Włosomaniaczki :D - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-05, 21:26   #3631
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll
Dot.: Włosomaniaczki :D

widze że dobrze trafiłam... ja też dziewczyny do was się przyłączę Nie mam problemów z objętością włosów, chociaż ostatio troche za dużo mi ich wypada, dlatego próbuję już wszystkich mazideł/odżywek itd. które w jakikolwiek sposób poprawilyby kondycję moich włosów. Jestem straszną maniaczką, mam włosy juz teraz prawie do talii, ale 2 miesiace temu popłakałam się po powrocie od fryzjera bo pani podcięła mi uwaga... AŻ 4 cm... teraz wydaje się to śmieszne - wtedy było dla mnie istną tragedią !!
Queen Doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 21:34   #3632
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Mirelka... dzieci to czasem udreka dla rodziców jesli chodzi o ubieranie Dzisiaj byłam na mieście i do obuwniczego wpadła poirytowana matka z jakaś dziewczynka ok 7-8 lat i mówi do sprzedawczyni : " Wie pani jaki teraz te dzieci są. Obeszłam z nią całe miasto, a jej żadne buty się nie podobają" hihi cukierki też lubie gryźć do dziaj...ale bratem nie pogardziłam jak się kłóciliśmy

Madziu ja w środku chyba nie jestem zimą Przeraziłaś mnie tym co napisałaś "Zima dobrze czuje się także w odblaskowych, lakierowanych, czy też plastykowych dodatkach." to zupełna nie prawda... ja już wole nosić worek lnianych niż jakiś plastik Ale cześć rzeczy sie zadza... ale np. w cytrynowej zółci się nie widzę zupelnie... a może się mylę? I biel to też nie bardzo... jakoś zlewa się z moją skóra i wyglądam fatalnie... hmm a ostre i czyte barwy daja mi do myslenia

"Zima jest jedynym typem kolorystycznym, który zdobi kredowa biel oraz czerń. Już jako dziecko może mieć czarny becik i śpioszki, będzie wyglądać w nich znakomicie." hahaha
hah a co ja robiłam u dentysty
raz kopłam dentyste bo powiedział, ze nie bedzie bolec a bolało, oj mama była zła
a raz trzymały mnie 2 pielęgniarki a ja i tak uciekłam a mama mnie przez pół miasta goniła wkoncu sie poddała i wróciłysmy do domu
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 21:35   #3633
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Queen Doll, musisz w takim razie podać imię, wiek i trochę informacji o sobie
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 21:35   #3634
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Witam
najlepszy jest olej kokosowy
Stary 2008-04-05, 21:41   #3635
nicki86
Zadomowienie

Witaj Queen Doll 4 cm to nie tak duzo, choc wiele jak ktoś stara się zapuszczać.... ja juz nie ufam fryzjerom od odtataniej wizyty.... to była moja ostatania w życiu teraz ufam tylko mamie

Mirelka diebeł z Ciebie mały Ja w stosunku do obcych zawsze grzeczna byłam

ja tu dziaj znalazłam śliczne, wygodne brązowe buciki... a tu buu jako zima nie powinnam w ciepłych brazach sie nosić
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 21:48   #3636
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Queen Doll 4 cm to nie tak duzo, choc wiele jak ktoś stara się zapuszczać.... ja juz nie ufam fryzjerom od odtataniej wizyty.... to była moja ostatania w życiu teraz ufam tylko mamie

Mirelka diebeł z Ciebie mały Ja w stosunku do obcych zawsze grzeczna byłam

ja tu dziaj znalazłam śliczne, wygodne brązowe buciki... a tu buu jako zima nie powinnam w ciepłych brazach sie nosić
ja tez, dopóki mnie ktos nie zdenerwował i nie wszedł w mi w droge

Quen Doll
fakt powiedz cos więcej o sobie:P
Stary 2008-04-05, 21:54   #3637
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

