś, że Cream jest dla Ciebie za ciemny ?
Mnie interosowałby nude, ale boję sie brać w ciemno. Nude z podkładu w płynie jest wręcz dla mnie stworzony, natomiast rozśw.-antystresowy nude to juz nie to samo. Blady i mało żółty, wyglądam w nim jakbym była chora. |
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama zamówiła sobie odcień Ivory, jutro mogę napisać jak efekt. Ale w opakowaniu podkład jest dosyć jasny. Mama zawsze bierze Cream, ale tym razem kolor na zdjęciu wydawał się bardzo ciemny.
|
|
|
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A może to była dziewczyna, dla której ta strona była konkurencją ![]() ![]() Sama już nie wiem co o tym myśleć.
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz przeczytałam o avonnet.pl. Szkoda, że ta strona została zamknięta, często służyła mi pomocą. I macie rację, najpierw powinni zająć się sprzedażą kosmetyków na Allegro po niewyobrażalnie niskich cenach, a nie likwidować stronę, która nikomu nie szkodziła, a wręcz przeciwnie - pomagała.
|
|
|
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
Czołem
dziewczęta działa juz Avonet (narazie 40 str katalogu ;-))) Wiecie może jakie jest DEMO do 6 i 7? jakoś przeoczyłam , nie zapamiętałam ? pozdrawiam |
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez działa
|
#2458 | |
|
Raczkowanie
|
Wysmarowałam im właśnie maila. Naprawdę mnie to wkurzyło!
Cytat:
Piszcie maile do Avonu, piszcie! Avonet nie został zamknięty. Avoninfo została zamknięta.
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
;/ ojjj jak się zezłościłam na avon;/ nie zamawiałam 4 miesiące z avonu nic z konta mamy, miałam nadpłatę 40zł i.. wzieli ją sobie, bo mam już saldo 0,00zł ;/ ciekawe jakim prawem, bo co - bo nie zamawiałam kilka miesięcy?
|
#2460 |
|
Konto usunięte
|
Tak patrzę na 60 stron k08 z avonet.pl i w zasadzie słabiutki ten katalog
Strasznie dużo rzeczy wycofują... Niedługo to większość stron będzie takie, jak np ta gdzie jest zdjęcie torebki i nic więcej a na stronie obok jej cena...Cienie trio nawet kusząca oferta ale są kremowe Do moich powiek kremowe sie nadają, tylko i wyłącznie pudrowe. Jedynie PW są ok ale one szybko zmieniają konsystencję na pudrową i przy okazji trzymają cały dzieńTusz podwójny - jakoś nie wygląda za specjalnie... Pewnie nic ciekawego, póki co będę się trzymała SuperShocka aaaa i nawet tutaj jestem zawiedziona, bo cena 22,90zł Brak słów....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

jakby co podziemie wizazowe bedzie dzialac 

mialam tak kilka razy 

to cale szescie 
żeby jakoś nad tym panować?
)
Przy okazji zaproponowałam, żeby zwiększyli ilośc znaków w tym formularzu kontaktowanym na ich stronie, bo już któryś raz nie wyrobiłam się w 1000 znaków i musiałam wiadomość dzielić na dwie.
Strasznie dużo rzeczy wycofują... Niedługo to większość stron będzie takie, jak np ta gdzie jest zdjęcie torebki i nic więcej a na stronie obok jej cena...