Imię : Ewunia Wiek: hmm ile to będzie... jakies 15 jeszcze chyba no cóż, w ogóle cała moja przygoda z tym 'włoso-maniactwem' zaczęła się od wątku na tym właśnie forum, dotyczącym stylu tak zwanych american girls... podaję wam linka tutaj do tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233267 Byłam baardzo zafascynowana tymi dziewczynami i zaczęłam wreszcie się czesać. Swojego czasu byłam także maniaczką opasek do włosów.. mam ich chyba 20. Większość jest z jakimiś cekinami, kryształkami lub po prostu jest srebrna/złota. Lubię świecidełka, szczególnie we włosach bo to sie kojarzy z koroną ...
Stary 2008-04-05, 21:59   #3638
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Queen Doll Pokaż wiadomość
Imię : Ewunia Wiek: hmm ile to będzie... jakies 15 jeszcze chyba no cóż, w ogóle cała moja przygoda z tym 'włoso-maniactwem' zaczęła się od wątku na tym właśnie forum, dotyczącym stylu tak zwanych american girls... podaję wam linka tutaj do tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233267 Byłam baardzo zafascynowana tymi dziewczynami i zaczęłam wreszcie się czesać. Swojego czasu byłam także maniaczką opasek do włosów.. mam ich chyba 20. Większość jest z jakimiś cekinami, kryształkami lub po prostu jest srebrna/złota. Lubię świecidełka, szczególnie we włosach bo to sie kojarzy z koroną ...
witam moją niewiem jak to się mówi bynajmniej chodzi mi o to ze jestes w moim wieku

no to powiedz czym się interesujesz (poza włosami)
czy masz zwierzęta jak tak to jakie
i pochodzenie nicka
Stary 2008-04-05, 22:07   #3639
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

rówieśniczkę chyba o to Ci chodzilo... zwierząt niestety nie mam nowy dom i po prostu nie ma warunków dla pieska albo kotka, a uwierz mi, że naprawde bardzo bym chciala takiego malutkiego yorka albo maltańczyka ale to póki co jedynie marzenia... a pochodzenie nicka, no więc ja mam jeszcze totalnego pie... na punkcie Nicole z Pussycat Dolls - dziewczyny w zespole podobno mówią do niej Queen Doll, wiec dodalam takiego nicka
Stary 2008-04-05, 22:10   #3640
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
rówieśniczkę chyba o to Ci chodzilo... zwierząt niestety nie mam nowy dom i po prostu nie ma warunków dla pieska albo kotka, a uwierz mi, że naprawde bardzo bym chciala takiego malutkiego yorka albo maltańczyka ale to póki co jedynie marzenia... a pochodzenie nicka, no więc ja mam jeszcze totalnego pie... na punkcie Nicole z Pussycat Dolls - dziewczyny w zespole podobno mówią do niej Queen Doll, wiec dodalam takiego nicka
dokładnie o to
no to juz wiemy wszystko, jeszcze jak Virka wpadnie to powita cię prawnie
Stary 2008-04-05, 22:16   #3641
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

no dobrze to będę czekać z niecierpliwością
Stary 2008-04-05, 22:29   #3642
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no dobrze to będę czekać z niecierpliwością
ale i tak mozesz sie czuc przyjętą

a reszta czerownic czemu sie nie odzywa?
Stary 2008-04-05, 23:00   #3643
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Ale wracając do weselszych tematów, pokazywałyście zdjęcia swoich zwierząt, a moja jędza sesji zdjęciowej na wizażu jeszcze nie miała, więc zamieszczam:
Cudne zwierze tak w ogóle to nie "afiszujcie" sie tak z tymi kociakami bo ja oprócz bycia włosomaniaczką, jestem też rasową kotomaniaczką i Wam te wszystkie kotki podprowadzę. Wszystkie są cudne. Dla mnie to nawet te brudne i zapchlone są piękne. Najchętniej przygarnęła bym wszystkie. Szkoda, że to niemożliwe
Cytat:
widze że dobrze trafiłam... ja też dziewczyny do was się przyłączę Nie mam problemów z objętością włosów, chociaż ostatio troche za dużo mi ich wypada, dlatego próbuję już wszystkich mazideł/odżywek itd. które w jakikolwiek sposób poprawilyby kondycję moich włosów. Jestem straszną maniaczką, mam włosy juz teraz prawie do talii, ale 2 miesiace temu popłakałam się po powrocie od fryzjera bo pani podcięła mi uwaga... AŻ 4 cm... teraz wydaje się to śmieszne - wtedy było dla mnie istną tragedią !!
Witam kolejną maniaczkę

Mirelko- inne czarownice się zlecą- no worries
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 23:08   #3644
Milka19
Zakorzenienie

Witajcie gwiazdeczki

Witaj Ewuś i Ilonko na naszym skromnym wątku

Nicki
jaką Ty masz cudną cere kobieto Urody szczerze zazdroszcze - te ciemnie włosy i blada cera

Virtual nie zostawiaj nas

Eyna rozkoszny koteczek

Miałam dziś się troszkę uczyć, ale nauka pozostała tylko na etapie planowania

Dół mnie złapał ogromny A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu [to pewnie przez to, że cały dzień jestem po za domem i nie mam czasu (i często również ochoty) żeby coś porządnego zjeść] i nie najlepszy stan cery Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 23:10   #3645
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja tez zawsze chciałam włosy jak ksieżniczka, długie i piękne, mama kazała podcincać mi koncówki a potem kazała fryzjerom połowe obcinac, wtedy to ja krzyczałam i plułam na fryzjerów i dała sobie spokój, ale czesała mi francuza a ja w przedszkolu je rozpuszczałam
Ja pamiętam, jak bardzo zawsze chciałam chodzić do szkoły z rozpuszczonymi włosami, a mama nie pozwalała
I znalazłyśmy kompromis - wiązała mi z tyłu gumką te włosy znad czoła, a reszta rozpuszczona... Uwielbiałam tą fryzurkę

Cytat:
hehe Estello po rocznicy komuni witaj bliźniaczko astralana
Dokładnie tak samo zrobiłam A moja mama... pamietam jak dziś próbowała mnie tysiac razy przekonac, że może jednak nie... miałam naprawde piekne włosy.. teraz to wiem, ale wiadomo jako głupie dziecko chciałam odmiany A pózniej ma sie krótsze i widzi sie kogos z pieknymi włosami i pluje sobie, że sie obcieło i znów hodowanie Ja od kiedy mam długowłosego meżczyzne obiecałam, że nie bede w ogole ścinać ani troszku... ale po ślubie ciachnęłam sporo... naprawde sporo i mi tak łyso było, ale końcówki były nie do odratowania ... teraz juz wole raz na 3 miesiace podciac te 2cm i miec pewnosc , że nie bede musiala obcinać 15... wiec od ponad roku się cackam z nimi... a dopiero od kiedy Was znalazłam to cackam się zgłową, czyli zdrowo dla włosków
hehe, ja pamiętam, jak się wtedy straszliwie napaliłam na obcięcie... Moje pierwsze świadome obcinanie włosów w życiu... I pamiętam to uczucie, kiedy po odcięciu kucyka na głowie tak lekko się zrobiło... człowiek nie jest świadomy, jaki to ciężar dźwiga na głowie
A dalej, hm... wiesz, jakoś samo poszło, nawet nie bardzo zwracałam uwagę na to, że są coraz dłuższe, nie miałam żadnego celu wyznaczonego, po prostu rosły i już, a ja im nie przeszkadzałam zero cieniowań, pasemek, i innych zabiegów, po prostu - zero fryzjerów

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
No właśnie, to samo miałam napisać
Witam nowe twarzyczki
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 23:26   #3646
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś??
I czekam na relację, czy dołączy kolejna fanka OK
Kupiłam w maleńkim sklepie ze zdrową zywnością na osiedlu Żabiniec. Daje tam korepetycje dzieciaczkom i wracając zobaczyłam ten sklep. Wpadłam do środka, rozglądałam się jak szalona i znalazłam

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość

Czekam na relację z maseczkowania
Maseczkowanie wyszło dobrze Na drugi dzień trzy razy nałożyłam na głowe szampon czarna rzepa Joanny, potem olej na końcówki. Niestety, tu mnie poniosło i na końcówki dałam oleju za dużo... wyglądały jakbym eksperymentowała z żelem czy brylantyną Ale to wina braku wprawy. Włosy są mięciutkie i sprężyste, łuski włosów wydają się podomykane.

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
A ten Soraya jest do twarzy czy ciała?
Do ciała ale stosuję też do twarzy A na ciałko po każdej kąpieli balsam brązujący Johnson. (jesteśmy chyba w mniejszości rezygnującej z bladych lic )

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witajcie gwiazdeczki

Witaj Ewuś i Ilonko na naszym skromnym wątku

Nicki
jaką Ty masz cudną cere kobieto Urody szczerze zazdroszcze - te ciemnie włosy i blada cera

Virtual nie zostawiaj nas

Eyna rozkoszny koteczek

Miałam dziś się troszkę uczyć, ale nauka pozostała tylko na etapie planowania

Dół mnie złapał ogromny A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu [to pewnie przez to, że cały dzień jestem po za domem i nie mam czasu (i często również ochoty) żeby coś porządnego zjeść] i nie najlepszy stan cery Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać

A co studiujesz? Ja, podobnie jak Ty marze o pracy w agencji reklamowej. Mój kierunek nie do końca mnie do tego przygotowuje i postanowiłam zrobić studia podyplomowe z marketingu i reklamy na Akademii Ekonomicznej. Nie załamuj się i pomyśl o jakimś dodatkowym kursie, który pomoże Ci robić to, o czym marzysz
Aha... koniecznie się wyśpij i poleniuchuj!

Nicki-bardzo ładna z Ciebie dziewczyna I te włosy

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 23:28   #3647
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, jak bardzo zawsze chciałam chodzić do szkoły z rozpuszczonymi włosami, a mama nie pozwalała
I znalazłyśmy kompromis - wiązała mi z tyłu gumką te włosy znad czoła, a reszta rozpuszczona... Uwielbiałam tą fryzurkę

hehe, ja pamiętam, jak się wtedy straszliwie napaliłam na obcięcie... Moje pierwsze świadome obcinanie włosów w życiu... I pamiętam to uczucie, kiedy po odcięciu kucyka na głowie tak lekko się zrobiło... człowiek nie jest świadomy, jaki to ciężar dźwiga na głowie
A dalej, hm... wiesz, jakoś samo poszło, nawet nie bardzo zwracałam uwagę na to, że są coraz dłuższe, nie miałam żadnego celu wyznaczonego, po prostu rosły i już, a ja im nie przeszkadzałam zero cieniowań, pasemek, i innych zabiegów, po prostu - zero fryzjerów

No właśnie, to samo miałam napisać
Witam nowe twarzyczki
hihi to juz wiemy za kazda od dziecka kochała rozpuszczone włosy

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
pewnie gdzies miotły zapodziały
Stary 2008-04-05, 23:38   #3648
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

A co studiujesz? Ja, podobnie jak Ty marze o pracy w agencji reklamowej. Mój kierunek nie do końca mnie do tego przygotowuje i postanowiłam zrobić studia podyplomowe z marketingu i reklamy na Akademii Ekonomicznej. Nie załamuj się i pomyśl o jakimś dodatkowym kursie, który pomoże Ci robić to, o czym marzysz
Aha... koniecznie się wyśpij i poleniuchuj!

Zasoby ludzkie właśnie na tejże uczelni Też myślałam o podyplomowych, więc możliwe, że się kiedyś tam spotkamy Mogłam wybrać specjalność marketing Nie wiem co mnie popchnęło do wyboru obecnego kierunku. Nagorsze jest to, że w chwili obecnej sama nie wiem czego chce Chyba już się położe - może jutro będę się lepiej czuła. Skorzystam z Twojej rady i jutro przed 12 nie wstaje

A Ty co studiujesz i gdzie?
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 23:41   #3649
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Kolorowych
Stary 2008-04-06, 10:40   #3650
tigresska
Zakorzenienie

Oj, ale tu pustawo...

Cytat:
Witaj włosomaniaczko

Dół mnie złapał ogromny A to przez to, że tak naprawdę nie wiem co bym chciała robić w życiu. Obecna praca zakończy się tylko na praktykach - jestem tego pewna. Chciałabym spróbować pracy w agencji reklamowej, ale teraz już sama nie wiem czy się do tego nadaje, bo z racji studiowanego kierunku nie orientuje się w zagadnieniach marketingowych i delikatnie mi zasugerowano (albo ja to tak odebrałam), że brak mi kreatywności. Obecny kierunek studiów jak najbardziej mi nie odpowiada i na myśl o pisaniu pracy magisterskiej robi mi się nie dobrze. Jakoś ostatnio nie mam ochoty na przyswajanie wiedzy z dziedziny hr i podczytuje książki z marketingu. Do tego doszły włosy (znowu więcej znajduje na grzebieniu [to pewnie przez to, że cały dzień jestem po za domem i nie mam czasu (i często również ochoty) żeby coś porządnego zjeść] i nie najlepszy stan cery Najchętniej to położyłabym się do łóżka i nigdy z tamtąd nie wstawała. Przepraszam, ale musiałam się gdzieś wypisać[/quote]

dziś już troszkę lepiej?
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 10:44   #3651
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Maseczkowanie wyszło dobrze Na drugi dzień trzy razy nałożyłam na głowe szampon czarna rzepa Joanny, potem olej na końcówki. Niestety, tu mnie poniosło i na końcówki dałam oleju za dużo... wyglądały jakbym eksperymentowała z żelem czy brylantyną Ale to wina braku wprawy. Włosy są mięciutkie i sprężyste, łuski włosów wydają się podomykane.
[/I]
Na początku to raczej każda przesadza z ilością kwestia wprawy Czyli można wnioskować, że mamy kolejną fankę OK

BTW: good morning everyone życzę wszystkim miłego dnia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-06, 12:02   #3652
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dzieńdobry
ja dzis spałam do 11:30
Stary 2008-04-06, 12:04   #3653
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Dzieńdobry
To ty tez nie bylas jeszcze w kosciele Myslałam ze tylko ja

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 12:09   #3654
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
BTW: good morning everyone życzę wszystkim miłego dnia
I wzajemnie

Cytat:
Dzieńdobry
Grzeszysz dziewczyno
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 12:12   #3655
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty

Ja sobie pofolgowałam do 10 nie ma to jak sie porządnie wyspać
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-04-06, 12:18   #3656
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

oj tam, nie grzeszy... ja tez dzisiaj tak długo spałam a do kościoła nie mam najmniejszego zamiaru iść - chociaż niestety muszę, bo nasz genialny ksiądz wymyślił sobie, że wszyscy którzy będą bierzmowani w maju muszą co tydzień chodzic do kosciola po podpis, który otrzymuje sie po mszy... Mało tego! Co miesiąc mamy chodzić do spowiedzi - i za to też zbieramy podpisy. To żenująca próba wymuszenia na młodych ludziach chodzenia do kościoła, sama zastanawiam się po co ja tam idę kiedy w ogóle nie czuję takiej potrzeby. Wydaje mi się to po prostu idiotyczne... że podpisy w książeczce świadczą o dojrzałości. M. in. dlatego wprost niecierpię chodzić do kościoła.
Stary 2008-04-06, 12:35   #3657
Dori1981
Raczkowanie

Witam Wszystkie "stare " i "nowe" włosomaniaczki.
Miałam do nadrobienia 5 stron.
Wczoraj cały dzień spędziłam na ogrodzie,,ale jestem z siebie dumna zrobiłam ławeczki i stolik dla synka i drabinke do wchodzenia (trochę pomagał mi tato) .Jak to wszystko pomaluje i ustawie na ogrodzie to na 100% uracze Was fotkami

Żałuje tylko ,że nie mam dużo czasu ,żeby z wami siedzieć.Mało sie udzielam ,ale jak mam chwile to czytam i staram sie być na czasie z wiadomosciami
Dori1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 12:37   #3658
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam wszystkie
Też wstałam właściwie niedawno, ale tradycyjnie niewyspana.
Podpisy od księdza? Moja koleżanka niewierząca podrabiała te podpisy..
Ale też uważam, że nie jest to mądre. Przychodzenie na mszę, żeby odsiedzieć godzinkę i mieć "zaliczoną" nie ma żadnej wartości.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-06, 12:58   #3659
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, nie grzeszy... ja tez dzisiaj tak długo spałam a do kościoła nie mam najmniejszego zamiaru iść - chociaż niestety muszę, bo nasz genialny ksiądz wymyślił sobie, że wszyscy którzy będą bierzmowani w maju muszą co tydzień chodzic do kosciola po podpis, który otrzymuje sie po mszy... Mało tego! Co miesiąc mamy chodzić do spowiedzi - i za to też zbieramy podpisy. To żenująca próba wymuszenia na młodych ludziach chodzenia do kościoła, sama zastanawiam się po co ja tam idę kiedy w ogóle nie czuję takiej potrzeby. Wydaje mi się to po prostu idiotyczne... że podpisy w książeczce świadczą o dojrzałości. M. in. dlatego wprost niecierpię chodzić do kościoła.
omg głupota;/ dobrze ze ja tak nie mam...

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw
nawet się nie wybieram
nigdzie dzis nie ide

Cytat:
Grzeszysz dziewczyno
e tam jeszcze dłużej bym spała gdyby mnie swinki i mama nie obudziły

Cytat:
Nie tylko Ty

Ja sobie pofolgowałam do 10 nie ma to jak sie porządnie wyspać
nie ma to jak porządnie się wyspac
Stary 2008-04-06, 13:06   #3660
nicki86
Zadomowienie

Witam już popołudniu ale nadal z łóżka... błogosławie tym samym wynalazcom laptopów

Queen Doll u mnie w parafii jest tak samo, że Ci do bierzmowania co idą muszę mieć wpisy w specjlnej ksiażeczce.... ja tego także nie pochwalam. Sakrament Bierzmowania jest Sakramentem dojrzałości chrześcijańskiej... i nie wiem co to za głupi zwyczaj, że trzeba akurat przystapić w tym wieku, jeśli w tym kierunku nie czujemy się dojrzali. Ja teraz z perspektywy lat widzę na moim przykładzie. Jak była bierzmowana chodziłam do kościoła bez przymusu... ale do dojrzałości mi było daleko, a sakrament spłynął po mnie jak po kaczce... myśle że do tego powinno się dojrzeć i bierzmować tylko wówczas jak by się miało taką potrzebę. Również myślę to samo o sakramencie małżeństwa... jesli ktoś np. nie wierzy w Boga to za groma nie rozumiem czemu przed nim ślubuje, równie dobrze mógłby składać przysięge przed księżycem... to żałosne.

Dori1981 to Ty zdolna jesteś niesamowicie Już czekam z niecierpliwością na zdjęcia Mi zawsze sie marzył ogród... ale wygląda na to że nic z tego... mieszkanie w bloku... ale niedaleko są ogródki działkowe... więc może chociaż tak dostaniemy kawałek Nie ma to jak świeże warzywka i owoce z ogródka

Ja też jeszcze nie byłam w kościele... już w krem mi weszło że chodze na 18 przynajmniej moge sie wyspać

Ja też za duzo zawsze nakładam olejku na końcówki, ale wtedy nie wychodze z domu, wiec nie jest źle... bo zawsze mam wrazenie, że nie dokładnie wszytkie koncówki pokryłam więc dodaje jeszcze To i tak bez różnicy jak się ma turban na głowie

Miko każdy raz na jakiś czas ma mega doła i nie wie gdzie i co ze sobą zrobić Ja już od pierwszego roku studiów przechodze takie fazy... teraz głupia przed samym licencjatem dziennych na zaoczne się przeniosłam ale juz nie mogłam fizycznie i psychicznie i nic mi nie szło... tak to jest jak sie studiuje bez powołania. Nie martw sie minie.... probuj wszytkiego , jak nie ta praca to inna, masz całe życie A dziękuje co do komentarza o mnie ale... uwierz mi że nie chciałabyś miec takiej skóry, to moja najwieksza zmora, teraz może i wyglada w miare, ale musze unikać słóńca, non stop peelingi kremy rozjasniace i mega duze filtry... mam bielactwo, wiec nie oplalam sie rownomiernie, mam białe plamy na ciele itd. cholerstwo niesamowite... ale twarz już praktycznie mam prawie bez barwnika jak albinosi

Porcelainnn dziekuje

Dziewczyny chyba jutro ide na zakupy i nie wiem co kupić... co wypadałoby mieć w swojej garderobie jesli jest się młodą dziewczyną (mam dopiero niecałe 22 lata ) i bedzie sie pracowało w biurze (oby mnie przyjeli ) Nie chce żadnych takich zakietów strasznych... a na takiej modzie sie nie znam... nie wiem co wypada, a co by wygladalo już za luzacko... hm
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości